GO FOR IT, VECKANSBLOGG



- Skriv i kommentars fältet "jag är med"
- länka min blogg
- Jag tar ut 3 vinnare på fredag men är det flera än 10
som anmäler sig så tar jag ut 5 st finalister ist.

Go for it

GAMMALT LÅT VÄCKER GAMLA MINNEN



Denna låten väcker så otroligt många minnen. Och den är fortfarande bra i mina
öron iaf & en fin video :)
Spola fram till ungefär 1:04 så börjar själva låten.

Vi hörs senare, love you all.

SISTA CIGGPAKETET NU DÅ


Nu blir det slut med detta skit.
Har just nu mitt sista paket med mina sista cigg i så jag ska ge mig fan
på att sluta med skiten o jag hoppas mina vänner gör detsamma för jag
kommer ha skit svårt att umgås med vänner som röker nu i början.
Kommer nog ha det värst hemma hos pappa men jag ska fan stå emot
trycket alltså för jag ska sluta röka.
Cancerpinnar är vad det är !
Hoppas flera är lika smarta som mig nu och kanske några är smartare
och inte ens börjar.
Kom igen nu da, sista paketet och ciggen sen ska jag inte röka mera
pjuh jag kommer verkligen inte ha okej humör men det får ni mina
vänner och eventuellt mina läsare acceptera också.



ÅKA HEM TILL UPPSALA IDAG

Godmorgon bloggen, elr ah godeftermiddag kan man säga :)
-
Vaknade precis med älsklingen breve mig & vi ska snart hoppa in i duschen och värma oss lite granna och göra oss lite snyggare och renare. Låter skönt som fan !
-
Igår skulle vi ju vart hemma hos Anna och Macko men vi petade det och drog på fest ist jag hade as kul men det  verkade inte Toni ha så han drog tidigare därifrån och satte sig tydligen vid tornet och väntade nästan 2 timmer, kände mig verkligen hemsk då :(
När jag hittade honom va han isbit så jag fick nästan bära hem honom slänga på honom två dubbla täcken sen typ  hälla i han en varm kopp te, sen hade han tinat upp och då började han bli flummig men säger inte vad han sa eller ngt kanske lite pinsamt för honom om man säger så :D
-
Senare idag så har älsklingen match samling 16:30 i Sollentuna på vallen för er som vill komma förbi och kanske vara lite sociala med mig under matchen ? :) Men efter matchen åker jag hem.. & jag vet inte om jag kommer tillbaka till nästa helg för jag kom på att jag har troligen lite andra planer den helgen men det återkommer jag med senare i veckan isf. Vi hörs
Puss på er läsare :*
Bild ifrån bion tidigare i veckan :) finns flera bilder. Ni får dom senare
ikväll då jag är hemma i Uppsala igen.

ÄNDRADE PLANER FÖR LÖRDAGEN

Tjenisen nu sitter man hära ensam med älsklingen och lyssar på en as grym låt med en snygging som sjunger. Kolla in hans blick i början :O alltså jag dör för den blicken ! Tro mig.
Mkt bas och fart i låten med, typiskt partymysik i mina öron iaf !


-
Ikväll  vart det som sagt ändrade planer vi ska typ till en killkompis här i Sumpan som är hemma ensam :) ska bli ganska nice och jag lärde känna nya sköna grabbar igår som antagligen kommer komma dit idag med. Hoppas iaf på det ! Men nu ska jag ut och ta en cigg & sen är väll Tonis mamma och pappa hemma så jag kan duscha :D och antagligen kommer snyggingen min följa med in.
Mjauo :*
En bild på mig och Ogge ifrån igår :) sexiga visst ? Kolla blicken jag ger kameran, rawr på mig :D haha skoja bara !
Time to leave now :) vi hörs senare. jag uppdaterar så mkt jag kan och jag ska försöka komma in med en veckansblogg imorgon också som man får 5 dagar på sig att anmäla sig till.


DUSCHEN-FRIDHEMSPLAN-FEST

Kom hem igår ungefär vid tre tiden kanske jag minns inte eller brydde mig inte precis så mkt men somnade iaf eftter fyra tiden på morgonen och det gjorde väll dom andra också antar jag.
Idag kanske samma person kommer ha fest igen så vi kanske ska dra dit om vi pallar annars blir vi bara hemma med en film och lite gottgott som lejon och jag köpte lite tidigare idag :)
-
Just nu sitter Toni och jag o kollar på Rocky på kanal 6 medans Tim och Lejon är och myser i rummet jag ska snart dit och störa lite granna för jag måste in och ladda min mobil som snart dör.
-
Men vi hörs senare jag uppdaterar er om hur det blir ikväll :D Love you all.

FEST I FRIDHEMSPLAN

sitter just nu och skriver detta blogginlägg lite lullig sådära medans någon damsuger här inne och freja sitter breve mig. Tim och Lejon är och möter anna och macko :) ganska nice hära, sköna k-illar som fan dom är as snälla och jag tänkte bara uppdatera er med vad jag gör med mera men nu måste jag återgå till festandet hära. snart kommer mina kompisar ifrån gnesta och ska festa, mitt ex flickvän detk ommer bli ganska kul men hon och jag kommer ganska bra överens :D vi hörs senare love you all



btw: imorgon blire troligen handen för att idiot bruden tigger stryk.

SOFIE HISSAR & DISSAR

+ Min Mobil +
Utan min mobil skulle jag inte kunna göra speciellt mkt. Ja skulle inte kunna få tag på mina vänner och jag skulle inte kunna ringa efter hjälp ifall nånting skulle hända så jag hissar min mobil. Och alla andras mobiler för den delen också :)
+ Solen +
Som ni sett några dagar nu så har solen tittat förbi över oss och snön smälter lite lite för varje gång så fortsätter solen komma och lysa och det blir mildare väder så har vi  snart våren här som leder till sommaren. Jag längtar som fan efter både våren och sommaren.
- Snön&Kylan -
Det sägs att den kommer försvinna i slutet av april och det är då det ska börja bli väldigt varmt igen ?! Alltså det är lite läskigt med tanke på att andra säger också att snön kommer försvinna tills skolavslutningen så vad ska man tro på egentligen.
Vad tror ni ? När tror ni att snön kommer försvinna ? :)
- Sega mornar -
Ååh det är nog bland det jobbigaste som finns faktiskt. När man vaknar på morgonen eller ah vid 12:00 tiden kankse och man känner sig bakfull fast man inte drack något dagen innan.
Så har jagkänt nu varje morgon nu under lovet, jag typ dör för det är så jobbigt. Hals ont m.m :( ah ni förstår. Man blir så trött och seg av det så man orkar liksom inte göra nånting!

HEMMA IFRÅN BION NU

Hej bloggen nu är jag förbannad för den hära datorn är äckligt dålig, dom borde skaffa en ny. Man kan inte ta bilderna ifrån fb som vi tog idag på biografen :( jag blir så förbannad..
Filmen va ganska bra föresten jag rekomenderar den filmen och man ska se den i 3D inte hemma. Ganska så roliga repliker i filmen framförallt av gulliver & av en mini kille.
Nu är vi iaf hemma och jag och toni ska ta en dusch med varandra, sen ska vi kolla på film. Ska antagligen bli en film som vi köpte tidigare någon slags skräck men minns inte vad den hette tyärr så ja kan inte säga vad den heter. Men nu måste ja dra min älskling tjatar på mig ... blö på allting!
Vi hörs  imorgon godnatt :)
BTW ; En brud påstår att hon kan förstöra mellan mig och toni det är ganska roligt & det roligaste av allt är att HON läser min blogg :D ... Men vi får se hur hennes mål lyckas, med tanke på att hon säger att jag har en annan kille. Eller som hon säger "du förlorar toni och du kan gå till din andra:)" väldig rolig tjej.
Nu måste jag dra toni bli knäpp, love you all.

KOLLA PÅ BIO IDAG

Idag har jag vart as irriterad på en liten äcklig stalker men annars har min dag vart ganska bra och den ska avslutas med bio tillsammans med roliga personer, Lejon , Johannes , Toni , Tim , Anna & Teo :) det blir gullivers resor i 3D ska bli nice att se på den...

Anna sitter just nu och är helt jävla speedad och allmänt konstig just nu men det är roligt ändå :D , men hon är ganska rolig ändå och söt :) haha.

Men nu måste jag dra och fixa mig det blir bio kl 20:50 , hörs när jag kommer hem.
Kyssen på er :*


SVAR PÅ TAL

amanda ([email protected]) om DKR musik - BÄSTA låtgöraren:
förlåt för allt jag sagt till dig men jag säger saker ibland som jag inte ens vet men jag känner ju mig utanför jag vill bara vara med jag älskar dig min kusin hoppas du förlåter mig

Svar : Jag förstår inte vad du menar just nu för det första har jag ingen kusin som heter amanda vad jag vet om så vad vare dära för kommentar ? du måste skrivit i fel blogg. men du skrev i ett inlägg som va väldigt långt ner ?! ..
Så kan du va snäll och säga vad du menade ?


GYMMAT IDAG, DUKTIG CHEY

Idag har vi inte gjort så värst mkt. Men Johannes, Tim, Jag & Toni drog till gymmet vid tre tiden ungefär sen drog jag och toni ungefär 10 minuter tidigare för jag hade as ont i knät och jag skulle inte ha tränat för nu har jag mkt mera ont i halsen och i huvet än vad jag hade när jag kom dit.
När vi kom hem så badade jag och älsklingen och jag rakade benen :D fett skönt känner mig as fräsch just nu. Och ikv blir det nog bara avkoppling och jag ska försöka få toni att massera mig , jag ger honom f örst sen frågade jag bara om han vill ge mig. smart jag är visst ?
Nu ska jag kollar runt lite granna sen ska jag lägga mig i rummet , eller städa deras rum för det är fett stökigt där inne och dom orkar ju aldrig göra ngt ! -.- men vi hörs senare :D

SVAR PÅ TAL

Anonym om HEMMA I STHLM:
Jag har läst på din blogg att du brukar kolla mycket innebandy när storvreta spelar, så jag undrar tror du dom kommer vinna över Helsingborg imorgon och tror du dom kommer vinna hela ssl i år igen? :)

Jag brukar kolla mkt på innebandy det stämmer, framförallt storvreta ja. Imorgon emot dom jag vet faktiskt inte , jag har inte så stor koll på vart dom ligger i serien alltså helsingborg, men jag tror storvreta vinner ifall dom har med alla spelarna som ska vara med så ingen saknas som mika eller någon annan av dom målskottare som finns i laget.
Och att dom vinner hela ssl, får vi väll se, jag vet faktiskt inte :) men man kan alltid hoppas på det bästa ellerhur ?

btw: vem är du :) ?


HEMMA I STHLM

Kom precis hem ifrån maxi och nu så har toni och jag packat in all mat och det i kylen ställt ut läsken på balkongen och ätit upp nästan allt godis som vi köpte. Mycket man hinner på 20 minuter :D
Vi ska snart bada snart när vattnet är klart  sen när Tim kommer hem ifrån träningen blir det film tittande. Köpte 5 nya filmer idag det va 5 för 99 kronor så vi tog fem olika.
Jag vet inte ifall jag kommer skriva så mkt mera idag men jag kanske lägger
in ngt mera senare ingen aning men om inte så säger jag hejdå och vi hörs imorgon :)
Kyssen :$

TIME TO LEAVE UPPSALA

Jag följde med Findus till skolan men åkte direkt så jag åkte hem och lekt med kattungen ett tag som nu springer som en galning upp o ner från trapporna.
Har precis packat klart oh funderar på att käka nånting snabbt för Toni är påväg till Uppsala nu och jag ska åka ner till stationen och möta honom dära, kanske hinner träffa Findus om hon fortfarande är på stan när jag kommer ner igen, det återstår att se :)

Idag när jag kommer till Sthlm så kommer antagligen ingenting att hända, så om ni vill hitta på ngt eller ah så messa mig ni som har mitt nummer så kanske jag kan komma förbi med Toni & Tim om dom pallar :D men som sagt var vi får se.

Nej nu måste jag käka nånting jag håller på att dö av hunger.
Jag uppdaterar er i Sthlm sen.
Ger er några bilder på mig som jag tog i morse innan vi åkte till stan :)
kika och njut ffs.



Där ser ni även dagens outfit, ovanligt att jag kör den men idag kör vi på det.
Tunika/klänning ifrån mina kusiner
Lacklegins ifrån H&M
halsband lånat av Findus

Men nu hinner jag inte skriva mera, jag hinner inte ens käka som jag ville :( mamma ska åka och jag ska åka med till sjukhuset och gå därifrån ner till stationen så jag måste dra nu , men vi hörs som sagt var senare. Love you all :D

BLÖÖÖH PÅ MORGONEN

Vaknade för ungefär en timme sen av att man får en kudde i huvet av Findus och hon säger att vi har försovit oss *great* så vi kunde inte träffa Lejon på stationen vid 10:00 som vi bestämde under natten :( sad face på den men träffar henne kanske i veckan ändå om hon tar en titt förbi Sthlm, det vet jag ikke än.

Planerna för morgonen verkar gå upp och ner nu men verkar som att vi inte ska till polishuset ändå men vad vi skulle gjort där kommer inte komma upp ofentligt men för er som tror att jag har gjort ngt är helt fel!

Men nu iaf så har vi inte brottom någonstans så jag hade kunnat sova längre *suck* :( men jag måste ändå hem senare och packa. Antagligen måste jag va hemma innan brorsan och mamma åker iväg på hockeyträningen så jag kan komma in i huset.

Nu ska jag ut i köket till findus och ta en kopp kaffe :D jag vill vakna till lite mera känner mig fortfarande helt död och okontaktbar ibland !

SOVER HOS B-RUDEN IDAG


Jag är hemma hos Findus nu och vi har vart här några timmar men har inte orkat uppdatera. Åkte iaf ner på stan mötte henne och mange men sen drog han så jag och findus satt bara på donken och gjorde ingenting snackade bara sen drog vi hem till henne för hon skulle ladda mobilen men vi vart så trötta så vi orkade inte åka tillbaka till stan så vi stannade hära.

Just nu sitter vi och kollar på Top model i brist på annat medans hennes mamma gör mat. Ah juste jag ska sova hära idag med och imorgon hoppas jag på att älsklingen kan komma och hämta mig så jag kommer till sthlm :) jag längtar redan till att tillbringa tiden i sthlm & jag ska gymma med honom varje dag jag är där nu med har jag lovat honom och mig själv :o undrar hur det kommer gå. Hehe..

Nu ska jag fortsätta kolla för nu börjar det igen, får se ifall jag uppdaterar igen.

Kyssen :)

FINDUS VÄNTAR PÅ STAN



Dags att åka iväg till stan och möta Findus. Vet inte vad vi ska göra kanske bara gå runt , snacka och träffa folk om det är några normala människor där nere det får vi se :D.. Kameran kommer kanske följa med ifall jag får för mamma och då kommer ni få massa nya bilder på mig och på b-ruden.. ;)
Nu måste jag dra mig till bussen, hon är säkert redan på sin!
Kyssen ;*

14 MÅNADER TSM & 1 MÅNAD FÖRLOVAD




Minns du låten älskling ?
Låten ja drogade hela tiden kvällen & dagen vi tillbringade först tillsammans så vi sa att det va våran låt & det är den fortfarande. Den får mig att minnas hela första stunden med dig som om jag upplevde den igår.

Och älskling 14 månader idag har vi vart tillsammans och 1 månad förlovade, jag älskar dig otroligt mycket Toni Classon Kalliomäki, killen i mitt liv ! Jag är lycklig varje sekund som jag är med dig och förtvivlad varje sekund jag inte är med dig. Saknar din närvaro bara du är några meter ifrån mig älskling , du är världensfinaste i mina ögon & vi ska ha flera månader tillsammans & flera sommar minnen.

TIME TO SLEEP, GODNIGHT!



Dags att sova. Tog en omgång skipbo med pappa och Toni innan han gick ut i vardagsrummet och Toni spelar på sin mobil, ehm nörd ? Men som sagt, nu ligger båda i sängen och ska sätta igång en film först. Film valet vart scream bara för att liksom och ettan för er som undrar.

Nu måste jag krypa ner under täcket Toni tjatar, stackarn ska ju ändå upp om 5½ timme för att hinna med bussen hemifrån mig till skolan, han har ju inte lov än.

Godnatt :*

 

 

I BATHING IN THE SNOW




Det va fruktansvärt kallt, först kastade vi bara snö på varandra och sprang runt det ser man på vissa bilder men inte när vi kastar men man ser på våra fotspår. När vi kom in sa jag "vafan vi måste ju ligga ner i snön också annars räknas det väll ändå inte" sagt & gjort vi sprang ut igen räknade till tre och slängde oss men pappas kamera va seg så han fick bara en bild och fyfan säger jag bara kallt va det men underbart roligt så det dära ska jag göra igen, jag bangar inte. HAHA dagens roligaste händelse.
Pappa la upp bilderna på hans sida och det är väldigt många som kommenterar och en av hans kompisar har tagit fel på sverige och norge så hon tror vi är från norge ibland (hon blandar ihop) så hon har sagt att toni och jag är norges stoltheter, men det är ju lite kul att höra sånt även om ingen av oss har något ursprung ifrån norge bara att vi gillar att åka dit på somrarna.

BILDEN NÄR VI LIGGER NER;



NATTFOTOGRAFERING 19/2-2011

INTE ALLA BILDER BARA NÅGRA ST OCH DOM BÄSTA ;








Där har ni några bilder , jag orkar inte lägga upp alla. För många av dom va suddiga eller så såg man helt konrkad ut så jag struntar i att lägga in dom utan jag la in dom bästa så nu har ni ngt nytt iaf :)

HEMKOMMEN & BABE TRÄNAR

Kom precis hem och så har älsklingen tränat & han ligger anfådd och död i sängen sen kommer pappa och säger " vill du låna mina hantlar" så nu står Toni och tränar med pappas hantlar och tränar armarna och fan säger jag bara hans armar har blivit större. Jag tog en liten bild på honom , mumms på hans kropp.

Pappa tog kameran med sig dit också så ni kommer snart få se bilder på tilian och alla som va där men det blev typ inga kort på mig ifrån pappas kamera men Kim hade med sig sin kamera så hon tog massa kort och jag är med på några stycken men jag höll aldrig i Tilian, men ska eventuellt dit nu under veckan när jag är i sthlm dom bor ju i enskede så jag kan ju bara åka dit medans killarna är i sthlm så kan jag hälsa på dom och försöka våga hålla i honom :) han va söt som bara den.



Ni ser ju ?! Mjaou på hans armar.

DAGS ATT GÅ UPP KANSKE ?



Älsklingen och jag vaknade vid kvart i tolv först men sen somnade vi konstigt nog om så pappa väckte oss nyss ungefär och jag måste upp och fixa på mig kläder så pappa och jag kan åka till mina kusiner, älsklingen kunde inte följa med :( sad face på den men vi kommer inte va borta så länge max 3 timmar tror jag han kommer somna eller sitta och nörda datorn eller sin mobil :) det brukar han göra.

Bilderna ifrån igår kommer komma upp senare idag när jag fått dom av Rebecca, hon har dom fortfarande på sin kamera eller på sin dator. Men vi ses senare :) pussen :*


GAMLA SOMMARNATT BILDER

Andra är snyggare än vissa.
Hjälp jag hade lugg på den tiden, funderar på att klippa lugg igen med köttsaxen :)
Söta vi är ellerhur :) ?!
Porriga dom är , fru och man.
Här va det porr i högsta hugg vett ni :)
Här gick det hett till. Vad händer egentligen
Visst är vi underbar :) nu fan ska vi dra ut så fort rebecca är klar. Men jag fick fixa hennes hår lite granna -.- jobbigt för att jag får alltid göra det så fort jag är hära. Hennes privata städare & frisör ska fan börja ta betalt snart. Men iaf vi ska dra nu :p vi hörs senare och då får ni bilder också.

Visst får man sommar känslor av bilderna ? Det va varmt på nätterna och om dagarna. Skönt att känna värmen fast det regnar, åååh vad jag saknar sommaren alltså.. :)


HEMMA HOS REBECCA

Sitter just nu hära och skriver medans Rebecca plattar mitt hår & Toni gnäller att han har ont, bryr vi oss ? Nej det gör vi inte. HAHAHAHAHA elaka vi är. Men under maten så satt Toni och Bjön (rebeccas pappa) & snackade hockey hela jävla tiden ibland lite snack om rebeccas kryssning också men vi pallade inte lyssna på hockey snacket så jag och rebecca drog ut ist.

Nu fixar vi oss till att dra ut och ta kort igen & kommer troligen bli några bilder.

Vad tkr ni om min design ? :)
Jag gillar den sen har jag fått smilies också. Mera förändrningar kommer komma senare men jag vet inte när.


NY DESIGN PÅVÄG

En as söt tjej sitter just nu och gör min design som jag ska få hon ska även hjälpa mig med lite andra saker på bloggen också som lilla okunniga jag inte kan. Ska bli nice och se hur resultatet blir och jag ska bege att jag är nervös men jag tror den kommer bli as snygg, jag vet det har fått tjuvkika lite granna på hur den ser ut :). Men iaf sitter och pratar med henne och rebecca på msn och jag ska dra mig till rebecca om kanske två timmar och sen ska vi bara va hemma hos henne vi ska inte dra ut som vi planerade tidigare.
Jag tänkte slänga in ett inlägg senare när min design är klar & jag känner redan att mitt bloggande kommer bli mkt bättre när den är uppe och när alla detaljer är på plats ! :D

FÖRSÖKA FIXA BLOGGEN IDAG !

Idag kommer min älskling hem till mig, ungefär vid 6-7 tiden & vi ska kanske hem till Rebecca på mysig hemmakväll helt enkelt om jag blir piggare än vad jag är just nu för just nu sitter jag död i sängen och lyssnar på justin bieber - U smile I smile & väntar på att världens segaste älskling ska svara.

Hoppas idag att dom inte hamnar lika mkt i utvisningsbåset som dom gjorde igår.
Och tyvärr kan jag inte se matchen idag heller :( .. Jag har ingen som kan köra & dessan skulle med sin pappa nu till sthlm eftersom vi inte hade någon skjus till östervåla.

Men iaf, så ska jag försöka fördriva tiden med att hitta en designare för jag vill ändra min design helt idag & sen lägga in nya saker som jag hittat på andra bloggar m.m , ska bli kul och se ifall jag har fått förändringar tills kvällen är kommen. Vi får väll vänta och se !

HEMMA EFTER EN SPÄNNANDE MATCH

Matchresultatet är inte nödvändigt att veta egentligen men dom förlorade med 15-2 tror jag det va & jag säger då det jag har aldrig sett en match med så mycket slagsmål som det va i den hära. Tommy fick till och med en tvåa och för er som inte vet vem han är så är det målvakten i sumpan/solna.

Jag satt iaf och skrek på killarna och snackade med killarna som åkte ut var tredje sekund. Jag tror nicke, johannes och olof är kända i den dära hålan östervåla just nu faktiskt. Dom regerade utvisningsbåset kan jag säga men fortfarande, östervåla vann matchen men ta me fan i helvete att dom vann slagsmålen.

När matchen va slut vet jag inte vad som hände men olof och vålas målvakt hamnade i slagsmål och dommarna kunde inte göra nånting förutom att stå där och skrika att dom skulle sluta hålla på m.m & tillsist då olof ramlade så tog dom tag i spelarna och deras målvakt började blöda så helt klart vann olof slagsmålet med stolthet men eftersom han ramlade så trodde våla att dom vann slagsmålet också. men fuck dom säger jag bara !

Iaf så kom jag precis hem därifrån trött som fan och dessan hade jätteroligt och jag kände mig duktig när jag sa vad allt betydde m.m & pappa verkade ha roligt fast han inte visade det men han tyckte sumpan spelade väldigt fult och att bara toni och tim o en till va dom ända som verkligen kunde spela , men jag venne. ingen verkade taggaad alls på spela bara bråk så vi får väll se hur det går för  dom imorgon. Kan tyvärr inte se den matchen ingen kan skjusa så blir tyvärr inte att se den men babe kommer imorgon på kvällen vid sju halv åtta iaf och sen ska jag mysa sönder med minhockey spelare.

Dags för film och försöka sova, är trött och ont i halsen ännu mera efter allt skrikande.



ÖSTERVÅLA NU

Nu har jag käkat jag har fixat klart allt och snackat med pappa så nu bär det av till viksta och hämta Dessan för Rebecca kunde inte följa med och vi kommer bara se två perioder av matchen :( för sen ska vi åka vidare tillbaka till bjk för att vara med dessans kille jonas & vi kommer åka bil då tror jag. om det finns plats för mig annars lämnar vi bara av dessan och sen åker hem med pappa.

Nu måste jag dra för att hinna till klockan åtta. Kyssen :*

LAGA MAT - RINGA REBECCA - ÖSTERVÅLA

Ringde nyss och snacka med Rebecca och kollade läget med henne om hon skulle med eller inte till Östervåla men vi bestämde att jag ska ringa henne vid sex igen för hon viste inte om hon orkade för hon är små sjuk. Stackarn men det är jag med men jag skiter it jag ska dit iaf.

Jag tänkte nu dra och göra mat och medans det står på spisen ska jag snabbt plocka iordning lite granna på mitt rum alla kläder ligger ÖVERALLT i hela rummet, fail på den.

Vi hörs senare och förlåt för tråkiga inlägg idag men jag ska försöka skriva lite roligare när jag kommer hem ifrån östervåla sent ikväll. Puss så länge :*




Btw: skriv vad ni tkr att jag ska skriva om mera, vad ni tkr är mest intressant i min blogg för isf kommer jag förbättra mig på den fronten angående dom inläggen :) puss.

NATTINATT

Nu har jag snackat i tele med felix i nästan 40 minuter och har precis lagt på luren. Han skulle sova & det är ngt jag med tänkte men först ska jag se en bra film sen ska jag sova om jag inte somnat under filmen.

Har ju lov nu så jag kommer inte att vakna tidigt senare idag , men jag kommer uppdatera så fort jag vaknar. Längtar tills att träffa världensfinaste imorgon & bästavännen min :) saknar båda lika mkt.

Ni får ha en bra fortsättning på natten och rolig skoldag imorgon, och önska att jag blir frisk snart så jag kan komma ut lite mera och komma tillbaka till skolan. Godnatt :*

VI ÄR SOM GJORDE FÖR VARANDRA



Du är killen som får mitt liv att vara värt att leva.
Du är killen som får mitt hjärta att slå över massa slag.
Du är killen som får min puls att skena.
Du är killen som har gett mitt liv en mening.
Du är killen som lyser upp mitt liv från alla håll & vinklar.
Du är killen som fått mig att inse att äkta kärlek kan komma vid första ögonkastet.
Du är killen som jag aldrig kommer lämna.


Vi är paret som alla säger "ni är perfekta för varandra, ni är finaste paret ever.."

Det är VI Toni, vi är perfekta för varandra. Jag älskar dig min livsglädje!
Glad att det va dig jag somnade hos den 19 december 2009. Aldrig ger
jag någon annan mitt hjärta. Det är du som har det i dina händer, gör vad
du vill med det älskling !

HAHAHA KLOCKREN, LYSSNA !



Lyssna på hela jag ber er ni kommer garva sönder er som fan ! Jag och älskling sitter och fortfarande garvar åt den. Jag lovar sköna snubbar hela högen alltså. Älska !

MY DREAM CAN NOT BE TRUE

*Take my hand and save me from my real life. I will never leave you but you leave me first...
 Take me with you! I miss you. My angel from the sky
!*

*I dream about you every night and I know can see me upstares..*


Och det kommer jag förevigt att göra, Rest in peace.



FAMILJEPIZZA BESTÄLD

Pappa ringde nyss och beställde familjepizza så snart ska vi åka och hämta den.
Det blir troligen till en bra film som vi ska käka den =)

Jag har inget annat att skriva så det vart det dära haha. Kram :*

GYMNASIEVALET , DONE !

Att sitta i datasalen och inte göra någonting är fett lame. Skulle vart med på Saras lektioner men vart inte så för jag satt nere med Lisen och gjorde gymnasieval ist.

MINA VAL ;

Första handsval - Lundellska , omvårdnad..
Andra handsval - Cultus , omvårdnad..
Tredje handsval - Boland , byggare/målare..

Iaf så min pappa slutar 16:00 och då kommer han och hämtar mig i skolan & klockan 3 alltså om en timme så slutar alla i skolan dom som fortfarande går kvar och har lektioner så jag kommer sitta ensam i över en timme :'/ jag blir fett depprimerad över att veta det , men när jag kommer hem iaf så har jag en liten krasslig pojkvän liggandes i sängen iaf så jag får mysa lite med honom och bli lite mera sjuk än vad jag redan är (y) joppie.

Jag Ska se ifall jag får med mig honom ut isf ska jag försöka ta min kamera ifall jag hittar baterier och ta lite kort men jag vet inte än om jag orkar eller hinner för jag har mkt att göra i engelska nu innan provet som är två veckor efter sportlovet som jag får imorgon. HÄRLIGT !

Jag har lust att skriva lite granna så jag tänkte också skriva ner lite saker senare kanske om en timme lr så en text som jag skrev idag under min mattelektion. Som några vet så sitter jag hela tiden och kladdar med texter m.m i mina skrivböcker så nu har jag fått en skrivbok som jag får sitta och skriva i ist för att använda mina räknehäften/andra skrivhäften till det :) Det är ju awesome.

Btw: nu kom Findus in i datasalen och sitter och jobbar med geografi typ. Så är inte ensam längre..

Nää dags att sluta skriva ointressanta saker och jag tänkte läsa några bloggar nu även kolla andra hemsidor sålänge så jag har ngt att fördriva tiden med tills min farsa kommer och hämtar mig. Hoppas han får sluta tidigare åtminstonde halv 4! =) Vi hörs senare när jag kommer hem elr om någon timme som sagt, puss hej :*


ANMÄL DIG OCKSÅ VETTJA ?

Jag är med i en veckansblogg tävling på http://lifebyjenniferandida.blogg.se den bloggen & för er som vill vara med så äre bara gå in och anmäla sig men hon har ett krav & det är att man ska länka hennes blogg i sin och säga att man är med där precis som jag gör. Man kan anmäla sig till söndagen 20/2 så det finns några dagar kvar innan det inte går att anmäla sig längre. Men tkr verkligen ni ska va med och om inte så börja läsa hennes blogg, ganska bra faktiskt & hon är dessutom ett stort fan av mig blogg , mig och min pojkvän. Hon kan typ allting om mig & Toni tack vare min blogg m.m. Hon vet också att Tim är 30sekunder äldre än Toni & jag blev lite smått rädd när hon sa det. Hehe

Jennifer Carlsson på bilden!


Nu sitter jag iaf i skolan & jag börjar om 25 minuter. Så jag sitter med en annan kille i datasalen som är fett skyst så ska dra en ciggis me honom snart tänkte vi men innan det ska jag läsa lite bloggar och kolla in fejjan.

Vi hörs senare :*

HEMMA HOS PAPPA IGEN



Nu är jag hemma ifrån träningen hos pappa igen men jag fick inte träna så mkt :( sad face på den.

Just nu sitter jag och snackar med Jennifer i telefonen & jag ska snart ta och lägga mig
för jag är fett trött och har ont i halsen. Jag venne vad jag ska säga jag ska läsa några
bloggar och sen ska jag lägga mig som sagt.

Vi hörs imorgon godnatt sötnosar :*

WE FOREVER ?!



Du kan
stänga dina ögon för nånting du inte vill se,
men du kan
inte stänga ditt hjärta för någon du älskar.

Ditt hjärta kommer
förevigt att vara öppet för den du gillar/älskar, det går inte att ändra på.

MY LIFESAVER FROM THE SKY





You are my lifesaver.
You are my angel from the sky.
You are a dream now.
You are a person I miss most in the world.
Pleace came back to me. I pray to god every day for you.
But I know that you are an angel now.. And I don't se you any more.

I love you

DAGS ATT LÄGGA SIG & MYSA

Klockan börjar bli mkt och jag ska upp tidigt imorgon till skolan så jag måste lägga mig nu men innan jag somnar ska jag såklart mysa med världens underbaraste babe i sängen =)..

Dessutom hans kompis jennifer som är en as söt tjej verkar gilla min blogg så puss på dig jennifer när du ser det hära :) ..

Men iaf, jag måste lägga mig nu, toni tjatar. Älskar er puss :*


FELIX - SLÄPPER DIG ALDRIG



Låten ger mig rysningar, så fin !

Sitter med älsklingen och sjunger på den just nu & ger varandra kärleksblickar.
Han är så underbar, jag älskar honom. Du är det bästa som hänt mig! ♥

ÄLSKLINGEN ÄR FÖR ENVIS



Sitter just nu i skolan fast jag slutade 11:55 idag men stannade kvar och va med på elins lektioner och kollade på en film som handlade om kärlek, passande idag eftersom det är alla hjärtansdag to day.
Pappa slutar iaf 15:30 & kommer antagligen att vara här 10 mintuer efter det och då kommer vi åka hem hoppas jag. Är fett trött & jag ska jobba lite mera med Matten så jag blir klar med kaptiel 7 också så slipper den dära tanten att tjata på mig att jag ligger efter (vilket jag inte gör , jag ligger näst först i matten) men iaf.

Senare ungefär vid halv fem kommer världensbästa hem till mig troligen med något han köpt fast jag sagt att han inte ska köpa något till mig för jag behöver ingenting för jag har redan hans kärlek och jag vill inte ha hans pengar. Jag älskar honom för den han är så äre bara.

Men vi hörs senare, jag uppdaterar mera ikv. Ska slänga in hiss & diss med tänkte jag. va ett tag sen jag gjorde det och jag har några på lager faktiskt. Pussen :*

GRABBEN HAR UNDERBAR RÖST



Jag döör för hans röst alltså. Fyfan va fin röst han har alltså. Förlåt Justin Bieber men alltså du har en konkurans, hans röst är grovt mkt finare än Justins.. Omg !
Lyssna och njut ! Han sjunger som en gud. Han kommer bli något stort om han fortsätter som han gör nu idag. Och tro mig ni kommer älska låten.

SKOLAN IGEN TRÅKIG MÅNDAG

Godmorgon bloggen.

Jag kom precis till skolan, mamma körde mig. Så nu sitter jag och gör
matte på gateway lektionen men ingen har kommit än och vi börjar nu
så jag antar att antingen är folk sena eller så äre bara jag som börjar kvart i 9 idag.
Många börjar 10:00 på måndagar.

Men nu ska jag fortsätta jobba lite granna.

14 Februari idag, alla hjärtansdag idag =)

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Postat av: angelica
Vad tyckte du om mig allra första gången? Och vad tycker du om mig nu? :)

Svar: Första gången jag började snacka med dig va du ganska bitchig emot mig för du trodde jag raggade på Tobias har jag för mig, jag minns inte så mkt men man ska ju inte dömma hunden över håren så jag lärde känna dig och vi vart ganska bra vänner och nu är vi till och med gifta :) så det är ju nice. Älskar dig gumman. 

Postat av: angelica
Gillar du polkagrisar ? :D <3

Svar: Jag gillar faktiskt det ja. 

Postat av: Nathalie
1. Hur skulle du reagera om det kom fram att toni varit otrogen?
2. Vart bor du?
3. Hur ser en typsik "sofiedag" ut?

Svar: 1. Jag skulle antagligen inte reagera så fruktansvärt starkt men klart jag skulle inte lita på honom längre som jag har bygt upp nu. Båda har ju vart otrogna och vi kommer inte vara det igen. Så jag är inte orolig över det men klart jag skulle bli sårad och jag vet faktiskt inte om jag skulle dumpa honom.
2. Med mamma bor jag i stenhagen som ligger ganska centralt i Uppsala tar 15 minuter med bussen till stan, och med pappa bor jag i Björklinge ungefär 30 minuter från Uppsala :)
3. En typsik dag som jag har är väll skolan och sen kompisar eller så träffar jag toni om han kommer hem till mig efter en skoldag. Men oftast äre skolan hem och träning äta duscha och sova. Men på helgerna så brukar jag festa eller umgås med vänner i Sthlm. Det är väll ungefär en typiskt sofiedag på en vardag och på en helgdag. 

Postat av: lejon

1. Vad är ditt favorit godis.
2. Gillar du Buzz spelet?
3. Vilken skola ska du gå i efter uven?
4. Vad är din högsta dröm.
5. favorit rätt?
6. Om du hade hur mycket pengar som helst för en dag, vad skulle du göra för de pengarna då? :)
7. Hur länge har du bloggat.?
8. Hur många läsare har du haft som mest under hela tiden du bloggat.

Svar: 1. Mest surt & dom dära små rosa melonerna. Mumms!
2. Jo, det va roligare än vad jag trodde. Men ganska så svåra frågor.
3. Lundelska/skrapan omvårdnad eller så ska jag kolla efter något annat. vet inte än , jag ska kolla på det dära och göra valet på onsdag nu veckan som kommer så får vi se om jag kommer in eller inte. Hoppas iaf.
4. Min högsta dröm tänker jag inte säga öppet ! Håller det privat.
5. Hmm, jag vet faktiskt inte. Olika !
6. Jag skulle shoppa sönder, beställa biljetter till dig toni och tim och mig så skulle vi dra utomlands, klart jag skulle dra med mig findus också !! sen skulle jag antagligen ge fixa huset hos pappa & ge pappa en del pengar så han har till bygget 2012 :D snäll dotter som jag är liksom.
7. Jag har bloggat i ett år & 4 dagar exakt faktiskt. skrev inlägg tidigare om att jag bloggat ett år :) så bloggen är inte så gammal , men äldre ska den bli. hoppas jag iaf !
8. 599 unika läsare hade jag en dag och jag venne hur det gick till men jag vart glad över att dom läsarna besökte min blogg & det är en del som stannar också. antar jag :) 

Postat av: Rollesbiitch@bilddagboken

1. tror du på spöken? :d eller ah, ''övernatuliga ting'' blabla.
2. vad skulle du göra om du kunde bestämma över världen i en hel dag?
3. Vad gillar du för musik ?
4. tycker du om colaklubbor? :D

Svar: 1. Japp det gör jag verkligen. Fått väldigt stora bevis på det.
2. Det vet jag faktiskt inte. Finns så mkt man inte skulle hinna med också.
3. Jag är allätare, men jag gillar inte skrikrock om man säger så, hehe.
4. Mumms :) 

Postat av: Malin :)<3

1.Hur gammal är du ? :)<3
2.Hur länge har du och toni varit tsm ? :9<3

Svar: 1. Jag är 16, men jag fyller faktiskt 17 mindre än en månad.
2. Jag och Toni har vart tillsammans i 14 månad om 1 vecka & 1 dag.


Postat av:
irma

Vilken bh storlek har du?:-)
Rakar du dej överallt?:$
Gillar du muskliga killar?:-)

Svar: Jag har 70b, men jag måste snart byta upp till 75b.
Ja det gör jag, eller beror väll på vad du menar med överallt, men benen pussy under armarna och armarna rakar jag ;) så jag hoppas du nöjer dig med det. haha
Muskliga killar är mjaouh. Men lite mulliga är också gosiga 


Postat av:
ida

vad har du för poäng om du slår ihop alla dina termingsbetyg?

Svar: när jag gick ut nian hade jag 110 poäng så det är ju inte så speciellt mkt. men jag arbetar upp mig nu och kommer att ha mera poäng förhoppningsvis. 

Postat av: eleni

Hur var din bästa resa?
Varför är du tillsammans med just Toni, vad gör han så speciell för dig? :)

Svar: Min bästa resa är nog den tillsammans med Toni & pappa i Norge förra sommaren. Jag har bara vart i Sverige norge och Finland inte i något annat land. Än! Så det får bli den bästa resan faktiskt.

Jag är tillsammans med Toni för det är han som verkligen fått mig att inse att det finns något ljust i den hära världen, alltså finns massvis med anledningar till att jag är tillsammans med honom en den största anledningen är ju för att jag älsakr honom av hela mitt hjärta såklart.


Det va frågorna ifrån frågestunden, nu ska jag ta och lägga mig och sova. Skola imorgon vet ni ju så vi hörs imorgon i skolan eller senare älskar er läsare pussen :*





http://simpleeheart.blogg.se
http://pikahoe.blogspot.com

Tänkte länka mina b-rudar, saknar er tjejer ! :*

MUSIK TIPS - BRA TÄNINGS LÅT



Gillar du bra tempo eller behöver hjälp med att peppa till under ett träningspass eller uppvärmning inför en match är den hära låten väldig bra. Man blir verkligen speedad & man känner tempot.
Denna låt är dagen låt ! =) lyssna och känn tränings suget !

AVUNDSJUK & FRUKTANSVÄRT TRÖTT CHEY

Vaknade precis av att mamma springer 10 gåner in i mitt rum
och att min brorsa står utanför rummet och spelar elgitarr GRR.

Han gör just nu iordning sig för att se
Ryssland-Tjekien & Sverige-Finland i globen tillsammans med hans hockeylag, är man lite svartsjuk eller vad ?

Dom kommer att ha sina matchtröjor på sig orange/vita
Dom kommer sitta på kortsidan
Och dom kommer ha en stor svenskflagga, kanske flera men som det står "team Uppsala hockey 97-98" på =) så ni kan ju kolla om ni ser killarna det ska iaf jag göra. Fast jag är fortfarande äckligt svartsjuk hade velat följa med och kolla på en riktigt stor hockeymatch.

Men iaf så får jag nöja mig med att dra på innebandymatch ist tillsammans med Angelica men det kommer också bli kul, det är gratis inträde bara för dom möter det sämsta laget, alltså laget som ligger sist i serien. Fast idag ska storvreta inviga sina nya matchtröjor & det ska bli spännande och se hur dom ser ut.

Nu iaf ska jag snart ta en dusch tror jag och fixa mig för att möta angelica
 kl halv 3 vid ingången på Fyrran.

Mamma är föresten ute med Smulan & vandrar, hon ser jätte liten ut när hon
bokstavlige
n kryper fram på vägen.


GODNATT


Jag älskar dig Toni. Du är mitt liv & min framtid.
Varje steg utan dig gör ont, jag behöver din närhet.. Min älskling!

BRING IT ON - FIGHT TO THE FINISH

Idag har jag inte gjort annat än legat i sängen efter att jag kom in efter 1 timmes promenad tillsammans med Arne och hans hund Dissel. Har bara legat i sängen och degat och jag somnade mellan 4-7 också med missen breve mig.

Just nu kollar jag på bring it on - fight to the finish på 3an och tro mig, filmen rockar!
Så jag petade faktiskt melodifestivalen för att se på denna film men melodifestivalen
går i repris imorgon jag får se vilka bidrag som kom vidare då eller ngt.

Nu ska jag se klart filmen men vi hörs senare. Pussen :**

SAD BUT TRU

Klubbor blir till cigaretter.
de oskyldiga blir till slampor.
läxor hamnar i papperskorgen.
kvarsittning blir avstängning.
läsk blir vodka.
cyklar blir moppar.
pussar blir sex.
kommer du ihåg när att vara hög betydde att man hade mycket fart på gungan?
att skydda sig betydde att ha hjälm på sig?
när det värsta killar kunde göra va att ge en baciller?
pappas axlar var det bästa stället på jorden och mamma var ens hjälte.
dina värsta fiender var dina syskon.
krig var bara en lek.
den enda drogen du visste om var värktabletter.
när du inte var en hora för att du hade en kort kjol.
den värsta känslan var när man skrapade knäna.
hejdå betydde bara "vi ses imorgon"
och ändå längtade vi efter att få växa upp.



GODMORGON BLOGGEN

Vaknade vid 11 ungefär och jag sitter här nu ny duschad och känner mig fräsch.
Jag ska snart ner och käka för att kl. 14:00 gå ut och gå med Arne och hans hund
Disel, den hunden är klockren.

Iaf får se vad som händer mera idag, inget mera är planerat. Kanske bara en
hemma kväll idag ? Som det ser ut nu så verkar det bli det men jag får se va
som händer.
Vad ska ni göra denna sköna och soliga lördag ? Hoppas ni
får en bra dag iaf oavsett planering.



En bild ifrån nyår på Macko Tim Albin & Toni får stå för detta inlägg (y).

SÄNGEN-TV-MESSA MED BABE-SOVA

Nu har jag tänkt mig att lägga mig efter en hel dag,kväll & natt tillbringat framför datorn och läst bloggar och kollat andra bloggar igenom bloggtrafik svarat på kommentarer, kollat facebook tagit en promenad med Arne och hans hund Disel, det är det ända jag gjort idag. + träffat Emma och Emil också dåra ett tag men det va as kort stund.. Annars har jag bara vart inne idag, usch va tråkigt jag haft :(

Så nu ska jag lägga mig i sängen slå på TVn och messa med älsklingen, godnatt på er:**



Ni verkar glömma min frågestund ?

JAG ÄLSKAR MIN PAPPA ♥




Jag ville bara ge min egna pappa ett eget inlägg & jag vill säga att jag älskar honom verkligen jättemycket. Han är verkligen en person man kan kalla stark. Som kämpar igenom det mesta för sin egen och för min skull. Han är verkligen underbar & det bästa av allt är att mina vänner verkar gilla honom, till & med dom som inte träffat honom =) ... Men som jag brukar säga det är väll bara för att han & dom vänder sig emot mig och retas med mig.

En sak som alla borde veta om min pappa det är att han är den finaste gubben på jorden.
Iaf i mina ögon men pappa (vet att du läser detta) så bara så du vet,
du är inte den ända karln i min värld nu. Men det vet du kanske redan ? Hihi

Men jag älskar dig pappa, du är världsbäst i mina ögon.

I JUST HAD SEX



Låten rockar drf ger jag er ett musiktips med denna låt
Vad får den av er ?
1-5 smultron ?

Av mig får den 4 =)

2010's BILSEMESTER I BILDER, TITTA & NJUT

PERSONLIGA BILDER (MEST TONI&JAG) ;


Beppemuseet i Strömsund, där vi alltid får gratis fika pågrund av att
pappa hjälper Camilla (beppes dotter) med att fixa material som hon
kan sälja eller ha kvar själv hemma hos sig i sthlm.

Utanför porten på museet :) jag är lite längre än Toni dära. Ser ni ?

Älskling & pappa käkar frukost

Blåbärsplockning vid en fikaplats. Vi ville ha blåbär till fikat också =)
Mumms & ge mig sommaren igen.

Puss på världens vackraste pojkvän, Toni!

Vi stannade bara för att ta lite kort & jag som vanligt plockar med mig
stenar när jag är på semester.

En osminkad men väldigt lycklig Sofie på en rastplats närmare Norge
& det kom en buss med flera turister ifrån Ryssland som stannade där
vi stannade och tog massa kort m.m , en man tog kort på mig ! Mysko.

Bilden tagen ifrån samma plats men nu ser man hur bakrunden ser ut.
Vad tycker ni ?

Världens sötaste par!

Världens sötaste par + bakrunden =)

Älskling fotograferar någonting med sin mobil, jag venne vad?
Landskapet troligen.

Älsklingen & jag på en fikaplats på en blåsig och väldigt kall plats.
men det va fint ändå ! & härligt att höra vågorna som slår in emot stenarna
på stranden. Det va lite mysigt, men som sagt var kallt.

Vi utanför en sovenirbutik i Norge & där stod ett väldigt sexigt troll som
vi tog kort med. Det va lite nice faktiskt!

Den dära hunden va guld värd när han levde.
Han vart norges maskot i kriget om jag förstått det rätt och han har räddat
2 liv & när han dog så fick alla barnen ledigt för att hylla honom.
På Bamses begravning (hunden) så va det 800 st som följde honom till
graven. Han fick begravas som en riktig marinsoldat ifall jag minns rätt.
När han va under jorden så hade han huvudet vänt emot Norge!

Älsklingen & jag högsuppe i Norge, även kallat Nordkap & vi hade så
himla tur med värdet för det brukar
ALDRIG vara sol där uppe vid den
tiden på året som när vi kom upp. Mest blåsigt kallt och rengnigt som
det va när vi kom upp dit dagen innan.

Vi vid den dära saken som stod längst ut på Nordkap.

Pappa på samma ställe.

Här kan ni se. Solen går aldrig ner där uppe. Den studsar nästan bara vid
horrisonten sen upp igen. Men det är sällan, det är bara några få som
lyckats sett det dära. Vi såg aldrig det, för det va dimmigt när vi kom dit
men vi hade som sagt var soligt men blåsigt väder dagen efter.

jag iväntan på att Toni ska pissa fortare, han va borta länge :)

I love you darling.

påväg tillbaka till sverige igen eller påväg tillbaka samma väg som vi kom
så stannade vi vid en strand vid ishavet och kollade runt, jag hittade massa
saker.

Jag som plockar upp resterna av en igenomskinlig manet, den va häftig
att hålla i. & en massa fina snäckir som fanns i tongen som åkt upp på
land.

pappa ska kolla ifall han kan bada i år igen, han badade ju 09 i ishavet
medans Toni står där och sägerg att han ska springa och skynda sig
att han inte ska vara en sån fegis m.m..

Pappa som börjar tappa känseln i fötterna. det va alltså då inte mera
än 10 grader i vattnet om inte kallare..

Tonis tur och han går ut bestämd som fan men han ....

Skriker också för att det är så kallt & går upp igen , men vita fötter

Medans jag står och skrattar åt dom båda två som vart i vattnet
och sen försökte dom övertala mig att gå i men då hade jag vart
tvungen att dra av min jeansen och strumpbyxorna. Hade ingen lust
att gå i troser ner i vattnet, jag hade säkert ramlat bara för att jag är jag.

Fina snäckskal ifrån min fyndjakt.

Två fina skal ifrån två små sjöborrar.

Vi vart hungriga efter några timmars åkande i bilen så vi stannade
och gjorde TE/Kaffe & smörgosar vi en fin utsiktsplats över havet
och några små öar.

Ser ut som han inte sett mat på as länge, om man tänker på hans min ?

En morgon då pappa och Toni vaknade tidigt och jag sov.
Då gick typ toni iväg en liten bit och kollade runt & då tog pappa bilden
på honom när han va påväg tillbaka till bussen igen.

jag som sitter och läser på en rastplats i sverige, tror jag.. minns inte

Älskling på exakt samma rastplats men han hoppade på stenarna som låg
på kanten till ett stup nedanför honom. Man blev ju inte lite nojjig ?! :o


BILDER PÅ OMGIVNINGEN & LANDSKAPET ;


I sverige. Det hade regnat innan och så vart det regnbåge & den
speglade sig i vägen så vi stannade och tog kort. Lite häftigt.

Pippifågel

Vägen vi åker på, kullar, berg & vatten nedanför.

Vägen & en fin solnegång.

Same here.

Häftig liten kulle men dimmigt vare där.

Solnedgång.
Helt magisk bild, visst är den ?!

Himlen rakt ovanför våra huvuden.

Uppe på nordnap, man ser mig och toni längst bort om man kollar noga.

Det va förbannat äckligt jävla högt, jag höll i Tonis hand så han nästan
inte fick någe blod i handen.

renar fanns det överallt vart man än kollade men dom hära två va ju
lite förunderliga. Dom gick över vägen sen tillbaka och så stannade dom
där för ungen ville käka och sen fortsatte dom över vägen igen.
Det vart kö bakom oss för dom där små inte flyttade på sig hur man än
gjorde. Söta!

Ishavet, vågorna rullar in.

Ännu en solnedgång

Lite träd, massa vatten & fjäll + berg

Nästan två meter djup snö på dom dära fjälltopparna, viste ni det ?

Fint när solen lyser igenom molen sådära.

En liten ö. Och om ni undrar vad det bruna är så är det tång.

Våran väg hem ...



Nu har ni fått se dom flesta bilderna iaf. Detta vart ganska många mellan 40-50 stycken men det tkr ni säkert bara är roligt ? =).. Ni ska få mera bilder nu 2011 efter sommaren, det lovar jag.
Fast då kommer jag uppdatera varje morgon och varje kväll med text och bilder, så då får ni följa resan varje dag ist för att få såhära nästan ett år senare liksom :p

I GIVE YOU MY BROKEN HEART



Jag är så trött på allt.
Allt skit & svek, alltså vafan är detta? Någon jävla lek?
Det ända jag har att leva på just nu, det är
min kärlek.

Leave me alone,
PLEACE!


KUNGSBERGET-TRAFIK KAOS-TRÄNING

Tjenare bloggen förlåt att jag inte skrivit tidigare men
jag har som sagt var vart i kungsberget.

OM DAGEN;

Vi åkte bussen ifrån skolan kvart över 8 (15 minuter försent) & det va röj som fan på bussen dit alla va uppspeedade och hade as trevligt. Det va en sån dära två våningsbuss så många uppdelade men jag satt på ett bra ställe tillstammans med frida hanna bella elin viktor peyman simon emma, det va vi som satt längst bak!

När vi kommer fram så börjar vi packa våra saker som vi ska ha med ut till backen och tror ni inte att jag glömmer mitt lift kort i bussen visade det sig och jag letade som fan överallt efter det innan jag kom på att det låg i min plånbok som sagt var va i bussen. så efter 1 timme ungefär så va jag klart och hade min
snowboard på mig och så skulle en lärare visa mig och elin hur man gjorde när man åkte.
Elin åkte först i liften och när hon åkt skulle jag åka efter henne men vafan jag ramlade ju för bövulen men jag testade igen liksom nybörjar grejer att man ramlar, men vad gör jag ? Jo, jag ramlar igen.
Då tröttnade jag och fixade 75 kronor så att jag kunde byta till
blades ist och det va mkt roligare och mkt lättare att åka så jag åkte hela tiden och ramlade inte en ända gång vilket är förbannat skillat faktiskt.

Efter ett tag i backen så käkade vi lunch sen va det bara ut och åka igen och efter lunchen gjorde även jag och Elin en liten film som jag tänkte visa er, men elin glömde filma mig när jag kom ner men det fixade sig senare, men kolla på den och kommentera vad ni tkr efter ni läst klart inlägget och kollat bilderna.

VIDEON PÅ MIG & ELIN;



Ungefär vid halv fyra tiden skulle vi ta av oss allting och vara framme vid bussen till kvart i fyra för klockan fyra rullade bussen vidare tillbaka hem emot Uppsala igen. Men vi kom inte iväg förns 15-20 minuter sent då med men alla va trötta ingen orkade bry sig men när vi kom ut på motorvägen och sådära så vart det nästan stopp. Vi stannade bussen och bussgubben sparkade bort is under bussen typ sen rullade vi vidare och jag skojar inte när jag säger att vi åkte i 50-60 kilometer i timmen på motovägen bara för att det va så halt ute och för att bussen inte hade dubbdäck och det säger dom när vi är påväg tillbaka fast det konstigaste va att han körde as fort dit men hem as segt. Tog 1 timme och 30 minuter ungefär dit , men hem nästan 3 timmar.
Hur orkade vi ?

När jag väl kom hem efter att få stå och vänta på 5an som va nästan 7 minuter sen så satte jag på mig allting satte upp håret och slängde ner allt i trunken så sprang jag ner till träningen med elin tätt efter mig & jag hann till träningen fan va underbart asså.
Träningen va ganska nice också inte så mkt jobb men jag är helt slut i benen alltså!

HÄR KOMMER BILDERNA IFRÅN BUSSENRESAN DIT;


Jag och Elin, men Viktor va rolig och satte sin hand framför mitt ansikte.
Liksom vadå cencurerat ?! :p

Man drar posen med glajjorna på sig, sexigt värre!
jävla fluga jag är fan.

Frida random tar kort på oss, jag venne varför :o

Elin som flätar simons hår och så sitter viktor breve elin. Fick båda på
kort fast dom itne ville vara med, är jag bäst eller ?

jag sen ser ni frida lite längre bak också.

jag typ ehm skriker ?! varför vet jag inte. men frida smygfotade hela
tiden.. haha

Ni måste erkänna att vi är för söta ?!

Vi garvar åt någon bild av någeslag.

Vissa är sexigare än andra visst ?!



Ni får dom andra bilderna imorgon, och elin har en hel del bilder som hon ska lägga upp på fejjan också som jag ska ta och lägga in på bloggen, så allt det får ni senare =)

Nu iaf har jag precis duschat och jag är vrål hungirg så jag ska kolla om det finns några räster ifrån igår eller någon annan dag typ för jag måste käka något annars dör jag.

Sen ska jag lägga mig i sängen med popcorn om vi har det och en bra film + smsa med älsklingen ifall jag pallar, ont i varända muskel, är fett stel asså ! :o

TJOCKISAR ? NEJ VARFÖR TROR NI DET..



Alltså vi gick precis till Maxi för att köpa "frukost" tills imorgon för vi kmr
inte hinna käka frukost hemma tror vi så vi köpte de idag ist.

3 st julmust
1 daim x2
3 påsar med olika nappsorter
1 påse tuggummi
1 vitamindryck
KAKOR
1 Dr peper
Och en konstig annan läsk

jag måste ju medge att vi är för nyttiga imorgon alltså eller vad säger ni ?

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN FFS !

Hemma nu tillsammans med Elin, när jag kom hem efter att vart på gränby
tillsammans med mamma och köpt ett par skidglajjor till mig så träffade ja
Frida lite snabbt & sen mötte vi Elin och nu sitter vi hära och gör inget väntar
på maten bara som snart är klar.
Efter maten ska vi dra hem till hennes kusin och kolla bebis och efter det dra
ner till Maxi och handla lite granna tills imorgon som vi ska käka och mumsa
på på bussen =).. Men nu ska jag kolla runt lite granna och mobba elin som
ligger i min säng och spelar mobilspel -.-'

GLÖM FÖFAN INTE FRÅGESTUNDEN, KLICKA
HÄÄÄÄÄÄÄÄR & NI KMR DIT!

1 ÅR IDAG

Lite coolt att min blogg fyller 1 år idag =) så jag ville bara säga det.

Just nu sitter jag i skolan med Elin & Findus. Ska vara med Elin idag
hon ska sova hos mig för imorgon ska vi som sagt var dö tillsammans.
Dramatiskt visst ? =)

Hon ska hem och hämta grejerna hon ska se ska hon komma till mig
efter. & jag ska göra matte nu tillasmmans på elins och findus biologi =)

DAGENS TVÅ CITAT



" Håll dina vänner nära , men dina fiender ännu närmre.. "

" Ge aldrig upp hoppet, det startas om på nytt hela tiden "



Två citat av mig idag. Och de är med dom som jag säger godnatt
med också. Så godnatt :**

REDAN ? JAPP TIDEN GÅR UNDAN



Bara för jag känner mig så bäst och snäll hela tiden så vill jag bara säga
grattis, igen, tim&lejon har 3 månader idag. Lite sent med inlägget men
klockan är inte över tolv än och den är fortfarande den 8 idag så jag va
snäll som sagt och lägger upp en bild på dom som dom antagligen tagit
för inte alls länge sen, idag? igår? jag vet inte och som lejon sen har gjort
om lite granna.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Men iaf, jag kom hem ifrån träningen för ett tag sen och jag har hunnit
duschat och jag har hunnit blivit mördad av min katt också (y) så jag
är i fulla livet så alla vet om det nu. Höhö !

Iaf så sitter jag och läser bloggar som vanligt och ska snart lägga mig
i min underbara säng och tänka på hur länge jag kommer överleva
torsdagen.. & messa med min babe och annat folk som kommer ivägen
och messar mig =) näe driver.

Hörs senare, ni kommer få dagens citat också innan jag taggar :)




ni MÅSTE ställa mera frågor, kom igen vafan. Trökiga ni är !
Klicka bara HÄRA så kommer ni dit. Enkelt, eller så skrollar ni bara ner lite
granna det funkar också iofs.

HEMMA MED FINDUS






Hon är ju som hon är.
Just nu sitter jag hemma hos mig tillsammans med Findus. Hon sitter
i min säng och bråkar med missen som ni ser på bilderna. Och Smulan
håller på att bita i Findus laddare så det ser lite roligt ut.

Senare idag eller ah ikv ska jag på träningen och jag hoppas inte mitt
knä ger vika med det har gått ganska bra hittills så det ska nog gå utan
några problem idag med! =)



Frågestunden i inlägget nedanför. Ställ massvis med frågor!
|
|
|
V

DRAR IGÅNG DET IGEN... GO FOR IT!


Fråga på om vad som helst kommer svara på allt.
Men oseriösa frågor får oseriösa svar så ni vet om det!

DATASALEN MED FINDUS , OVANLIGT?

Nu sitter jag i skolan och har precis slutat men som vanligt är
jag gullig och sitter kvar i skolan tillsammans med Findus för jag ska va
med henne efter skolan. Antagligen hem till mig & rädda mamma ifrån
smulan för hon ska tydligen ligga överallt där mamma arberat på datorn.
Hon är helt knäpp.


Nu ska jag iaf sitta och loda i datasalen tills Findus slutar
och jag ska fördriva tiden igenom att läsa bieber bloggar!
Är det onormalt för mig ? Nej det börjar bli en stor vana tkr jag :)

Vi hörs senare kommer antagligen uppdatera lite mera
senare för jag kommer ha så tråkigt.

BACK IN UPPSALA



Hemma i uppsala igen & nu sitter jag vid datorn medans Toni sitter bakom mig och käkar mackor som mamma nyss kom upp med på en bricka. hejsan bortskämd av MIN mamma ?

Jag sitter och läser bieber bloggarna som jag följer med andra ord 9 st, stalker eller ?
Fast nej, jag tror inte det.

Imorgon är det skola och jag längtar inte efter alla frågor om vad jag gjort i min
panna för alla kommer fortfarande på samma svar "jag vet inte!".. det är mitt svar.

Ska dra nu och fixa mig inför sängen efter jag läst klart bloggarna, men
vi hörs imorgon pusshej.

NYA BLOCK

Hemma hos älsklingen och vi väntar på maten som tuija gör just nu.
efter maten ska vi packa ner det vi ska ha sen ska vi åka hem till mig
Just nu ser vi på pojken med guldbyxorna del och jag fattar ingenting, jag har inte sett del ett därför.
Iaf har en del att skriva av mig så jag funderar på att köpa nytt
block så jag kan börja skriva igen. Jag har inga kvar typ..
nu ska jag tagga vi hörs senare.

HUR SKA EN BÄSTAVÄN VARA?

I ur & skur
Igenom eld & vatten
Över berg & dalar..
Ska
äkta vänner följa varandra.
Stå på sin bästaväns sida vad som än händer.

Det är vad en
bästavän är till för!
Och dom bästavännerna
har jag.

..
Tim&Lejon..

IN THE CLUB - HOS LEJON

Morsningkorsning , nu är vi uppe och vakna och nästan helt pigga.
Jag har tagit en dusch så jag är ganska pigg.

Kvällen igår började med Hockeymatch och killarna torskade med 13-4 & det blev
till och med bråk mellan mig och en kille, fast han spelade på planen men det va
as kul att sitta och jiddra med honom.

Sen kom vi hem till killarna käkade pizzan packade det vi skulle ha med oss och
drog sen hem till Lejon. Där satt vi och för drack och kollade på melodifestivalen.
Sen spelade vi lite Buzz.

Vad tyckte ni om Danny ? Alltså jag fick rysningar av honom. Så jävla het & skön låt !

Eller vad tycker ni läsare ?

 

Sen drog vi emot akalla för vi trodde det va fest men när vi kom dit så va den redan
slut men det va väll mer tur det. Lejon hade anledning att inte gå in och jag vart
förskrämd när vi kom dit. Så vi drog hem igen och spelade lite granna sen så vart
allting som det vart ....

Jag kommer inte kunna sova bra på flera dagar..

Nu sitter killarna iaf och spelar buzz emot vararndra, lejon och jag
ska kanske göra mat snart eller så kommer vi också spela. Men inte
än. Fast vi hörs senare, pusspuss..

 

MELODIFESTIVALEN MED UNDERBARASTE

Jag sitter just nu i sängen med toni tim och lejon och ser på shrek på tv.
Kommer snart åka hem till lejon och där ska vi mysa och se på melodifestivalen och ha lite kul !
Nu ska vi iaf käka pizza och sen ska vi åka. Vi hörs senare , och förlåt för dålig uppdatering
men jag har inte orkat och sen så är det så jobbigt att skriva på deras lilla dator, uppdaterar
hemma hos lejon senare ikv. Hoppas ni har en bra lördag, puss på er

STHLM TO DAY I LOVE IT

Idag är det en ny dag och under natten som gick så va det ett helvete..Dom ringer igen..
Hur fan kan dom få tag i mitt nummer ? Vem är svikaren som hugger kniven i ryggen ?
Det är två frågor jag ställde till mig själv när jag låg i sängen efter samtalet..

Iaf idag ska jag till sthlm och jag ska ha kul och inte tänka på idioterna som finns här
omkring i Uppsala. Ska ju få träffa min lejonunge idag usch vad jag saknar henne och jag
ska få träffa min underbara bästavän Tim.. Gash jag kommer som sagt mörda dom !!!

Men först innan jag åker dit ska jag hem till mamma eftersom jag är hemma hos min
pappa just nu. Han ska köra mig dit där ska jag duscha fixa mig och sedan packa sen
träffa en killkompis snabbt sen träffa en tjejpolare på stan och ge henne pengar som
jag är skyldig henne eftersom jag har mitt studiebidrag.. Men mina pengar är slut så
jag ska tigga en 100 av min morsa (a) jag hoppas hon går med på det..

Just precis nu iaf så sitter jag och messar med lejon angående sängplatser idag, för Tim
vill som vanligt sova i den stora sängen och det vill toni med så hur fan ska detta gå?
Alla vill sova i den stora men alla har ryggproblem som förvärras av den lilla?
OMG men vi har gjort detta förr så varför inte nu igen? :) det löser sig alltidpå ngt sett.
Vi 4 är ju bäst liksom!


Jag vet att jag gjorde bilden igår och la ut den men den passade idag också tycker jag
eftersom det är vi 4 + några till som ska tillbringa denna underbara fredag tillsammans.

Nu måste jag iaf sluta babbla och börja packa ner det lilla jag har att packa
hem till mamma för pappa ska snart köra mig dit. ÅÅÅH vad jag längtar efter
min lejonunge <3

JAG ÄLSKAR MINA BÄSTAVÄNNER



Jag sitter just nu och skiner som en sol. Jag hade iaf sagt det till mig själv om
jag stod framför mig själv just nu.
Och vet ni om varför jag gör det ?
Jo det ska jag tala om för er.
Mina två absolut bästavänner har förlovat sig!!
Jag är så otroligt stolt över min lillebror även kallad bästavän Tim som tog
modet till fånga och friade på balkongen till mig underbara bästavän Lejon.

Jag fick reda på det igenom facebook och lejon sa åt mig att kolla efter
några timmar så ser jag och då står det att dom är förlovade och jag
kände verkligen hur glad jag vart och kände mig även lite stolt över mig sj
eftersom det va jag som fixade ihop dom två. Eller ja, gjorde så dom träffades!

Jag är otroligt glad för mina vänners skull och jag tvekar inte en sekund på att
hjälpa dom om dom behöver mig !
Jag älskar er , Tim & Lejon.

Och den som vågar klaga på att dom förlovade sig redan efter två månader
den kommer jag boksatvligen ta ett snack med. För det är inte förtidigt för
äkta kärlek att bevisas !
och hör sen !

REDIGERADE BILDER BY; MIG

Nu sitter jag här igen efter en jobbig dag i sängen och har inte gjort ett piss förutom läst bloggar och funderat på när fan jag ska få min nya design ?! Men iaf. Jag har redigerat några bilder som jag tänkte visa er och dom blev ganska bra och det står en text på alla bilderna också bara för att liksom.. Här kommer dom ;


Bild nummer ett den vart på mig !

Även bild nummer två är på mig, ego visst?

Och sista bilden är såklart på oss alla fyra ! Och som det står
på bilden, jag älskar er..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det va det oh nu sitter jag och gör aboslut ingenting. Pappa har somnat på soffan som han alltid brukar göra men tack och lov fick jag internet när han somnade så jag sitter vid datorn och messar med älsklingen angående imorgon om hur det blir då och som det ser ut nu ska vi ut och röja med några stycken och ha det lite nice...

Vi hörs senare jag ska fortsätta läsa lite justin bieber noveller nu. Nörd som jag är !
Skriver ett inlägg senare, tänkte skriva min dikt som jag skrev idag då. En kort sak,
men den va tydligen bra enligt toni. NI får gänra kommentera den sen när den är uppe.

GAMLA BILDER IFRÅN ARKIVET


Hemma hos killarna , en dag då ja och jenny lekte fjortisar.
Därför har jag fjortissträcken i fejjan


Jag jackie och hennes kompisar innan ung08 år 09 :) men det failade
tappade bort varandra m.m

Rebecca och jag på moppen in till björklinge. härliga sommartider

is raceingen på studenternas år 08 kankse :) ? as nice.
på bilden : jag julia fred jocke och två jag inte minns namnet på

Maddes knä gick i lås och eftersom man har en mamma som jobbar inom
vården viste jag vad jag skulle göra, men hon vägrade ligga stilla så
berfin fick hålla i henne medans jag masserade och tröck tillbaka knät
fan va hon skrek

En underbar dag i stadparken med underbara människor, det va typ
2009 som kortet togs.
Jag på jontis axlar och issa på nias axlar sen ser man tor i bakrunden

Ja påväg emot norge med pappa sommaren 09 :) fint kort visst ?

Rebecca och jag fixade oss för att dra ut och ta kort en gång men toni
orkade inte vänta så han somnade på madrassen hahhaha

rebecca och jag. söt bild vist ?

visst är vi lite blöta ?

jag på ett sommarjobb, det va på holmlunds fyfan va jobbigt det va


Killarna hemma hos mig. Vi va på nyaskolans lekplats och snackade och så
typ ska toni få för sig att käka upp tim, hahahah

Jag och Tim när vi va som tajtast med varandra. eller jag tror det va då ?
aja en bild på oss när vi va bästavänner :D

bild på tim och freja första gången dom träffades. I'm the best !


tim och jag någonstans :O ?!

jag och huusko sommaren som va :) haha i humc fett nice

svärfar och svärson som dom kallar varandra :)

HÅLL MIG HÅRT ELLER SLÄPP MIG HELT



Ni säger att ni ska älska mig föralltid. Att ni ska se mig som er bästavän så länge ert hjärta
fortsätter slår, men ändå visar ni ingen vänskaplig kärlek till mig. Så varför ska jag tro era
ord som lyder "jag älskar dig vännen/syster" eller som "jag kommer alltid finnas hos dig"
dom orden får jag höra av många av mina vänner men stämmer det ? Nej!
När jag behöver er som mest så sticker ni bara och ger mig ryggen.. Och vet ni vad ?
Ja har ledsnat.. Jag har dom äkta dom jag kan se igenom och veta att dom verkligen
menar det dom säger till mig och litar på mgi och jag litar på dom. Ni andra ni kan bara dra
åt helvete och stanna där tills ni brinner sönder. jag har ledsnat på eran falskhet..


Det va det jag ville säga. Och ni som läser detta och tar åt er, då vet ni att
ni har gjort något som är fel.. Fråga mig isf ist för att ta allt för påhoppande
slutsatser, okej ? Bra..

Och ni vet vilka ni är.. Dom tre jag verkligen menar..

FÖRLÅT FÖR DÅLIGT BLOGGANDE



- Mensvärk - Jag tänkte faktiskt dissa mensvärk idag. & även lite att dom som klagar över att dom har mensvärk m.m eller hur man ska säga det. Men iaf, ni har bara det i några dagar eller en vecka men tänk på mig och dom som har det i månader och sa ha det i flera år tack vare P-staven. Jag har haft min i snart 9 månader och jag kan säga er. Det tar kål på en, jag lovar er ! Mensvärk varje dag och blöder varje dag..


+ Längtan efter Norge + OKej ni som inte vart i Norge tidigare (längre upp i landet) då har ni verkligen missat nånting måste jag säga. Det är helt underbara platser och super fin utsikt. Jag åker dit en gång varje sommar tillsammans med pappa på våran årliga bilsemester och förra året åkte älsklingen med och det ska han göra i år också!

+ Längtan efter Spanien + Jag vet jag är lite tokig av mig så jag lägger upp längtan som hissar. Men jag ska till Spanien tillsammans med två helt underbara tjejkompisar och kanske flera och det kommer bli en tjejsemester alltså INGA POJKVÄNNER FÖLJER MED & det bara är så. Får se om vi är borta en eller två veckor, hoppas på två men jag vet inte om vi kommer lyckas samla på oss pengar till två veckor. Men jag ska försöka har redan börjat på att spara pengar det har en av mina kompisar också, får se hur länge vi är borta. Men jag längtar som fan och jag hoppas att vi åker verkligen. Min längtan är enorm ska jag säga er ! =)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har jag lagt upp lite i bloggen, drog på en hiss och diss.
Just nu sitter älsklingen i soffan och käkar sen middag för vi somnade i sängen vid halv sex och vaknade kvart i nio. Och idag har jag inte gjort mkt jag har vart hemma och jag mår grymt illa fortfarande och har ont i huvet :( så synd om mig tkr jag faktiskt.
Nu ska jag också käka min middag och hinna med att dricka av fantan innan Toni dricker upp den.




btw: statestiken står ungefär där den brukar men vart är kommentarerna ?

JAG SAKNAR NORGE SOM FAN

Jag har super stor längtan till Norge tillsammans med pappa och älskling..
Det va underbart trevligt förra året så varför inte i år igen ? =)
Och sen längtar jag till Spanien också men en sak i taget visst? Först Norge sen Spanien.
Ååååh jag hoppas att år 2011 kommer bli ett underbart år.

Kommer lägga in bilder ifrån Norge 2010 sen när pappa gett mig dom bilderna.
Jag har bara sett dom på videon han gjorde och den har jag lagt upp tidigare
men jag ska lägga in bilderna ocskå så ska ni få se dom. Men blir senare ikv (inatt)
eller så kommer det bli imorgon efter vi kommit hem ifrån skolan/jobbet.

RSS 2.0