IN THE ISABELLES PLAYS

Tjenare älsklingarna , jag sitter nu hemma hos issa och hon slingar sitt hår eller hennes styv mamma gör det och hon ser skit rolig ut med den dära mössan på sig.
Idag har jag varit i skolan och sen drog jag till stan med Madde fast hon drog till björklinge med jonas och jocke medans jag va kvar inne i stan o bara satt på stationen och hade sjukt tråkigt sen smsade jag issa och va med henne och några andra. Vi drog hem till henne för hon skulle ladda sin mobil sen drog vi ner till stan igen och träffade adam tillberg granen rasmus narre och vi drog ner till ån satt där o snackade och sånt dära + det blev massa bilder också under kvällningen som kommer komma upp senare när hon lagt in bilderna på sin dator. Hoppas ni har haft en lugn dag o kväll det va ju underbart väder idag , ni kanske gjorde som mig ? solade ?
Morgondagen kommer se ut att jag ska jobba och sen ska jag antagligen hem och hämta pengar sen ner till stan igen för att sola solarium. Härligt värre, tummen upp på den alltså.
Nu ska jag kolla vidare lite på bdb , fejjaN och sen lite bloggar dom som är mina favoriter sen ska jag antagligen ta bort sminket kanske. Eller nej juste jag och issa kanske ska ut o ta mörkes bilder :) så ni kommer säkert få bilder på det också. Nu ska jag kila iväg ifrån bloggen men vi höres. Älskar er trogna och glada läsare :*

PUSSIES BITCHES


Medina - Hoodsfred


Denna låt får avsluta min dag.
Sängen kallar så det är dags för lillan att krypa ner under täcket,
hoppas ni sover gått. Nattinatti dröm söta drömmar ! :*

GLÖMDE FAN SÄGA

Juste kom på jag glömde att säga att jag hade fått sommarjobbet som jag sökte efter. Men tyvärr vart det att jag ska vara fritidsledare på min skola (stenhagenskolan) trodde jag skulle komma ifrån den skolan efter jag gått ut men nejdå. Nu ska man väll bara bita i..
Sen i det andra inlägget glömde jag säga att i fredags efter jobbet så kom mamma dit och vi kollade på klänning. Vi köpte en bröloppsklänning som jag ska ha på lörda nästa vecka på min morbrors brölopp den är sjukt snygg ni får se bild då. Och vi köpte en avslutnings dress med den va sjukt snygg diggar den verkligen men tro mig jag måste upp minst 3 timmar tidigare för att jag ska kunna komma i den, sjukt komplicerad att ta på sig men snyggt som fan + ett bälte som jag ska ha till det och så köpte vi ett par sjukt snygga skor också som jag måste gå in i, vem vet kanske bryter bena på cupen dessutom för det är klack o mina knän kommer säkert gå sönder. HIHI !

UPP & NER HELG

Som rubriken lyder så har denna helg varit upp och ner.
Niornas bal va i fredags så ja va där med massa kompisar det va jättekul tills slutet då det verkade spåra som fan och polisen kom MYCKET tidigare i år än förra året och hällde ut allas dricka. Stackars dom som hade lagt ut pengar på dricka sen bara får det uthällt fast hur som helst jag åkte med rebecca hem och sen på lördagen va jag med Sanna och vi åkte till skärplinge och va med hennes kompisar där det va kul. Vi kollade runt på youtube en video som en av dom som vi va hos va med i. Söker ni på "snöskoter på asfalt" den kollade vi bland annat på sen bytte vi till hem till midgård fan va alla skrattade hihi. Sen sov jag hemma hos sanna och sen vet jag inte mera vad jag ska säga om helgen. FÖRLÅT kan ja säga för denna söndag. Nu väntar jag bara på svar ifrån om pappa börjar jobba tidigt imorron eller sent så jag kan medela mamma om hon ska hämta mig eller inte :)

Tänkte sätta på en film nu eller så sitter jag bara på datorn lyssnar musik , snackar på msn och kollar bloggar som jag brukar göra =) puss på er så länge.

FIXA MIG SEN JOBBET

Försov mig helvete så nu måste jag skynda att fixa mig sen måste jag typ väcka farsan och sen måste jag åka iväg till jobbet. Om jag får sluta 4 så kommer mamma att komma ner dit och då ska vi kolla på avslutningsklänning till mig och troligtvis ett par skor också hih , så nu måste jag kila iväg för att sminka mig klart och platta mitt hår. Storsett är jag klar ! Smsa så fort det är ngt. Puss hej :)

DÖD FAST ÄNDÅ INTE ..

Jobbade idag på Holmlunds och det gick ovanligt fort fram till lunch tkr jag. Drog till fysrishov och mötte upp klassen där för att försöka fixa bra betyg i Idrott då simmade vi väldigt långt vet inte hur långt vi simmade. Några längder fram o tillbaka åtminstonde sen fick vi trampa vatten i 10 minuter (mina knän dog) efter det så fick vi latcha runt hur mkt vi ville på äventyrsbadet så det va Anton , jag , edvin, mert, markus , jiyan , benjamin och berfin som va kvar av oss i klassen och drev runt. Vi lekte tagare och så brottades jag med Anton o tänka sig, den lilla taniga saken är starkare än mig.. Visste inte !
Drog ner till stan igen där mötte jag upp min nya polare Johan (fett söt & as snäll) och han skulle skjusa hem mig på sin lätta MC och tro mig jag trodde jag skulle dö eller ngt men som han sa (jag körde bara 100 med dig på) och jag ba : vadå bara ? jag typ dog.. ser du inte det ?
Han bara skrattade åt mig. Sen drog jag ner till affärN i björklinge när vi kom fram och jag ringde efter pappao bad han hämta mig så han gjorde det, medans jag väntade på honom sanckade jag med min kusin sanna i tele och vi har planerat lördagen på sett o vis. Ska eventuellt med henne till Tierp och grilla med några kompisar och det ska bli skojskoj.. Fast hur som helst har bara suttit vid datorn när jag kom hem tills nu och nu känns det som att jag bara vill gå ut o dränka mig själv eller nånting jag mår verkligen INTE bra så ska lägga mig i sänge nu men kommer finnas på mobilen om det är ngt så äre bara att smsa. Puss så länge !


Robin Stahl, Daloz & Trofast - Vill ha dig här


Kan du inte bara komma till baka till mig älskade ?
Jag vill ha dig här varje dag, fast kommer aldrig få..
Saknar dina läppar
Saknar ditt vackra hår
Saknar din närhet
Älskar dig...

JOBB, SIMTRÄNIG, STAN !

Precis vaknat satt på mig kläder. Det är helt underbart väder ute men satte på mig varme kläder idag för det blir säket lite blåsigt som det varit tidigare dagarna.
Nu måste jag skynda mig för pappa vänta han skjusar mug till mamma jag ska fixa mig klar där packa min väska sen åker jag till holmlunds jobbar till tolv och åker sedan till fyrishov för att där ha simträning med tjejerna i klassen för att kunna få ett betyg i idrott. Hoppas jag lyckas !
Senare efter det ska jag va på stan med mamma och shoppa, man får väll se vad som följer med mig då. Men nu måste jag kila , ha en bra skoldag ni alla andra som går i skolan puss hej :)

JOBBET SENARE IMORRON !

Nu är det dags för mig att sova. Lång dag har det varit idag.
Och imorron äre jobbet som kallar, skiter i simskolan med klassen
jag åker och jobbar istället på holmlunds.
Ni som bor i uppsala eller är i staden så kan ni ju komma dit och
hälsa på. Ligger framför Donken. Puss godnatt <3

BEHÖVER HJÄLP MED ...

... Ny header samt bakrund på bloggen
... Fixa så man har smilies på inläggen o kommentarerna
... Hur man fixar in blogglovin på bloggen så man kan klicka
... Ändra textstil på inläggen
... Och om nån vet hur man fixar in en mp3 eller ngt liknande
som är som en musikspelare i bloggen, kan du hjälpa mig ...



Dom 5 sakerna behöver jag hjälp med just nu. Kan du hjälpa med med nån av grejerna skriv gärna en kommentar eller kontakta mig anonymt på [email protected] & skriv att du är en som kan hjälpa mig :). Är välldigt tacksam om du kunde hjälpa mig.

FÖRSVUNNEN FÖRALLTID, SAKNAD KÄRLEK!

Hur ska jag kunna släppa taget när jag hör din röst vart jag än går ?
Hur ska jag orka kämpa för oss båda när jag står ensam kvar ?
Hur kunde du bara lämna mig sådär ?
Vi hade ju det perfekt. Sen tog allt SLUT
Kommer nog aldrig kunna gå vidare utan min hand i din.
Det va ju för dig jag fanns.. Måste fortsätta på egen hand. Varför ?

Alla
mina frågor strömmar ut ur mitt huvud på samma gång.
Vill veta. Veta att du har det bättre än vad du hade här..
Nu är du ensam där uppe utan mig och jag ensam här nere utan dig
Vad ska jag ta mig till. Jag finns inte för dig om du är rädd. Kan inte
trösta dig när du är ledsen. Kom bara tillbaka till mig snälla ..
Varför blev det som det blev ?
Jag vet att du aldrig kommer komma tillbaka till mig, oss.
Men måste kämpa och leva vidare för dig. Oss båda !

En underbart person som dig skulle inte försvinna. Det är inte rättvist.
Du ville inte. Jag bara vet det !
Men du kände dig tvungen för att komma undan allt som va fel i ditt liv
Kommer jag nånsin kunna få se dig igen ? Nej, Jag vet .. Du är där uppe.
Där du ville vara. Hoppas du inte är rädd. Hoppas du känner dig lycklig,
jag kommer snart. Det vet du. Jag älskar dig föralltid.



Söder - En förlorad vän

BLÖDANDE HJÄRTA


Du fick mitt hjärta helt och osårbart, trodde jag.
När du försvann vart jag tom. När du lämnade mig så vart det
som ett stort svart hål inom mig.
Allt förvandlades till kaos, jag blöder. Mitt hjärta blöder!
Drömmer om dig dag som natt, allt är för komplicerat för mig utan dig
Utan dig är allt fel. Blodet mitt rinner ner ifrån mina händer,
orkar inte slåss längre. Du fick mitt hjärta & det är ditt föralltid men
min kärlek för dig flödar ännu idag sen så många år..


Dole - Jag blöder kärlek

NORSKA BLOGGAR

Vaknade precis för ett tag sen.
Orkade inte åka till jobbet idag för jag va så jävla trött för jag inte kunde sova under natten, så jag stannade hemma och sov. Fick inte sova för länge för min pappa för då kommer jag inte kunna sova natten som kommer så jag vaknade klockan 11:00 ungefär. Nu lyssnar jag bara på musik och kollar på bloggar inom blgogtrafik !
Nu måste jag fortsätta kolla på bloggar, tyvärr kommer just nu bara norska bloggar upp tyvärr.

BED TIME

Dags för lilla sofie att sova
Godnatt på er

och sen föresten till er som tror att jag har skägg på min header ni är korkade. För det är ju självfallet mitt hår som sticker ut på andra sidan om huvet på mig. Jag har så pass kort hår så det blir så när jag har utsläppt. Men själv är jag nöjd med bilden. Fast du han eller hon anonyma som kommenterade det du kan ju bara ta reda på fakta innan du säger ngt är du söt. Puss !



Bjuder på denna underbara bild på mig också.
Visst är jag bara för över drivet snäll ibland :) ?

MIN FÖRSTA IDOLBILD


Tack saga gumman.. Jag hoppas allt löser sig..
Kolla sötnotens blogg,(hon som skickade idolbilden)

http://sagahusberg.blogg.se , hon är bäst !

btw: vill ni också skicka idolbilder så skickar ni bara till
[email protected] , tack på förhand !

LÅÅÅÅNGT INLÄGG (HELGEN)

Fredag:
Jag började med att jobba på morgonen och slutade klockan fyra och det va ju en aning drygt och sen drog jag till stan och så helt plötsligt så träffade jag Peder utanför svavagallerian och han frågade vad jag skulle göra då sa jag att jag inte skulle göra nånting och han väntade på två av hans kompisar så när dom kom så följde jag med dom tre till stadparken där dom drack och där va massa andra som jag kände så vi snackade med dom och va med massa andra sen kom Toni mer eller mindre ifrån ingenstans tyckte jag i alla fall *hihi*
Och inte så jättelångt efter det drog jag och han hem till mig och där somnade jag till tvn men han va fortfarande vaken.

Lördag:
Jag vaknade av att Tina smsar mig och säger att jag ska åka till knivsta marknaden men det orkade jag inte sa jag då men sen hade jag ju inget val så jag fixade mig och toni med åkte dit och toni va där med tim jenny och några mera medans jag va där med tina madde och maddes lillebrorsa.
Sen drog jag och toni till knivsta station för att åka hem men där satt emma och hennes kompis alexandra så vi snackade med dom lite granna coch såg tåg efter tåg efter tåg åka förbi oss.
Vi åkte samma tååg som dom men vi hoppade av i uppsala. Åkte hem och käkade sen drog jag till enköping och han åkte hem. Härligt vare att åka dit ! Fast bussresan va lång och tog en evighet. När jag kom dit mötte nicke mig och vi drog hem till honom.

Söndag:
Vaknade med nicke på andra sidan sängen och typ kollade på tv har jag för mig och vi gjorde inte så mkt mera än att bara se på tv och senare på kvällen drog vi och köpte chips för då hade det slutat att spöregna tack och lov. Så vi drog först till närmaste macken men dom hade inte det vi skulle ha sen så drog vi till statiol och dom hade det tack o lov ;D Sen hem till han kolla film och käkade chips mumms.

Måndag (idag):
Åkte jag ifrån enköping typ runt nio tiden kom hem till mamma duschade och sen mötte madde nere vid skolan. Vi åkte ner till stan och sen åkte vi ner till boland och träffade jonas robert rikard och sen träffade jag äntligen Jocke. Och himmel så jävla söt han va, men när vi stod och snackade uppe nånstans på lilla boland så står typ ALLA i hans klass och glor ner sig på oss två och det va ju inte lite pinsamt dom typ skrek " jocke kommer få ligg" hela tiden sen öppnade dörren och apploderade och shitt. Både han och jag skämdes !
Senare kom pappa och hämtade mig och Madde och vi åkte till björklinge och där träffade vi jonas och några andra det slutade med att vi drog ner till badet men där nere började jag få massa tankar i huvet och jag mådde sjukt dåligt. Ingen verkade se det på mig så jag drog därifrån men skyllde på myggen.
Madde och jonas gick efter mig men dom gick bara för jag gick dom frågade inte hur det va med mig ingenting sene hamnade vi bakom affärN och där satt jag bara helt tyst varken jonas madde eller dennis pratade med mig ... Och jag orkade inte prata med dom heller , dom va antagligen för upptagna med varandra så jag orkade inte störa så jag ringde pappa och han koom och hämtade mig så nu sitter jag bara vid datorn och har mega tråkigt så jag passade på att skriva detta långa inlägg.
Btw: jag fick min första idolbild också.. Den kommer upp lite senare eller kansek direkt efter detta inlägg, tänkte inte ta det i samma. Det blir för mkt på det hära inlägget då isf. Hihi , fast nu måste jag springa och kissa jag kissar på mig snart. (intresse smurfarna hoppar av intresant fakta) visst ?

HOLMLUNDS DAY ONE


(bild tagen ifrån "fikrummet" (damlagret) med min digitalkamera)
Glömde skriva tidigare att jag jobbar på Holmlunds mitt inne i stan.
Det går faktiskt bra och det är väll helt okej antar jag men lite tråk
också för dt finns inte direkt så mkt att göra menmen man ska inte klaga ja fick iallafall ett jobb som jag ska jobba med tills sista veckan i skolan då jag hoppar av praktiken (jobbet) och sen börjar sommarjobba 3 veckor som typ gårdsabetare tror jag.

Sen i måndags så har jag blivit så dära brun om mina ben och det är ganska nice tkr jag åtminstonde. Med tanke på detta väder kommer jag va neger innan sommarn ens börjat om det fortsätter vara så här varmt och underbart skönt ute så. Men nu ska jag gå och deppa sönder mig själv nere i sängen och svara på alla smsen jag fått (om jag ens fått några), kanske helt enkelt inte nån som vill snacka. det får vi se !
Fast först ska jag ta av min kläderna och sen springa ner o käka ngt, godnatt på er älskade läsare. Kommentera gärna mera när ni kommer in på denna blogg också :) Puss.

NY DESIGN, VAD TKR NI ? KOMMENTERA =')

Det va en underbart härlig promenad ska jag säga er. Vi satt nere vid min skola bara o snackade om ditt och datt trevligt som vanligt. Vi har alltid ngt att snacka om höhö.
Som ni kanske ser så har jag en ny design åter igen, hoppas denna stannar längre för denna diggar jag verkligen hårt som fan. den är tyff visst ?


besök gärna blogg göraren --> http://anastacias.webblogg.se
hon är verkligen söt. klicka in och kolla på hennes blogg !

PROMENAD

Nu ska jag ut med Felli Laurlia och gå.
Har luren med mig om det är ngt,
sakna mig inte för mkt jag kmr snart
tillbaka igen. Lovar !
brb så länge. Kissies from pinglaN..

HANS LÅTAR, HANS RÖST - ALLT ÄR PERFEKT!

DKR ft. Miller - har du glömt

DKR ft. TC - fäller en tår

DKR - jag har aldrig lyckats



Hans låtar får mig verkligen att tänka, förstå & tro återigen.
Ingen aning om vad han heter egentligen men jag kan bara säga att
jag verkligen älskar hans låtar. Dom är underbara ! Hans texter
är verkligen vackra och man kan känna igen sig själv i vissa av
hans meningar som han sjunger i vissa verser.
Jag drogar hans låtar nu & kan verkligen inte sluta lyssna på dom..
Ge honom en chans,
han har uteseendet , han har rösten + hans dialekt dödar 

Vad tkr ni om hans låtar?  

Bild på snyggingen:

DU MÅSTE FÖRSTÅ..

Förlåt mig vännen men jag måste..
Kunde inte hålla det längre inom mig.. Jag försökte säga det på det snällaste sättet som jag kunde, jag lovar jag försökte verkligen. Du måste förstå att jag måste tänka igenom detta, du är en underbar människa och jag tkr om dig det vet du.. Du vet hur det ligger till nu... FÖRLÅT .. Är så ledsen att jag fått dig att gråta, du får hata mig du får slå mig men jag hade inget val .. "/ det kanske löser sig och jag vill det mer än allt för du är verkligen underbar Toni men mitt hjärta säger en annan sak o jag måste lyda det.
Jag ska försöka , jag lovar..

♥ JAG VILL GE DIG MITT BLÖDANDE HJÄRTA..

Jag saknar dig varje sekund som går.
Kan inte bara tiden få läka mina sår.

Jag brinner av smärta,
ja alla såren sitter i mitt hjärta.

Tiderna med dig som va bra,
kommer jag åter igen kunna va gla ?

Älskade ängel kom nu tillbaka, ja kom tillbaka till mig.
För det är dig jag saknar, det är dig jag älskar..

TRAFIK FARA FÖR DIN BLOGG!

Kom precis hem ifrån stan. Inte den roligaste dagen men framemot slutet så va det mkt roligare då va jag med Madde och alla hennes kompisar som va lite konstiga men dom va sjukt sköna + en as söt kille va där fast han drog redan efter 10 minuter som vi vart där för han skulle hem till Tobo.
idag så har solstingen inte blivit bättre direkt och eftersom lilla jag trodde det skulle bli regnit idag så va hade jag varma kläder så jag mer eller mindre typ dog i värmen men jag överlevde när jag fick min fanta !
Just nu så sitter jag bara och degar framför datorn snackar med en random snubbe och Angelica på msn härligt på det alltså. Måste träffa henne snart btw.. Min lilla pluttis !
Har ett stort glas saft framför mig och det gillas enormt.
Nej men nu ska jag kolla runt lite grana på bloggar igenom bloggtrafik.nu en bra hemsida för dom som vill ha mera besökare på sina bloggar. Om ni inte har det tkr jag ni ska ta och kolla in den !
Länken till att bli medlem ---> http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sofieschilcher  (helt gratis)
Klicka på länken om du vill registrera dig !

SOLBRÄND HUMMER

Va på stan idag med Madde och Jonas igen och så mkt om denna dag tänker jag INTE säga.. *suck* , blir bara mera ledsen när jag tänker på det !
Fast vi solade ganska så mkt så jag har bränt sönder framsidan på låren. Efter Jonas tog bussen till Björklinge så åkte jag hem till Stenhagen och drog direkt hem sen ner till träningen fast jag drog en timme tidigare för jag va mer eller mindre svimmfärdig för jag har fått solsting och jag har fått sönderbrända lår som sagt och ansikte. Och när det är så varmt så ska man ju dricka MYCKET vatten, tror ni jag gjort det ?
Hahahaa precis, inte ett piss vatten har jag druckit idag..
Fast nu ska jag in i duschen sen vara mera emo i sängen för det är precis just nu vad jag känner mig som. EMO
Godnatt hoppas ni sover bra åtminstonde.. Kommer fan få solfeber det är jag nästan säker på.

MAMMA SUR

Ja ni mamma är sur och säger åt mig argt att ja ska stänga av min dator så jag har väll inget val så jag får väll göra det. Hoppas det är ngt bra på TV så man i alla fall inte har för tråkigt !
Men innan jag tänkte stänga av datorn tänkte jag skriva vad jag gjort under kvällen faktiskt.

* Rakade benen för kanske 40 minuter sen samt smörjde in dom så nu är dom lena och mjuka det är underbart skönt ska jag säga er dåra.
* Har även käkat 3 varma bullar och druckit ett glas mjölk (mumms)  

Ojoj nu äre illa. Mamma börjar bli irriterad mera tror jag eftersom jag inte stänger av. Oops :$ fast nu ska jag va duktig flicka och göra som mamma säger. Nu springer jag iväg och tar bort sminket sen dejtar jag min säng samt min mobil. Godnatt på er alla älsklingar.. Sov sött !

VINNAREN AV VECKANS SNYGGASTE TVILLING ÄR ...


Tim Classon med 18 röster..
Grattis brorsan ;)
Och till er som vill ta kontakt med honom så når ni honom på http://www.bilddagboken.se där han heter timpen1 men brudar han har flickvän så stöta får ni inte göra.

bildtext- bror & syster  

MADDE & JONAS

Underbara dag säger jag bara.
Skolan va en lektion och lunch. Drog till stan med Madde köpte jordgubbar samt milkshake FYFAN SÅ JÄVLA UNDERBART NICE det va alltså.. Allvarligt talat det va underbart gott att sitta med älskade Madde nere vid ån och sola samt äta/dricka det. Jonas kom till stan kanske vid ett tiden ungefär & då drog vi runt lite granna satte oss på torget och solade där sen pallade jag fan inte ha leggins på mig mera så jag hade bara korta shorts och ett linne och iomed att jag bara hade det så TROR jag att jag har bränt mig på axlarna (precis som ni sa jonas & madde)
När jag kom hem som jag kanske gjorde för 1 timme sen så käkade jag och jag va verkligen på underbart humör sen sänktes det lika fort som jag vart glad.. Det va spänd luft i köket och så fort jag sa ngt verkade det som att dom suckade hela tiden.. Så det slutade som vanligt med att Urban och Mamma står o skriker på mig.. Tröttnat på det. Fast nu ska vi inte deppa över det ! Tänka possetivt, underbar dag väntar imorron.

Dagens fråga:

Är ni nöjda med min nya design ?

GODMORGON

Vaknade precis hur trött som helst för det vart lite sorg under natten mera säger jag inte. Men det löste sig så jag somnade skit sent kanske tre eller nånting och gick upp 06:10 fast låg kvar ett bra tag till.
Fast hur som helst jag ska lämna av toni på stationen efter att pappa skjusat oss till hans jobb och sen ska jag hem till mamma och duscha och sen gå till skolan 10:20 för då börjar jag.
Nu måste jag skynda mig till för pappa gick upp snabbare än jag trodde och nu ska vi åka. Hoppas ni får en bra skoldag för det kommer säkert jag att få ! Puss hej :)

BED TIME

Nu ska jag sova.
jag räknar rösterna imorron ist jag orkar inte det nu är för trött. Men imorron lovar jag att ni får rösterna räknade och vinnaren så ni har fortfarande chansen att rösta.
Godnatt. Massa mys hoppas jag ni får för det ska jag ha med min älskling.

TRÄNINGSVÄRK

Denna dag va bög. Vaknade en miljon gånger av att Dennis mobil ringde hela jävla tiden folk sökte han ifrån 10.00 på morronen tills vi gick upp då va klockan halv tre. Alltså Dennis sov hos mig med Toni. Alla vi ville knäcka hans mobil men hur som helst vi drog in til björklinge det tog kanske 40 minuter att gå in till björklinge ifrån mig.
När vi kom in till björklinge va jag typ helt jävla dödens orkade inget typ.
Hungrig som ett cp och ont i huvet hade jag. Men senare vart det bättre !
Toni och jag följde med Jonas och Kotten och fiskade och självklart fick jag ro så nu har jag ont som fan i mina axlar så toni står och masserar mig gullig som han är men ont som fan gör det ! HELVETE


Men hörrni. Jag har ju tävlingen, "veckans snyggaste tvilling" och det är bara minuter kvar. Jag avslutar den 00:00 idag/natt så nu har ni sista chansen att rösta fram den snyggaste killen av dom två !
KOM IGEN, KOM IGEN .. Inlägget är längre ner ! *smile*

SOMMARVÄDER

kom precis in efter legat ute i solen och solar.
nu är jag en aning varm och jag ska bara fixa mig lite mera sen ska vi in till björklinge och träffa folket där (som vanligt) hihi. Vill ni se bilderna ifrån idag ? Klart ni vill :D


Bilderna :



en osminkad och väldigt glad sofie.
ligger och njuter av solen & jag vart faktiskt brun ;o ba lite

mysigt värre. älskar dig hjärtat !
bilden togs precis efter vårat lilla vattenkrig. höhö



min älskade ängel sitter vid storken saken.
söt hon är eller.. min lilla älskling !

Stumpan vilar sig i solen. Hon är en riktig steekkkaaaaaaare :)



Det va dom bilderna ni får se idag. Nu ska jag bara tvätta ansiktet
och sen ska jag dra ut antar jag. Måste få igång farsan också så han
kan skjusa mig och toni in till björklinge. Vi höres senare antar jag ! :)

BLÖTT

Gick hem igår ifrån Rebecca vid kvart i fyrapå morgonen för då drog dom andra hem ifrån henne. Herregud när vi va i kohagen så sjävklart så ska dom jaga oss och nu va det min tur att bli rädd. Vi kubba upp på en stenhög för där kommer dom inte upp men dom fortsatte springa tack o lov så vi drog. Ofc så började det regna så vi kom hem dyngsura. När vi va hemma drog vi ut i regnet och han fottade mig (stod "modell"). Precis när vi kommer in och lägger oss i sängen så späregnar det verkligen vräker ner och det började åska. Åskan va som närmast oss 3 kilometer ifrån. Usch avskyr åska !

Bilder:


Blöta paret. Jappjapp

Japp en lagom blöt flicka och blöter skulle jag tydligen bli.

porr

Blöta paret ute i regnet. Innan det började åska ! ;)


orkar inte lägga in mera bilder. så ni för nöja er med dom dära.
Puss på er nu ska jag dra in till björklinge om rebecca kan va lite snabbare än vad hon är nu. Fan vi vaknade senare än henne och  vi är klara före henne (mirakel) seriöst. Hejdå

IN THE REBECCAS PLAYS

sitter nu hemma hos rebecca (fan va jag byter ställe hela tiden)
men hur som helst sitter just i hennes rum med toni och dennis
jonas och rebecca är där nere och gör ngt (vill man veta) Hihi ..
Vi ska snart kolla på film så fort dom kommer upp om det blir ikväll
eller inte. Nu ska jag kolla lite bloggar tills dom kommer upp..

IN THE JONAS PLAYS

Nu sitter jag hemma hos Jonas med Toni rebecca och Jonas..
Är ganska off emot jonas men anledning tänker jag inte ta
här. Men vad ska ni göra denna söta kväll ?

IN THE JONAS PLAYS

Nu sitter jag hemma hos Jonas med Toni rebecca och Jonas..
Är ganska off emot jonas men anledning tänker jag inte ta
här. Men vad ska ni göra denna söta kväll ?

SVAR PÅ FRÅGA

Fråga:
hur gör du din eyeliner så bra? hur gör du? kan du inte visa? :D

Svar:
Jag gör inget speciellt bara lägger det där det ska vara
fast när jag lägger det så blundar jag löst med ögat o
drar med eyelinern fram och tillbaka. Det fastnar mkt
bättre då. Tkr jag !
Och jag kan mer än gärna visa hur jag brukar sminka mig
men det får bli en annan gång. Håll bara ögonen öppna så
duker det upp nån gång snart framöver.



Hoppas svaret duger. Säg gärna vem du är också så man kan kontakta dig privat istället för att snacka anonymt. Puss på dig som frågade ! :)  

IVÄG EMOT REBECCA IGENO KOHAGEN

Jag har nästan städat klart rummet men pappa lät mig gå ut ändå fast jag inte va klar tack o lov. Så nu ska jag bara ta på mig dom kläderna jag ska ha på mig sen ska jag bara väcka min sötnos som lyckats somna i min säng på ca. 10 minuter *suck* sen bär det av emot rebecca.
Kommer komma hem senare ikväll för vi ska in till björklinge.
Hejdå älsklingar tills vidare. Tror det kommer  in ett inlägg
innan vi ska sova kanske bilder också om jag tar med mig kameran !

HELT UNDERBART VÄDER IDAG !

... Japp Japp så äre dåra !
Idag som vanligt har jag varit i skolan.
Madde o jag sminkade oss efter min lunch och sen drog och tog kort ute men det va målnigt då så vi drog in på toan och tog massvis med kort sen drog vi till stan och där träffade vi Huusko men pappa ringde mig och sa att han va påväg till min skola för att hämta mig så jag fick dra till stationen istället så han hämtade mig där. Så nu är jag hemma och har tråkigt istället.
Dagens planer är att vara med Sandrah och Rebecca samt senare kommer Toni och troligen kommer Jonas komma ut då eftersom Toni kommer. (Tror seriöst dom har ngt fuffens för sig.. hmm)

Bilder från idag (några) :

(Klassen)
 
Daniel                  Birk 
 
  Jiyan & Vian                Några i min galna klass

Benjamin & Petter.
Vem jobbar bäst tror ni ?

Birk Markus och Patrik
Tkr det va lite koniskt att markus och putte gör samma sak
med armen och åt samma håll *killar* -.- ..

Madde på rökpaus där lärarna brukar stå ;)
Kameran upp dåra.

Jag flummar mig som en dåre.
Och på bilden ser ni min tung piercing lite..
Men ignorera min mage som hänger över mina byxor :'( ..

Bilder med Madde in the toa :

 
    lägg snygg pose gmn        men vad kollar du på då;)


Mupparna i stenhagenskolan's toalett !
De ni, det viste ni säkert inte ;)
(igga att jag gjorde så jag hade lugg på bilden, tack) ..

Checka tjockisen..
 
Den vart kanon bra på oss            Flumm baby Flumm

Denna bild för avsluta detta inlägg.
Sötnos jag älskar dig, undebara unge !
Fett roligt vi har tillsammans i skolan och snart går vi inte längre i samma
skola och det är synd men lovar att jag ska hälsa på dig.
Love you baby <3

INNEBANDY AVSLUTNING

Idag har jag varit i skolan till lunchen då drog jag med Madde till John Bauer träffade Huusko och satt med han och solade ett tag utanför deras skola sen åkte jag och  Madde ner på stan träffade Rebecca på busshålsplatsen typ och så va vi med henne och massa andra nere vi ån och där va det skönt som fan att sitta. Tummen upp på det sköna vädret alltså!
Jag drog hem till stenhagen runt halv sex tiden ungefär för att äta och sen fixa mig inför träningen men jag somnade när jag kom hem efter jag käkat så jag vaknade fem minuter innan samling så det va ju bara att slänga på sig kläderna och springa ner till hallen men som tur var hade dom inte börjat än.
Som rubriken min lyder så va det innebandyavslutning idag så p95 & DJ17 (vi) hade träningsmatch emot föräldrarna och vi vann med 13-10 tror jag det vart.
Efter träningen kommer pappa ut och det första jag säger till han är "pappa vi måste åka och köpa kondomer för jag har fått min mens" men direkt efter jag sagt det så säger jag om meningen för jag märkte att jag sa kondomer istället för tamponger.. Ojoj så fel allt kan bli ! :)

Nej men nu ska jag ta och fräscha upp mig så ska in i duschen sen lägga mig i min älskade säng och sova antar jag om inte nån lustig sak får för sig att smsa mig så jag inte kommer kunna sova. Godnatt !

VÄX UPP !



Om du nu ger mig skit och sen inte kan ta skiten du själv får ska du
inte ge nån skit överhuvudtaget.
Kan man inte stå för det man gör så ska man inte gör nånting alls !
Du borde veta bättre än att ge dig på mig ännu en gång när jag
redan tagit dig en gång tidigare. Vi sa en emot en, vi började tjaffsas
och skrika och irritera varandra mer o mer till sist kom slaget..
Nu ska du gå på mig ännu en gång för ngt jag inte ens gjort och dessutom
ska du blanda in mera människor i detta som inte ens har med saken
att göra. Hur feg och barnslig får du vara ?
Trodde du hade mognat och insett det mera du kan inte slå dig in i
mitt psyke återigen och få mig att göra ngt sånt dyrligt.
Tänkter fan inte ens slå dig igen om du slår mig, för en av oss har åtminstonde
mognat till sen ett år tillbaka.
Gumman du borde fan ta en tillbaka blick och se vad du lever i för värld.
Allt handlar inte bara om dig, det måste fan till och med du inse ?
Så jag tycker du ska ta en tillbaka blick och se vad du själv ställt till med
och göra rent utanför din egen tröskel innan du ska gå in igenom min..
För det du just nu håller på med är så barnsligt att jag kan tyvärr bara skratta
åt det du håller på med. Och detta kanske verkar barnsligt i dina ögon och andras att
 jag skriver detta men för mig så är det mera tecken på mognad.
Och det är en mognad du aldrig verkar nå upp till tydligen.
Du borde ta tag i ditt liv och ge fan i att lägga skit på andra som är oskyldiga
till det du själv skapat! Starta om ditt liv och börja ifrån dag ett och lös dina
gamla problem istället för att skapa nya som du gör mer eller mindre varje
dag nu mera. Lyd bara mitt råd nu och lämna mig ifred.
Mitt humör och min stubin kommer inte hålla länge till tills jag säger åt dig
på skarpen och du vet själv att du haft respekt för mig en gång. Då vi kallade
varandra för vänner, men nu är du ingenting mera än luft för mig!

FRÅGA IFRÅN ANONYM !

Fråga:
Jag bara undrar, betalar Toni smink tåg och skulder åt dig? Varför ? :p

Svar:
Han betalar oftast tågresorna till mig annars inte så mkt mera.
Det har hänt en gång att hana köpt smink till mig
Sen småsaker som han själv vill köpa utan att säga till mig men han har bjudit mig på grönan två ggr

VECKANS SNYGGASTE TVILLING

Bild 1. Toni Classon
Bild 2. Tim Classon

 

Bra att veta:

Ni får bara rösta en gång
Jag räknar inte anonyma röster som en röst
Kommer att räkna rösterna lördagen 15 maj
Man får inte rösta på båda två. Måste välja en!
Tävlingen startar NU ;)

SISTA DAGEN I STHLM

Vaknade typ runt halv tre och då orkade jag knappt gå upp så tjatade på Toni att hämta mina kläder så jag kunde gå in och duscha men nejdå det orkade han absolut inte. (lata jävel) men efter vi duschat så skulle han köpa smink till mig men hans kort gick inte ens att handla med idag så det vart inget + jag kommer inte komma hem eller ge Rebecca hennes 40 kr heller *suck*
Men vi drog hem igen och vi fick 100 kr av hans pappa så vi drog ner till en pizzeria och käkade där sen drog hem så nu sitter vi bara här och degar. Jag är as yr och är typ as sjuk sen igår så jag antar att jag inte kommer orka skolan imorron men såklart så kommer mamma att tjata på mig som vanligt..
Sista dagen i sthlm dessutom också så jag ska försöka komma hem på ett eller annat sett ikv men det får vi se hur det blir med den saken men jag kommer nog inte kunna blogga när jag kommer hem för då är klockan för mkt säkert.
Jag fick en läsarfråga ifrån Anonym som jag tänkte svara på också. Så här kommer frågan !


Fråga :
har du gjort din header? :D
i vilket program? den är jätte fiiiin

Svar:
Jag har faktiskt inte gjortm in header själv för jag kan verkligen inte sånt dära med bilder och koder.
Och med tanke på det också så kanske du redan fått ditt svar på vilket program jag använt eftersom jag inte gjort den så vet jag inte vad HON använde men det kan jag ta reda på om du vill ?
Det är bara att höra av sig till mig igen fast inte anonymt dåra så jag kan få tag i dig .. :)

KOM HEM FÖR 1 TIMME SEN

Som rubriken lyder så kom jag och toni hem för en timme sen ifrån grönan och tro mig det va as kul fast det va blött. Men som man säger det finns inte dåligt väder bara dåliga kläder och det kan man påstå att mina strumpor va.
Vi hade as kul men det vart tyvärr inga bilder för det regnade som sagt.
Fast toni och jag åkte kärlekstunneln så köpte han kortet i nykelring så nu har han den på din nykel och jag ska ha det med när jag kommer hem ska jag sätta dit den. Fett sött av han, älskar han !

Nu när vi kom hem så drog jag av mig alla exktra kläder så nu har jag bara myskläder på mig.
Vi gjorde precis klart maten, fett hungriga vi va efter grönan. Ja som ni kankse inte viste så måste man ha legg om man ska köpa mat med kort. dom är helt dumma i huvet jag svär ! Så nu ska vi se tv eller film och äta sen blir det mysmys i sängen. Hoppas ni får en bra dag och kväll samt natt för det har jag haft och kommer jag ha,

GRÖNAN IN THE RAIN !

Som rubriken lyder så regnar det här i sthlm rätt så mkt men det hindrar inte oss 4 för att åka till grönan, nejnej. Jag vart precis klar och Toni har sprungit ner och tagit ut pengar ifrån kortet så nu väntar jag bara på honom sen ska vi dra in emot stan för att möta Rebecca & Hassan sen tar vi bara bussen till Grönan.
Hoppas på att bilder kommer komma ! ;) Vi hörs senare. Puss älskar er

IN THE TONI'S PLAYS !

Vaknade för ett kort tag sen och så börjar man med att skicka ett sms till Rebecca och då får jag ALLA hennes sms samtidigt och hon hade dampat ur på mig för jag inte svarat eller ngt *hjälp* men jag ringde upp henne så hon är nog snart klar och ska in emot stan sen ta tåget hit så kanske bäst att man ska sätta fart och fixa sig så man hinner in tills dom är framme i  Sthlm.
Mn älskling har gjort smoothie med hallon och det är kärlek till det alltså. Fett skönt dessutom för min tunga (det är drf han gjorde det till mig). Men nu ska jag kolla runt på lite bloggar och sen ska jag välja kläder och sminka mig så man kan bli klar nån gång inför GRÖNALUND ffs (: puss på er sötnosar.

Bild ifrån när jag och elin va på grönan
Vi sitter i frittfall. Omg säger jag bara !
Göras om idag dåra ;D fast med Rebecca

HEJDÅ UPPSALA , HEJ STHLM

Nu ska jag dra ner till stan för att Toni är nog snart inne på stationen
kommer kansek blogga senare ikväll hemma hos dom men det är då
bara kanske. Men tills vidare så får ni önska min lycka till för jag ska åka
moppe och för dom som vet så är jag fart rädd för en sak hände förr.
Men puss på er!

LÄSAR FRÅGA!

Vad tkr ni om min blogg ?

(Ni ska va ärliga i erat svar)

STHLM TO DAY

Kom precis hem ifrån skolan inte haft några lektioner
På språkvalen så städade vi utanför våran idrottsal och sen va det lunch och jag drog hem för jag går som sagt bara halv dagar. Så nu väntar jag bara på att min kille ska höra av sig så att han kan komma och hämta mig. När han gjort det ska jag börja packa och påminna min kompis om mina byxor tills imorron.
Nu ska jag in på bloggtrafik för att kolla på fina bloggar.
Det kommer upp väldigt många norskabloggar när man kollar där :) men alltid kul att se nya !

ÄNTLIGEN FAN

Kom precis hem ifrån stan.

Dagens berättelse (det som hänt idag)..
Idag så hade vi skol DM och vi förlorade alla våra matcher tyvärr men vi va bra som fan i alla fall och hade ganska jämna matcher emot våra motståndare. Efter DM så drog jag ner till stan med Angelica fast hon hoppade av vid stationen och jag fortsatte till Torget där jag träffade Madde och så träffade vi min pojkvän. Vi drog och ställde oss utanför Darkwell och jag va nervös som ett jävla cp alltså och så kom mamma dit så går vi in och jag får massa information hur jag ska sköta det och sådära sen visade han in mig i rummet där jag skulle pierca mig och jag drog med mig Madde in och jag höll henne i handen.
När snyggingen som piercade mig skulle trycka in nålen så kramade jag sönder hennes hand alltså trodde jag skulle typ dö eller nånting men det gick väldigt fort. Så nu är man piercad i tungan ffs !
Efter det träffade vi Maja & Lemis och vi va med dom och bara drog runt lite granna sen drog Madde hen till sig och vi va fortfarande på stan. Maja och Lemis drog för att käka så jag och toni drog till stationen och bara satt där och väntade på att Maja skulle höra av sig till mig men hon bad oss komma till dom där dom käkade så det gjorde vi och då ville toni ha bufé också så lilla jag satt bara där mobbad och kunde inte käka :'( *snyft* för min tunga är ju typ ballong.. Efter vi käkade så drog vi och fikade och jag klarade av att käka en halv kladdkaka sen gav jag resten till Toni för jag kunde inte äta mera för det gjorde för ont. sen drog vi bara till bussen och han till tåget så nu sitter jag bara här och snackar med Niclas som jag föresten va med igår hemma hos han i enköping. det va små trevligt ! Han är en snäll fisk :) Men nu ska jag skutta in i duschen. ett inlägg kommer väll innan jag ska lägga mig så ni vet att jag lever..

Denna natt kommer bli som precis alla andra nätter denna vecka.
Ensam och tråkig,  gråt och ångest, smärta & hat... Allt på samma gång "/

ENKÖPING NÄSTA !

Nu smsade angelica och sa att hon är klar så nu ska jag dra ner till maxi och hoppa på bussen till enköping tillsammans med henne. Kommer hem ikväll kanske inte kommer in på datorn då men tills vidare så höres vi :) Puss på er

TRÖTT LITEN SOFIE

Kom pecis hem ifrån träningen som va 2 timmar lång.
Duschade direkt och nu sitter jag och äter varma bullar med mjölk, helt underbart gott.
Fast nu ska jag lägga mig.
Lycka till alla 9or på Nationella. Hoppas ni fick biologi för vi fick kemi, mitt sämsta ämne inom NO. GODNATT

TÄVLING !

ÄLSKLINGAR , va uppmärksamma.. Jag är med i http://sofieschilcher.blogg.se 's tävling, jag är blogg nummer 7. Rösta på mig :)´+ kolla in sötnosens blogg. Hon är bäst , loveu sis <3

MÖHÖÖ

Har varit hemma ett tag nu. Varit i skolan sen efter lunchen åkte jag och Madde till Boland skolan och träffade roligt folk. Men inte han jag skulle träffa för han ignorerar mina sms och verkar undvika mig så gått det går börjar tröttna ganska rejält på det, men hur som helst sen drog jag och hon + robert till stan och bara satt på stationen och sen kom anders och hämtade mig och Madde , skjusade hem mig oh jag tog ne läsk och la mig i sängen o glodde TV tills mamma ropade att det va mat så nu sitter jag bara här och har tråkigt och ska snart dra på mig träningskläderna och cykla ner till Maxi med angelica förhoppningsvis och handla gottigott tills imorron för då är det ju Nationella *suck* ..

VECKANS PLANERING ÄN SÅ LÄNGE

Måndag - avklarad
Tisdag - Madde sen träning
Onsdag - Nationella, Åka till Enköping
Torsdag - Skol DM + pierca tungan
Fredag - Åka till Sthlm
Lörda - Grönan
Söndag - Åka hem & chilla galet


Detta är då min vecka. Jag tkr den verkar ganska nice fan, eller vad säger ni läsare ? är det inte helt okej alltså.

HEM KOMMEN PRECIS

Kom precis hem för kanske 30 minuter sen. Varit i skolan under dagen men slutade halv ett det va as nice, så jag och Madde drog till John Bauer och träffade huusko och goszi :)
efter dom slutade så drog vi till flogsta och rökte vattenpipa det va skit kul sen drog dom för dom skulle käka och då drog Madde och jag med så nu är jag hemma och nyss käkat så nu sitter jag bara här och lyssnar på denna låt som Madde verkligen hatar att jag sjunger..

DETTA VISTE DU INTE VA ?! ...

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe?

Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb?

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm?

En gris orgasm varar i 30 minuter?

En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör?

Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman?

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud?

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.

Havskatten har över 27000 smaklökar?

Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen?

Fjärilar smakar med fötterna?

Den starkaste muskeln i kroppen är tungan?

Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?

Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa?

En katts urin lyser under svart ljus?

En struts öga är större än dennes hjärna?

Sjöstjärnor har ingen hjärna?

Isbjörnar är vänsterhänta?

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull?

..

precis kommit hem ifrån huusko.
han mötte mig ungefär vid forsen. hemma hos honom va rasmus lejon och andreas
jag hann inte vara med dom så mkt men vi gungade och sen kollade film och nu är jag hemma
klockren som jag är så cyklade jag hem på 10 minuter och jag cyklade dit på 23 minuter.
jävla snabb jag måste varit alltså, men hur som helst..
Just nu sitter jag bara och snackar med Nicke på msn och i telefonen såklart, typiskt han!
ska stänga av datorn klockan 22:00 men jag skriver ett godnatt inlägg senare då
Puss så länge :)

MHM

Vaknade precis upp och nu sitter jag bara och lyssnar på musik och är med Toni.
Idag åker han hem och mamma kommer hämta oss senare ikväll.
När jag kommer hem till mamma ska jag typ bara duscha och sova är fett trött efter denna helg !
Nej nu ska jag kolla film. Puss på er <3

KOM IGEN NU :)

Har ni glömt att jag är med i http://annikaekman.blogg.se 's veckan blogg !
rösta på mig nu bebisar. Behöver erat stöd !
RSS 2.0