HISS & DISS INNAN LÄGG DAGS



 ♣  Facebook, den sidan har ju typ blivit värsta nyhets sidan ju. Man får reda på saker mkt tidigare där än vad jag man får av TV. Visst inte lika mkt information såklart men man får veta allting innan ! (y)

Sofia Lejon, ah ni ser lite ovanligt att hissa just en speciell person kanske men jag tänker faktiskt göra det. Underbarare tjej får man faktiskt ta och leta efter.. Och jag lovar er , henne kan man lite på till 110% om inte mera, finaste vännen min. Henne tänker jag hissa & tänkte även ge er hennes blogg http://simpleeheart.blogspot.com , personligen läser jag den varje dag. Jag Älskar dig underbara vän !

Ishockey, en sport jag själv inte kan spela men den är otroligt rolig att kolla på. som några av mina vänner vet så har jag väldigt mkt hockey runt om kring mig ända sen jag va mindre. Hockeyfamilj, hockypojkvän/bror (tim) & sen är min morbror faktiskt matrialare för VIK-hockey (västerås) och det är lite coolt tkr jag.



Min kondis, Den liggen verkligen nere på minus nu. Men det är ju pågrund av mig själv och inga andra dåra men det ska ändras faktiskt !

Små fjortisar, Alltså jag lackar som fan på såna små idiotiska SAKER (kallar dom för det) som tror dom är nånting och tror dom kan säga lite vad som helst till allt och alla bara för dom har sin lilla fjortiskräts runt omkring sig. Det är verkligen irriternade, tkr jag !

Busringningar, jag vet att det inte bara är jag som får samtal ifrån dolt nummer som ringer och bara snackar på. Allt ifrån hot till barnsliga samtal till mycket mera. Och jag tkr det är fruktansvärt drygt & att ens folk har så tråkigt liv så man ens gör det så det tänker jag dissa idag !

Kommentarer
Postat av: lejon

åååh vad söt du är gumman :D Blev verkligen jätte glad av att läsa detta inlägg <3 Underbara du!! <3 Haha blev helt paff vet inte vad jag ska skriva^^ Tack så jätte jätte mycket, finns alltid <3 pusspusspuss

2010-12-13 @ 23:08:52
URL: http://simpleeheart.blogspot.com
Postat av: J I L L I Z

Bra hiss och diss :D hehe

2010-12-14 @ 08:57:48
URL: http://jilliz.blogg.se/
Postat av: Angelica - Så mycket bättre!

oj det var ganska många :)

2010-12-14 @ 15:41:19
URL: http://brunettbloggen.se
Postat av: amanda

Vill du bli länkad på min blogg?

Länka mig så länkar jag dig :)

kram

2010-12-14 @ 16:08:43
URL: http://soere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0