är detta slutet för min blogg?

Jag är så otroligt dålig på att uppdatera bloggen ;( jag vet det men jag har typ ingen blogglust.
Dels känns som jag inte har något att skriva.
Känns som ingen läser.
Ingen kommenterar och ger respons på det jag skriver.
Så det känns rätt meningslöst att egentligen blogga..
Kanske ta och lägga ner bloggen en gång för allt och alla ?

21 december 2009

Du är min vackraste ängel på denna jord hjärtat. Du får verkligen mina dagar att lysa!
Älskar verkligen dig baby! :love: ! Jag kommer alltid ha dig i mitt hjärta sötnos!

shake senora

Sitter nog i bilen just nu och dunkar denna låten på högsta volym i bilen bitches ;) !

Västerås here I come.

Jag är för tillfället hemma hos Stoffe & Fredde, deras kompis Malin är också här. Dom städar för fulla muggar & vi ska snart iväg till Västerås och hämta en högtalare :) ! Senare ikväll ska dom köra hem mig till pappa då kommer jag nog kunna uppdatera mera än vad jag kan göra nu men jag slänger in ett snabbt inlägg ! :)
Imorgon kommer ni få väldigt många bilder ifrån brandstationen idag som brandmännen lägger upp hoppas jag , längtar tills att se hur ful jag är på dem men det gör inget.
Man måste ju bjuda på sig själv ! ;)

den hatiska blicken

Min fjärde historia som bara hände mig för några dagar sen, let's go :)

Det var kvällen/natten till onsdag förra veckan. Jag har varit med några kompisar och firade en tjejkompis som fyllde 18, det firade vi med ekerölinjen. Festade umgicks och hade väldigt trevligt med varandra tills då vi kom tillbaka med bussen.
Började känna massa hugg i bröstkorgen och fick bara värre och värre bröst smärtor! En utav mina bästavänner Nichole ringde först efter min pojkvän och berättade att jag skulle till sjukhuset (jag AVSKYR sjukhus) och sen ringde min mamma som skulle åka dit på direkten för att möta upp oss där.
Jag åker aldrig till sjukhuset utan min mamma!
När vi kommer dit blir jag inkörd i ett rum där det ligger massvis med folk och dom ställer för en rullande vägg så jag får vara lite i fred ifrån alla andra som ligger där, samma med dom. Först tar hon prover på mig läkaren och känner med mera, ah ni vet standard när man kommer in på sjukhuset!
Efter de tog blodprover på mig så känner jag mig verkligen utstirrad på min vänstra sida och det var inte utav Nichole som stod nedanför min säng vid mina fötter & mamma stod på min högra sida! Jag vänder huvudet sakta om och skriker jag får verkligen panik. När jag vänder mig om så ser jag en gammal tant, eller gammal och gammal 50-60 år någonting och står lite krokigt med knuta nävar hängandes bara brevid sig & stirrar med världens hat på mig. Kände i hela ryggen hur mycket hat hon hade i sin blick så jag skriker och gråter och hoppar mig super nära min mamma och lägger handen på min vänstra kind så jag inte skulle kolla dit! Jag tror mamma kände henne också för hon kollade dit hon också.
Jag kunde inte låta bli att vända mitt huvud och kolla igen ifall hon stod kvar för jag kände mig fortfarande lika utstirrad men då står hon inte längre någon meter ifrån sängen utan hon står precis brevid sängen och jag försökte verkligen slingra mig ut ur sängen så mamma tog upp "spärren" så jag inte skulle kunna ramla ner. Jag hade verkligen panik! Blickarna den där tanten gav mig, hatet hon förde över i maggropen till mig den går inte att beskriva. Hon var verkligen förvriden i ansiktet.. Och jag fick panik!
Aldrig sjukhus om det verkligen inte är livshotande, fyfan. Värsta stället man kan vara på om man är mottaglig för andar! ;(

Finns det någon läsare som är mottaglig till andar eller annat som vill dela med sig utav någon historia som hamnar på bloggen tillsammans med en länk till din blogg. Hör av dig i en kommentar så grejar jag det så fort jag ser det ! :)

I can't see your pain

Jag kan se sorgen i dina ögon men inte smärtan i ditt hjärta.. Försöker så gott jag kan, men du inget säger kan jag inget göra.. VIll hjälpa dig så väl, men vad ska jag göra? Hur ska jag bete mig?

dags att ta igen det jag missat

Jag har en hel del att ta igen med bloggen märker jag, kommentarer, inlägg med mera ! :) men denna vecka har vart lite halv tuff om man säger så, sjukhus & grejer men jag kommer tillbaka igen troligen ikväll eller imorgon som vanligt & imorgon lovar jag att jag ska berätta en historia igen som jag har vart med om just denna vecka som har med spöken att göra & sjukhuset när jag låg där. Läskigt.. Nu är jag iaf hemma hos angelica och sonny vilket jag har vart hela helgen tillsammans med Toni, vi har haft as skojigt ! ;) ska lätt göras om minst 100 gånger till.

Nu ska jag hjälpa angelica med att städa lägenheten efter oss, så vi hörs senare ikväll eller imorgon :love:

scenskräk, vad ska jag göra 5 maj?

Sitter i skolan och jag tror jag ruttnar snart seriöst :( 5 maj ska vi stå inför hela klassen/engelska gruppen & prata. Jag har för fan scenskräk!
Tror nog jag ska öva inför mamma styvpappa & brorsan, så jag får fart på det! Usch.. Hemskt!
Iaf så lyssnar jag på musik & försöker skriva så gott det går, har typ inte kommit på mycket alls men det kommer nog flyta på, jag ska skriva lite granna när jag kommer hem :D

ny sida på facebook, gilla!

har gjort en sida på fb som är enkomt gjord för min blogg :) är du en trogen läsare? In och gilla den isf.
Klicka på bilden & kom direkt till sidan & gilla sötnosar.
Och med det säger jag godnatt. Vi hörs imorgon när jag kommer hem till mamma sweeites! :love:

alla har vi ett ego inom oss

Under eftermiddagen har ingenting speciellt hänt faktiskt :( fikat ute med pappa & min pojkvän i solen och snackat lite gamla minnen som jag har här ute. När jag kom in igen så fick jag något flipp och tog en massa egobilder som jag tänkte visa er lite utav. Är verkligen nöjd med många utav dem :D
börjat bli lite egokär..

söndagens avkopplings låt

 

 

Den här låten har jag otroligt många minnen med massa olika personer, framförallt en som jag ger min tanke och mitt hjärta till. Han kommer alltid ha en stor del inom mig, som ingen kan ta ifrån honom. Lovar! :love:

ge dig inte in i leken om du inte leken tål

don't forget to love yourself

låter hatarna hata, låter snackarna snacka, luta dig tillbaka och skratta! - så fortsätt med det i gör, ni kommer aldrig någon vart i livet som ni fortsätter! :)

kommer det flera spökhistorier? - svar på tal

Sarah om killen som inte kunde gå vidare:
Hittade din blogg idag och det verkar jätte spännande det här med spökhiostorier! Kan inte du lägga ut mer sånt om detb finns mer? :D Kramizar

Svar på kommentaren:
Tack så jättemycket sötnosen, det glädjer mig verkligen att du gillar min blogg.
Det finns en hel del till saker, nästa kommer väl ut ikväll eller imorgon. Vill även att mina läsare ska skriva något om de har vart med om någonting så blir de veckans spökhistoria :) men oroa er inte. Det kommer!

godnatt sötnosarna mina

nu ska jag kolla på film med älsklingen sen ska jag sova. en ny dag utav att städa köket imorgon. göra det som man inte hann klart att göra idag! hoppas eran lördag har vart en super trevlig eller mysig lördag. uppdaterar er imorgon, då blir det även lite nya bilder troligen. älskar er.

Vinnaren av dagensblogg är..

dock ytterst få som anmälde sig men här är vinnaren :) ! grattis.

I'm a fighter, and you are?

Jag har ställt upp för dig i väder och vind. Du har fått sova hos mig när du inte har haft någon annanstans att ta vägen. Har smsat / ringt dig när du har velat det för du har behövt prata. Men vad tjänar det till? Känns mera nu i dagens läge som att jag har gjort allt förgäves. Det är du som har kallat mig bästavän & syster men sen har du helt plötsligt inte tid längre när jag vill ringa dig eller ber dig ringa mig när jag mår dåligt. Vad är det för stil? Vet vilka som jag har där när jag behöver dem, jag trodde du var en av de men vad ska jag tro nu tycker du ? Du visar mig ju ingenting tillbaka, känns som jag bara får ett knivhugg i ryggen av dig..
Vill bara ha tillbaka allt som det var förut! Kan någon ge mig det?

anmäl er till dagensblogg sötisar

- Anmäl dig via en kommentar "jag är med"
- Större chans att vinna? Skriv ett inlägg på din blogg (inget måste)
- Tar ut 1-3 vinnare beroende på hur många som anmäler sig, ikväll 20.00-21.00 (:

-

föddes liten och sårbar
växte mig starkare och lärde mig utav mina misstag
lever vidare mina dagar som den fighter
jag egentligen är född till att vara..


piercat ögonbryn & lindad hand, why?

Förlåt för att jag aldrig uppdaterade igår men jag sov hemma hos Angelica :) Hon piercade mig i ögonbrynet också igår, as nice. Imorse efter jag duschat så gjorde hon nya lines på mig så idag har jag känt mig fräsch ända tills jag kom till skolan då small det på.
"hellre väggen än henne, hon är inte ens värd att tänka på" det var min tanke så jag slog allt vad jag hade två gånger. En gång i dörren till toan , en gång i väggen så jag kan eventuellt ha en spricka i pekfingret. Min vanliga tur när jag tänder till..
Nu i vilket fall som helst ska jag lägga mig o vila lite granna, ta en alvedon först så värken kanske
försvinner något mera än vad det är nu. Har fruktansvärt ont!

friskolekampen, älskade cultus!

Godmorgon sötnosar!
Jag sitter nu snart färdigfixad för att dra mig emot bussen. Jag är sen :( !
Friskolekampen idag & jag kommer stå som trogen suporter till min skola Cultus.
Första matchen börjar snart dock och jag kommer tyvärr missa den men jag hoppas vi kommer gå långt. Vi har ju en av sveriges bästaspelare med i vårat lag och dessutom våran egna klippa Amanda med i laget så det ska nog verkligen gå bra ska ni se!
Uppdaterar er när jag kommer hem älsklingar! Kommentera massvis då.

killen som inte kunde gå vidare

Som de flesta utav mina vänner vet så hade jag en kille/bästavän som tog sitt liv för 5 år sen.. Och det är just det jag tänker berätta om nu! Let's go.

Ja var bara 13 år när jag träffade honom och även när han gick bort från mig. Tänker inte gå in på hur han tog sitt liv eller om varför för det har inget med just själva grejen att göra.
Hur som haver, när han gick bort så var jag helt förstörd. Krossad med andra ord! Tog mig ett tag att gå vidare och jag blev player och höll på med andra, många samtidigt. Ah ni vet hur det fungerar. Alla har vi varit det någon gång i vårat liv.
Mitt första riktiga förhållande var han och vi hade så otroligt underbart tillsammans, han var glad med mig och jag var glad med honom och så kom den dagen då han tog sitt sista andetag här nere på jorden.
Några månader efter tragedin började jag känna en välbekant känsla inom mig var jag en var någonstans och ifall jag var hemma hos min dåvarande kille Mathias så kände jag ett obehag i magen över att någonting aboslut inte stod rätt till. Jag hade rätt. Efter den helgen som jag var hos Mathias började Martin som han heter (hette) visa sig för mig. De första gångerna blev jag livrädd, jag visste inte vem det var eller vad personen ville mig för någonting men så en kväll när jag skulle sova och jag hade tänt ett doftljus hemma hos pappa så släcktes det helt plötsligt och jag kände hur min sängkant tröcks ner & jag hade hjärtat i halsgropen. Jag vet att jag var klarvaken! Känner en iskall känsla på min ena hand. När jag tittar upp igen är ingen där , men jag VISSTE att jag hade varit klarvaken när allting hände. Jag gick upp och tände min lampa och så kollade jag ner på min hand där
jag hade känt den kalla beröringen & där hade jag svaga svaga svaga handavtryck som var alldeles "färska" så att säga. I den sekunden visste jag att det var Martin som inte hade fått säga sina sista ord till mig. Den beröringen tog jag som ett farväl vilket det också var..Trodde jag..
Han har alltid varit med mig, var jag än går. Och den dagen jag träffade Toni och vi blev tillsammans och det gick ungefär 4-6 månader då började han visa sig igen och då hade han inte visat sig på flera månader innan det.. Men den magkänslan jag får när Toni är här och jag känner att Martin är med oss i samma rum, den känslan brinner av svartsjuka!
SMÅ SAKER HAN HAR GJORT; 
-
Kliat mig på ryggen
- Suttit på min sängkant
- Stått bakom mig & jag har sett han i spegeln, med mera.

words are only words

Dina ord är bara ord, det är dina handlingar som betyder något.


trippla länkbyten bitches

Evelina är en super trevlig tjej som bloggar på nattstad om det mesta. Tycker ni alla ska in på hennes snygga blogg och checka, vem vet. Just du kanske fastnar ;) http://www.nattstad.se/evelyna
Sofia är en as söt & trevlig tjej som bloggar om det mesta på blogg.se, samma bloggportal som mig. Den bästa såklart! In och kolla på hennes blogg där får ni läsa om allt mellan himmel och jord. Ni lär ju inte bli besvikna! http://sofiasoderbom.blogg.se
Hanna är en super söt tjej som lever sitt liv i Sthlm. Älskar umgås med vänner & är äckligt trevlig emot sina läsare ifall man kommenterar någonting, man får alltid svar :D ! Gillar ni mycket update? Då är hennes blogg just den bloggen du söker efter. Ta er en titt;) http://borgmanhanna.blogg.se/



Är du också intresserad utav länkbyte? Skriv en kommentar & hör av dig så löser vi det.

hur upptäckte jag att jag var mottaglig?

Tove om rivmärken på ryggen utav en dröm:
är det inte läskigt? jag skulle bli as rädd sen har jag en till fråga när började detta asså hur märkte du att de hände såna här saker?

Svar:
Hej Tove! 
I vissa fall är det rätt läskigt, när det händer saker som jag inte har vart med om tidigare eller om det är saker som nästan aldrig hänt bara någon enstaka gång, så jag inte hunnit blivit van liksom då är det läskigt. 
Jag märkte det utav att jag började känna mig förföljd och utstirrad när jag gick i min trappa hemma hos min mamma, sen har det bara fortsatt. Ju äldre jag blivit ju mera saker har jag fått uppleva liksom.


Har ni flera frågor? :) Var aboslut inte rädda att ställa dem. Jag älskar verkligen era frågor sweeites.

be right back bitches

jag ska bara värma upp mig i en dusch snabbt sen kommer jag och uppdaterar er med en ny spökhistoria, 2 länkbyten & svar på en fråga. den som väntar på något gått väntar aldrig för länge ;)

jag kokar inombords men ska hålla mig lugn

Dags att dra sig emot skolan, är färdig fixad också i god tid så jag hinner skriva en snabb update åt er ! ;) 
Efter skolan kanske det blir stallet, får se om min faster svarar snart. När jag kommer hem ska jag bjuda på
ett länkbyte kanske flera? Musiktips & eventuellt lite bilder ifrån stallet.
Nu ska jag in på toan en snabbis innan jag pussar älsklingen hejdå och drar mig vidare till skolan,
jag ber till gudarna att ilskan sitter inom mig hela dagen & inte bryter ut.
Man kan ju alltid hoppas på det bästa, right? :D

behandla folk som du själv vill bli behandlad

Jag är så grovt besviken på dig!
Vill inte göra mig olycklig på dig för min käraste väns skull.
En sak kan jag lova dig, lägger du inte ner blir jag olycklig på dig.
Stilen du använder dig utav är inte acceptabel.
Det är du som kommer förlora fler & fler vid din sida!
Alla kommer upptäcka hur du beter dig.
-
"Behandla folk som du själv vill bli behandlad"
I så fall borde du verkligen tänka på hur du behandlar folk runt omkring dig innan du säger sådär,
för behandlar man dig på samma sett fuckar du ur men det är vi som kör efter dina regler gumman.
Så du borde verkligen inte klaga!
Just told you sweetheart ;)

Ai se eu te pego

Godmorgon solstrålar! :) Vaknade för typ 1 timme sen hemma hos älsklingen i Sundbyberg.
Precis käkat mat & nu är jag mätt som fan. 
Förkyld är jag också som fan, hostar och snorar tusan & nyser ibland också ;( synd om mig!
Ikväll bilr det att åka tillbaka till Uppsala & fira min kusin michelle som fyller fjortis.
Träffa hela tjocka släkten haha!

nej nu ska jag göra massa tidsinställda inlägg sötnosar :love:

Svar på tal till Elin



Elin om anden i trappan:
Läskigt!
Hur länge har du upplevt sånna saker?-
Kram!

Svar:
Första gången vad jag kommer ihåg som jag märkte någonting var mellan 9-10 år
ungefär. Då var jag rädd fast det bara var dörren som öppnades och sen stängdes.
Nu i dagens läge är inte det så speciellt mkt för mig.
Tack för din fråga sötnos ! :love:

Förut var du "ballt" utan b, nu är du "kingen" utan k

in sthlm

Nästan precis hemkommen ifrån pojkarnas landställe.
Nu sitter vi här och väntar på maten och jag diskuterar med en tjej som vill göra en design åt mig,
så hon håller på med den medans jag påpekar saker som jag vill ha.
Senare ikväll vet jag inte alls hur planerna kommer se ut, eventuellt bio om inte Elin & Felicia ska komma hit och umgås med mig och killarna ;) vi får helt enkelt se vad denna söndags kväll har att bjuda på.

pass på dig snuttan, you are to much

rubriken har inget med detta inlägg att göra, jst told you :love:

Tjena snyggingar ;) hur är läget? Jag mår iaf as bra. Sitter hemma hos min likmask & morot Angelica. Håller på att grejar lite granna med hennes hår, sen är det min tur. Hon ska göra lines på mig igen idag. As snyggt är det!
Ja vad händer mera idag? Jo jag ska troligen till krogen ikväll igen tillsammans med en killkompis som ska bjuda mig, fast vi får väl se hur det blir för karln verkar inte svara när jag ringer :( troligen sover han! Han brukar göra det vid denna tiden på dagen. HAHA !
Annars har jag ingenting planerat om jag ska vara ärlig faktiskt, utan annars kommer jag nog ha en liten mysig kväll med Angelica om inte det blir krogen, för att senare åka hem igen till pappa.

OKej, detta är egentligen ett rätt värdelöst  inlägg men vafan vem bryr sig! Skriver mera senare.
love you all :love: :D

svar på tal till Elsa

E L S A♥ om sing to music:
Hur gammal är Angelica? :)

Svar:
Angelica är faktiskt 94:a hon fyller 18 nu veckan efter att sommarlovet börjar ! :) hon är sötaste ungen.
Säg någon som inte blir kär i honom liksom!
Är du eller någon annan nyfiken på att läsa om hennes liv, eller varför inte graviditeten så gå in på hennes blogg & läs själva om henne. Hon är en riktig solstråle! :) hon är min bitch-hoe!
http://aangelicaah.blogg.se :love:

glad påsk alla läsare

Vilken kväll / natt / morgon säger jag bara..
orkar faktiskt inte ta den helt ärligt, så äckligt trött & seg i huvet så nu är planen att jag och pappa ska kolla på spykids 4 och äta godis ur mitt kolosalt stora påskägg som låg på min säng när jag kom in. Mumms :D ! Hör hur den ropar på mig nästan.



Denna sötsak gjorde mig & pappa sällskap ute i trädgården när jag kom hem :D:love:

anden i trappan

Nu kommer då en annan händelse.

Jag hade kommit hem ifrån skolan och väntade på att mamma och min lillebrorsa skulle komma hem, minns inte var de var någonstans men de skulle inte dröja lång tid tills de skulle komma hem. Jag hade lämnat mina skolsaker uppe på mitt rum och sen sprungit ner till köket. Redan då kände jag att det blev svårt att andas i mitten utav trappan, trappsteg 5 för att vara mera exakt faktiskt. Men hur som haver, inge mera tänkande på det helt enkelt men när jag står i köket och kör i ordning något att käka så känner jag mig hela tiden iaktagen från trappans håll och jag undviker verkligen att titta upp i trappan för att se något som jag inte vill se.
Jag går in i vardags rummet och käkar upp & ser lite på Tv sen hör jag en smäll uppe på övervåningen, precis som om någonting rasat i golvet men jag var ju hemma själv? Så jag ska precis gå upp för trappen då jag blir stoppad vid första trappsteget. Kände ett tryck emot min bröstkorg som var ett tecken på att jag inte skulle gå upp. Efter ett ögonblick så släppte känslan och jag tog osäkra men ändå snabba steg upp. När jag väl är uppe och startar min dator (jag känner mig då iaktagen hela tiden) så kommer jag på att jag glömde mobilen nere så jag ska springa ner och hämta den. Då känner jag EXAKT samma tryck känsla emot bröstet vid 5 trappsteget nerifrån så att säga och jag automatiskt stannar i några sekunder innan jag tar ett steg ner ifrån trappan och sen känner att bara mina ben försvinner inunder mig.
Er första tanke är kanske dock bara att jag ramlade/snubblade. Då ska jag säga att det var också min första tanke när jag låg på golvet och vred mig i mindre smärtor, men när jag sen ställer mig upp och tar mig för ryggen som jag slog i i någonting så hör jag & jag är HELT SÄKER på att jag hör ett fniss i trappan, och nej jag slog aldrig i huvudet som jag först trodde också, utan jag hörde verkligen fnisset i trappan.
Då slog det mig, jag blev fälld i min egen trappa. Någon la krokben på mig!



solen skiner över Uppsala

dags att lägga på lite mascara sen ska man bege sig emot stan & umgås med fint folk ute i det fina vädret. puss

-

att först hitta min svaga punkt för att sedan klicka på den och sen sticka, det är fan fegt! ;(

rivmärken på ryggen utav en dröm

Tänkte berätta en grej som hände mig för ett bra tag sen men som fortfarande sitter kvar! Let's go.

Jag låg i sängen som vanligt och hade precis kollat klart på en film & sen var det inte så mycket mer med det. Jag somnade och sen började drömma. Drömde väldigt många mardrömmar då om allt och ingenting. Detta var då under den perioden som jag mådde väldigt dåligt i psyket.
I min dröm drömde jag att jag blev jagad av någonting, jag vet inte vad men jag visste att det var en våldnad som inte hade haft ett bra liv innan dens dödsbedd. Kände det i hela kroppen! Den jagade mig och jag sprang.. Helt plötsligt känner jag något brännande på min rygg och jag vaknar, kallsvettig och flämtandes. Sätter mig upp och kollar runt i mitt rum men jag är ensam vad jag ser. Känner att jag inte är ensam men det finns ingen där. Min datastol börjar snurra ett halvt varv och stannar emot mig. Precis som om någon satt i den och skulle prata med mig eller någonting, men ingen var där? Det var inget mera med det, så jag vänder mig om och lägger mig så långt in emot väggen jag kan så jag har uppsikt över mitt rum med synen och somnar om igen.
Nästa morgon vaknar jag igen, går upp ur sängen & ska gå in i duschen. Väl nere i duschen tar jag av mig mina sovkläder och så ser jag i spegeln jag har 3 riv märken på ryggen. De går från vänster axel ner emot höger höft ungefär 3-5 cm mellan varje rivsår. Då kom jag och tänka på drömmen. Än idag har jag inte en aning om hur de kom dit, vem/vad eller den största frågan varför någon rev mig på ryggen. Jag var hemma ensam och vi hade inget djur då så de kunde inte ha varit det heller, och hade vi haft katt så hade det ändå inte varit en tanke medtanke på avståndet mellan såren..
2 dagar senare drömmer jag samma sak igen men vaknar utav att någon sitter på min fotända utav sängen och när jag bara slår upp ögonen och stirrar så är det något som trycker på mitt lår och sen försvinner utan ett spår utav närvaro.

Min första spök historia som jag delar med mig utav, vad tycker ni? Ska jag fortsätta? :)

ny kategori - "spök historier"

Jag tänkte skriva en del saker som har hänt mig under mitt 18 åriga liv som mottaglig för andar.
Låter inte det som en spännande ide ?
Och när jag som hastigast kom på den här iden så kom jag och tänka på, jag ska be er skriva ner det som hänt er (som en lite berättelse) där ni talar om vad just ni har vart med om för någonting.
Den som väcker mitt intresse mest hamnar under kategorin "veckans spökhistoria" , låter inte detta som en skojig ide ? :D

Släng en kommentar om vad ni tkr ? Är du troende på ett liv bortom vårat?
Varför?
Varför inte?

Svar på tal till Nelly

nelly om ni frågar, jag svarar:
Yasmine vad är '' name och password '' för din blogg? :)

Svar:
Hej Nelly! Tyvärr så förstår jag inte din fråga :( & du hade ingen blogg så jag kan inte svara till den heller så jag får svara i ett inlägg istället. Du får gärna upprepa din fråga och förklara vad du menar om du vill ha svar.


Älskar era frågor så fortsätt ställa dem. Älskar er !

bilder från min 18 års fest med cicci (bildbomb)

Under festen bjöd vi på mycket mat först, sen massvis med rolig dans och bra musik. Sen kom eldslukaren och han stoppade även en sked i näsan som jag fick dra ut, haha ;) men festen var as lyckad. Tack alla som gjorde kvällen möjlig! Ska snart ha ny fest bara för mina kompisar & grilla + tälta. Längtar!
Våran egna vakt ! :love:

Länkbyte/n

Kolla in denna godingens blogg - http://emeliesvarven.se

En jätte trevlig & glad tjej som bloggar om det mesta som kommer i hennes väg.
Hon lägger in vackra bilder, har bra insperation till andra & det viktigaste av allt,
hon svarar på sina läsares frågor. Klicka in på henne :love:

onödig fakta om den som äger bloggen (jag)

UTSEENDE

jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
- ja
jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. - ja det har jag
jag blir lätt brun. - först röd sen brun
jag har en/flera tatueringar - min första kommer snart :)
jag har haft/har tandställning. - nej och jag behöver ingen heller
jag har glasögon/linser. - jag har läsglasögon
jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. -ja det skulle jag lätt gjort, ska göra't iaf.
jag har mer än två piercingar. -9 hål i öronen, en tungpiercing, en läpp piercing, en navel piercing och snart så ska jag göra en piercing i ögonbrynet om någon vecka :D
jag har piercingar på andra ställen än i öronen. - ja haha
jag har fräknar. - nej det har jaginte..

SKAMLIGHETER
jag har sagt "lol" i en riktig konversation - hahah ja det har jag.
jag har kissat på mig av skratt. - säkert när jag var liten och bar blöja, haha
jag har gråtit av skratt. - HAHAHA ja senast för någon dag sen.
jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. - inte vad jag kan komma på, men säkert!
mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. - haha ja faktiskt.

ERFARENHETER
jag har tappat bort mig i min hemstad. - ja det har fakitkst hänt men minns inte var o minns inte när
jag har tryckt på alla knappar i en hiss. - händer ibland när jag har tråkigt..
jag har lekt sanning eller konsekvens. - men vem har inte liksom ? ;)
jag har åkt skidor. - ja och jag dejtade ett träd på köpet..
jag har åkt taxi. - Yesbox.
jag har ätit sushi. - fett äckligt, jag har smakat men så mkt mera än det tänker jag ikke göra.
jag har åkt snowboard. - försökt men ramlade i liften två gånger så jag gav upp haha!

MATERIALISM
jag äger många dyra designerväskor. - nej orka.
jag äger något från h&m. - ja det gör jag
jag samlar på serietidningar. - jag gjorde när jag var lite, på bamse 
jag äger något jag köpt på tradera/e-bay. - ja ifrån tradera!

RANDOM
jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. - Nej?
jag dödar inte insekter. - jo dem är äckliga!
jag sjunger i duschen. - snarare nynnar i duschen
jag skrattar åt mina egna skämt. - jag säger ett skämt, ingen skrattar medans jag asgarvar och då börjar alla skratta åt mig , och inte med mig. haha 
jag äter snabbmat varje vecka. - nej inte varje, varannan kanske ? ;) .
jag är bra på matematik. - 1+1=11 :D ja ni ser vad duktig jag är..
jag är väldigt kittlig. - Jjapp men talar inte om vart.
jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv. - jag har mina framtids planer på det mesta
mina svar är ärliga. - joda :D 

HAR DU NÅGONSIN?

Blivit arresterad? - japp
Blivit kär vid första ögonkastet? -japp
Sagt att du älskar någon utan att mena det? - tyvärr ja.
Busringt till någon? - japp

BRUKAR DU?
Gnälla: mitt mellannamn är gnälla :D
Skrika: ja det händer
Sova: Bästa som finns, så ja!
Hata folk: hata är ett starkt ord, men inte tillräckligt för jag hatar 2 personer ja.
Lita på folk: Har väldigt svårt för det, men några litar jag väl på lite granna, men inte alls många och ingen på 110%

VEM?
Saknar du: De jag inte umgås med så ofta men ändå är nära vänner
Rörde dig sist: Min älskling
Gjorde dig riktigt glad senast: Angelica, Sonny & Min pojkvän
Fick du sms från senast: Min pojkvän

HAR DU?
Egen dator: ja två styckna :) .
Gjort bort dig rejält: mm..
Bra självförtroende: kan jag väl inte påstå. det går i berg och dalbana typ.
Sagt "jag älskar dig" till någon idag: ja faktiskt

ÄR DU?

Hungrig: jag är alltid hungrig, fråga bara mina vänner.
Smart: smart är en underdrift ;)
Barnslig: jag är hellre barnslig än växer upp för fort.
Pratglad: oftast så, ge mig en öl så ska du se hur mkt jag pratar.
Blyg: berorpå vilket sammanhang
Arg: ja faktiskt..
på omogna brudar som håller på ;)  i don't told you someone's names.


Today or never

Idag kör jag länkbyte med alla som vill, så är du intresserad hör av dig i en kommentar ;)

dagens..

dagens humör: Trött & sliten

dagens mående: jag mår väl helt okej, fast har mensverk.

dagens borde: städa rummet så det är rent och fint innan jag lägger mig ;)

dagens frisyr: uppsatt hår med tre små inbakade flätor på sidorna

dagens smink: neutral

dagens klädsel: angelicas rosa tjocktröja & ett par rosa puma shortrs

dagens planer: städa rummet, vara hemma och allmänt slappa för mig själv

dagens vill ha: mat, är fett hungrig

dagens fundering: den funderingen kan jag inte omformulera så det låter bra, så jag säger ingenitng så har jag ingenting sagt heller.

dagens beroende: cigg & kaffe

dagens tråkigaste: att min pojkvän har fått magsjukan

dagens längtan: tills allt är klart i rummet & jag bara kan lägga mig och se på en film eller någonting så jag kan koppla bort tankarna

dagens super längtan: sommarlovet helt klart

dagens gjorde dig glad: ingenting har väl gjort mig glad än. men får väl se ;)

ett tomt hål ingen kan fylla

När allting faller isär så vet jag att jag alltid kommer ha dig här.
Dagen du lämnade min sida, då du lämnade jorden, faserade allting!
En saknad bit finns inom mig och det är du.
Ingen kommer någonsin kunna ta den biten ifrån dig, det sätter jag min högra hand på!

sing to music

Min lördagskväll & natten till söndagen var helt underbart rolig. Mycket skratt och bus.
Angelica, Toni, Jag & Sonny sjöng singstar tills klockan fem på morgonen då Toni deckade i soffan ;) haha ! Vi drack lite granna och käkade även under kvällen, riktigt mysigt var det faktiskt. Like a dubbeldejt !
Igår blev det dock bara att slappa hemma hos dem tills jag och Toni åkte hem igen till pappa och nu sitter vid här, eller Toni ligger magsjuk i sängen & jag sitter med mensverk vid datorn & ska snart städa hela mitt rum & ha lite myspys för mig själv ikväll. Hemma ensam ;( så inte kul..
Angelica & jag medans vi väntade på att Toni & Sonny skulle vråla klart ;)



Älsklingen & Angelicas son Seth, så underbart söt unge. De fann varandra direkt! :)



Det var tre bilder ifrån helgens upplevelser. Och det roligaste är att vi ska göra om samma sak igen, 20-22 april också så om 3 veckor :D ska bli as nice, jag längtar redan.
RSS 2.0