BLOGPAUS!!

Jag har inte haft tid att blogga nånting för jag har varit på älsklings land tillsammans med honom hans familj och johan. Underbar midssommar alltså ! Men tyvärr äre så att jag ska ta en boggpaus nu för jag kommer inte ha tid att blogga så mkt. men sakna mig inte för mkt !

GÅR DAGEN & IDAG

Igår hade jag och min älskade sötnos ett halvår med varandra så vi "firade" det med att vara med johan och nicke så drog vi till kista och kollade på bio, det vart beck levande begravd, den va faktiskt ganska bra.. När vi kom tillbaka till sumpan så drog vi hem till johan och kollade på buss 807 & den filmen älskar jag verkligen som fan. Vi drog hem till Toni framemot tolv tiden och va med johan. Tim sov när vi kom hem !
Toni snackade med sin mamma för han mådde inte så bra och jag och johan satt ute på balkongen i ca 2 timmar och 30 minuter o pratade om allt o lite till. sen vare dags att sova !
idag har jag bara sovit och sen drog jag och toni och duschade mkt mysigt. När johan kommer tillbaka till oss så drog vi ner till sumpan och käkade pizza sen köpte johan ett par byxor sen vart det bara åka hem.
Så vi har inte gjort så mkt har tänkt att bada senare tim toni jag nicke och kanske johan men vi får se hur det blir med den saken eftersom ingen av dom har hört av sig och nu är tobbe här med o han ska inte åka med typ.
Nu ska jag lämna över datorn till Tim som hade den innan, puss på er & hoppas ni fortfarande läser min blogg.

HUVUDSTADEN

Jappjapp nu är man då i huvudstaden, ovanligt? Nej inte direkt.
Kom hit med älskling för ett bra tag sen, johan & tim mötte oss vid solna station
sen gick vi hem till dom. Och jag har facerapat hela tms facebook, det va kul!

Idag för er som inte vet så har jag 6 månader med min älskling.
Kan inte fatta att ett halv år redan har gått, helt underbart.
Jag älskar dig verkligen Toni , gör inte om samma misstag nu ...

Älskling


  
Jag älskar dig !

TOMT I DENNA RUBRIK

Under natten som va städade jag mitt rum som den duktiga flickan jag är medans jag gjorde det så stod bara Toni ivägen den lilla fisnissen. Hur som helst idag har jag bara vaknat breve älskades sida i hans armar och duschat inget mera. Vi funderar på om vi ska åka till hans stuga i Enköping eller om vi ska åka direkt hem till honom, allt hänger på om jag får pengar av mamma så det räcker.
Just nu sitter jag och fixar bilder på facebook men det är inte det lättaste för inget ska funka idag allt verkar cpa sig för mig idag och dt gör mig ganska förbannad om man säger så dåra *suck* fast nu ska jag fortsätta med det jag höll på med. Glöm inte bort frågestunden, fråga vad ni vill jag svarar på allt !

FRÅGESTUND ! NY STARTAD..



Fråga vad ni vill
kommer svara på alla era frågor på månda
Have a nice day !

DKR musik - BÄSTA låtgöraren


Nu har Daniel Rubin skaffat sig en blogg. Ja ni vet DKR, han jag skrev
om för ett tag sen i min blogg och la upp några låtar.
Ni som läste min blogg då vet vem han är men till er som inte vet vem han
är så tänkte jag lägga upp nån låt med han så ni vet.
Han är bara för söt ! ♥

DKR - Jag älskar dig min vän

DKR - Den förlorade relationen

DKR - Denna flicka


Ni hittar hans blogg under ikonen länkar
han står under namnet "Daneil Rubin♥"
Där hittar ni hans blogg.

FREDAGS MYS

Kom precis in har varit ute med Isak och pratat lite.
Fett snäll kille säger jag bara.
Sen mötte jag Toni och han är som jag är mera säger jag
inte angående honom men söt är han ändå.
Nu ska jag se på film eller ngt och va social <3

UTE MED ISAK !

Har så tråkigt och som en räddare i nöden så kommer Iska Niilivirta hit till stenhagen ifrån vänge och ska va social med mig ute. Hoppas senare eller fram emot elva tiden kanske så kommer Toni nog va i Uppsala igen så jag kommer antagligen vara ute med Isak tills Toni kommer.
Nu måste jag springa och sminka mig samt platta håret annars kommer fan stackars Isak få vänta på mig i stenhagen det vore inte så bra direkt. Puss på er sötnosar så länge :)

HEMMA IGEN ! =)

Jag vill börja med att säga tack till saga & elsa som har bloggat åt mig helt underbart söta dom är som gör det för min skull. Idag så kom jag hem ifrån ridlägret & har myst med min älskade pojkvän i sängen efter jag badade klart fast nu är han hemma igen eller hemma hos sin farmor för hon fyller 90.. Gammal, men  grattis till henne !
Vaknade precis och käkade pizza det är det bästa direkt efter man blivit väckt av mamma och hon säger att det är mat. Men jag har en fråga till er som fortfarande läser min blogg..
Finns det nån som kan hjälpa mig med bloggen ?! :$ puss&kram

Gäst bloggar!

Tja alla Sofies söta läsare! som ni vet är hon på ridläger nån stans i världen. Och för att hålla bloggen vid liv ville hon ha hjälp med att blogga osv. Så nu tänkte jag (Elsa), vara snäll och hjälpa henne :).


Som ni säkert vet ahr jag haft svårridna hästar, alltså ägarens tävlingshästar så dom har varit för pigga för mig, men nu har jag e häst som har varit en tävlingshäst och är ägarens privata häst. Som bara hon rider egentligen. Den gick super fint men att hon började passa i galoppen. Idag har det också varit så jävla varmt, och jag hade glömt att det var smart att kanske smörja in sig då. Så jag brände mig i ansiktet. Gör lite ont så där ni vet. Usch usch, puss♥

Ridläger

Hej alla Sofies söta läsare. Saga här.
 Sofie är ju på ridläger just nu. Men vi har kontakt genom mobilen. Så hon skriver vad hon gör om dagarna så skriver jag det här på hennes blogg. Så ni inte slutar att läsa! 
Fiffigt va? ;)
 Aja här kommer texten från Sofie!
I ♥ U




Mina två första dagar på agersta har verkligen varit roliga. Har fått byta häst redan två gånger och imorgon ska jag prov rida en privathäst som heter Freja. Ni kanske undrar varför jag ska byta häst igen och det är för att Neala jag rider nu delar jag med en tjej och vi ska ha varsin häst på uppvisningen på fredag.

LÄGGDAGS MED MICKIS , RAWR !

Nu ska jag och bebisen Mickis lägga oss och se film hade vi tänkt. Jag kommer antagligen att somna direkt hihi :$ men antar också att jag kommer bli väckt om jag somnar -.- för hon är fortfarande pigg hur fan man nu kan va det liksom halv två på natten *suck* .. Men tills imorron så godndatt !

MICKIS IS HERE !

Sitter just nu med mickis i mitt rum och lyssnar musik och jag försöker få hit lenny till stenhagen så han kan va ute med oss lite granna för vi orkar inte bara va inne. Imorron smäller det och vi kommer va på agersta och för er som inte veet vad et är så är det ett ridläger. Islandshästar & det kommer bli as nice ! 
Hoppas det blir många bilder tyvärr har inte Mickis sin kamera med sig alltså systemkamera men bilder ska det väll ändå bli hoppas jag då på. Nu ska jag kolla runt lite mera o snacka vidare med älskade syssling på msn och lyssna på musik med mickis.. Det verkar nu som att Lenny inte orkar komma för han är full .. Neger unge på han alltså så jag och mickis får la roa oss själva .. ! :)
Kommer ha datorn med mig till agersta men inet säkert att jag kommer kunna va inne hela tiden eller så mkt men så gått jag kan ska jag försöka åtminstonde , ha en bra natt för det ska vi ha. Godnatt !

HELGEN

I fredags gick jag ut nian och det va rena helvetet jag började gråta som fan efter våran sista avslutningslunch men det gick bra. Det togs massa bilder & allt kommer komma upp på facebook hoppas jag så ni kan ha koll där.
Drog hem till pojkvännen och brorsan som va där och kollade på min avslutning. Dom är för söta !
I lördags gjorde jag inte så mkt bara sov sen drog ja och toni hem till mig och idag har vi inte gjort så mkt utan jag ska bara packa till agersta och senare kommer mickis hem till mig och hon ska sova där för hon ska med till agersta ! Nu ska jag va social med min kille och kanske kolla film vem vet. Älskar er ♥


Älskling , jag (usch) & brorsan.

SOVA

Dags för mig att lägga mig i sängen och försöka sova.
Först ska jag ner o värma på min vetekudde lite mera och ta två alvedon sen borsta tänderna och sen ska man sova antar jag eller så skulle toni ringa mig när han är påväg hem ifrån balen som dom är på.
Men godnatt på er alla läsare.

TRÖTT LITEN SOFIE

Jani trött kan man verkligen påstå att jag är. Drog ifrån grönan igår vid 6-7 tiden då Toni kom och hämtade mig därifrån och vi pratade lite om allting typ mest det som hade hänt. Vi kom till sumpan och så kommer Tim & Johan o möter oss vid duvbotuben och vi går hem till dom. När vi kommer hem dit så har Johan dragit hem till sig för att göra nånting sen kom han tillbaka för han skulle sova där, men undertiden så snackade vi tre om allting som hänt mellan allt o alla typ sen att Tim sitter o typ små stöter på min kompis. Så sött ! Ska va med dom imorron också + min kompis.
Imorse vaknade jag alldeles försent vaknade typ tjugo i nio och jag började 09:20 så tyvärr så kom jag VÄLDIGT mkt försent men det gjorde ingenting eftersom vi hade rast typ as länge tills det va våran avslutningslunch, det va skit gott..
Efter det slutade jag då drog jag hem och hämtade pengar av mamma och sen drog till stan  med Madde, jag solade och sen gick vi till stationen för båda två skulle hem. Fan va trött jag va på bussen !
När jag kommer hem så lägger jag mig i sängen o somnade nästan direkt och vaknar av att mamma ringer mig på mobilen och ber mig komma ner o hjälpa henne att bära då har hon varit typ på maxi och handlat.

Dagens outfit: Jeans, wesc tröja, t-sirt + underkläder
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smycken: halsband, 8 örhängen, tung+läppiercing, ring
Dagens saknad: Toni Classon
Dagens händelse: Inget speciellt
Dagens sorgliga: Åkte ifrån älskling
Dagens roligaste: 9ornas avslutningslunch 
Dagens humör: Illamående
Dagens flicka: Mamma
Dagens kille: pojkvännen

Bilderna ifrån dagarna kommer förhoppningsvis upp på facebook om mina klasskompisar lägger upp bilderna idag det vet jag inte men vi får se. Adda mig där ifall ni vill ,
Sofie Schilcher Ulwencreutz heter jag där! Hoppas ni får en lung kväll för det ska jag få. Ska ta en lång härlig dusch och sen ska jag raka benen och lägga mig. Skolavslutning imorron och då kommer mina favoritkillar Toni&Tim Classon. Dom ska se mig gå ut. Nu måste jag skutta in i duschen och reta min syssling sen via sms att han inte får va med.. Höhö (Madde fattar)

GRÖNALUND TO DAY

Idag ska man till grönan med sin underbaraste klass 9F. Fan sista gången idag som vi ska dit tillsammans, kommer sakna er efter fredag. Vissa av er kommer jag kunan träffa såklart men inte alla, krokodiltårarna kommer jappjapp.
Men nu måste jag kila iväg och sminka mig samt platta håret ha en underbar dag för det kommer jag ha !
Btw: bloggar inte mera idag heller för jag ska troligen till Toni & Tim efter grönan och deras dator är typ paj så den funkar inte så jag kommer hem imorron och då bloggar jag. Lova yaah !

 Vårat extremt mobbade spexfoto. Jag är typ normal på bilden eller nästan. Anton och feria va fan bästaste ! Men nu äre brådis måste springa, lova yah

FÖRTVIVLAD

Hur ska jag ta mig till ?
Vad ska jag göra ?
Vem av er ska jag tro på ?
Är så förvirrad att jag mår illa just nu.
Vill att det ska va som det va förut innan alla problem dök upp,
då va ju allt så perfekt. Fått höra saker idag som jag aldrig ville
höra eller veta. Men nu är jag förtvivlad och ligger i panik...

GODNATTVISA & NATTINATTI



Nu ska jag krypa mig till kojs och låta john blund söva ner mig.
Haft en helt underbar dag & jag hoppas verkligen på att ni
också har haft det.
Är ni söta och kikar in i min blogg och läser inlägget under detta
så kan ni ju ta o svara på frågan som jag ställt (a)
NattiNatti, syssa sötnosigt nu.



Hep Stars - I sagans land

SCHILCHER AND THATS IT



Max Gustafsson Schilcher                          Sofie Schilcher Ulwencreutz


Ser ni inte likheten ? Det måste ni ..
Vi heter samma sak i efternamn = sysslingar
Han är sjukt trevlig men e lite skum i sina handlingar men det gillas skarpt
Du är så gullig på ditt sätt grabben, I hope you know that !

Men till er läsare, visst är han snygg ?

BILDER IFRÅN BRÖLOPPET

Mamma körde som en blådåre för att vi skulle hinna till västerås för att kunna åka bakom bussen eftersom mamma inte hittade dit vi skulle vara. Men vi kom i tid och där va mormor och massa mera + annicas kompisar och släktingar samt bussen. Alla gick på bussen förutom mamma jag och brorsan vi åkte i bussen efter.
Vi kommer fram och där träffar jag kusinen Michelle och halv kusinen Jessica, dom va så fina idag. Helt bröloppet va så vackert nere vid vattnet dessutom och jag tog en massa bilder som ni ska få se.. Här kommer dom !



Så såg man ut då idag. Plus mina vita klackskor !


broder & moder i bilen påväg dit.

Mormor & mamma                       Mina vackra kusiner

deras entré va först båt nästan ända fram sen va det två vattenscotrar
som kom ut och hämtade dom. Mkt vackert !

Annica med dotter Jessica
Vackra flickor.

Drog och käkade på en kinesik resturang med mamma bror morfar och stina
direkt efter vigseln och fotgraferingen. det va underbart gott !
Tog friterad kycklingfilé, ris med sötsur sås , mumms ! ♥


vackert det va på himlen påvägen hem till Uppsala igen iallafall
så jag passade på att dra upp kameran och fotta.

VÄSTERÅS

Brölopp idag. Min morbror ska gifta sig med sin sambo.
Kommer få träffa släktingar jag inte träffat på länge
som min mormor, min kusin michelle & morfar + en hel
del till. Hoppas ni får en fin lördag för det hoppas jag
att jag ska få. Puss på er så länge ! ♥

Outfit:
Känning - ifrån holmlunds 399:-
Vita klackskor - ifrån din sko 399:-
Halsband - ifrån mormor
Armband - vet inte

Ni får bilder senare på hur jag såg ut under dagen och massvis med andra bilder såklart. Fast tills vidare ! Ha en bra helg ifall vi inte höres mera idag. Puss på er !

STUDENTFLAK & HELA SHITET

Igår underbaraste dagen jag varit med om fast jag va och är fortfarande rå sjuk. Dagen började med att jag va och jobbade men jag hostade och snörvlade och nös så mycket att jag fick sluta tidigare så jag va runt omkring på stan med massa skojsigt folk medans jag väntade på min mamma. Så står jag och mina kompisar vid stadshuset och kollar när alla studenter åker förbi och skriker på dom typ grattis och såna saker. Ingvast gav några bira hit och dit.
Fast hur som helst när vi står där så typ stannade lastbilen för det va rött och så skriker nån "sofie här" och jag kollar upp och det va roger som gav mig en typ flaska med dricka i jag ba : tack så mkt. sen helt random från ingenstans frågar jag om jag fick åka med dom han ba här då. Så jag klättrade upp på hjulen och roger drog i mig men han behövde hjälp så han ropade på två killar i hans klass som drog upp mig och nere ifrån marken så knuffade Ingvast på min rumpa så jag kom upp och ALLA på flaket ba vem är hon lala & jag fick förklara vad roger sagt att jag skulle säga till polisen om dom stoppade oss. Jag va deras flakvärd. Så det så ! När vi kom fram till skolan alltså ekeby för det va deras flak jag åkte i så drog jag direkt på toa sen ner på stan igen med sara. Inne i stan träffade vi Tina, nea, ingvast, andreas & madde igen vid vaksalatorg så stod vi där ett tag sen åkte dom till björklinge & jag va i stan ett tag till.
Mamma kom efter ett tag och då drog vi och köpte den klänningen jag ville ha men tyvärr ingen rosett som jag kunde ha i håret nu idag men det gör inget. Och dom glömde ta bort larmet på min klänning så det är kvar ska dit imorron (sönda) och be dom ta bort det så jag kan använda klänningen åtminstonde.
Men efter att mamma dragit så satte jag mig på donken men orkade inte äta nånting så jag skrev till Stoffe och bad han komma ner till stationen så vi kunde åka iväg till björklinge och det gjorde vi. Sen när vi väl är inne i bjk så handlar stoffe cigg och groggvirke sen fick vi lov att gå till bygdegården där vi skulle på studentfest för sara.
Vi va där ett tag men sen drog nästan alla därifrån och vi tog bussen tillbaka till stan och va inne i stan sen drog jag Emma Ingvast & Erica till gatufesten som va längst med fyrisån. Erica och jag fick frispel och skulle åka exream och den är inte som på grönan kan jag säga er den hära va roligare och mindre läskig men man va jävligt yr efter för den snurrade exakt hela tiden. HIHI det va det bästa ! Sen drog till stadsparken och där träffade vi Andreas svensson och nån Andre som kännerm in kusin Jimmy och det va lite roligt så vi pratade med dom ett tag sen drog dom två helt plötsligt och vi började dra oss tillbaka in emot stan och stationen så vi alla kunde åka hem. Jag tog min buss och erica samt emma tog tåget och ingvast vet jag inte vart han tog vägen.

Det va min Freda & Det va en helt underbar freda. Älskar alla ! ♥

FICK LÅNA MIN ÄNGEL EN KORT SEKUND

 - Du fick mig att le. Min ängel -

 
Shirley Clamp - Fick låna en ängel


Jag fick bara låna dig min ängel. Du spred ljus i allt mörka.
Du försvann ifrån oss för tidigt. Du gav mig det finaste man kan ge.
Aldrig glömmer jag min ängel. I mig lever du kvar! Och det
kommer du föralltid att göra bästaste.
Gud ville ha dig tillbaka. Han tog dig tillbaka, men för tidigt.
Du lever alltid kvar inom mig.
Nu är du där uppe och har ingen aning om vart jag är, eller
du kanske ser ner på mig och är stolt över mig.
Hoppas på det i alla fall..


..RIP..


~♥~ Glömmer dig aldrig, min prins ~ ♥ ~

MUMMS & NATTI

Sitter och tjockar i mig en liten platslåda med jordgubbar ah ni vet såna man kan köpa inne i stan på olika stånd och sådära. En sån sitter jag och äter ur samt doppar dom i socker som jag har i en tallrik breve. Det är underbart jamjam. Tog en funderare ett tag o kom och tänka på att jag är förbannat trött och behöver sova nu hade jag tänkt eller åtminstonde lägga mig i sängen o mörda min TV lite till.
Men innan det tänkte jag berätta kort om dagen o då menar jag verkligen kort kort..
Jobbet först men fick sluta tidigare idag för det va en lugn dag så jag va med tina och sofia först sen drog jag till stationen och träffade Rikard och som vanligt så mobbade han mig. Han göre till och med via sms, LÅÅÅGT grabben det är låågt. Fast hur som helst han åkte hem 16:05 bussen och jag drog också hem då för orkade inte stan ensam o inte leta efter nån som va på stan heller. När jag kom hem satte jag mig en kortis vid datorn sen käkade jag pannkakor det är också jamjam sen bestämde jag mig ba för att kolla på TV och chilla lite men det slutade med att jag somnade så kom mamma in flygandes halv nio och sa att jag inte får sova då för då kommer jag inte kunna sova senare och att jag skulle duscha men jag gjorde fan det i morse så jag slapp. YES ! Nu ska jag kolla runt lite mera på bloggar och kolla på facebook sen är det sängen.

VISTE NI OM DET?

Ni vet säkert att det är olagligt att köra bil med alkohol i kroppen. Men viste ni att när man pratar i telefon samtidigt som man kör så är det farligare än att köra bil med 0.8 promille i kroppen. Det gäller även om man pratar i handsfree eller headsett. Man koncentrerar sig mycket mindre på vägarna och man skapar fara för andra mycket lättare. Visste ni om det ? För det viste inte jag förns jag såg på tvn idag.

OJ OJ OJ

nu vart det kanske lite sent.
Mamsen blir ju små sur på mig om jag är uppe längre än 22:00
så nu måste jag dejta min kudde. Godnatt på er !


Bildtext - tog bilden rakt ut över ett fält i norge.

DAGENS LISTA !

Dagens outfit: Jeansshorts, t-shirt, tjocktröja (låg i väskan) + underkläder
Dagens frisyr: utsläppt & plattat (det vanliga)
Dagens smycken: halsband, 8 örhängen, tung+läppiercing
Dagens saknad: martin ofc
Dagens händelse: en hel del. läs i inlägget längre ner
Dagens sorgliga: jag passar den
Dagens roligaste: Tina, Madde & Evve inne på toan
Dagens humör: Ett gått skratt förlänger livet
Dagens flicka: Mamma
Dagens kille: Tim 'lillebror' Classon



Nytagen bild på mig & sen dom nya skorna som jag handlade
förra veckan när jag va på stan med mamma..
Ska dom på lörda och sen när jag vandrar ut 9an !

BILD INLÄGG


Ah pusskalas i stadsparken med sötaste Tina
hahaha den dagen kommer alltid finnas i mitt hjärta, underbart folk.

 
Två as schysta brudar som. Peder's polare                        SÖTNOSAR, Emelie & Lukas


Toni är verkligen vit om armarna om man gemför hans armar med
mina ben så. Och nu är jag mkt brunare ! Så fuck you :)

 
Japp han är en spännis och han har bonbränna.
HAN ÄR FRÅN STHLM O HAR BONBRÄNNA, ett täcken på att alla i sthlm
inte bara är stadsbor utan bönder i högsta grad också. Eller?

 
Söta flickor som leker i "lekställningnen" på donken
nere vid cylvenius (lilla boland).


Tessan & Feloi
porriga miner flickor..

FABOLOUS FT T.PAIN - baby dont go

PRECIS BABY !

Kom precis hem ifrån stan. Träffade några kompisar och vi hade fett kul på stan idag. Efter jag lämnat Tina , Madde & Evve så drog jag och solade, anmälde mig till en tävling där man kan vinna ett solkort tankat med 500 kr och det är lätt värt det för att det solariumet är dunder bra. Nu ska jag kila iväg ut & träffa en kompis snabbis bara sen ska jag duscha. Ingen aning om ja kommer in igen sen men isf kommer ni få höra det!
Kommer kanske några bilder också om jag hittar min kamera sladd som är nånstans, puss så länge älsklingar

SAKNADE VÄN, VART ÄR DU ?

  

Fonky Fresh -
Till sofie


Minns när du skickade den låten till mig,
saknaden växer för varje dag. Baby !

SOFIE ÄLSKAR SOMMAREN

Helt underbart väder. Blivit ganska brun tkr jag men ska förbättra det nu ja igenom att sola solarium nere på stan i 16 minuter sen vandra runt o kolla på kläder.
Ska gå in mina nya klackskor också så jag inte bryter bena på lörda på bröloppet. Men nu måste jag kila iväg ska bar platta håret och sen ta ngt snabbt att äta sen springer jag ner till bussen, puss på er så länge!

SÅ SANT , SÅ SANT ..

Jag föddes inte för din skull,
och tänker därefter inte leva efter dina regler.

Tycker du inte om mig,
så är det ditt problem inte mitt.

Snackar du skit bakom min rygg,
så kan du inte förvänta dig att jag ska va ärlig emot dig.

Jag bryr mig inte om du inte gillar mitt utseende,
jag gör mig inte fin för din skull.

Du kan kalla mig vad du vill,
men tro mig, Jag vet redan vem jag är.

Gå runt och skrik dina falska ord,
du bevisar bara hur patetisk du är.

Gå runt och hitta på falska ryckten,
men både du och jag vet vem det är som ljuger
& en dag kommer
alla få veta sanningen

Jag behöver inte 300 vänner för att kallas populär,
jag har redan mina närmaste och det är dom jag behöver.

DAGEN

Sov som sagt var hemma hos issa och hon drog till skolan men jag låg kvar i sängen började ju fan klockan nio och då kom tim nästan direkt fast runt tio elva tiden men under jobbet så träffade jag massvis med kompisar framförallt på lunchen som spenderades med tina madde my och två till som jag inte minns namnet på. Drog sen till holmlunds igen för att jobba. Efter jobbet drog jag och solade och när jag va påväg in emot stan igen så träffade jag på Felli Laila & Jossan så va med dom och sen kom Minea också. Drog hem vid sex fast åkte direkt ner till BoK C hallen för vi hade möte där med laget DJ17 (laget jag spelar i) samt A-laget som kommer gå upp i div.2 , grattis ! Drog hem direkt efter mötet för jag orkade seriöst inte träna så nu sitter jag bara o väntar på att hallonpajen ska bli klar i ugnen, mumms !

Hoppas ni fått en bra dag i det vackra vädret, för det har jag. Nu ska jag ta o kolla bloggar precis som vanligt sen ska jag ta ut min paj så den får svalna.
Det kommer förhoppningsvis lite mera bilder ifrån gårdagen också om Issa hinner o orkar skicka dom till mig. Puss hejdå :) love yaaeh


BILDERNA IFRÅN IDAG


Påväg ner emot stan igen för att träffa folket återigen





Alla va visst ganska törstiga tack vare den varma dagen.
Issa med Narre's B-cola ..


Sista bilden får bli på mig det finns massa bilder till men jag hinner tyvärr inte lägga in mera för att Issa tjatar om att jag ska stänga av så vi kan sova för båda sitter o gäspar som jag vet inte vad.
Fler bilder kommer kanske imorron eller när hon skickat dom till mig , godnatt ha det bra sötnosar! puss och smek med en massa kärlek (a)
RSS 2.0