FINALISTERNA , DOM KOMMER SNART LOVAR!

Jag har blivit sjuk så jag ligger just nu bara i sängen och degar sönder. Jag ska försöka orka dra ut 7 finalister tills ikväll eller imorgon när jag vaknar. Får se hur jag mår och hur mkt mitt huvud vill hänga med idag egentligen! Förlåt iallafall att det tar så lång tid att lägga ut dom men jag har svårt att välja men jag har en lite ide som jag ska göra. Så alla deltagarna ska få komma med på en länk i samma inlägg som finalisterna. Så dom har en chans att iaf får några flera besökare den dagen ! :) smart visst ? Vänta och se.. Svara då..

Nu iaf ska jag lägga mig hära kolla om dom uppdaterat något i min nya drog blogg sen en av dom andra bloggarna som jag började läsa igår (en av dom jag länkade tidigare till er) , skriver med om Bieber.

Fan jag behöver hjälp angående dom hära bloggarna. INTE OKEJ !

Kommentarer
Postat av: Becca

sv: de är sjukt skönt med kort hår ;) hihi...

va hittar du på idag? :D

2011-01-20 @ 14:25:14
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: Miranda Matti ^^ ♥

Hej gumman. Jag skulle verkligen bli överlycklig om du blir medlem på min värvningslänk, du kan vinna en domän när du samlat 400 poäng, ta chansen; http://www.gratisdoman.se/Register.asp?r=2486 (du blir länkad på min blogg ifall du blir medlem, skicka en kommentar när du blivit det)

2011-01-20 @ 15:17:38
URL: http://sweetfruits.blogg.se/
Postat av: Linn

krya gumman !

2011-01-20 @ 16:03:57
URL: http://linnvanbeerss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0