Time to sleep

Godnatt bloggen. Bilder på håret får ni se under helgen, vart ingen bra bild tagen idag!

Lilleputt är grym som fan

Nu är jag väldigt snygg i håret må jag få säga alltså :D jag är as stolt !
Lilleputt (findus) är as duktig på detta verkligen inte första gången hon får färga mitt hår ska jag säga er :D och just nu sitter jag och retar henne och kallar henne lilleputt hon gillar verkligen inte det typ men hon e söt som en lilleputt så jag kallar henne det ändå :)

Ni kommer få bild på håret ifall jag får bra bild senare när jag kommer hem nu ska jag kolla på the simpsson med henne. Vi hörs senare när jag kommer hem okej ? älskar er..

Tidsinställt inlägg

Jag kommer antagligen vara på stan nu och kolla efter hårfärg eller så kommer jag att stå inne i en butik som heter affro tror jag och kolla på klipps samt nytt löshår :)..
Sen bär det av hem till Findus med henne där hon ska klippa och färga mitt hår idag.

Länkbyte med Nathalie



(klickca på bilden för att komma till bloggen)

Denna tjej är dunder. Hon är typ alltid med på mina veckansblogg tävlingar m.m & hon är super snäll. Nathalie som hon heter skriver om det mesta som händer i hennes vardag samt så har hon en kategori som heter "veckans babe" intrssant att se vilka hon väljer ut :) så ta en titt och kolla in bloggen, finns massvis med andra kategorier och bilder m.m men hennes blogg är läsvärd.
Hon är en av dom "små" bloggarna som ni frågade om i frågestunden som jag läser ;) så go for it & spana extra på hennes ansikte grabbar hon är en riktig pudding jag lovar er.

5 bilder ifrån igår resterande kmr sen

Bilderna är fortfarande inte helt perfekta men när det blir ännu varmare så kommer bättre bilder jag lovar. Sen efter sommaren så kommer det komma sjukt bra bilder ifrån djurgår'n med pappa som fotograf med riktig systemkamera och toni och jag som modeller.  Ska snacka med farsan om det senare :)

Nu får ni nöja er med dom hära.

Foto: Toni Classon Kalliomäki
Redigering: Sofie Schilcher Ulwencreutz












Där är bilderna iaf 5 bilder ifrån igår :) rätt nöjd men ändå inte.
Nu ska jag ut med Findus och frysa ihjäl elr ngt. Hörs senare när jag väntar på nissen när hon ska på möte :)

Bilderna kommer senare idag

Godmorgon alla underbart morgonpigga varelser.
Nu är det så att jag sitter i skolan 08:30 och jag börjar 10:00 ?! Japp , pappa vecka ni vet kommer till skolan tidigare än lärarna till också med, då äre illa verkligen !
Iaf så modellbilderna kommer komma upp idag faktiskt dom ser mkt bättre ut på skolans datorer och säkert på datorn hemma hos mamma men hos pappa såg dom helt cp ut jag venne vad som va felet ..
Men dom kommer upp senare iaf ! Jag tänkte visa er en bild nu.



Helt oredigerad !

Tidsinställt till er nattugglor



Ligger nog i detta laget och sussar kudden med älsklingens armar & sover underbart vid hans sida. Tänkte ge er ett tidsinställtinlägg om att imorgon ska jag klippa mig hos min privat frissa med namn Findus ;) & hon ska färga mitt hår eftersom imorgon är det chasflow som gäller.

Sov gott alla natt ugglor som läser detta ! :)

Tyvärr så kommer inga bilder upp "/

Tjenare igen, kom precis hem ifrån affären med älsklingen och vi tjockar i oss chips, dip & läsk just nu samt spelar skipbo. Vi tänkte spela klart omgången sen sova.
OCH det kommer inte upp några bilder iaf inte nu för att när vi tog korten så vart dom as bra i tonis lur men sen när dom las upp så såg dom förjävliga ut, helt skimriga och suddiga.
Ska försöka rätta till så mkt jag kan så ni iaf kan få 2-3 bilder (?) jag får försöka iaf

Jag kanske lägger in ett inlägg sen men får se. Kram godnatt annars ! :)

Svar på frågestunden



Vad är du nöjdast med i ditt utseende om du bara får välja en sak ? :D
Jag vet faktiskt inte, beror på vad du menar med utseende , om du menar bara ansikte så är det nog mest mina ögon och om du menar hela kroppen så är jag just nu mest nöjd med mina ben faktiskt.

Vad gillar du hos killar? :D
Jag gillar det mesta men det absolut bästa är nog om dom har tvättbräda alltså magrutor det är så jävla hett att se på somrarna, se killarnas bruna nagna magar. mumms. Men såklart älsklingens mage är det hetaste som finns även om han lagt på sig lite granna sötnosen min.

Din favorit maträtt?
Jag har ingen aning faktiskt helt seriöst men jag kan chansa på att det är kycklingsallad på cupido. Det är en salladsbar inne i stan i Uppsala det ligger i forumgallerian.
Tittar ni förbi någon gång så måste ni verkligen käka där någon gång :)


Favorit film ?
här har jag ingen aning om vad jag ska svara. En himla massa bra filmer.

Din bästa vän? :D
Min absolut bästavän är faktiskt Tim. Vet inte om han ser mig som en bästavän men i mina ögon kommer han alltid att vara det oavsett bråk tjaffs vad som helst. Han är min bror !

Vad är det pinsammaste som någonsin hänt dig? :)
Det är så sjukt mkt pinsamma saker jag gjort så jag vet inte riktigt vad jag ska ta för någonting :( om jag kommer på något kan jag skriva det personligt till dig ist hhehe.

Varför började du blogga ? :)
Jag började blogga för olika anledningar.
Har fått den hära frågan många gånger men mest för jag vart inspererad av andra bloggare och för att jag kände att allt vart för mkt och det räckte inte att skriva slut på block efter block efter allt dåligt så jag skaffade mest bloggen för att kunna skriva av mig men det vart mera än så.
Öppnade den för alla och nu skriver jag om det mesta helt enkelt ! ;)

Har du gjort designen själv?
Nej designen har en tjej gjort till mig. Ni hittar hennes blogg längst ner i min meny hon har verkligen en bra blogg just nu ska hon lotta ut en vinnare av några smycken. anmäl er där !

Har du pojkvän?
Japp det har jag & vi har vart tillsammans ett bra tag dessutom.

Har du haft nån annan blogg ?
Ja det har jag. En med en tjej polare till mig. Haha !

Vilka bloggar läser du ?
Jag läser en hel del men mest ;
http://simpleeheart.blogg.se
http://angelicajunegard.blogg.se
http://devoured.blogg.se/ 
m.m , en hel del faktiskt men där är dom jag läser mest just nu varje dag.

Vilken hårfärg skulle du vilja ha ?
Jag vill faktiskt ha den jag har nu om inte ljusare. Jag gillar den hära barbie blonda färgen på håret men det sliter så att skaffa sånt och dessutom blir man väll kallad mera fjortis än vad jag redan blir så skippar det o behåller min färg som jag har nu. 

Har du någon dröm? Och i så fall, vad är det?
Jag har en dröm om att bli rik och bo i en lyxig villa i USA och det ska jag också på ett eller annat sett det har jag bestämt mig faktiskt.

Vad är ditt drömjobb?
Jag har ingen aning men något där jag får väldigt bra betalt och som passar mig

Bästa artisten/bandet? :)
Artisten är nog justin bieber elr jesse mccartney men bandet vet jag ikke.

Hur länge har du bloggat?
1 år 1 månad & 21 dagar

Vad är de roliga med att blogga?
Allt möjligt men mest att man får träffa nya bloggare m.m och man har trevliga bloggsnack med dom och såvidare, det tkr jag iaf.

Gillar du din design till 100% ?
Just nu gör jag det.

Är min blogg bra ? :D
Inte läst den precis mkt ba något inlägg men du verkar helt okej

haha känner du igen mig? ;)
Nej tyvärr men innebandygymnasise i uppsala vad jag förstår på dig så då är du innebandylirare men har ingen aning om vem du är. vilket lag ?

Hur många läsare har du per dag?
Olika men nu har jag fått minst 20 unika besökare mer så jag har mellan 150-200 per dag :) det är as soft ! så alla läsare jag älskar er så ni vet.

Snyggaste kändisen, både tjej & kille ;)
Jesse Mccartney som kille helt klart sen Mailey Cyrus som tjej.

Hur träffades du och Toni första gången ?
Jag kan ta och berätta hela historien i ett inlägg någon gång

Gillar du ditt liv ?
Nja inte sådära jättemkt men det har väll bra stunder ibland.

Gillar du att blogga ?
Ja

Länkbyte ?
Ja visst skriv bara på msn så kan vi köra ett länkbyte. Inga problem !

Gillar du glass? isf vilken och varför? :)
Ja jag gillar glass, och massa olika för att dom är goda.

hur länge har du & din pojkvän varit tillsammans ?
15 månader & förlovade i 3 :D

sommar vs vinter ?
Sommaren helt klart. Värmen är underbar !

hur lång är du ?
172 hela cm :D

hur länge har du spelat innebandy ?
ungefär sen jag nästan kunde stå. jag började vid 5-6 års åldern.
är praktiskt taget född med innebandyklubban i handen ;)


vilka små bloggar läser du ?
en hel del, läs högre upp för att få svaret.



Modell fotografering på G

Skoldagen rullade på kul som fan hade jag och när pappa hämtade mig så åkte vi hem till mamma och hämtade en klänning och ett par klackskor för idag / ikväll ska det fotograferas med älsklingen. Han ska vara fotografen och jag modellen så jag är sjukt taggad på det. Hoppas ba han hinner i tid !

Sminket har jag fixat klart och jag ska fixa håret snart, blir bara utsläppt tror jag har inga andra idéer som jag orkar testa just nu eller hinner inte heller.
Jag lovar er ni kommer få bilderna sen av mig ifall ni vill men medans älsklingen är seg på att komma hit så ska jag svara på frågorna efter frågestunden också :) så ni får dom !

Nu ska jag börja med det så vi hörs puss <3

Teatern ondskan

Har ni sett den filmen ? Isf vet ni vilken jag menar.
Det ska komma några snubbar som ska spela den som teater för oss i skolan nu under morgonen iaf min klass och några grupper till sen efter frukost en annan klass. Undrar hur det ska vara ?

Ni får iaf tidsinställt inlägg nu så ni vet vad jag gör under min skoldag, underbart kul elr hur ?
Nja jag skulle inte precis tro det alltså.
HAHAHA

Ensam med vaktis på skolan

Hej tomtar , nu är jag i skolan trotts det jag skrev igår angående mitt mående. Stolt jag är över mig själv ! Iaf så när jag kommer hit så springer jag runt och kollar i lärarkorridoren om någon är där men då kommer vaktis och säger att ingen kommit än man ba men blööh. Liksom kaffeautomaten funkar inte längre i skolan :( den började käka upp mina pengar igår sen var det massa mera som började klaga på den så dom har anmält den trasig men det jag ska komma fram till är att jag tänkte fråga om jag kan betala och få en kopp kaffe av någon lärare men så är ingen här ? Vilket sett alltså. Och tyvärr så kommer jag få sitta och vänta IGEN på att pappa ska sluta jobba idag i skolan, kanske passa på och göra lite engelska så jag inte ligger efter i det vilket jag gör nu men matten rullar på som den ska göra tack och lov.. NU måste jag börja avrunda hörde att det kom en lärare :) så dags för mig att gå.
Vi hörs senare då jag kommer tillbaka. Skriver nog på lunchen jag lovar er läsare. Men fortsätt kommentera alltid kul när man ser att man får en kommentar. Love you all !


Idag kommer föresten min ögonsten hem. Han har vart borta för länge nu :( saknar han..

26 % frånvaro Jarråh

Okej bloggläsare och alla andra smurfar just nu är jag as förbannad.
Pappa fick ett mail av min lärare och det stod att jag har 26 % frånvaro och om jag får över 30% får jag indraget studiebidrag vilket jag inte har råd att förlora.
Jag har ingen annan att skylla på än mig själv men faktiskt dom gångerna jag har blivit sjukanmäld har jag vart sjuk så det är faktiskt inte mitt fel. Men nu ska jag till skolan oavsett om jag har 40 graders feber så ska dom nog sluta klaga.. Hoppas jag !
Sen är jag förbannad över att jag bråkar med mitt ex det gör inte saken så mkt lättare heller så just nu har jag så ont i magen att jag bara vill kräkas men skolan vare så jag måste upp 06:00 imorgon och gå till skolan fast jag inte vill eller har någon lust inte längre... Känns som jag måste gå till skolan på fredag igen för att jag ska jobba ikapp men jag venne tror inte jag gör det. Och jag vet inte vart mina engelska böcker är heller så jag är sjukt stressad arg och mår illa just nu. Great !

Ska lägga mig godnatt.

Take me to heave. I will home !

Länk byte med Robin



(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Jätte stort grattis till min vän Sandra

Idag är jag hemma ifrån skolan tyvärr för jag vaknade med världens huvudvärk :( jag vaknade till oh från hela natten och jag kunde inte slappna av förens klockan va runt två på natten.
Så idag fick jag vara hemma men jag ska till skolan imorgon såklart oavsett huvudvärk eller inte!

Fast just nu är jag på underbart bra humör för pappa ringde och väckte mig och sa att Sandra hade fått Liam att lilla sötungen äntligen kommit till världen.
Så jag va ju tvungen att logga in på fb och säga grattis till Freddy (pappan) Sandra , Anna & Marie. Dom har ju blivit farmor och mormor. Längtar verkligen tills jag får se det lilla miraklet!

Och sandra om du ser detta ska du veta att Pappa, jag och Toni tänker på dig/er och längtar efter att få träffa dig och den lilla sötsaken :)

Fast nu måste jag försöka vila lite granna så jag får undan huvudvärken helt igen.

Vi hörs senare. lovar er , älskar er läsare & tack för alla underbart söta kommentarer som ni ger mig :) och senare idag ska jag svara på era kommentarer också !

Meli - sveriges bästa bloggare enligt mig



(klicka på bilden för att komma till min bloggidol's blogg)

Alltså läsare jag måste bara dela med mig av en blogg jag avgudar lika så tjejen som äger bloggen. Meli, hon är helt underbar alltså. Älska hennes stil, personligheten hon visar sig ha i det hon skriver. Verkar alltid vara glad och posetiv och verkligen tar dagen som den kommer.

Hon skriver om det mesta men mest om Musik Frisyrer Mode Makeup hon är även tävlingar men det som gör henne så speciell ifrån alla andra bloggare som kallar sig stora men inte är speciellt stora det är att hon verkligen sig själv hon spelar ingen annan hon lyssnar inte på folks klagomål (ifall man nu kan klaga på henne) utan hon såtr med båda fötterna på jorden och lever livet som en tonårs tjej ska göra.

Och jag skojar inte när jag säger att klickar ni in där så kommer ni fastna för hennes skrivande, hennes bilder och framförallt hennes charm till sina läsare.

Finns väldigt mkt att skriva om henne och hennes blogg fast man inte känner henne. Otroligt ellerhur ? Just därför får hon den hära väldigt stora och speciella länkningen av mig.
Hon är verkligen värd det med sin blogg!

Älskar din blogg och din stil bruden. Go for it !

Så nu kissie kan du slänga dig i väggen med dina operationer och barnmats dieter för här kommer en riktig bloggare som inte behöver göra operationer för att visa sin skönhet. Hon har redan den du aldrig kommer att få!!!!

I'm overboard and I need your love to pull me up

Baby you are everyting I need
Darling you are the most beautiful person I have in my life
Sweetheart you are amazing
You and me forever , that's it. You are my dream boy

I love you

Fotograf & Redigering ; Pappa








Det va några av bilderna pappa tog..

Vad tycker ni om bilderna ? :)

Lars Ulwencreutz  om Blev inga bra bilder ifrån mig ni får pappas sen:

Du lovar mycket Du, haha! Vem har sagt att Du får knycka MINA bilder? Tog Du de här två idag när vi var vid sjön?

Svar: jadu pappa, jag tar förgivet att ja får det eftersom jag skriver att det är du som tagit och redigerat bilderna. Jag tog bilderna när vi kom hem i mitt fönster i mitt rum sen redigerade dom. Visst var dom bra ! :)

Blev inga bra bilder ifrån mig ni får pappas sen

 


Det blev typ inga bilder ifrån min sida.
pappa tog några st på mig och några på vass och även moln sen ett nedfallet träd,
ni får hans bilder när han lagt in dom. Men jag tog dom dära två bilder som är här
ovanför,
vad tkr ni om dom ?

Vår bilder på G

Nu är jag hemma och jag är på as bra humör , varför ? Ja det vet jag inte.
Pappa hämtade mig iaf vid halv 2 tiden typ och då drog vi till donken som ligger nära min skolan och käkade lite där sen drog vi hemmåt och här sitter jag.
Pappa sitter ute i träfgården och dricker kaffe tror jag och jag funderar på att göra honom sällskap faktiskt ;) fast sen efter det ska vi ner till sjön och fotografera lite granna är det tänkt.
Hoppas på att det blir några fina och bra vårbilder, hoppas pappa tar lite kort på mig med som jag kan lägga ut till er läsare, lite tråkigt med bara natur bilder kanske ? :)

Jag uppdaterar er senare med bilderna. Kram på er !



btw; ställ några frågor i min frågestund klicka
HÄÄR för att komma dit

Älska mig Del - 4



I denna del så kommer ni inte klara av att hålla tårarna inne.
Jag klarade iaf inte av det men jag är väldigt känslig för såna hära scener faktiskt!

Don Omar - Danza Kuduro ft. Lucenzo ♥



Sugna på att festa och dansaloss till helgen ? ;) vem är inte liksom..
Men isf här har ni en underbart skön och svängig låt.
Spola fram till 0:38 då börjar låten, underbar bas om man har dom högtalarna vill säga!
Denna låt ska jag spela sönder i gnesta när jag är hemma hos Felicia ;)
det kan ju ni ta och skriva upp folket.

Skolan & har fruktansvärt tråkigt

Hejhej, sitter i gateway salen som vanligt. Brukar ju göra det med måndagar i hela 3 timmar + två raster det är mina måndagar men som vanligt måste jag sitta och vänta på att pappa ska komma och hämta mig efter att han vart hos läkaren, kommer nog ta tid.
Fast nu måste jag avstluta för min lärare kom precis in och jag ska få hjälp i matten.
Håller på med Stakistik och sannolikheter -.- fett tråkig..
Höres senare. :)

Jag älskar dig förevigt älskling



Toni Classon Kalliomäki älskling du är den finaste för mig i mina ögon.
Dagen då vi träffades från den dagen har mitt hjärta slagit för dig trottsallt alla svårigheter vi haft i vårat förhållande så är det mitt hjärta som tillhör dig!

Varje sekunde, varje minut, varje timme, varje dygn, varje dag, varje månad & varje år kommer jag att älska dig min vackra pojke.
Du kom in i mitt liv som en räddande ängel och tog tag i min hand och drog mig upp ifrån det mörkaste hålet som jag va ända nere i botten på upp till det ljusaste livet. Livet tillsammans med dig !

21 december 2009 & 21 januari 2011 är våra datum, då det vart du och jag och när vi förlovade oss hjärtat. Du är det dyrbaraste jag har och kommer att äga. Du är mitt allt och mitt liv!  

Jag älskar dig världens finaste älskling.
Sofie ♥ Toni

Påminnelse angående frågestunden

Glöm inte bort att jag har frågestund. Ni får fråga vad som helst jag svarar så ärligt jag kan på alla frågorna som ni frågar mig :) bra visst ? Klicka HÄÄÄR för att komma till frågestunden.

Stanna gärna kvar ni nya läsare också om ni finner intresse !

Och för er som inte vet det än så kör jag fortfarande med länkbyten så kommentera inlägget eller något annat inlägget eller så hör ni av er på facebook ; Sofie Schilcher Ulwencreutz
om ni är intresserade.

Time to go out

Nu ska jag och Toni möta upp Frida och hennes hund Flipp. Ska ta en liten prominix med dom :) ska bli skönt att komma ut lite granna och inte bara ruttna framför datorn idag som min brorsa gör om dagarna. Jävla WoW nörd !! :o
Och jag vet inte om jag kommer ta några bilder som kommer läggas upp men jag kommer ta med mig kameran så får vi se om det blir några bra bilder elr inte. Det återstår att se :)

Hörs senare, uppdaterar er då. Puss hej



Foto ; Toni Classon Kalliomäki
Redigering ; Jag

Sommartid idag !

Morsning i galorsen ;) nu är vi vakna fast vi vaknade vid tolv tiden tror jag. Lite förvirrad eftersom det är tydligen sommartid idag (?) Viste inte om det ..
Aja älsklingen duschade medans jag gjorde frukost till han, vart makaroner och köttbullar. Han värkade käka med god aptit. jag tänkte bara ge er ett snabbt inlägg innan jag ska skutta in i duschen.

Uppdaterar er senare, jag ska på pormenad med frida och toni efter så skriver då ;) kommer antagligen komma lite bilder då tror jag fast idag äre inte fint väder :( ganska molnigt och blåsigt.
Kändes som det när jag tog smulan på en liten kortis i trädgården.

Godnatt underbara ni

dags för mig och underbaraste killen i hela vida världen att lägga oss :)
sjukt trötta & vi ska kolla på en film medans vi myser i sängen.
jag har saknat det sjukt mkt så jag ska verkligen utnyttja natten tillsammans
med honom.

men jag uppdaterar er imorgon när vi vaknar elr ah när jag känner att jag
orkar skriva ett inlägg så antagligen en timme efter jag vaknat. ska vi säga
så eller ? ja låter nice.

kram på er läsare :D



Bildbomb ifrån idag, underbar't

Jag kom precis hem med älsklingen som sitter just nu och masserar min öma och onda nacke, fan vad jag älskar honom alltså gör verkligen allt jag ber om. Love you :)
Lämnade först av Carro vid sin buss sen väntade vi på Sebbes och Findus buss tills en kom sen drog vi till våran så nu sitter vi här och jag tänkte ge er en bildbomb ifrån idag.
Jag fick dessutom ÄNTLIGEN en pussbild på findus och sebbe ;) så det kommer ni få se.














Nu ska jag och älsklingen värma oss med en liten dusch sen ska vi kolla på svaleskär på datorn. Sista avsnitten :) jag tyckte det va as spännande förut så vi får se hur spännande det är nu.

Vi hörs senare, puss älskar er.

Älska mig Del - 3



Detta kallas grov mobbning, så tänk er för om ni är mobbare som läser och ser på dom hära filmerna. Se i så fall vad som kan framkallas i den utsattas huvud om dagarna , kvällarna & nätterna.

180 på 90 väg? Jarrååh

Usch fy blä godmorgon bloggen & alla läsare sitter just nu här mätt som fan tillsammans med Findus som också är mätt. Vadå rulla till bussen liksom ?! :o

Igår åkte jag och frida ner till stan och träffade Findus för att ta en fika med henne , elr ah hon fikade och frida med men jag drack mest bara upp findus kaffe ;) hon behövde hjälp på traven.
När vi va klara satte vi oss inne i rökrummet och satt där kanske 1 timme om inte lite mera men efter ett tag så kom Patricia och Filip in dit och han började spela gitarr, jag vart typ kär elr något sånt dära så vi satt där och sjöng lite granna medans han spelade. Sen kom Therese in och va med i vårat lilla gäng inne på storken ;) !!!
Sen när dom drog kom det chefen och sa åt oss det va till för gästerna inte för några andra men vi hade ju fikat
(?) men det sa han tydligen nej till men vi hade ju trottsallt suttit där ett tag.

När vi drog därifrån så va vi nere på stan ett tag sen tog vi bussen till gottsunda hämtade Findus saker och tog en kopp värmande te och hon tog en kopp kaffe. Sen bar det av till stan igen.
När vi väl va inne i stan så fick vi stå och vänta i bävernsgränd på patrik som skulle komma och plocka upp oss där men han va borta vid boland skolan så vi fick vänta ett bra jävla tag innan han kom
(ungefär 10 minuter). Men undertiden som vi står där och skriker och jag venne vad vi gjorde (fulla på luft?) så kom det fram en man ifrån new india och frågade om han kunde få köpa en cigg av findus men hon sa att han inte behövde betala men han ba " jo här har du en femma " hon tackade och tog emot.
Sen stod vi där och findus porrdansade emot en stolpe & jag skrek ut att hon kostade 5 000 :- timmen :) men ingen nappade (ingen hörde?) fast när vi står där och typ är redo för att hoppa över trottoarkanten så kommer den dära gubben tillbaka i
BILEN som han inte åkte med när han träffade på oss första gången (hjälp tänker vi) men han sa bara "tjena igen tjejer" så det va inte så farligt med det men precis då kom patrik iaf , typ räddade eller vadå liksom ? :D

Patrik sa att hans kompis Harald och alla andra bilarna stod vid IKEA parkeringen men när vi åkte dit så va det inga bilar där. Han ringer dom och frågar då säger dom att dom är i björklinge.
Så Patrik bokstavligt talat
 TRYCKER på gasen och åker dit men ah, nu kommer ju min rubrik in i bilden. Han körde 180 på 90 väg ungefär hela raksträckan mellan rondellen innan F16 fram till uppsala skylten som det står "välkommen hit välkommen hem" på där saktade han in och stannade o kollade en sak men sen dundrade vi iväg igen i 120-130-140 km i H men vi överlevde men vi trodde fan vi skulle dö.
När vi kommer till björklinge så är grabbarna påväg tillbaka igen för dom skulle bara åka och kolla hur det va med
Therese blixt för hon har blivit på körd och va på akuten igår :( :( :( så jag la ett minne till henne och håller tummarna, ingen aning om hur det är med henne men en tanke till henne sänds iaf.

Sen hade vi värsta racet påvägen tillbaka och hur det gick talar inte vi högt om men de va vingligt :o på vi satt och skrek att vi kommer dö. OMG säger jag bara hahahahah ! :D

Vi drog till max iaf och där gick vi ut och rökte en cigg och gick på toa medans killarna köpte mat och snackade med varandra o jag vet inte vad. Men findus och jag ville leka mindre än vad vi är så vi åkte kana och findus hade leggins på sig så det gick
VÄLDIGT fort för henne att åka ner från kanan så hon åkte så fort att hon ramlade omkull när hon kom ner och där låg hon tills jag åkte ner i värsta snigel farten liksom. HAHHAHAHAHA fan va vi garvade då alltså.

Efter ett tag drog vi tillbaka till bilen och satte oss och
så när harald ska stänga dörren så stänger han dörren på Albins huvud som han hade stuckit in i bilen , HAHAHAHAH jag tror inte jag skrattade så mkt på hela kvällen alltså men det va grymt kul bara så ni försäkrar er om det.

Kvart över 1 ungefär körde dom oss hem då vart det popcorn & step up 3 :) otroligt bra film, den korta biten vi såg men
OTROLIGT HETA KILLAR det är med i den må jag säga er kära läsare.
kolla in den filmen men försök att inte dreggla sönder fjärren :o ...

Sen slocknade jag ungefär vid kvart över två kanske och findus messade till 5 i tre.

Nu är det lördag och findus väckte mig och ba " skulle inte toni komma tidigt den är halv tolv snart" HAHAH jadu men han sov fortfarande då iaf.
men vi gick upp och käkade vofflor , grädde & sylt till frukost och glas mjölk, dagens höjdpunkt liksom ;) så nu sitter jag här och skriver om min underbara kväll som jag hade igår och jag tror jag har 150% nedsatt hörsel nu alltså ! :O Antagligen samma med findus ..

Fast jag måste börja avrunda för att vi ska hem till henne nu och duscha samt städa huset & sen ska vi ner på stan och möta Sebastian, carro & toni kommer bli mkt skratt och massa kort hoppas jag :). Och attberopå kort så har jag några stycken från igår. Jag får inte lägga upp alla korten för att findus tvär vägrar men jag förstår henne hon ser helt GALEN ut på vissa.


(BILDERNA KOMMER SEN BLOGG.SE FUCKAR UR)

Älska mig Del - 2




Nu ska jag iväg ner på stan tillsammans med Frida för att träffa Findus och kanske Viktor berorpå om han skulle komma ner. Men vi hörs senare när jag kommer hem :) kramisen,.

Älska mig Del - 1


"Jag vet hur det känns, att vara fångad i sig själv.
Varför är det så svårt att förstå?
Är det så svårt att se.. är det så svårt att älska mig?"

Älska mig är baserad på ungdomars egna berättelser om mobbning och utsatthet. Filmen handlar om 15-åriga Alice som inte blir accepterad för den hon är, och om Josse som inte vågar bry sig trots att hon egentligen vill.

Det är en angelägen berättelse om att våga tro på den man är. Om vänskap, svek och förhoppningar om att få vara med, att bli accepterad, att bli älskad.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har jag börjat med en liten ny grej. Inte värsta stora saken men man kan ju se på lång filmer på youtube som är uppdelade i små filmer. Jag har tänkt lägga in filmer nu.
Som ni ser så heter första filmen Älska mig, har lagt ut del 1 och del två kommer senare idag eller imorgon ;) låter inte det lite spännande.
Fine ni kan ba kolla på youtube, men alltså detta verkar som en rolig idé.
Iaf på den hära filmen kommer jag göra så rakt igenom alltså hela filmen :)

Jesse McCartney - How do you sleep ♥

Länkbyte med Sofie Zirath


(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Kör länkbyte med en tjej som heter precis likadant som mig, snyggt visst?
I hennes blogg får du läsa mkt om fotografering tips och massa annat skoj.
Hittade hennes blogg på bloggtrafik & nu har jag börjat läsa den för varje
dag som går.
Man fastnar på något vis & jag tkr ni kan kolla in hennes blogg. Hon är super
söt och väldigt snäll. Så fort ni skriver kommer hon svara så fort hon ser
att ni har skrivit. Så go for it bitches ;)

Frågestund, ställ massvis med frågor



Svarar på frågorna när jag tkr att det är tillräckligt.
Så fråga på hur mkt ni bara kan och vill, jag svarar på allting så gott det går.
Det gäller er som bara är förbitittare också, fråga vad som helst
hör av mig till er som frågar sen när svaren är uppe.. !! 

So let's go and ask me someting ;)

En liten tråkig lista färdig att läsas

NAMN: Sofie Emma Aurore Schilcher Ulwencreutz
ÅLDER: 17
KÖN: Kvinna
CIVILSTATUS: Förlovad
BOR: Stenhagen & Björklinge (Uppsala)
SYSSLAR MED: Skolan, Innebandyn & vännerna
LYSSNAR PÅ: Justin Bieber , Jesse McCartney m.m är typ allätare
LEKER MED: Mina kompisar, självklart! 
TITTAR PÅ: Tvprogram
LÄSER: Mina vänners bloggar, ingen bok just nu.
SKRATTAR ÅT: Massa olika
ÄTER: Mat ?!
VILL: Att våren ska börja blomma & träden börja knoppa
ÄR: Dunder
HAR: Dålig syn på ett öga
GILLAR: Mina ben. yeah
OGILLAR: Personer som ljuger kan fara åt helvete!
OVANOR: Är rökare, biter på naglarna & har komplex över min mage
SKOSTORLEK: Det beror ganska mkt men jag har mellan 38-40 beror helt på skorna som jag köper. Stövlar, klack, ballerina eller vanliga tygskor.
BLYERTS ELLER BLÄCK: Blyerts!
ANTAL NYCKLAR PÅ NYCKELKNIPPAN: 3 av samma nyckel, haha.
ÅRET 2011: Slutar jag på uvengymnasiet och börjar ettan på en riktig skola. Åker utomlands med mina underbara vänner Findus & Lejon. Åker till Norge med pappa & älsklingen. Börjar läsa på körkortet.
FAVORITPLAGG: Olika, sommar plagg: korta jeans shorts. På hösten: Snygg skinjacka med ett par läckra leggins. På vintern: Goose jackan. På våren: Skinjackan & lite nya vårkläder som handlas in.
HÖGER- ELLER VÄNSTERHÄNT: Höger.  
PINSAMMASTE MINNE: Finns väldigt många som är pinsamma. Så jag orkar inte välja ut något pinsamt minne, haha fråga ist så kanske jag kan säga det privat till er.
För dom är ju som sagt var pinsamma & blir skämmigare om man skriva dom här.

ROLIGASTE MINNE: Tror när jag åkte till Norge med pappa och Toni , elr när jag va på grönan med klassen i åttan och nian, ififi dunder det va.
KÄR I: Min världens underbaraste bästaste finaste älskade älsklings pojke Toni Classon Kalliomäki, hihi. Även kallad min blivande man. Älskar dig !
SER FRAM EMOT: Norge med pappa & toni, sen spaninen med findus och lejon!
FANTISERAR OM: Flytta till USA med Toni, åka jorden runt med några vänner & gå på havsbotten som pappa har gjort och även bada med delfinerna som han har gjort också. Orättvist !

En gammal bild på dig själv.

6 bilden är en gammal bild på mig, inte så gammal men 1 år gammalt.

Tänk helt enkelt på vad du säger för ngt

" Glöm dina problem för imorgon kommer det nya "

Hur ska man kunna glömma gamla problem. man kan förtränga men man
kommer inte kunna glömma och bara lossas som ingenting. 

"Tiden läker alla sår"

Nääh det är bara bullshit. Förstår inte varför man säger så.
Fine det läker en del sår men verkligen inte alla, så sluta säga det!

"Vänta och se det kommer lösa sig"

Och får jag fråga hur ni vet det ? Gulligt av er att säga så men om ni
inte har levt er in i min sitts eller till personen ni säger så till hur ska ni
då veta att det löser sig..

Time to sleep in my big bed

Nu har jag kollat klart på efterlyst som slutade precis. Bra att dom fick information angående misshandlen i farsta eller så va det kista i en rulltrappa & sen va det en 15 årig tjej som vart borta över 3 veckor som kom tillbaka efter förra veckans program då dom efterlyste henne.
Hon kom hem samma kväll som efterlyst sändes elr ah hon ringde sin farsa då. Tror ni hon såg programmet ? Det tror iaf jag att hon gjorde.

Juste , glömde nästa säga att min mamma kom hem nyss ifrån jobbet med en väska till mig jätte söt och det roligaste är att på framsidan så står det "eden" och jag har ju en polare som kallas eden. Det va lite komiskt! Ni får bild på min väska imorgon. Den va tydligen super dyr, kostade 15 kronor på rödakorset. Mamma brukara köpa små saker där ibland för att hjälpa rödakorset att samla in pengar för det är ju det dom gör vilket är strålande bra & ännu bättre om folk vågar gå och handla där.
inget fel på sakerna som säljs där !

Fast nu måste jag sova , vi hörs imorgon innan , under eller efter skolan. Love och puss

Länkbyte med Jennifer

Jag och en söt tjej som heter Jennifer kör på ett länkbyte idag.
Hon är faktiskt en av mina trognaste läsare, de ni :).. Jag tkr ni borde
ta er lite tid och kolla in hennes blogg. Enkelt men ändå bra på någe vis.
Jag gillar stilen hon har och hon är super trevlig.

kommentera hennes inlägg, hon svarar så snabbt hon ser att hon fått
någonting. är ni trevliga emot henne är hon trevlig tillbaka.



Klicka på bilden för att komma till hennes blogg. Lr hennes namn med tjockare stil längre upp

Va med ni också

Jag är med på en veckansblogg tävling hos Findus. Tkr ni kan delta också!
Ni klickar bara HÄÄR så kommer ni direkt till inlägget där ni anmäler er.

Ni har väll inte glömt ?

Jag har ville bara medela att jag har kvar länkbyte ifall det är någon
som är intresserad så kan ni bara kommentera det hära inlägget så
ordnar vi det.
Ville bara påminna er :) ni verkar så glömska menar jag.

Ny design , nya tag i bloggen

Ja som ni ser så har jag fått en ny design. Ny färg (aldrig haft förr) sen ny bild i headern och menyn är flyttad. Så jag är väldigt nöjd med hur det blev och tack vare Emelie Johansson så jätte stort tack till dig.
Klicka på hennes namn om ni vill se in hennes blogg.. :)

Sitter nu och funderar lite granna & ska snart ner och käka ngt är fett hungirg.

Vad tkr ni om headern och designen över huvudtaget ? :)

HISS/DISS


Vanessa Hudgens - Vulnerable

Ny design på G

Tjenare tjejer och killar, nu sitter jag här i skolan och degar som fan frida ska iväg och va borta i 30 minuter för lite extra engelska medans ska jag sitta här och göra ingenting.
Sen ska vi ner emot stan hon ska köpa ny mobil sen blir det väll antagligen bara åka hem finns inte så mkt mera att göra ute nu när det inte är världensbästa väder längre :( massa moln och blåsigt..

En tjej har gjort en ny design till mig den ligger uppe på en testblogg just nu men ska sättas in när jag kommer hem & jag har kommenterat och sagt om lite ändringar. Vill ni se hur den ser ut, klicka här --->
http://mlij.webblogg.se/test/ :) ni kan ju tycka till (i min blogg) om ni också tkr ngt ska sättas dit eller inte.

va gärna snälla och kommentera om vad ni tkr om designen.

Danish - Le igen

 



You make me smile but now I will die. 

Jag har försökt i flera år nu men inte lyckats

För ungefär 30 minuter sen samtalade jag med mamma när hon kom hem och det samtalet va inte ett roligt samtal jag skulle förklara varför jag ville att toni skulle komma och varför jag behövde honom så mkt just idag jag berättade tårarna rann och han började skrika IGEN nedanför trappen.
Han lyssnade som vanligt när mamma och jag samtalade med varandra. Inte så ovanligt!
När mamma gick ut ifrån mitt rum så grät ja som fan men mamma knackade på dörren igen och kom in med en näsduk till mig och gav mig den så den är svart av mascara just nu men who cares ?!
Fortsatte gråta och gråta tills jag inte kunde gråta längre och jag har bara letat efter låtar att lägga in i mobilen , messat med min underbara älskling , saknar honom så mkt och behöver hans närhet och trygghet nu :(. Efter ett tag (typ nyss) kom mamma upp med plättar, grädde & jordgubbssylt på en tallrik till mig med ett glas mjölk ! tack så mkt. Jag är verkligen sjukt hungrig, käkade knappt ngt i skolan idag...

Nu ska jag käka klart & sen duscha av mig allt smink som är smetat över hela ansiktet & jag ska duscha av mig alla onda tankar m.m , iaf försöka. Hoppas det går bättre idag iaf. Hörs senare!

Tänkter tillbaks på tiden som va

 



Låter berättar på ett ungefär hur jag känner mig, framförallt ref.

Jag orkar inte längre ljuga & säga att jag mår bra. Jag mår verkligen inte bra.
Allt för många nätter har jag legat och tänk på när allt va bra då jag va
ett litet barn. Men nu börjar jag bli van..

Nästan sömnlös natt

Somnade gråtandes igår & vaknade och va torr i hela ansiktet och röda ögon.
Kämpade mig upp till skolan och va fortfarande arg under dagen men dolde det ganska bra & skolan rullade på så nu sitter jag här bara och lyssnar på finaste killen med finaste rösten, *mums*

Juste idag i skolan såg jag min innebandy idol också , jag dog väldigt mkt och började hoppa runt och ba babbla på mina kompisar kollade snett på mig och ba " sofie du är störd " hehe (a) men han är otroligt snygg, klockren på innebandy & dessutom har han PERFEKT rumpa.. :D
Fast nu ska jag sluta snacka och kolla bloggar fb m.m och sen ska jag fixa engelska saker som jag ska göra tills imorgon , kommer antaglien sitta i timtal med skiten :( .. usch hatar engelska..
kommer inte kunna träna på grund av det heller, aja hörs senare.

Hjärta av guld
Ögon av diamanter
Leende ljusare än solens starkaste strålar
Mod som en krigare

Storvreta match i Angelicas TV




Kohnen , Holtz , Klintsten & Stenmark får jobba idag. Hoppas på att se många skott
ifrån dom spelarna & snygga räddningar infrån klintsten.

Vi hörs när jag kommer sen igen sen. Love you all !

Jesse McCartney ♥



Hans röst och sinne för musiken är underbar. Jag har plockat ut lite favorit
låtar med honom. Tänkte dela med mig av dom till er.
Mjaou på han, otroligt snygg! :)

Beautiful soul

Because You Live

Take your sweet time


Där har ni tre låtar.

Kärlek till dig Jesse,
Love you ! ♥
Vad tkr ni läsare om honom ?

Jag dödar för hans ögon & leende



Seriöst jag vet inte vad det är men jag smälter nästan när jag han ler i sina videor och sjunger samtidigt & när han gör en sån dära "sexig" blick då kan man inte låta bli att le emot dataskärmen.
Han är verkligen underbart duktig.
Texten på låten är as bra & dessutom är det inte bara justin som sjunger !
Ni som inte direkt är några som älskar justin biebers låtar borde ge texten en chans
iaf. För alla förtjänar faktiskt en chans här i världen, ellerhur ? ;)

15 underbara månader med dig

Idag är det den 21 mars vilket betyder att jag och älsklingen har 15 månader med varandra & 3 månader som fölovade. Jag kommer alltid älska dig älskling. Varje månadsdag tänker jag på hur vi träffades och det gör mig lyckligare än någonsin, du är finare än solens glans i vattnet hjärtat.
När jag är utan dig saknar jag din närvaro och värme som sprids igenom mig så fort du kysser mig.
Aldrig har jag känt såhära för någon & jag kommer föralltid att älska dig vacka pojken min.
Du är va verkligen han som tog mig upp ifrån graven och mörkret, du förändrade mitt liv helt och hållet från dag ett när jag träffade dig hjärtat. Aldrig kommer jag svika dig älskling, du är det dyrbaraste jag har! Och som jag kommer att ha. Jag älskar dig nu och föralltid min underbara man !




Du är allt jag behöver för att klara dagen.
Du är allt jag behöver för att kunna leva.
Du är den som fått mig att inse att jag är omtyckt & söt.

Du är killen i mitt liv, jag älskar dig.

Bra trafik till bloggen ?

Vill du som bloggare ha mkt med läsare så ska du gå med i en sida som heter bloggtrafik.
Den sidan måste man vara aktiv på för att kunna få läsare. Jag ska förklara !

Du registrear dig & fyller i allting som skas fyllas i. När du gjort det klickar du på ikonen "surfa/samla poäng" då kommer det komma upp en sida med en blogg på. Uppe i vänstra hörnet så kommer det stå "nästa" eller en ruta där man ska fylla i 3 siffror som står precis breve.
När man kollar på en blogg så får man poäng och för varje poäng så får man en läsare. Läs mera på sidan , den funkar super bra ! Använt den nästan sen jag började blogga & den är effektiv.
Kan va jobbigt ibland att vara så aktiv men samlar man tillräckligt många poäng så behöver man inte vara aktiv på 1-3 dagar typ.

Jag har nu samlat 46 poäng = 15 garanterade besökare.

Nu undrar ni säkert hur jag vet det ?
Jo det ser man på "sin egen" sida om man säger så :) men jag tkr ni kan gå med i det via mig då tjänar jag 100 exktra poäng för jag bjuder in mina vänner till det. Ni kan göra samma sak till era vänner.

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sofieschilcher <--- KLICKA PÅ LÄNKEN !

Kommer dyka upp svenska & norska bloggar på sidan.
Hoppas ni registrerar er, skulle va trevligt :)

Hör av er om mera frågor eller läs på deras startsida. Lycka till !

En bild på den du umgås med mest i skolan



Det måste nog vara Findus som jag umgås mest med i skolan. Iaf när båda är här så är vi med varandra ;) Bruden har blogg också för er som är lite nyfikna http://pikahoe.blogspot.com , den är nice.
Läs den & bli ett fan , ni kommer fastna !
;)

Precis fått min kaffe och nu sitter ja här & degar.
Findus kommer 10:00 men jag ska dra hit henne tidigare så hon käkar frulle med mig.

Fick slita mig upp ur sängen 06:30



Godmorgon , en trött Sofie som skriver inlägget till er nu.
Toni drog med 06:50 bussen som vanligt, stackarn liksom :( & jag fortsatte sova
tills klockan vart halv då tvingade jag mig upp och plattade håret , satte upp det
sminkade mig & jag är nästa klar har bara ögonen kvar med mascara sen är jag
färdig. Pappa vaknar snart också & då måste jag va klar så vi kan
åka iväg så han inte kommer sent till jobbet.
Jag kommer ju 45 minuter tidigare till skolan som ni kanske redan vet om. Jag
brukar ju skriva inlägg när jag kommer fram vilket jag kommer göra idag me!

Så vi hörs senare om någon timme. Älskar er ! :)

Vinnaren av dagsblogg är ...



(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Denna tjej vann dagensblogg.
Hon verkar skriva om det mesta och hon tar otroligt fina bilder. Det är hon på bilden iaf vad jag tror för jag kollade hennes tagna bilder och tog den. Mycket fin bild & finare bilder finns det
på hennes blogg. Checka in den tycker jag.


Ni som inte vann, får en mindre länkning här.

http://iisabellebstedt.beldo.se
http://novelljustin.blogg.se/
http://vildflicka.blogg.se/
http://marinamicic.blogg.se/
http://ttomtenissarna.blogg.se

Anmäl er imorgon, då kommer en dagens blogg igen :)

Foto & Redigering ; Pappa

























Där är dom bilderna jag orkade ta ifrån pappa. Finns massvis med flera på naturen och massa ekar som vart rätt så bra men orkade inte ta alla dom som sagt.
Kanske kommer upp en annan gång, det vet man aldrig ;)

Ni kommer få dagensblogg resultatet så fort jag städat rummet, plockat ihop det jag ska ha med mig imorgon till skolan och så ska jag ge mig på att tvätta håret utan vatten. Hur ska det gå ?
Jo jag kan faktiskt förklara det.

1. Kokar upp lite vatten som vi har i dunkar i köket.
2. Blandar ut det varma vattnet med lite kallt vatten.
3. Toni blöter mitt hår.
4. Jag schamponerar sen sköljer toni ur allting

och det är klart , enkelt va ? ;) men jobbigt ändå.

Hörs senare, pussen.

Svar på tal



jennifer 
om Foto & Redigering ; Jag:

asso jag älskar verkligen bilder på dig och toni tillsammans, kan man inte får se massa masssa mer ?:)
din blogg är duktigt jävla bra!

Svar:

Pappa tog ju några på mig och Toni igår men inte så många men dom får ni senare ikv
för just nu orkar jag inte lägga upp dom & jag ska välja ut vinnaren av dagensblogg först
tror jag. Men dom kommer upp ikv, lovar ! :)


Anmäl er till dagensblogg



♥ Skriv bara "jag är med"
♥ Sen slumpar jag bara en vinnare
♥ Alla har lika stor chans att vinna
♥ Länka gärna & säg att du är med i dagenblogg
(frivilligt)

♥ Lycka till :)



btw; jag har ju länkbyte & för jag är så underbart snäll så dom som inte vinner dagens blogg får smålänkning under den "stora" vinnaren om man säger så.
Så alla som deltar tjänar på det :) visst låter det bra ? Så anmäl er nu.

Foto & Redigering ; Jag


































Bilderna som jag tog igår. Pappa tog jätteroliga bilder på mig när jag kämpar för att komma någonstans i den djupa snön (ni ser en bild på när pappa kämpar) nu har ni iaf fått se dom bästa bilderna och bilderna ifrån pappas kamera får ni senare för jag orkar inte sitta och lägga upp mera just nu.
Det är ganska så många bilder & så är mitt internet ganska så segt idag.

NU ska jag ut och sitta i trädgården med pappa och dricka kaffe och kanske läsa ?
Han har med sig kameran får se om det blir några bra bilder och om han tar på mig ;) det vet man aldrig, papparatzi fotografen själv vettu.

Vi hörs senare.

Puss.


Fixar med bilderna ifrån gårdagen

Godmorgon alla söndags älskande läsare nu sitter jag här och Toni har precis gått iväg till bussen för han har hockeymatch nu på dagen emot ngt lag så lycka till till den matchen Tim & Toni :)
Jag sitter iaf och fixar med bilderna ifrån igår så dom kommer ni få i nästa inlägg, några av bilderna som pappa tog också tror jag :)

Vad ska ni göra idag ?

Jag tror iaf att jag kommer ta en liten promenad hem till Rebecca och umgås med henne tills Toni kommer sen kommer vi va ute också tror jag.

Imorgon äre skola , vad tycker ni om de ? Jag längtar faktiskt för det går ganska bra för mig just nu i skolan och jag ska göra massvis med mattepapper idag för att inte ha så mkt att göra med det imorgon ;) härligthärligt. Fast nu måste jag återgå till bilderna så ni får dom någon gång.

Ut i vackra björklinge

Nu har jag och älsklingen käkat mat och kollat bilderna som vart idag.
Ni får alla bilderna senare, jag orkar inte lägga in dom nu.

Fast nu äre dags att messa sandra , sätta på sig ett par strumpor & åka iväg.
Jag ska få titta på bebis mage idag :) ååhh längtar tills lilla plutten kommer !
Uppdaterar senare & jag ska försöka komma på en tävling också, antagligen vanlig veckansblogg men men bättre än inget ju ;)

Love you.

Länkbyte med Simone



Checka in bloggen , liten tjej med stort hjärta !
http://www.finestlight.se/simones

Godmorgon eller ah godeftermiddag

Vaknade precis nyss och så messade jag pappa som är i vardagsrummet och frågade om vi ska ut på djurgår'n idag och han frågade oss om vi ville eller om vi ska ta det imorgon men vi valde idag för älskling har match imorgon som han måste gå på :( typiskt också.
Iaf så nu ska vi klä på oss och jag ska sminka mig lite snabbt bara sen bär det av ut dit & fotografera lite granna sen kommer vi komma hem och käka middag eller iaf mat & sen får vi se om vi drar in till bjk idag ;) I don't know get.

Vi hörs hur som helst senare.
Pussen på er.



Jag älskar dig Toni.

Jag kommer alltid älska er mina änglar



Vi står och kollar på en buske som liknade en ko, jag svär den såg ut som det.



Vi lägger in fjortis stylen & drar igång ett kort.



Rebecca flippade på den dära väg grejen hon fick inte bort den så hon dampade hah.



Nu va det pusskalas igen. Som varje gång ungefär ?



"Nu får du pussa mig"



Såna dära saker hade vi runt oss, haha ah ni vet träd ?!



Vadå kalsongerna syns, vad menar du ?



Lisselbo / kambo gangsters, jiddra inte med oss bönder vaaah ?! HAHA



Vadå hon är väldigt brun in the face liksom ? Haha riktiga svennar Toni och jag ser ut att va


Ni får dom andra bilderna imorgon jag sitter och gråter för en hemsk sak jag såg alltså DJURPLÅGERI är något jag verkligen är emot.
Jag säger bara en sak, FUCK JAPANSKA MIFFON SOM GÖR SÅ DÄRA & ANDRA HORUNGAR. Ursäkta uttrycken men jag är så äckligt förbannad.. Man för inte så!

Jag gråter som en bebis med Rebecca

Tjenare sorry för dåligare uppdatering men jag har vart hemma hos Rebecca ända sen jag åkte ifrån skolan jag kom hit ungefär vid tre tiden. När jag kom hit så satt vi och kollade på ghost whisperer & i två avsnitt satt jag och rebecca och bölade som två bebisar, senaste gången va nyss.

Fast iaf så Toni ringde mig för ett tag sen och jag trodde han va i bjk och skulle börja gå hemåt hit och då frågade jag rebeccas pappa björn om jag kunde slänga in han i duschen efter så han fick värma sig men han ba inte fan ska han gå och så körde han in till bjk för att hämta honom på vägen men han va inte där vart fett orolig men när jag ringer han sitter puckot på bussen men rebeccas pappa vände och åkte in tillbaka för att vänta på honom haha stackars hennes pappa alltså ;) men men älskling är snart hära.
Näj nu ska jag och rebecca fortsätta och kolla på ghost whisperer och detta avsnitt kommer vi gråta till också , rebecca grät tidigar eidag när hon kollade på det jag kommer antagligen göra det med för vi gör det till samma hela tiden typ :( synd om oss.
Vi hörs när jag kommer hem, tjena hoppas hejsan svejsan höres ! ;)

Jag ligger i min säng & kollar ut igenom mitt fönster.
Jag ser en stjärna falla & och önksar, jag önskar mig en önskan som aldrig kommer gå i uppfyllelse det vet jag själv. När jag önskat klart öppnar jag ögonen igen & ser månens ljusa nyanser i trädens kala kronor och in igenom mitt fönster rakt i mitt ansikte. Jag ställer mig upp och går fram till fönstret och blundar.
När jag blundar ser jag dig och mig gå hand i hand och prata på som bara bästavänner kan göra, en bror & en syster utan att bry sig om varken det ena eller det andra. När jag slår upp ögonen igen så ser jag ingenting alls, allt är bara svart och jag hör en smäll , en smäll som är mörk och ekar i mitt huvud & när jag vänder mig om ser jag fortfarande ingenting men jag känner, en smäll emot magen som om någon står med näven utåt och man bara råkar gå in i personen så kändes det & det tog bara stopp.Kunde inte gå längre än så,
vad vare som hände ?
Jag inser snabbt där efter vad som hände, min önskan hade blivit uppfylld.
Hade fått känna din närvaro igen.

Tack kära gud.
Du gav mig mitt mod tillbaka & tron om att döden kan inte skilja äkta vänskap åt.

Duktiga Findus som va vaken

Nu sitter jag här i skolan på en FREDAG ?! Jag går inte ens i skolan på fredagar :( men ändå är jag här. Usch hemskt men ändå bra, ska umgså med Sara i skolan och sen typ göra lite mattepapper medans hon är på lektionerna som hon har idag, kommer vara här till över 15:00 , Skjut mig någon snälla ?

Bild nummer 3 ; En bild på mig & någon i min familj



Jag valde bilden ifrån sommaren 2010 då min morbror gifte sig.
Jag , Michelle (min kusin) mormor i som folkdräckt (hon är ifrån hälsingland) & min lillebror.
Det är väll han som jag räknar som mest familj där såklart men hela min släkt ser jag som min familj så fick bli den bilden.

Måste dra nu för jag ska sätta mig vid akvariumet och vänta tills Findus behagar komma till skolan & det är även där jag ska sitta och göra min matte. Så placerar mig själv där ;) perfekt! 

Hör senare på rasten elr vid lunchen, pussen. 

 

Väckarklocka tomorrow

Imorgon ska jag vara väckar klocka till två sega saker så jag ska lägga mig i sängen nu och kolla på en film tänkte jag och sen försöka sova.
Som sagt imorgon ska jag till Gottsunda på morgonen för att väcka Findus & hennes kille sen ska jag och dom åka till skolan och jag ska vara duktig chey och jobba matte imorgon fast jag är ledig ifrån skolan (Y) tummen upp på mig alltså :D Fast måste sova nu as trött & jag ska fortsätta smått och dryga mig emot sötnosen i telefonen också. Love you all, pussen hejsansvejsan.

Kycklingsallad

Morrsning, nu sitter jag här hemma hos pappa och idag har jag bara vart i skolan sen va jag och pappa upp till min faster en snabbis och drack kaffe medans han kollade på blomster lökar som sagt.
Nu sitter jag iaf hära och äter en kycklingsallad med typ någon slags curry sås, nästan iaf. Inte exakt samma men ungefär ! ;)
Jag ska få en ny design idag också hoppas jag. Celine håller på med den just nu och jag tror nog den blir bra hon är ganska duktig på sånt dära :).
Fast nu ska jag återgå till min sallad och lyssna musik som jag har gjort hela kvällen sen jag kom hem. Men när pappa vaknar ska vi spelaskipbo , elr ah jag bestämmer det.

Vi hörs senare
puss.

Hiss & Diss till vårens välkomnande !

Ja ni eftersom jag dissat ganska mkt på senaste tiden tänkte jag Hissa några saker nu faktiskt!

 

+ Vårens ankomst +
 Jag säger bara att våren är så efter längtat som fan och nu är den äntligen här, vad tkr ni om det ? Själv tkr jag det är helt underbart. Skönt att kunna få med skinnjacka till skolan men vissa dagar har ju sina minus grader men vad gör det ?
I stortsett ingenting för det är varmt dagen efter, till och med så att man svettas ibland för det är varmt emot en vägg eller ngt oh man har lite för mkt kläder på sig eller svart.
Det gillas som fan. Att solen & våren är påväg och snart helt här.

+ Vår/sommarkläder +
Ja som ni säkert har märkt så är det ganska så mycket nytt som kommer in i våra butiker & det är mkt sommar och vår kläder redan nu. Det är härligt att se så nu saknas det bara blommorna i dikena sen är verkligen våren här.
Fast det störta vår/sommar tecknet är ju såklart citronfjärilen, ser man den så vet man att det är vår i sverige.



- Våran lilla grusväg -
Alltså ni ska se backen upp och backen ner för att komma hem till mig (ni som vet hur jag bor ni förstår hur jag menar) men alltså seriöst jag säger som toni, man kan åka skridskor upp/ner ifrån den backen pågrund av att den är så hal.
Idag höll pappa och jag på att sätta oss i snödrivan precis i sista kurvan innan man ser vårat hus & man hörde hur ljusen bara spann. Så blir det när det är plus grader på dagen sen flera minus på natten. Kan det inte börja bli plusgrader på natten också, åtminstonde 1-2 ?!




Det va det jag hade och hissa&dissa för idag.
Uppdaterar mera.

En bild på ditt naturliga dig



Ända bilden jag kan komma på som menas med naturliga mig.
Men jag har ju löshåret i så fullt naturlig är den inte & denna bild har ni sett flera gånger på mig tyvärr, men kommer komma nya bilder och äldre bilder senare, trottsallt 30 dagar liksom.

I orning för att dra iväg till skolan

Kom hem till mamma ungefär halv och nu sitter jag här och har precis duschat och fönat håret samt smörjt in ansiktet och ska snart sminka mig och platta mitt hår. Jag har ingen brottska för att Urban ska köra mig till skolan , jag frågade och han sa ja (hej jag vart förvånad) men skönt iaf.

Idag blir det ingen träning för min del för mitt illamående är fortfarande kvar och jag blir yr då & då och det svartnar för mina ögon, varför vet jag inte ? :( men läskigt äre iaf.

Efter skolan hur som helst så ska tydligen pappa och jag upp till min faster och kolla på några blomsterlökar i en bok som pappa ska beställa ifrån min kusin och han skas välja ut vilka för i sommar ska det bli ordning och reda , jag och Toni ska sköta trädgården medans pappa renoverar om troligen med Roger och Farfar kanske jag venne elr så gör han det själv ;) ..



Jag kan inte neka att jag saknar sommarkvällarna med er i stadsparken & massa mera roligt folk, jag vill ha sommar nu och kunna tillbringa tiden med er igen. Miss that ! :(

Änglarna öppnar sin famn för dig

Han va en gång en ängel som vandrade på jorden och gjorde allt för att orka nästa dag men tillsluta tog allting bara stopp och han orkade inte mera. Han tog sitt sista andetag och tröck av. Det sista han såg är det ingen som vet det är bara du så det förblir en hemlighet.
Du släppte min hand men jag håller fortfarande hårt om din, jag saknar dig varje sekund som går.
Din röst va som musik i mina öron, helt underbara toner.
Dina ögon hade alla natthimlen finaste stjärnor, dom glittrade som bara den när du log.
Ditt leende va helt förbländande, solen va ingenting emot det leendet.

Men nu kommer jag aldrig mera få se eller höra dig. Jag saknar det, inte hört eller sett dig på snart 5 år & mitt hjärta blöder & tiden läker inte mina sår som mina vänner säger.

Gud tog min ängel ifrån mig. Jag hoppas du tar hand om honom !

Varje sekund här nere på jorden undrar jag hur du har det där uppe , om du någonsin tänker på mig eller om du bara helt enkelt ligger där ner grävd i jorden i din kista och har ruttnat bort och är enbart ett skelett nu. Jag tror mera att du finns där uppe bakom stängda portar. Bakom portarna finns himmelriket och där väntar du på mig & din storebror.

Jag sitter och skriver med gråten i halsen och klumpen i magen men jag vet inte hur mkt mera jag ska klara mig utan dig. Drömmer om dig om nätterna och jag tänker på dig om dagarna. Det är otroligt plågsamt att bara sitta här nere och inte veta hur du har det.

Men snälla gud , jag ber dig en bön och hoppas jag blir hörd! "Ta väl hand om min ängel, han är i dina händer nu se efter honom och hälsa han att jag älskar honom" det är det jag vill ha sagt.

Jag kommer förevigt älska , sakna och gråta över dig. Min vackra skyddsängel, besök mig igen jag ber dig. Vill bara se konturerna av dig en sista gång det va månader sen jag fick se dom..
Sist fick jag känna din hand på min arm och kände hur hela jag vart kall men ändå varm och lycklig på samma gång som rädslan i kroppen spreds..

En dag kommer jag , det lovar jag. Min abosolut underbaraste ängel!

Börjat med länkbyten igen

Som rubriken lyder så börjar jag me länkbyten igen.
Hör av dig i en kommentar eller på facebook Sofie Schilcher Ulwencreutz
ifall du vill ha länkbyte.


(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Denna tjej med namn Emma skriver om det mesta & jag har pratat lite granna med henne nu i två dagar (?) och hon verkar hel skön & väldigt sprallig.
Klicka in på henne blogg och läs om hennes liv m.m , hoppas ni stannar !

En bild på dig och någon du umgås mkt me



Denna tjej umgås jag med en hel del. Lite mindre nu det senaste året elr ah sen jag träffade Toni men vi träffas fortfarande ofta.
Ett tag tror det va sommaren 09 då bodde jag hemma hos henne typ varje vecka och när jag inte va hemma hos henne och jag sov hemma så umgicks vi på dagarna och kvällarna. Vi satt mer elr mindre ihop med varandra. Skönt att ha en sån vän. En vän man kan känna sig hemma hos & som man vet att hon alltid finns där, såna vänner finns det inte många av här i världen.

Älskar dig Rebecca Hamberg, aka min syster ! http://rebeccahamberg.blogg.se <3

Svaren ifrån frågestunden




Hur länge har du och toni varit tillsammands nu? :)
Toni och jag har vart tillsammans i 15 månader om 5 dagar.

Hur går det i skolan för dig 
Som jag känner just nu så går det väll ändå ganska bra tkr jag.

När började du röka & varför?
Jag började röka för ungefär 4 år sen och anledningen va att jag mådde så fruktansvärt dåligt & jag va arg hela tiden under dagarna och kvällarna så jag testade att köpa ett paket cigg på en turk kiosk nere i stan och sen fortsatte det så.
Sen när jag va liten liten så va det nikotin i mjölken jag fick av mamma eller ngt liknande för barn sover 20 timmar och skriker drygt 4 timmar men jag sov 4 timmar och skrek 20 ist.

Tycker du att kärlek och sex hör ihop?
Mja de tror jag nog att jag tkr.

Har du rökt någon gång?
Ja det har jag!

Har du bra betyg?
jag gick ut 9an med sådädr betyg, hade IG i matte och engelska men det håller jag på att sätta dit och klara just nu på uvengymnasiet där man pluggar in skolåret 8-9 :)

Vad är äkta kärlek för dig? :)
Oj svår fråga. Äkta kärlek för mig är väll i ett förhållande att man litar på varandra och tror på kärleken man skapat. Sen finns det ju kärlek och förälskelse till massa olika saker också.

Vad fick dig att börja blogga?
Jani mina kompisar bloggade och tro det eller ej men dom som vekligen fick mig att känna " fan jag vill verkligen blogga" det va faktiskt Kissie , Dessie & Paow

Är du oskuld?
Nej det är jag inte !

Röker, knarkar, dricker du?
Anastacia du är knäpp bara så du vet.
Men röker gör jag som sagt, knarkar öh nee? Men dricker gör jag.
Ganska många tonåringar som gör det nu för tiden om du inte märkt det ;)

Varför bloggar du?
B.la för jag behöver skriva av mig ibland.

Tycker du att sex ger ett bättre förhållande ?
Bättre och bättre förhållande hm jadu nja det tkr jag väll ändå inte. Jag har inte direkt ett måste att jag måste ha sex i mitt förhållande för att det ska funka. Faktiskt inte alls mkt längre.

Vad är kärlek för dig ?
Kärlek är väldigt mkt men några exempel är väll
Toni , mamma&pappa , mina
ÄKTA vänner och våran lilla kattunge

Tycker du det är roligt att blogga ?
Ja det tkr jag. Men ibland får jag bloggtorka..

Vilka andra bloggar läser du ?
Jag läser en hel del bloggar men jag kan ge er topp 3 på bloggar som jag läser det är RebeccaEdenström , SofiaLejon & Sagahusberg. Dom tre läser jag minst 5 gånger varje dag, så fort jag är vid datorn måste jag kolla om dom uppdaterat någonting.

Hur mycket läsare har du ?
Det är väldigt olika men igår hade jag 204 läsare faktiskt och senast jag kollade idag så hade jag 92 läsare. Men det varierar ganska mkt ifrån hur aktiv jag är på andras bloggar läser och kommenterar. Helt olika, men ungefär mellan 100-150-200 läsare per dag.

Hur lång är du?
Jag är 172 & jag kommer inte växa någe mera typ.

 Hur mycket väger du ungefär? 
Jag är inte säker men på ett ungefär så väger jag kanske 64.

Hur många piercings har du?
Just nu har jag 3, två i läppen och en i tungan. Hade i naveln men den trök kroppen ur tyvärr :( men jag funderar på att ta bort dom jag har i läppen och ta i ögonbrynet ist & då ska jag ta det hos snygg pella på dark well. *mums*

Vad är ditt naturliga hår färg?
Äckligt jävla blont, i stort sett vitt. Innan jag kom in i åldern "vill färga håret hela tiden" så hade jag nästan vitt hår och när jag badade i sjön eller i en pool, badade över huvudtaget så skimrade mitt hår i grönt.

Favoritställning?
Roliga sex frågor ni kommer på men jag vet faktiskt inte.
Det är nog när tjejen har benen på killens axlar & doggy style


Hur många gånger har du varit kär?
Riktigt kär 3 gånger (toni inräknad)

Favoritämne i skolan?
Det har jag inget faktiskt. Lunchen är nog mitt bästa ämne ! ;)

Tycker du rökning är ofräsht?
Det är väldigt äckligt men själv gör jag det, men kläderna luktar inte speciellt gott & naglarna blir istortsett gula av dom och händerna luktar illa. Man får gula tänder och äckligare andedräckt. Sen är det ju livsfarligt också, man kan ju  dö i förtid av rökning. Det framkallar lugncancer & andra cencer också men framförallt framkallar den lugncancern. Synd att det är många ungdommar som röker, till o med 98or röker.

Hur länge har du bloggat?
9 februari va det ett år sen jag började blogga så inte så värst länge om man gemför med dom större bloggarna och dom lite mindre bloggarna som hållt på i tre fyra år, hehe. jag är ganska ah vad ska man säga, nybörjare på det hära.

Både du och toni var väl otrogna emot varandra?
Ja det har vi vart !  

Vem var det som var det först?
Det va jag som va det först !

Började ni om efter det?
Vi gjorde aldrig slut efter någon gång som vi erkände oss otrogna emot den andra
så jag kan inte säga att vi började om men vi började om på nytt med tilliten och sådära men slut gjorde vi aldrig, jag tog paus och tänkte men jag lämnade aldrig Toni. Kunde inte !


Räcknade ni fortfarande månaderna även fast ni var otrogna?
Den hära frågan liknar den andra som ställdes men jag svarar ändå, ja vi fortsatte räkna månaderna eftersom vi inte gjort slut som sagt.

Hur många har du legat med? 
Tillräckligt. Men över 10 sen får ni gissa er fram själva mera säger jag inte;)

 När började du röka?
För 4 år sen, alltså jag va 13 ungefär när jag började, eller så va jag 12 jag minns fan inte. Men jag tror på ett ungefär vid 13 års åldern för det va då det började knasa sig i mitt liv, ni vet tonåren
 
Hur mycket pengar får du i månaden eller veckan?
Jag får ingen veckorpeng, men jag får studebidraget varje månad på 1050;-
Det duger gott och väl för mig, fast jag läggre undan 350 varje månad för jag ska till Spanien med några kompisasr till nästa vinter så jag sparar.



Där fick ni svaren ifrån frågestunden. Nu äre dags för mig att komma på några bra hissar och dissar till senare. Fast jag ska dra och kolla vad pappa gör för ngt ute.

Vi hörs senare, more update later.

Sorry, bad update..

Jag vill börja med att säga förlåt för att jag inte skrev ngt igår kväll men mitt internet funkade inte och jag va för trött och mådde för dålig så jag orkade inte heller skriva ngt igår.

Nu har jag iaf vaknat & jag ska snart kolla om jag kan formulera om frågorna som jag sagt tidigare för att senare ge er svaren ni vill ha :) bra va ?
Fast jag ska göra en bild som det står "sofie svarar" på också
OCH jag ska göra en "svar på tal" kategori faktiskt ;) känns lite som att jag behöver en för att folk ställer frågor (framförallt anonymt) oh frågar saker så den passar tkr jag. Ställe frågor i era namn ist o ännu hellre i bloggarnas namn så kan man smyga in och kolla eran blogg också.

Nu måste jag kila iväg på toan fan jag är kissnödig.
Och juste, godmorgon.

Puss&Kram

Börjar imorgon med detta.

1a bilden: En bild på dig och någon du umgås mycket med
2a bilden: En bild på ditt naturliga dig.
3e bilden: En bild på dig och någon från din familj.
4e bilden: En bild på den du umgås med mest i skolan
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Jag kommer lägga upp den hära grejen på kategorin "dagarna" för den har ungefär samma funktion. Bara så ni vet och inte blir förvirrade & tror att jag har snurrat bort totalt bland kategorierna.

Ni frågar & Sofie svarar

Ella om Jag vill så gärna men kan inte:
Alltså, varför hade ni inget chabrak eller något under sadeln? hästen kan ju få hemska skav

Svar;
Drf deras äger sa att dom inte behövde ha det, inte ens hennes privat häst
som jag red behövde det. Och jag vet att dom kan få skvsår ifrån sadeln
men ingen häst har fått det hittills där borta vad jag vet.

Dikt by; Sofie "Tiden läker inte allas sår"

Tiden sägs läka ens sår, men kärleken sen förr har lämnat för djupa sår.
Tankarna i mitt huvud dom bara snurrar och yr, jag lyckas inte få kontrollen,
jag lyckas inte få dom i styr.

Vänner kommer och vänner består men dom som sviker dom har bara lämnat en
massa stora sår. Tiden kan inte läka såren i mitt hjärta,
det kommer alltså va blödande och full utav smärta!

När kommer tiden va inne då jag kan få lätta på mitt tunga sinne ? Jag önskar bara smärtan
kunde förbli ett ont minne..

Svar på tal

Anonym om Dagens diss går till oss ungdommar:

Tekniken har gjort att många på sjukhus kunnat överleva efter svåra skador. Teknik har gjort att polisen har kunnat arbeta mycket bättre. Tekniken har gjort att bilar är mycket säkrare.
Bit inte den hand som föder dig unga dam, utan tekniken hade världen sett mycket mer annorlunda ut på ett dåligt sätt.

OBS: lär dig stava till elda inte "älda" ;)

Svar ;

Jag vet att tekniken har räddat många och att den är bra men nu snackade jag faktiskt om mobiler, datorer och tvapareter om du nu har läst texten.
Jag har inte nämnt nånting om sjukhusmaniker som räddar liv m.m , utan hur mobiler datorer och tvaparater har förändrat dagens ungdommar. Och som en annan sa i en kommentar det är posetivt också såklart men nu valde jag att skriva om det negativa om dom tre sakerna :)
och att jag råkade skriva älda ist för elda är väll ingen bigdeal, råkade stava fel men vem gör inte det liksom ?! ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har jag inte gjort någonting förutom räknat lite matte och försökt vila bort min huvudvärk & mitt illamående.
Jag vet inte vad som är felet men jag började frysa igår medans pappa satt och svettades och han kom in i mitt rum och sa att det va super varmt här inne fast jag frös ?! Men jag vill inte bli sjuk :( usch hemska tanke, måste jobba så jag klarar allting i skolan så jag kommer vidare till ett riktigt gymnasie.

Fast hur som helst så idag ska jag iaf svara på alla frågorna som ni ställt till mig. Det är många liknande frågor & jag ska försöka formulera dom så ni får svaret ni vill ha.
Nu måste jag gå och lägga mig igen för att vila magen :( har fruktansvärt ont,

hörs senare
puss


Hon vet vad hon gör



Tjejen vet vad hon sjunger om. Texterna i hennes låtar ger mig tankeställare!
Godnatt & vi hörs imorgon lovers and haters, puss.

Dagens diss går till oss ungdommar


Dagens ungdommar är ingenting som jag är stolt över att vara egentligen.
Men seriöst kolla på oss !!

Förr i tiden när våra föräldrar va i våran ålder då fanns inte dator , tv (för vissa & om det fanns så va det en kanal & svartvitt) , det fanns inga mobiltelefoner & det va verkligen inga upprur i massa delar av sverige. Inte lika många som det är idag iaf. 
Ända sen mobiler, data & tv kom till sverige så har hela landet förändrats. Det är inte bara dom tre sakernas fel men i dagen ungdomsvärld så är det faktiskt så för kolla själv.
Skitsnack via datorn & mobilen
Olagahot via datorn & mobilen
Man får se hur dom gör i utlandet eller på andra ställen i sverige och då vill någon annan del av sverige ta och göra samma sak. Ta Gottsunda & Stenhagen t.ex (två orter i Uppsala).
Gottsunda gör uppror emot poliserna. Kastar sten på dom, äldar bilar, kastar sten på brandkåren slänger ut brinnande bäck på vägarna , skickar hundarna på polisens hundar m.m och så självklart hör Stenhagens "gangstrar" det och ska göra samma sak & det blir samma visa en gång till fast lite mindre men ändå. Ni förstår vad jag menar.. ?

Förstår ni mig inte och vill ge mig kritik för det hära visst gör det , men då är min hälsning till er ÖPPNA ÖGONEN FÖR I HELVETE !

Kommentera gärna och säg vad ni tkr angående detta. Om jag har fel eller rätt elr vad ni nu tkr.

Flicka 2 - vänner för alltid

Morsning i gallorsen.
Kom hem till pappa för ungefär 1 timme & 30 minuter sen och då tog vi en fika med varandra och jag fick öppna lite paket som han gav mig som födelsedagspresent och jag fick inte mkt men nöjd ändå. Fick blandannat en film som heter Flicka 2 vänner föralltid, har ni sett den :) ? Den har gått på bio.
Den ska jag se på nu iaf och käka godis och dricka lite läsk som vart över sen igår som jag tog med mig hem till pappa.. :)

Glöm inte bort frågestunden i inlägget nedanför. Intressant att svara på era frågor sen. Hörs ;)


5 kategoriers frågestund



Frågestunden ska handla om:
 Sex
Rökning
 Skolan 
Kärlek
Bloggen

Det är dom 5 kategorierna ni får ställa frågor om.
Ni kan memorera frågorna hur ni vill jag kommer svara
helt ärligt på dom :)

Så go for it, skriv och fråga massa!


Anmäl er också till deras tävlingar

jag är med i veckansblogg på två bloggar lejons blogg & en tjej som heter ellen.
klicka här för att komma till lejons blogg & klicka här för att komma till andra tjejens blogg.

Jag hoppas på att jag vinner/kommer till final. skulle va kul att få andras läsare också :)
och se vad dom tkr om min blogg.

Fast nu måste jag återgå till arbetet som jag gör på min datalektion. Sitter och gör mattepapper som ska vara inne i morgon så jag har lite tid kvar att göra klart det och jag ska göra det när jag kommer hem också. Fast jag ska ta lite kort idag också med Elin på lektionen hoppas jag om hon är på annars får jag vara "modell" och hon tar kort på mig. Men nya bilder kommer komma idag & jag kommer redigera dom för det kommer antagligen inte bli så bra bilder.
Fastnar inte precis så jättebra på bild ;)

Jag upptaderar er senare.
Tänkte också fixa en fråge stund senare idag som ska handla om ett speciellt ämne eller kanske tre ämnen. Hoppas det gillas ;) more update later love puss.



Två random bilder ifrån arkivet bara som jag lägger upp så ni får ngt annat än text att kolla/läsa på.
Känner mig väldigt skrivglad idag också det är väll ganska bra. Många inlägg blir det då !

Fast en sak som ni glömmer. Det är att kommentera, jag har 100-150 läsare som är fasta just nu men typ ingen kommenterar. Fast jag vet ju att marioteten (stavning) som läser min blogg är mina kompisars föräldrar och till o med lärare på min skola. Lite kansigt men sånt är livet.
Men nu ungdommar som läser min blogg, kommentera mera & anmäl er till veckansblogg och fråga mera i mina frågestunder. Uppskattar verkligen dom få som kommenterar.

Det va det jag hade och säga just nu.

Jag kan inte låta bli att smälta

Okeey seriöst nu , Danny är så f*cking snygg jag dööör.
Snyggaste leendet & hans röst är gudomlig och när han sjunger och ler samtidigt då
seriöst smälter jag.
Och kolla sen hans stil på hans kläder, bara det gör han het liksom ?!



Någon läsare som håller med mig ? ;)

2 cool 4 school

Godmorgon på er. Älsklingen drog ungefär vid 06:50 för att hinna med fem över bussen för att ta samma tåg som Lejon & Tim till skolan i Sthlm ;).
Jag hoppade upp 10 minuter senare och gick ner käkade frukost, fixade mig , packade saker som jag ska ha med hem till pappa & jag bäddade sängen, hann till och med det nu på morgonkvisten.
Känns lite skönt faktiskt så är den bäddad och fin när jag kommer tillbaka om en vecka :)

Jag tror jag kommer få tillbaka mitt konto idag till skoldatorerna så
jag lägger in ett inlägg då isf om jag får logga in på datorn.

Puss på er , more update later.


btw: idag ska jag fotografera lite granna, jag lånar med mig min brorsas kamera.
snäll syster jag är visst ? ;)

Män som hatar kvinnor på SVT1

Super mysig avslutning på söndagen tillsammans med älsklingen , en påse godis & en hallonsoda. Vi ligger iaf i sängen och kollar på män som hatar kvinnor.
Filmen rullar på bakom mig & jag ska lägga mig på älsklingens bröstkorg och kolla klart på filmen nu :) jag uppdaterar er senare & lägger in bloggtipset jag snackade om tidigare.



More update later babe's..

Jag vill så gärna men kan inte

Som rubriken säger, jag vill så gärna gå på ridlägret i år men jag har inte råd att lägga ungefär 3000 på det för jag sparar ju till spanien & mamma går sjukskriven + hon har lovat brorsan att få gå på hockeylägret han va på förra sommaren i gävle eller vart det va någonstans.
Pappa har inte heller råd för vi måste renovera huset i sommar så pengar kommer gå till det så det blir nog inget ridläger i sommar :( hemskt eftersom det är sista året som jag får vara med sen så kan man inte gå med längre för man är över 17 år..
Fast kanske finns andra ställen som är billigare ? Fast det tror jag inte & inte så nära som Agersta ridklubb är heller. Det ligger liksom bara 30 minuter utanför stan typ så det är nära och bra.

BILDER IFRÅN FÖRRA ÅRET ;

Jag vet jag ser fruktansvärt dum ut på den dära bilden men hon vilade huvudet emot min rumpa :p hon är för söt den hästan.

Jag & Halastjarna , ägaren av gården hennes häst fick jag och mickis rida på ist för ridskolehästarna :D lite coolt ellerhur ? Ah fast ne.

Vi flummade oss efter våran uppvisning som vi hade sista dagen & det va senaste dagen jag satt upp på hästryggen också och jag saknar det som fan :( vill börja rida där egentligen.
Islandshästar in my heart liksom

Sliten tjej med glatt humör

Hellojsan nu är jag tillbaka igen.
Matchen slutade 8-0 till oss , jag gjorde inget mål och jag tjänade alltså då inga pengar
på det :( älskling sa ju att jag skulle få 20 kr för varje mål, hehe.

Efter matchen så gick vi alla 4 , Angelica, Parkkonen , jag & älskling till maxi.
Jag tog ut 100 ;- till Lejon & så köpte vi godis och läsk till kvällens tvkväll det
är ju liksom Wallander idag men vet inte vilken.


Nu iaf så har jag duschat och fan va skönt det va medans älskling satt och kollade på
nästsenaste avsnittet av svaleskär så nu efter maten ska vi kolla på
del
10 av 12.
Väldigt spännande serie som går på barnkanalen & den utspelar sig på ett skit
fint ställe, vill åka dit någon gång.
Tror det ligger utanför Göteborg någonstans.

Vi hörs senare och då kommer det komma ett bloggtips också.
Kan ni gissa vem ? ;)

Puss.

SKK vs IFK Dannemora/Ö

Nu har jag klätt på mig & taggar med lite musik. Mamma ska köra ner mig nu
till hallen för jag ska vara där 13:15 ;)

Stenhagen - IFK Dannemora/Ö
Plats :
BoKc (vid maxi)
Matchstart : 14:10


Kolla in min tejpade knä. Mamma tejpade precis det, fyfan säger jag
bara, nu är det verkligen stabilt nu ska väll ändå inte mitt knä fucka ur.
Fast nu måste jag springa ner , mamma väntar på mig.
Önska mig lycka till

Pusspuss
hörs när jag kmr hem.

Innebandymatch med damlaget

Godmorgon på er.
Nu har jag vaknat och jag är död typ, nej då men jag är fett trött.
Min tränare ringde och väckte mig och kollade av att jag hade fått
smset angående matchen nu senare idag vilket jag hade fått med.
Sen efter jag lagt på så kunde jag inte somna om så jag väckte
babe och gick upp och käkade frukost och snackade med mamma
som håller på i köket med någonting.
Just nu iaf så sitter jag hära och är halv klar jag har klätt på mig
och jag ska kolla efter en hårsnodd så jag kan sätta upp håret ;)
Älsklingen ligger i sängen och gör ngt på sin mobil som vanligt..

Och just idag kommer
Angelica & Sophia som jag va med igår
hit och ska kolla min match wie :D lite publik som hejjar på mig..
Det kan behövas jag är ganska så nervös om man säger så
och
jag är ända 94an som spelar matchen idag
eftersom dom andra hade U-lagsmatch tidigare i morse..

Fast måste gå och göra mig klar nu, så vi hörs senare
love you all
puss.

Helt klart rätt låt vann. Eller vad tkr ni ?!

Kom hem till mamma ungefär vid 19 tiden och då hoppade vi in i duschen jag och älsklingen ;)
Sen satte vi oss och kollade på melodifestivalen med mamma och broder.
Mamma fick smaka min blandning av vitt vin och sprite och hon tyckte det va smaklöst (?)
fast jag och Toni tyckte om det. Elr ah han drack det iaf :)

Iaf vad tyckte ni om finalen då ?
Riktigit spännande mellan Danny & Eric men helt klart vann rätt låt men det sitter
en skit grinig liten älskling hära som är sur för att Danny inte vann.
Han är för söt !



Mumms på hans leende alltså, riktig snygging vi skickar iväg till Tyskland i år iaf.. :D

Nu ska jag och Toni göra oss klara inför sängen. 
Fast först byta säng kläder i sängen ;) 

Godnatt & Puss.. 

 

Over and out bitches

Det vart lite ändrade planer jag åker hem lite senare ist för Angelica Wickström messade mig och frågade om jag va kvar i Enköping och hon ville att jag skulle se hennes match så det ska vi göra ;)
Så vi ska ta bussen 13:59 och då bär det av ner till st: illian hallen där dom ska spela.
Älsklingen kommer komma dit också sen åker vi tillsammans till Uppsala ner på stan och träffar Lundin så kommer antagligen spendera kvällen med henne som det ser ut just nu :D ska bli nice att träffa min lundis igen.

Nu måste jag kila iväg för snart går bussen och måste plocka ihop mina saker.



A.S.S - Jiddra inte med ass ligan ;) *skämt och sido you know*

pussen.

Hejdå Enköping Hej Uppsala

Jag vaknade precis nere i soffan typ av att det va för varmt elr ngt men iaf så jag messade angelica som va på övervåningen och kollade om hon va vaken och det va hon ;) såklart.
Jag berättar mera om kvällen när jag kommer hem sen för nu ska vi iväg till Ica så jag köper ny sprite för hennes mamma hällde ut min andra (?)
Jag måste ju ha ngt att hälla i vinet i eftersom jag har typ en tätra som ett mjölkpaket elr vad man ska säga :p ni fattar vad jag menar iaf. Men  nu ska jag dra & jag är fett röksugen för er som ville veta liksom :o !

Puss.

S.A.S - det är vi som äger flygplansbolaget

Morsning korsning nu är jag hära igen men denna gång med några bilder som vi tog idag & vi vet inte vad vi ska göra men troligen snart dra ut och träffa lite folk som dom känner :)
Men iaf här kommer några av bilderna som jag Sophia och Angelica har tagit under kvällen.


Jag i väntan på bussen till Enköping ;) den vart as bra på mig tkr jag.

Jag och Parkkonen :)

Min fru <3







Sophia lekar att hon är stark :)



Det va i storsett dom bästa bilderna som togs nu under kvällen ;) iaf så fixar tjejerna sig lite granna nu och kollar skor m.m & jag ska sätta på mig skorna som jag fick av Angelica. Hon använde dom inte och jag tyckte dom va fina så jag fick dom (ett par klackskor) ända negativa med dom är väll att jag blir längre än toni om jag använder dom :p

Men iaf nu måste vi dra för dom är klara och nu ska vi träffa några tjejer och killar.
Vi hörs senare säkert , jag kommer uppdatera mera efter vi kommit in och då bjuds det säkert på mera bilder som jag kommer ta när vi är ute.

More update sen, haha ;)
pyssen och kjamisen på er läsare, fortsätt kommentera också.
Love to you all.

In Angelicas place med Sophia

När vi kom hit så skulle vi mublera om hennes rum så det har vi gjort nu och vi va 4 stycken som hjälpte till så det gick ganska fort så nu är det mysigare här inne ;).
Iaf så har vi städat lite granna och jag har fått sett lilla bebis, Maricas lilla dotter Roxanna & hon är fett söt alltså gulligaste ungen jag sett hittills, inget illa menat men hon är faktiskt det.. :)
Nu snart så fort vi orkar så ska vi börja dricka lite smått men först måste latmasken Angelica sminka sig men hon verkar inte orka det heller så bajs på henne liksom .. :o Sophia sitter i sängen och ser allmänt dum ut ..

Och jag råkade ha kameran med mig så jag har redan tagit lite bilder på mig och Spohia så dom bilderna kommer ut när jag kommer hem antagligen om mamma hittat kabeln :)

Men nu måste jag rulla vidare för jag är lite törstig & ta tillbaka min kamera som angelica precis snodde för att kolla på bilder ;) men vi hörs senare jag kommer uppdatera er så mkt jag bara kan under kvällen.

Kyssen.

11 Mars - Enköping

Nu alldeles straxt ska jag gå ner till Maxi och kolla om man kan köpa bussbiljetter där nere till lantisbussarna för idag ska jag till enköping och umgås med Angelica, hennes syster och deras vänner :) de ska bli ganska trevligt. Vi kommer sitta och dricka lite granna och prata.
Mera om kvällen vet jag inte än sådära så vi får väll se och jag kanske kan låna
dator och skriva ett inlägg dära och får se om det blir bilder det vet jag inte ;)
 annars hörs vi imorgon elr ngt.

Ha en bra fredag.
Puss :)



Marcia angelica syster och Angelica :) en söt bild på dom.

Tiden kommer inte läka allas sår..

Sekundrarna går
Timmarna går
Dygnen går
Dagarna går
Månaderna går
Åren går
Tiden läker
inte mina sår & har inte
gjort det efter alla år som går..

År efter år hoppas jag att gud förstår
År efter år hoppas jag att tiden ska läka mina sår

Men jag kommer
aldrig sluta hoppas, jag kommer 
aldrig sluta be för det finns dom på jorden som
faktiskt kan få mig att le !
  

Vad händer denna Fredag dåra ?

Tjenis penis bloggen.
idag vart jag väckt av den världskända killen Anton som har ringt och väckt mig
för tredje gången nu, börjar bli en vana liksom.
Sitter just nu och messar med lite folk och kollar vad som händer under kvällen
tänkte att jag ska supa bort lite pengar men inte allt för mkt faktiskt.
Länge sen jag fick komma ut och göra ngt sånt.. Hehe ! ;)

Först iaf det som är planerat är att mamma ska sätta in mina födelsedagspengar
på mitt kort ifrån morfar och stina (tacktack) sen ska jag försöka orka att fixa mig
för att senare åka ner på stan och ge lejon 100 kr som jag lånat av hennes mamma.

Idag kommer kanske älsklingen också beroende på om han får komma för
mamma eller inte men det återstår att se , ja frågade henne senare :D..

Vad ska ni göra ikväll då folket ? Det är fredag något ska väll göras inte sitta inne,
och om ni gör det se till att ha bra sällskap och inte sitta ensamma det blir ju bara
trist och deprimerande.

Fast nu måste jag dra , jag ska städa upp lite på rummet tänkte jag & bädda min säng så det ser lite snyggare ut än vad det gör just nu må jag säga :o,

Vi hörs senare
pussen.


DIKT TO MY DARLING BY TONI

DIKT 1

om min älskling sofie <3

gått och vänta hela livet med en dag slog det till/
min lilla söta ängel och du är bara min/
du och jag förevigt och så ska det förbli/

för minut för sekund så tänker jag på dig/
ditt namn är i mitt hjärta och är inristat i mig/


med dig mår jag bra, med dig är jag hel/
du är alltid lika rar, tsm båda två kan ingenting går fel/


du är alltid lika vacker , du är den jag velat ha/
du har hela mitt hjärta, som ingen kommer ta/

en blomma och säd, ett lite vackert träd/
prinsesan i mitt liv finns alltid i min själ/

Toni och sofie kommer finnas i vårt liv/
vi ska leva nu tsm och i all vår framtid ! /



Sliten chey efter den långa dagen

Morsning korsning på er alla läsare :)
Nu sitter jag här ny dsuchad och håller på att svara på alla logginlägg som det står grattis på,
jag kan ju säga er att det är över 250 st som skrivit grattis.
Omtänksamma vänner jag har , visst ? :D

Iaf min dag har vart ganska bra. Mamma körde mig till skolan så jag käkade frukost med Vallentina sen flöt dagen på och jag stannade till typ tre i skolan fast jag slutade 12:00 men jag brukar ju stanna kvar.
Sen drog Frida och jag på stan och käkade lunch elr vad man ska säga och det vart gyros helt underbart va gott sen åkte hon hem :( så jag träffade karin och madde så jag va med dom ett tag.
Vi tog en fika o sen kom Felix Berglie ifrån Sthlm & Gabbe o snackade lite garnna med oss :D
åååh vad jag saknat felix, så vi har bestämt att träffas snart igen.

Efter det drog jag hem och la mig i sängen och verkade sloknat men vid tio över sju ringer min klocka och säger åt mig att jag ska byta om till träning så jag byter om och springer ner men det visar sig att A-laget har lagmöte uppe på kanslit så vi va 6 personer som tränade idag
så det vart två små måls spel.
Carro , Mattsson & Alice i ett lag sen Petra , Jag & linnea i det andra.
vart ungefär miljoner mål ifrån båda hållen. Hah men vem räknade dom ?! :p

Efter drog jag hem iaf började svara på några logginlägg men sen drog jag ner i duschen när jag hörde att brorsan kom hem och när han duschar efter en hockeyträning då kan man få vänta ..
Så nu sitter jag här och skriver & jag ska fortsätta svara på lite logginlägg nu så hörs vi senare :)

Helt underbart med helg nu också. Får ju det varje torsdag så imorgon blir det SOVA !



Här ser ni en trött Sofie som ligger i uppehålsrummet elr vad man ska kalla det ?!

Jag uppdaterar senare, kvällen/natten är låång.
Hörs
Pussen :*

Va stark, jag vet att du klarar dig vännen

Tappar du hoppet om att kärleken finns då kommer du tappa hoppet om allting.
Ge aldrig upp kärleken till vänner, familj & en speciell. Allt brukar oftaste lösa sig.
Förlorar man den man älskar mest på jorden så kommer du en dag komma över dom kärlekskänslorna och gå vidare , men det kommer va tufft. Det kommer vara jobbigt, men är man stark och har vänner där så klarar man nästan allting här på jorden.
Och jag tkr du ska vara
stark & du vet vem du är och du kommer klara dig igenom det hära med en klackspark. Du har vart med om mkt värre saker det vet du själv..
Men jag vet hur det känns att få sitt hjärta krossat. Du har fått det
för många gånger och dessutom!

Jag litar på dig,
du klarar dig. Du kommer ha mig vid din sida som stöttar, det lovar jag !

Blev uppvaktad i sängen med frukost

Godmorgon bloggen, har ni alla läsare sovit gott ?
Det har i varje fall jag gjort & jag blev väkt 1 timme tidigare än vad jag skulle gå upp egentligen pågrund av att det är min födelsedag idag.
Fick frukost på sängen ( te & två kakor ) jag äter ju ingen frukost så jag fick inte så mkt mera
och dom hade inte dom dära små tårtbitarna som jag brukar få för dom va slut så jag fick det
ist men funkar lika bra det för min del :)

Nu sitter jag iaf och har tagit på mig en tröja jag fick av mamma, sjukt snygg.
Ni får bild när jag kommer hem. Ska snart sminka mig & jag har fått munsår :(
så jag har ont i läppen.
Jag får alltid det på min födelsedag (?) Jag fattar inte ...

Idag händer inget märkvärdigt heller för mamma jobbar och jag har träning senare ikväll men jag ska försöka hitta någon som vill spendera en dag på stan med en lunch som en födelsedags firande för min del eftersom ingen kommer hit idag... :(

Iaf jag måste avsluta nu för jag måste fixa mig. Tar minst en timme på mig sen måste jag ta
bussen ner till stan. Usch idag har jag tråkig bild lektion ... Jag orkar inte, fett störande jue..




Hoppas ni andra får en bra dag idag också :D

Nu är det min tur. 17 bast idag !



Idag är det ingen vanlig dag , nej för det är min födelsedag hurra hurra hurra.
Ja ! Idag har jag levt i 17 år
och det är bara 1 år kvar till krogen, längtar lite
smått men ändå inte på något sett.
Fast egentligen fyller jag år mera på dagen inte på natten men det är
fortfarande 10 Mars efter 00:01 så jag fyller NU idag :D happy face

Mathias va först på att säga grattis på sms & min kusin Nicklas
va först på Facebook.. :)

Time to sleep. Godnight people have a nice night, love!
Kisses

Trött tjej skriver om kvällen

God dagen nu är jag hära igen
Skönt att komma hem men det va super kul att vara där & vi diskuterade
och snackade som vanligt när släkten träffas & jag fick två kort med pengar
i. Så tack Karin med familj & farmor/farfar för pengarna :)
Dom pengarna går direkt ner i sparburken för Spanien resan som sagt..
Sen fick jag 100;- av Lena också så dom går ner där med eller så
behåller jag dom och tar en lunch imorgon med någon kompis på stan kanske ?
Får se vad som hittas på imorgon.
Tog lite bilder på släkten idag också på lilla Tilian (min kusins barn) men
min brorsa vet inte vart hans kamera sladd är :( så ni får dom senare..

Ni får en redigerad bild på födelsedagsbarnet Maja & hennes systerson
Tillian, han är för söt
.
Men vågar tyvärr inte hålla i honom, tänk om han går sönder ?! :o


Nu när jag är hemma iaf så står jag iaf på kö till duschen, mamma är där inne nu sen ska jag in och duscha sen blir det göra några mattepapper :( fett jobbigt & sen ska jag ta fram kläder tills imorgon & så ska jag ta undan lite saker ifrån mitt golv IFALL någon kommer imorgon och säger grattis till mig.. :)

Fast vi hörs senare, kanske slänger in ngt inlägg.
Förlåt för det inte vart någon hiss elr diss men kommer inte på någon, kanske imorgon.

Pussen :*

Idag blir det kalas, kusin blir 17 GRATTIS

Tjenare bloggen & alla läsare.
Kom precis hem ifrån stan, där jag va ett tag. Skulle blivit bråk men det vart det inte
fråga mig inte varför men dom som bråkade vågade inte komma och jag venne vad men
vad hade man räknat med eftersom dom va 98or (jag skulle inte bråkat jag ville ba se på)

Men nu är jag hemma och ska fixa mig sen ska jag käka snabbt
och mamma kommer köra mig till farmor och farfar där vi kommer bli upplockade av
min faster & sen bär det av ut till Björklinge.
För idag fyller min kusin 17 år :) så grattis till henne, släng in ett grattis också va ?

Imorgon är det ju min tur att fylla 17 bast vet ni ju :D börjar bli
en stor flicka. Om ett år men iaf .. hehe






Ursäkta munnen men jag venne varför det vart så, vart bara automatiskt haha ;)

Tunika - fått av kusin Sanna
Leggins - H&M 99 kr
Kofta - New yorker 129 kr

När jag kommer hem så ska ni få en hiss & diss tror jag. Får se va jag hittar på.
Fast nu måste jag kila iväg jag har lite brådis, ska sminka om mig också ;)

Vi hörs när jag kommer hem.
Puss hejdå.

Måste bara visa en för söt bild

Kolla seriöst va söta dom är.
Smulan somnade först , sen somnade älsklingen straxt efter & nu ligger dom
och stortsett andas i kapp.
Ska väcka hjärtat nu så han kan borta tänderna vilket jag redan gjort och
sen så vi kan krypa ner i sängen och kolla tv sen sova elr ngt :)



Ville bara säga det. Godnatt..
Och jag ska försöka uppdatera imorgon innan jag åker till skolan för
sen kommer vi inte höras förens lååångt tag efter jag vart hor min kusin ;)

Världens sötaste pojkvän, japp det har jag.

Älsklingen kom hem till mig för kanske 1 timme & 30 minuter sen
vi hoppade direkt in i duschen för jag ville duscha och försöka få bort mitt illamående
som jag har haft nu under dagen :(
Idag har jag bara pluggat och ingenting annat somnade en snabbis på soffan men
jag orkade mig upp sen och gjorde det jag skulle.

Toni kom idag ist för han kunde inte komma på torsdag han har match då :( men
idag kom han med en stor bukett blommor , såååå söööööt han är & så gav han
mig 100 kr som jag ska lägga ner i min sparkassa till spanien.
Hur gullig får man egentligen vara?
Älskar min sötnos.



(klicka på bilderna för se större format)

Nu ska jag göra ett av mina mattepapper som min lärare gav mig idag & sen ska
jag ta en semla eftersom det är fettisdagen idag.
MEN
Det är ju internationellakvinnodagen idag också, lite fusk vi har en dag och killarna
har resterande av dagarna ?! orättvist eller vad..

Fast nu måste jag stänga ner för annars kommer jag aldrig komma igång med det jag ska göra och imorgon har jag ju som sagt var Engelska prov så önska mig lycka till på det :) ska nog gå bra.
känns som det nu iaf så jag tror faktiskt det.

Godnatt på er.
puss

Med i solstrålens veckansblogg tävling

Jag gillar att delta i tävlingar , märks det ?!
Iaf jag är med och tävlar i Rebecca Edenströms blogg även kallad Eden.
Känner ni till henne ?
Dom flesta gör det framförallt sthlmare borde göra det, några 018or
med kanske jag vet inte..
Men iaf jag är med och tävlar i hennes veckansblogg & jag tkr
verkligen du ska gå in och kolla hennes blogg och anmäla dig du med.

Lite om Rebecca ;

Ah hon heter som sagt Rebecca men kallas Eden & det är väll namnet som
hon är mera "känd" för om man ska säga så.
Hon är född år 95 & alltså är hon 15 ska fylla 16 nu i år :)
Hon är en tjej som man verkligen kan kalla solstråle & glädjespridare. Hon kan
inte sitta stilla,
alltså hon är en tjej med fart i benen & älskar att umgås med sina kompisar.

Om hennes blogg ;

Hon skriver ganska mkt om sin vardag och sen har hon några veckansblogg m.m
ibland men det jag tkr är bäst med hennes blogg det är att hon verkligen vågar skriva
vad hon tkr och tänker & är det några som klagar på henne så står hon för sina ord
på sin blogg och säger emot och visar att hon kan stå på egna ben.
Hon har även en grej som är typ som frgestunder fast varje dag elr vad man ska säga,
jag ska försöka förklara ..
Man får ställa frågor till henne varje dag på hennes blogg men hon väljer endast en
och svarar på den frågan så kör hon en gång varje dag.
Hon hade så åtmintonde i en vecka förut men det kommer säkert upp igen & det är
en fantasiskt bra grej att göra.
Hon ger dessutom bra tips om olika saker , kärleksproblem , killar ah allt man frågar
om helt enkelt.

Ni borde gå in och kolla , verkligen !
http://shiteden.blogg.se



Hon är verkligen en underbar tjej. Dessutom hon blir mera underbar
när man lärt känna henne utanför hennes blogg.. ;)

Vinnaren av veckansblogg tävlingar är...



Jolin Sköld !

Grattis , nu får du stå under länkarna på min blogg ända tills nästa
veckansblogg är och jag kommer länka dig då & då i några inlägg
;) det är priset den hära gången.

(klicka på bilden eller hennes namn och kom till hennes blogg)

Är med och tävlar .. Va med du också !

Hej hej bloggen, nu sitter jag i skolan och läser o jag har precis anmält mig till en tävling där man kan vinna en väggdekor ifrån textarna.se.
För att läsa mera om det så klicka HÄR så kommer du till ägaren av tävlingen, där får ni beskrivning hur ni ska göra ;) .. Hoppas ni är med ska bli kul att se hur det slutar :)

Alla har lika stor chans att vinna så varför inte, go for it !

Min älskling är för söt emot mig alltså..

Fick precis en dikt av min älskling som va delad till mig som han
kom på med egna ord o rim.. Jag är rörd.. :D

"Du gör mig stark, du gör mig glad, du är allt jag velat ha.
Du är killars dröm, vacker och fin som den glittrande snön.
Min kvinna i mitt liv,
du är allt, du är min framtid.
Sofie, namnet i mitt hjärta, dig vid min sida finns ingen smärta.
Du & jag förevigt och så ska det va,
mitt hjärta är ditt och det kommer ingen ta !

Älskar dig min älskade Sofie "

Den dära dikten fick jag precis av honom i ett sms. Han fick verkligen
mig att lee, han är för fin jag älskar honom över hela mitt hjärta och
så mycket mycket mera.



Du kommer aldrig lämna mitt hjärta. Du är min skatt och jag kommer alltid
att älska dig vackra ängel.
Finare kille än dig kan man få leta förgäves efter för jag har redan den finaste.
Du är mitt allt Toni & ingen kan förstöra det vi har, love you forever and ever my darling.

Veckans planer & plugg till prov -.-



Såhära ser ungefär min vecka ut.
Kommer säkert vara massa ändringar framförallt på helgen för den vet jag inte
hur den kommer se ut.. Men på ett ungefär sådära kanske lite festande jag vet nt.
Onsdag & Torsdag är iaf spikat så ser det ut då + skolan såklart.. ;)

Nu tänkte jag sätta mig och plugga lite granna tills onsdag.
Har engelska prov då, hoppas det går bra & jag blir godkänd!
Sjukt nervös ifall jag blir godkänd och får börja på riktigit
gymnasie elr om jag måste gå där ett år till. Då skjuter jag mig !



Glömde även säga tack Linn för du hjälpt mig så mkt idag..
Hon har nemligen hjälpt mig med att fixa det på sidan om ni ser det med bloglovin
så nu kan ni följa mig enklare igen. Det försvann ju förr minns ni :( ..

Sen så har hon bytt stilen i mina inlägg så den är snyggare nu tkr jag.
Och sen så gör hon en bild till mig igen (hon gjorde bilden med planerna på med)
men nu ska hon göra en annan bild ist för "kram soffan" hon ska göra den snyggare..

Ni får se hur det ser ut sen :)

 

Grattis hjärtat. Glad för din skull ! ♥



Sara '
Findus' Pettersson ♥

Grattis gumman & hoppas ni får all lycka med er !

Eric Saade - Popular (sommarlåten 2011)



Denna låt kommer bli en sommar sucsé tror jag. Den kommer troligen komma med på någon sommar 2011 skiva eller någonting. Den är verkligen grym, visst ? :) och gillar ni fart så ska ni lyssna på den hära låten också.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Just nu sitter jag och bara gör ingenting lyssna på Danny - In the club faktiskt.
Den är också förbannat bra må jag säga :)

Men iaf jag ska kolla på det senaste avsnittet av svaleskär som jag aldrig hann se klart på i lördags och så ska jag lägga mig i sängen och vila. Fast jag lovade ju er filmen sen igår också på crossarna så jag ska försöka ladda upp den nu på hemsidan så den är klar så jag lägger in den senare ikväll som jag lovade :) men nu måste jag dra håller på att somna faktiskt.

Love you all ;)

Välj din egen väg..

Du kom , du svek , du försvann & du kom tillbaka..
Men nu är det försent!

Skön avslutning på veckan, här kmr bilderna


En hemsk bild på mig & Sanna.
Hon vart bra men jag såg hemsk ut, haha dumma sol :(

Crossarna som racear.

Där ser ni mig och min chauför. Han i gult !


En del av skoterligan ;)

Där åker dom med sidovagnar, det va roligast att se.
Första starten så kraschade två av dom i varandra :D och skadegad som
jag är så satt jag bara yeeeeeeesh en olycka, men dom klarade sig :)
dom åkte ut på banan igen.

Glada kusiner kramas :D

Hela ligan som sagt ;)





Det dära är bilderna jag just nu orkar lägga ut. Lägger säkert ut bilder då och då också men just nu orkar jag inte kriga mera med detta inlägget. Har nemligen försökt hålla på och kriga med internet som stängs ner var o varannan sekund så jag har gjort om inlägget minst 4 gånger så ni får ta dom hära bilderna och se glada ut.

Skoter turen dit va iaf nervös men när jag viste att han som körde viste vad han gjort så lugnade jag ner mig ganska så rejält faktiskt och njöt av åk turen och han körde inte långsamt iaf :) det gillar vi. FART !

När vi va framme  så kollade vi alla loppen och sen åkte vi tillbaka men vi skulle ut och åka på ån ett tag men det vart inte av för Jonnys nånting på skotern gick av så han ska laga det i veckan nu som kommer :) så han kommer ha det lagat iaf till helgen , kanske åka då om man lyckas övertala sanna :D ?!

Nu ska jag iaf käka mat och se på film med pappa och jag köpte en varsin semla till han o mig påvägen hem så vi ska mumsa i oss dom också.
Men uppdaterar er mera senare, vi hörs sötnosar ;)

Juste en sak jag glömde, jag spelade in tre filmer också idag på när crossarna körde så jag lägger ut dom imorgon när jag kommer hem till mamma. Hoppas det är lugnt :)
Älskar ljudet som fan.

Hemma hos Jonny

Tjenixen , nu är jag hemma hos Jonny tillsammans med Viktor och Sanna. Vi ska snart ge oss iväg men först ska bilderna laddas upp på fejjan som vi tog idag & dom kommer senare ut på bloggen när jag kommer hem och kan ta dom ifrån Jonny :) så ni kommer få ta del av dom också här.
-
Men nu ska jag sluta skriva på för jag måste stänga ner för vi ska åka iväg nu. Sanna ska egentligen vara hemma i bjk om 35 minuter :o men vi hinner inte antagligen.
-
Vi hörs senare när jag kommer hem , love you all ... :D
Min hjälm , Sannas hjälm & Tom's hjälm :) resterande får ni som sagt när jag kommer hem.

planerat söndagen i detalj

God väldigt tidig morgon eller godnatt kanske man ska säga.
Jag kom precis hem ifrån sanna med älsklingen och han springer just nu runt och packar sina saker inför senare idag då han ska hem.

Vi ska upp ganska tidigt med andra ord 07:30 för jag ska upp och hjälpa sanna i stallet så det går fortare för henne men innan ska vi lämna av älsklingen vid bussen :( och så kommer det dröja innan jag får träffa hjärtat igen ännu en sad face på det, kommer sakna han.

Men iaf imorgon efter stallet så kommer vi att åka hem till henne käka frukost och klä på oss lager med kläder för vi ska nemligen till skärplinge imorgon och kolla på ett race.
Det kommer vara crossar, bilar & snöskotrar som kommer racea om jag förstått det hela rätt.
Sanna och jag ska möta hennes gäng i skärplinge vid något jävla garage och där ska vi parkera bilarna sen ska vi hoppa upp på snöskotrar och åka. Jag ska tydligen åka bakom någon Tom som tydligen kör som en ganling & jag kommer antagligen att dö :'( ..

Men nu ska jag packa i ordning mina saker som jag ska ha på mig bland annat imorgon och sen ska jag packa det jag ska ha med mig hem till Sanna efter stallet så jag måste avsluta för Toni ska kolla busstiderna till imorgon också ..

Fast vi hörs ju senare idag jag kommer uppdatera er innan jag åker iväg till stallet
så ni kommer inte missa ett morgontrött inlägg heller.

Men iaf, godnatt på er läsare ;) så hörs vi när vi hörs.

♥ I miss you my friend, where are you? ♥



In your eyes I could see the sunshine
Babe you were all I needed, but so did you leave me
 
Don't forget me my angel.
How are you doing up there in heaven ? It is a question I asked myself many times,
but never received answers to :( 
God pleace, take care of my angel now. He is in your hands now.
And Martin I hope you know that I love you and I miss you..

Rest In Peace, My Friend !

4 FINALISTER - BÖRJA RÖSTA


1. http://nathaas.blogg.se



2. http://jolinnskoldd.blogg.se



3. http://pikahoe.blogspot.com



4. http://baratilla.blogg.se


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Där har ni bloggarna som ni kan rösta på :) och för er som inte kom med denna gång det kommer komma flera chanser också det lovar jag.
Så nu är det bara att rösta ungefär på måndag eller tisdag beror på vilken ork jag har så kommer jag att säga vinnaren som har vunnit :) lycka till !

btw: länka gärna mig i din blogg & säg att du är med här och man ska rösta på just dig så du vinner :)

DISSAR SKITSNACKET




Har ni märkt att vi ungdommar snackar så fruktansvärt mycket skit om allt och alla ?!
Seriöst vad är det egentligen bra för ? Och det roligaste är att jag skriver detta med
men snackar lika mkt som alla andra gör också. Helt onödigt.
Man tjänar ingenting på skit snack om andra bakom andras ryggar m.m, det ända man får är skit snacket emot sig också sen är det hela igång. Inser ingen det ?

Borde egetnligen få ett slut med det hära skit snacket som går runt överallt.
MEN det är inte bara ungdommar, det är faktiskt vissa vuxna också som är förskräckligt omogna och snackar skit om t.ex sitt ex nya sambo. Vad är det för stil ? Låt dom vara tillsammans, ni har redan haft ert roliga.

Är det ingen som håller med mig om att skit snacket måste ner ?

Det är iaf vad jag tänkte dissa idag.

4 mars - hemma kväll to day

Godmorgon bloggen
Nu sitter ja hära och Toni berättar sin helt otroliga dröm. Jag kan inte låta
bli att skratta för den handlar om allting och ingenting.. Men han hann aldrig drömma
klart för jag råkade knäa honom mellan benen i sömnen men jag sa tydligen förlåt ?!
Minns inte :( ..

Iaf vi ska snart iväg till affären med pappa innan han åker och jobbar
sen ska vi antagligen göra mat när vi kommer hem sen blir det mysa i soffan med
massa gott som vi ska köpa idag :)

Vad ska ni hitta på idag ?



NI FÅR INTE GLÖMMA MIN VECKANSBLOGG, DRAR UT VINNARNA IDAG!


Jag hoppas ni inte glömmer bort att anmäla er.
Ni hittar inlägget
HÄÄÄÄR ! Kom igen nu va inte fegisar :D

KOM PRECIS HEM & BILDERNA FÅR NI

Precis kommit hem & vi är väldigt trötta men vi piggar upp oss just nu
igenom att lyssna på magnus betnér :) han är verkligen skön. Har ni
sett honom?

BILDERNA PÅ MIG ;





Den hära bilden är jag tydligen lik min faster Lena på. Enligt pappa, Toni
och farfar. När lena va ung !
Men det tycker inte jag, eller jag vet inte hur hon såg ut då.





BILDERNA PÅ TONI ;









BILDERNA SOM TOGS PÅ OSS TVÅ ;





Sådära det va dom bilderna som vart bra. Ganska många men vi har våra
favoriter bland dom :).

Vilka tyckte ni vart bäst ? Säg gärna. Intressant att se.

MODEL BILDER TAGNA

Älsklingen mår mkt bättre nu :) det är skön.
Vi drog ut på en promenad och så gick vi ner till skön för det va så fin
väder ute. Skinn jacka åtke på idag och jag svettades typ. Inte kallt alls.

Ni kommer få bilderna senare ikväll för just nu sitter vi och äter & sen
ska vi åka iväg ett tag så vet inte när vi kommer hem men jag lovar
att ge er alla bilderna då. Iaf dom som är bra ! :D

Tänkte iaf ge er någon bild nu!





Ni får tre st bilder ifrån idag tills vi kommer hem :)

Nu måste vi äta klart och åka. Ganska brottom.
Hörs senare.
Puss

INGEN RUBRIK JUST NU

Anonym om ÖGON SHOPPAR MED FRIDA:
Satt du vet är 25.49 dollar ungefär 170 kronor, inte så dyrt väl? :)

Svar:
Nejj jag viste inte att det bara va 170 kronor :) så nä du har rätt inte
alls dyrt, men ber ändå mamma köpa den åt mig :D.. Har inte mkt pengar
kvar nu efter allt shoppande.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag va hemma idag ifrån skolan iaf så vi vaknade kanske vid 12:00 tiden men låg kvar i sängen ett bra tag för vi orkade inte gå upp :).
Nu sitter vi iaf och dricker lite varma koppen med smak av grönsaker , det är den godaste enligt mig men Toni gillar champinjoner mera usch nej hatar det :)

Idag ska jag nog inte göra så mkt, vi kommer åka iväg senare ikväll men vart säger jag inte men kanske kommer ta lite kort med älsklingen nu ute medans det är sol men vi får se ifall vi orkar göra det. inte säkert för Toni verkar må lite dåligt :( han säger att han är yr & mår illa. Vinter kräksjukan ?
Jag hoppas åtminstonde inte det. Han har ine spytt eller ngt :) tack å lov.

Nu ska jag kolla runt lite granna sen ska jag städa undan lite granna på rummet.
Vi hörs senare, love you :D


BILDERNA IFRÅN IDAG & GODNATT

Tänkte säga att jag vaknade nyss. jag somnade igen & vaknade vid 20:00 ställt klockan då men måste stängt av den i sömnen så vaknade 22:40 ist :( fan hoppas jag kan somna nu.
Jag tänkte iaf bara visa bilderna som vi tog sen lägger jag mig igen, kanske slår igång en film eller bara försöker somna om direkt igen. Toni vet jag inte vad han ska göra, datorn :p ?

De blev bilder på oss båda ist :) ville också va med











Det va inte alla bilder för alla bilder gick inte att ta ifrån Tonis facebook
men det är iaf nästan alla förutom kanske 2 ?!
Det vart ändå mest på mig varför vet jag inte men Toni gillar att ta kort på mig
hehe :) han är för fin.

Nu är det dags att sova för annars kommer jag typ dö i skolan imorgon :(
och imorgon efter skolan ska jag sola tills pappa kommer sen ska vi
plocka upp älsklingen hemma och åka iväg vart säger jag inte nu :)

Vi hörs imorgon antagligen eftersom jag uppdaterar minst en gång om dagen.
Älskar er läsare & ni kommenterar lite mera nu också mkt roligare att blogga
då :) så fort sätt så.

SHOPPADE IDAG IGEN

Tjenare bloggen nu är jag tillbaka med en update för idag :) nice visst?

Jag och Frida åkte till stan med 11:49 bussen ifrån skolan och mötte älsklingen
på torget där han stod och väntade sötnosen.
När vi mött honom så drog vi till cupido och tog en varsin sallad. Min va underbar!

Det jag valde till min sallad var.. :

Sallad
Kycklig
Pasta
Keso
Majs
Feta ost
Vitlöks sås


Helt underbart gott & det är verkligen favorit salladen för min del.

Efter vi käkade så drog vi runt på stan lite granna och jag köpte en
hel del som jag tänkte visa er faktiskt :)


99 ;- på New yorker , väldigt bra pris & jag va tvungen att köpa den
för det stämmer ju faktiskt ;)

En kofta ifrån New Yorker för 99;- väldigt fin och den är svart. Mkt
snyggare irl.

Ännu en kofta ifrån Gina Tricot för 49;- super snygg om man har ett
skärp runt midjan t.ex och passars väldigt bra till ett par leggins.

Även denna köpte jag på Gina Tricot för 49;-

Den hära gillade jag också väldigt mtk köpte den mest för trycket
som är på den ;)
Kostade bara 99;- ifrån Holmlunds. Mitt gamla jobb !

Jag köpte även ett par svarta string som jag inte orkade ta kort på & en födelsedagspresent till min kusin. Men har faktiskt ingen aning om den kommer komma till användning eller om hon ens gillar det :o men får se helt enkelt har iaf ngt med mig :)

Nu iaf så har jag precis kommit hem till pappa ifrån mamma. Toni & jag drog dit efter stan och duschade o även lekte lite granna med Smulan :)

Toni och jag ska straxt gå ut och gå och det kommer nog bli några bilder
som tas också fast mest på honom för jag kommer vara fotografen idag.
Så idag kommer jag lägga upp bilder på min snygging :D thats nice !

Hörs senare , love you all ! :D



Glöm inte veckansblogg tråkisar :) bara några få som anmält sig.

ÖGON SHOPPAR MED FRIDA

Sitter i skolan nu och som sagt ögonshoppar.
Vill verkligen ha en " I♥MY BOYFRIEND" tröja, dom är fett nice & dessutom
väldigt sköna ser dom ut att vara. Antingen ett linne eller en tjocktröja..
Har två favoriter ifrån internet som jag kollat på nu :)


Här är den första godingen, den kostar 25.48 dollar. "Hej mamma" (a) :D
 
Och den hära alltså jag är inte mkt för rosa tröjor men på bilderna så ser
det ut som att den sitter förbannat bra & verkar skön så jag vill ha den också.
Den kostar 25.49 dollar :) .. Så det är ju ganska dyrt men jag ska försöka
övertala mamma eftersom lilla jag fyller 17 nästa vecka.
Måste bara välja vilken av dom jag vill ha :D kanske båda ?


Även kollat runt lite granna på andra plagg också som jag tänkte visa.


En ganska perfekt sommar outfit eller vad säger ni ? :)
Jag vill verkligen ha sommaren tillbaka nu, snön har vart kvar för länge.


Alltså ge mig skorna, jag vart precis förälskad :( .. Jag ska shoppa med
älsklingen någon dag så kanske man kan få ngt (a)

Måste dra nu fast har mkt mera på lager, men idag ska jag luncha med Frida och kolla lite mera kläder så jag kommer antagligen att köpa lite saker idag :D vi ses senare! Love you all.

NYA LEGGINS IN I GARDEROBEN

Börjar med att säga sorry för jag inte skrivit sen jag kom hem men
jag gjorde engelska direkt och sen somnade jag i sängen av utmattning.
Jag somnade iaf runt halv 5 tiden o Toni väckte mig vid 10..



Köpte på H&M för 129;- skit billiga men sitter förbannat bra & jag rekomenderar
dom för er som inte redan har såna :)

Imorgon blir det mera shopping efter skolan sen ska jag snabbt hem till mamma
och hämta busskortet som jag glömt dära.

Nu ska jag spela lite med pappa och Toni sen blir det film och sova.
Ganska hungrig o as sugen på te så jag ska göra det nu innan jag
börjar spela tänkte jag :)

Men vi hörs imorgon, godnatt!

FIKA MED LUNDIN



Så nu ska jag iväg till stan och ta en fika med finaste Lundin :) ska bli
trevligt som fan. Jag kommer såklart ta en chailatte, det är ett måste
när man har pengar och ska fika alltså!


Så äckligt jäval gott ! :D

Jag kanske kommer stanna på stan och va med Sara efter hon slutat men vi får se vad som hins med eftersom jag ska hitta något till min kusin också täntke jag eftersom hon fyller dagen innan mig :) & jag ska hitta ngt till mig själv också.

Men jag uppdaterar er när jag kommer hem till min älsklings pojke.
Love ;)

LÅNAR GABBYS KONTO

Jag är i skolan nu , lite lagom tidigt men som vanligt träffade jag lilla
Emma på bussen och vi snackade typ om hennes skottlandsresa som
hon ska på om några veckor :) sen va jag tvungen att gå av..

Fick förövrigt låna Grabriellas konto för dom har ju som sagt var låst mitt
konto så jag kommer inte in på mina inloggningsuppgifter men dom kan
ju inte stänga ner alla konton så jag kommer in iaf :D smart jag är visst ?

Iaf kom hit för kanske 15 minuter sen och nu staplar Frida in så nu
sitter en väldigt förvånad jag hära och undrar vafan hon gör i skolan NU?! :o

Tänkte återgå till att läsa bloggar nu iaf och kika in lite snabbt på fejjan.

Btw: fick en väldigt omogen kommentar som inte alls är rimlig & du
borde verkligen mogna till om du ska komma någonstans i livet.

Tack för mig :)

DAGS ATT KRYPA NER I SÄNGEN

Som sagt nu måste jag faktiskt lägga mig för andra har ju inte lika
tur att ha lov denna vecka, men det har ju Toni så han får sova iaf
medans jag krigar i skolan.

Imorgon elr ah senare idag så kommer jag ta en fika med Lundin på
stan i väntan på att pappa slutar jobbet.

Juste och jag kommer inte kunna uppdatera ifrån skolan heller dom
två nu kommande veckorna så ni vet det för skolan kommer stänga
ner mitt konto som jag har fått alltså av skolan för massa grejer som
har hänt men det gör väll inget :) ?
Jag uppdaterar er iaf när jag kommer hem och om jag har en stor
tur kanske jag kan få sno Findus konto och skriva om det är kris,
men jag tror ni överlever eller hur :D ?

Nääh dags att sova, natt på er!



Btw; veckansblogg inlägget här nedan, delta vettja! :)
|
|
V

RSS 2.0