Dagens diss går till oss ungdommar


Dagens ungdommar är ingenting som jag är stolt över att vara egentligen.
Men seriöst kolla på oss !!

Förr i tiden när våra föräldrar va i våran ålder då fanns inte dator , tv (för vissa & om det fanns så va det en kanal & svartvitt) , det fanns inga mobiltelefoner & det va verkligen inga upprur i massa delar av sverige. Inte lika många som det är idag iaf. 
Ända sen mobiler, data & tv kom till sverige så har hela landet förändrats. Det är inte bara dom tre sakernas fel men i dagen ungdomsvärld så är det faktiskt så för kolla själv.
Skitsnack via datorn & mobilen
Olagahot via datorn & mobilen
Man får se hur dom gör i utlandet eller på andra ställen i sverige och då vill någon annan del av sverige ta och göra samma sak. Ta Gottsunda & Stenhagen t.ex (två orter i Uppsala).
Gottsunda gör uppror emot poliserna. Kastar sten på dom, äldar bilar, kastar sten på brandkåren slänger ut brinnande bäck på vägarna , skickar hundarna på polisens hundar m.m och så självklart hör Stenhagens "gangstrar" det och ska göra samma sak & det blir samma visa en gång till fast lite mindre men ändå. Ni förstår vad jag menar.. ?

Förstår ni mig inte och vill ge mig kritik för det hära visst gör det , men då är min hälsning till er ÖPPNA ÖGONEN FÖR I HELVETE !

Kommentera gärna och säg vad ni tkr angående detta. Om jag har fel eller rätt elr vad ni nu tkr.

Kommentarer
Postat av: lejon

Håller med dig! Men du borde ändra överskriften. Står hiss fast du dissar <3 bara så du vet <3

2011-03-14 @ 22:09:14
URL: http://simpleeheart.blogg.se/
Postat av: Den smarta grabben

Alla saker har sina bra och dåliga sidor och du har tagit upp det dåliga med dagens teknik. Det finns faktiskt bra grejer med tekniken som t.ex. Internet som uppfann Facebook som räddade Egypten från sin diktator :)

2011-03-15 @ 10:55:04
Postat av: Anonym

Tekniken har gjort att många på sjukhus kunnat överleva efter svåra skador. Teknik har gjort att polisen har kunnat arbeta mycket bättre. Tekniken har gjort att bilar är mycket säkrare.

Bit inte den hand som föder dig unga dam, utan tekniken hade världen sett mycket mer annorlunda ut på ett dåligt sätt.



OBS: lär dig stava till elda inte "älda" ;)

2011-03-15 @ 13:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0