KÄRLEKSFÖRKLARING, TONI ♥ SOFIE.Vad som än händer, vad som än sker så kommer jag alltid att älska dig hjärtat.
Att inte ha dig vid min sida när jag ska sova får mig att drömma mardrömmar och får mig att ha väldigt svårt att sova. Vill verkligen att du o jag ska bo närmare varandra eller ännu hellre med varandra i någon lägenhet någonstans... Typ Upplandsväsby , nära till oss båda.. Älskling se detta som ännu en kärleksförklaring till dig, jag klarar mig inte utan dig. Vi har hållt i 8 månader :D och så många flera ska det bli hjärtat så du anar inte.
Min fina levanade diamant du har ett hjärta av guld och ett leende som nästan varenda tjej vill falla för men det kan dom ju glömma för du är min.
Hjärtat en dag ska du o jag bo tillsammans och det ska bli snart. Ska fan snacka med min pappa och mamma angående det och se vad dom säger. Hoppas på allt jag äger o har att dom säger ja!
Älskar dig mest av allt , Toni Atos Alexander Classon Kalliomäki. Ringen runt min hals visar att du o jag ska alltid va tillsammans o jag skiter i vad alla säger att ung kärlek inte håller mera än 1-2 år utan vi ska hålla livet ut vad som än händer. Du är den rätta för mig älskling och det säger jag med handen på hjärtat som inte är helt utan dig.

GLÖM DET. JAG FIXADE DET !!

Lyckades fixa mitt lilla problem själv. Det va inte så svårt men usch va rädd att jag skulle sabba någon av dom andra grejerna som finns bland alla koder. Nu ska jag slappna av framför TVN med pappa o kolla på film med honom och käka pizza :D grovt tummen upp på den alltså. Kommer tillbaka sen o då ska jag kolla mera bloggar som jag gjort typ hela dagen o så ska jag göra en till bild som bilden i inlägget här under fast på ett annat sett. Vi ses senare puss på er så länge :)

SKAFFAT BLOGGLOVIN. FÖLJA ?


Som rubriken lyder så har jag nyss skaffat blogglovin med hjälp av sötnosen Amanda så nu har jag också det som nästan alla andra småbloggerskor har. Hihi så om ni är intresserade så kan vi följa varandra via den så. Kommentera detta inlägget då eller inlägg som kommer senare i framtiden om ni får lust :) hoppas det för den sidan verkar helt okej o väldigt bra. Sen en fråga till er som verkligen kan det dära med bloggar o koder. Jag försökte verkligen fixa den dära prenumeranter saken ni vet vilken jag talar om och om inte så scrolla ner till dit där det står länkar på min blogg så ser ni vilken jag menar. Men hur som helst den vill jag ha upp till sökrutan ungefär jag vill inte ha den där nere det ser så mobbat ut men jag får den inte att komma upp dit hur mkt jag än försöker med länkarna och så vidare. Finns det någon där ute som vet hur man får upp den dit upp som har lust och ork att hjälpa mig med det ? Skulle va underbart snällt. Skriv gärna en kommentar om du kan :)

JAG FICK LÅNA EN ÄNGEL FÖR EN STUND

Jag gråter för du lämnade mig. Om jag fick en chans skulle jag hjälpt dig men du valde det lätta framför din hjälp du kunde fått. Vill ha dig tillbaka för du va min finaste ängel.. Martin, vart är du någonstans ? Ser du mig fortfarande ? Inte sett dig på veckor :( börjar tro att du gått in i ljuset nu .. Lämnat mig helt och hållet ist för att va i den såkallade mellanvärlden och kunna besöka mig så jag får känna din närhet o trygghet.. Var är du nu ? Äkta kärlek kan inte ta slut baby ellerhur ? Det va underbart det vi hade men nu som du redan vet så har jag en levande ängel som ser efter mig lika bra som du.
Va det därför du försvann in i ljuset ? För du insåg att du har en kille som tagit din plats som beskyddare ? Aldrig sviker jag dig , du är min skyddsängel och Toni min levande ängel. Du lämnar aldrig mitt hjärta, lovar dig gubben. En dag kommer jag komma upp till dig o då kan vi va vänner & umgås, jag kanske är gammal då men det sägs att man blir som ung på nytt när man får komma upp i himlen men du är redan ung när du kom upp. Alldeles för ung tkr jag. Du försvann från oss på jorden för tidigt, du hade kvar så mkt tid här nere men ändå slutade det som det gjorde men jag kan faktiskt säga att jag förstår dig för det din bror berättade till mig så va ditt liv värsta helvetet tillskillnad från oss andra. Men du skulle tagit hjälpen din bror ville ge dig o hade du vänt dig till mig hade jag också försökt hjälpa dig, du viste ju hela tiden vart vi fanns men ändå gjorde du som du gjorde.
Kommer ändå alltid älska dig hjärtat men det finns en annan kille nu för mig som fortfarande står här nere på sina fötter och du är där uppe med dina vingar som du verkligen förtjänat.
En dag förenas vi.. Jag lovar !!

ÅNGRA ALDRIG DET SOM EN GÅNG FÅTT DIG ATT LE

det kan va det sista du gör..

SJUK ..

Va sjuk idag o är fett trött.. Och min mobil funkar fortfarande inte ååh jag dampar snart ur alltså. Menmen vad ska man göra idag dåra eftersom man är sjuk ? Ska man typ ba kolla på film o slappa som fan eller ska man dra ut ? Nej ja tror jag lägger mig i min soffa och sätta i en riktigt bra film :) så kommer min dag se ut åtminstonde, kanske morgondagen också det vet jag inte får se hur jag mår på morgoen.
Vad ska ni hitta på idag ? :D Händer det något roligt för er..

DAGS ATT LÄGGA SIG O MYSA SEN SOVA

Rubriken säger väll allting. Ikv va jag med mathilda sabina toni o tim, vi kastade boll o mathilda suger riktigt hårt på att kasta. Hur som helst när vi kom in så käkade jag toni o tim varma hallon med glass grovt gott och spelade kort jag förlorade typ hela tiden det va inte kul :( , nu ska vi borsta tänderna o tvätta händerna o jag ansiktet sen ska vi lägga oss och se film fast jag ska kela lite granna med baby. Han är så mysig !
Juste berättade ju att tim o ja bråkade igår men nu äre lugnt mellan oss tror jag , vi pratar åtminstonde med varandra o vi har kul igen så jag tror allting är lugnt men ingen av oss har sagt förlåt än o jag tänker inte va den som säger det först ännu en gång. Nu måste jag sova godnatt älsklingar vi höres imorgon ..

SLAPP DAG HELT ENKELT

Legat i sängen med älsklingen hela dagen mer lr mindre. Går dagen va väldigt rolig i början o slutet nästan hehe men i mitten så bråkade jag med tim :/ & sen hamnade jag i bråk med en ifrån malmvägen om en sak som jag inte tänker gå in på nu. Fast hur som helst jag o älsklingen ska åka till maxi och handla lite granna gott gott tills kvällen o det som står på listan är glass med varma hallon o sen får vi se om det blir ngt mera :) det vet jag inte. Jag ska i alla fall borsta tänderna innan vi åker för jag har inte gjort det idag o sen åker vi. Kanske skriver någe mera idag det vet jag inte, men kommer sova här en natt till för jag börjar kvart i ett imorgon så det är lugnt :) ...
Fick en fråga idag också som jag tänkte svara på så här kommer den.
FRÅGAN:
Gjorde det ont att pierca tungan ?
SVAR:
Det gjorde ont efteråt men ett tips till er som ska göra det någon gång så spänn er inte medans dom ska pierca för då kan det gå fel om man har otur, men jag lyckades slappna av sen efter i alla fall :)


NYVAKEN & TAGGAD

vaknade precis tack vare toni. han gick upp halv tio o jag säger åt honom att väcka mig en halv timme senare men han kommer tre timmar senare o väcker mig haha gullig han är.
idag ska vi ha skit kul med massa brudar o killar för andreas fyller år så grattis till honom. nu ska jag kolla klart på fångarna på fortet tillsammans med älsklingen sen göra mig klar och fixa mig samt välja kläder tills ikv.
Juste glömde jag tog hål i näsan igår också och gick på bio med älskling vi kollade på karate kid den är fan as nice den rekomenderas verkligen om man inte sett den. Nu ska jag läsa lite bloggar som jag brukar göra o sen ska jag göra allt som ska göras. Ha en bra dag o jag kommer kanske inte hinna mera men vi höres imorgon. Love you all som läser min blogg :)

STHLM TO DAY

Mamma springer nu o letar efter andra delen av ett headsett hihi annars överlever inte jag tågresan. Ska ner på stan efter o träffa stoffe han ska hjälpa mig med en sak sen drar jag till sthlm o går på bio med min ängel och imorgon ska vi till torparängen o träffa massa andra o ha kul.
Men nu måste jag kila iväg så jag hinner med bussen, bestämde tid o plats med stoffe eftersom mobilen är dum i huvet tack vare abonemanget *i hate it* .. Ni får ringa om det är ngt ni vill annars ha en bra helg !
BTW : brorsan hittade andra delen till headsetten, wie im happy

ABFLYER


Den dära maskinen är självmord för mage samt armar.
Mamma har köpt den också precis som alla andra nya aparater som kommer ut ifrån TV-shop. Min brorsa gjorde över 200 o han är 3 år yngre än mig och då måste ju såklart jag klara av det med men nejdå klarade fan 150 sen dog mina armar o magmuskler, den är fan jobbig !

KOM IGEN NU DA (:

STOP STOP STOP  !
innan du klickar bort, måste du skriva nåt om mig :)
ni som inte gör det, är verkligen tråkiga av er.

BED TIME

Dags för mig att lägga mig i sängen åtminstonde o kolla tv o snacka klart med min älskade bebis. Hoppas min mobil funkar imorgon åtminstonde för har väntat i två dagarna nu o mamma har betalat räkningen, hur lång tid ska det ta egentligen ? Hur som helst höres senare lr imorgon natti.

KÄNSLORNA JAG GAVjag gav men du svek
du sveg jag teg
jag gjorde allt
du gjorde inget
jag HATAR dig nu & föralltid

DAGENS FRÅGA !!

Vad tkr ni om steningen som ska bli av snart på Sakine Mohammadi Ashtiani i Iran har jag för mig eller någon annan stans minns tyvärr inte. Men vad tkr ni om det ?
Jag skrev på en lapp idag nere på stan att jag va emot det och det tkr jag alla ska göra om det kommer fram någon som frågar om man kan skriva på ett papper om att man är emot det. Så gör det !!!! Det är synd om henne o dom andra som kommer utsättas för det. Tänk er själva att dö av smärtor och en spräckt skalle.. Dom slutar inte kasta förns någon säger till.. HEMSKT om man frågar mig..

HJÄLP TILL LITE :D

Klicka på denna länk --> http://iphoneguiden.se/tavling-del-2-var-gor-sig-din-iphone-bast-under-en-hel-dag/#comments  & rösta på nummer 8 .. min poalre tävlar emot andra om dyrbara saker. Så va snälla o hjälp hnm. Jag har gjort det !

LATCH DAG IDAG I SKOLAN FAN

Vaknade precis ska käka o fixa mig till skolan sen möta michelle utanför skolan kvart i ett. Ska ba hämta schema och få veta vilken klass jag ska gå i resten av året sen får jag sluta (: wihoo.

VINDARNA VISKAR MITT NAMN

RYCKTSPRIDARE

Avskyr alla som kallar sig för sin "bästavän" sen går bakom ryggen på personen i fråga. Det kallar jag falsk vänskap och deet finns det tyvärr mkt om här i landet o jag vet att jag inte är ensam om att vilja stoppa detta.. Så ett tips till er alla som läser detta o hör saker o ting från folk om era vänner lr ngt så ta reda på sanningen innan ni dömmer någon efter andras ord.
För att underlätta er själva så säg åt personen som kommer o snacka o säg att han lr hon ska ta reda på sanningen innan den börjar själv snacka vidare något som kanske inte är sant. Så tänk er för innan ni går vidare med ord o meningar som ni hör utefrån..

JAG HATAR DETTA

Fett arg & tjaffsade m honom nu också så jag vette fan om jag pallar dra hem till han. Men hur som helst ska hem till Jenny nu troligen sen får vi väll se hur jag gör med det hela.. Puss&Kram vi hörs senare..

ÄCKLIGA MÄNNISKA.LÄMNA MIG IFRED!

Du ger mig huvudvärk om dagarna
Du ger mig mardrömmar om natten
Du ger mig falska förhoppningar
Du ger mig sämre självförtroende
Du förstör mig sakta men säkert mer o mer ..

 

Du fick mig att må bra, nu gör du mig illamående..

STARTAD


Fråga vad ni vill. Fast alla barnsliga/omogna frågor raderas.
Ni har ungefär några dagar på er att fråga vad ni känner för.
Kom ihåg att försök låta bli att kommentera anonymt för det skulle vara roligare att veta vem som frågar o vem man svarar till liksom. Ni förstår ! Ha det bra o låt fantasin flöda med frågor.

♥ DU LÄKTE MINA SÅR ÄLSKLING

Du helade mig när mina sår nästan tog död på mig.
IN THE TOVES PLACE

Va nere på stan med Mich o någon random import. Jag köpte lacklegins o ett par trosor rawr. Fick för mig att jag skulle dra till sthlm o det gjorde jag. Tove mötte mig vid i ica i Norrviken sen drog vi hem till dom andra som va hemma hos henne o kollade film o latchade. Nu har många dragit hem o käkat lr ngt men dom kommer antagligen tillbaka lr så träffar vi dom senare :) .. Nu ska vi se på en annan film, jag tove cassi toni isak & sandra..
Skriver imorgon lr ngt vi ses , hare nice baby (:

FIX&TRIX...

Innan jag ska sova.

Fixat naglarna har jag gjort klart.
Nu ska jag ta fram kläder.
Borsta tänderna
Ta bort bäddningen
Och sist men absolut inte minst, be min
baby att ringa..
Innan jag ska sova, det är planerna (:

MIN VECKA VA DUNDER !!!

Kom hem idag ifrån Sthlm, SAKNAR.
Shoppade idag också med killarna o Freja min sötnos. Det blev lite fina saker bl.a vad jag ska ha på mig imorgon så imorgon kanske man kan köra en outfit lr något annat som är ovanligt för mig.
Hur som helst tänkte jag visa bilderna ifrån veckan elr rättare sagt helgen. USCH va kul jag har haft hihi älskar er alla som jag umgåts med denna vecka o det bästa av allt så hade jag träning idag fett kul förutom att vi fick reda på vilka vi möter o hur långt vi ska åka men det drar jag en annan dag. Här kommer några av bilderna ! 
 

Det dära va lite bilder på ungefärmin helg. Har inga bilder ifrån när jag va på Ung08 tyvärr eller The Voice förutom bilden då älskling o jag kysser varandra för den skickade vi in så vi syntes på skärmen i hope :) Nu ska jag checka in några snygga bloggar som jag läser varje dag & sen några andra sen blir det sova för imorgon börjar HELVETET SKOLAN igen. Ny skola, ny klass, nya tag !

OOPS

Nu måste jag bättra mig men jag är fortfarande i sthlm så ni vet drf är uppdateringen skit dålig. Tänkte skriva lite kort om vad som hänt i veckan..
ONSDAG:
Kommer hem till killarna o lämnar våra saker sen drog vi till ung o träffade folk där. Tim o Toni va tvugna att dra hem tidigare så jag stannade med mina tjej kompisar o dansade som fan med dom helt awesome sen åkte jag o hämta mina saker hemma hos killarna o mötte dom sen i stan igen för att åka hem till deras syster.
TORSDAG:
vaknade o fixade oss och drog in på UNG08 igen o dansade och så mkt mera än det va det inte den dagen :)
FREDAG:
Vi röjde lite granna innan vi kom till UNG o va där ett tag med olika folk o jag träffade mitt gamla ragg :o fett läskigt alltså haha men ändå vi hade as kul..
LÖRDAG:
Festade lite granna om man säger så men drack typ inget eftersom jag har haft min operation jag smakade bara lite granna av toni inget mera. När vi kommer till the voice är det sjukt mkt folk där så man kom knappt fram om man skulle gå förbi så vi mer eller mindre drog där ifrån en timme innan det stängde o jag träffade mitt ex o det va kanske ett misstag...
SÖNDAG:
Va i karlberg tillsammans med Tove, Toni, Tim , Freja & Alexandra. Fan va kul det va haha :) awesome riktigit. Och vi har massa bilder ifrån då med som jag tänkte lägga ut.
MÅNDAG (IDAG):
Har vi inte gjort nånting för att Tim drog tidigt för att fixa sin tatuering o möta freja medans toni o jag inte har gjort ett skit :(  fett tråkigt så nu väntar vi på dom men tim är dum o inte svarar -.- ... Hur som helst nu kommer bilderna ifrån veckan o helgen framförallt helgen ..

DU GJORDE DITT EGNA MISSTAG !

NYVAKEN & PÅKLÄDD

Måste skynda att fixa mig nu för jag ska till gränby med mamma o ta ut migg ID-kort och sen ta ut pengar till mamma och min kille som jag är skyldig dom. Vem vet jag kanske shoppar lite granna också det vet jag inte men jag måste kila iväg nu för annars kommer mamma bara börja bråka på mig om att jag ska skynda mig o jag hatar att stressa för då glömmer man tamefan ALLTING som man ska ha med sig m.m. HIHI

*GÄÄÄÄSP*

NATTI NATT
nu äre verkligen dags att sova. Varit en jobbig dag&kväll,
så nu måste jag få sova ut lite mera fast jag gjorde det
på sjukhuset. Jag hoppas ni får en trevlig natt. Själv ska
jag läsa några kapitel i en Ny bok tror jag eller så blire film.
GodNatt vi höres imorgon, love you all.

NORGE (NORDKAP) - BILDERNA I FILM

Film 1 av 2

Film 2 av 2


Där är dom bilderna som pappa tog med sin systemkamera där uppe. Bilderna som jag tog dom kommer senare i en annan video som är så mkt kortare men i alla fall.
Kolla på båda & riktigt njut o va svartsjuka också för det dära är så sjukt vackert & det va mysigt samtidigt. Nu ska jag bara kolla lite mera på bloggar sen sööva (: KOMMENTERA GÄRNA VIDEOSARNA

...Såren blir allt djupare, o skorporna rivs upp.
Mitt blod rinner för du lämnade mig !

ÄNTLIGEN TILLBAKA

Som sagt nu har jag kommit hem till Sverige igen. Kom hem till Uppsala imorse vid 6 tiden och då vare bara direkt in i duschen för jag opererades idag. Jaja hur som helst så den veckan som va har varit helt underbar fast ändå helt makalöst oturlig kan man verkligen säga.
Först kördes feijlen sönder (stavning) för vi körde på en stenväg och en sten slog upp där och typ gjorde en bukla så det lät som fan tills det slipats ner lite granna.
Sen körde vi som sagt var på älgen o allt om det står ju i inlägget ifrån Angelica nedanför detta.
När vi trodde att inte skulle bli mera så gick vänster frambroms sönder så när pappa bromsade skrapade det metall emot metall och det va inget vackert ljud direkt sist men fortfarande inte minst så trodde vi att vi äntligen skulle få en helt fri resa hem men nejdå vi får punka och så ska pappa sätta på det andra hjulet, o tro på fan det va också trasigt. Vi hade som sagt var INGEN tur med bilen och naturen den veckan. Ojoj men det är faktiskt skönt att va hemma igen o på sjukhuset gick det bra så på Onsdag ska jag troligen till sthlm.

Btw: bilder ifrån resan kommer.

ANGELICA IS IN THE HOUSE.

Hej bloggen jag mår helt okej förutom att jag fortfarande är lite skakis efter en bilolycka som pappa,jag och Toni va med om. Tyvärr så började jag gråta för jag fick en chock och såg hur älgen verkligen åkte in med rumpan först i fram på våran husbil och sen rullade under bilen. De va hemskt! Hur som helst,pappa ringde 112 och pratade med polisen som sa att dom skulle skicka ut en jägare direkt för älgen bröt båda bakbenen och ryggraden såg det ut som för den släpade sig in till skogskanten och låg där. Jägaren kom efter bara 10 minuter efter att vi ringt,tack och lov så hade vi iallafall åkt. Så förutom det så har det varit bra hittills och jag hoppas det är sista gången som jag är med om en sån olycka. Och som ni kanske kan förstå så är de inte jag som skriver,det är min fru Angelica. För jag sitter i bilen och har precis åkt igenom Gällivare långt upp i Sverige.

(klicka på bilden för att komma till MIN blogg)

NU BÄR DET AV

EXAKT ! Nu jävlar ska vi åka emot Norge om några timmar.
Kom precis hem ifrån rebecca och vi måste packa och duscha m.m
kommer att uppdatera bloggen minst en gång om dagen så mkt jag kan
och har teckning till det också. Skriver om resan och hur långt vi åkt varje dag. Hoppas ni får det underbart i sverige för jag kommer ha det kanon i Norge och värden dit samt hem. Nu måste jag kila in i duschen så jag hinner med allting, älskar er !

PANNKAKOR MITT I NATTEN

Är hemma hos rebecca vi kom hem till henne för ett tag sen efter att ha varit ute i bjk o luffat med dom sakerna som bor där. När vi kom hem så vart vi sugna på pannkakor så nu står jag och rebecca och gör det medans toni sitter vid datorn fast jag hann sno datorn en kortis medans rebecca är ute o röker o toni följer med som sällskap haha. Nu måste jag återgå till spisen innan pannkakorna blir brända, vi hörs sen.
Älskar er läsare som är unika och läser min blogg varje dag :)

RSS 2.0