HELA HELGEN PÅ EN O SAMMA GÅNG (= !

Jag tänker börja med att säga förlåt för att jag börjar backa med allt bloggande men funderar på bloggpaus men det är nånting som jag kommer tänka på senare inte direkt nu. Men nu ska ni få läsa om min helg. Hoppas ni orkar läsa mkt text för det är precis vad det kommer bli !

Fredag:
Dagen började med att pappa störtade in i mitt rum och säger att jag måste springa upp och ta på mig kläderna och att jag inte hinner sminka mig för att vi hade försovit oss. Och mitt svar vart bara : fan va du tjatar!
När vi äntligen kommer iväg så går jag hem till mamma sen när han skjusat in mig till stan så sminkar jag mig där ist och sen drar jag till skolan. Efter skolan så är jag hemma och väntar på att Jenny ska komma.
Jag drar ner till träningen och hon kommer ner dit och vi drar typ 15 minuter tidigare innan min träning slutade så vi skulle hinna till det upptåget vi skulle ta. Haha träffade Jonit och nån Philip på tåget med det va as nice.
När vi kommer fram till sumpan så har deras match precis slutat och vi träffar dom sakerna utanför typ och drog in till dom.. VI drog ut igen ca. 1 timme senare eller så vare bara 30 minuter senare och fyfan va vi är klockrena alltså ;D vi drog till maxi om jag inte minns fel och köpte läsk sen drog vi till tornparken. HAHAHA ! flipp.. säger jag bara , sen så får ni fan försöka klura ut saker o ting själva men säger inte om det är rätt eller fel ;D !!
Vi kom ungefär hem klockan  på natten eller så vare kanske klockan tolv.
Men så vart det godnatt ganska fort !

Lördag:

Morgonen började med att typ alla vaknade tack vare min väckarklocka tror jag det va eller för att det va jennys mobil som ringde minns inte men vi drog upp iallafall fast killarna va lata som vanligt men jag o jenny fick fart för att hinna sminka oss och jag skulle hinna packa matchsakerna också. Tim kommer upp kanske 15 minuter efter oss men min lata kille ligger kvar ännu längre kanske 30 minuter tills Jenny och jag mobbade sönder honom, jag satt på hans mage typ o rev honom och jenny rök hårstrån ifrån hans ben. (Rena toryren om man frågar honom) men det tyckte inte vi, det va bara kul !
Senare när alla va klara så skulle vi åka till landet alla vi 4 + deras mamma och det tog ungefär 1 timme kanske lite mera och det va en bit utanför enköping. Det va underbart vackert där fett mysigt område. jenny & jag längtar som fan tills i sommar då vi ska ha
GRYMT KUL där med killarna och kanske några mera (= finns inte ord till hur mkt jag saknar och längtar efter sommaren ouhff! Kilalrna va duktiga och skottade snö tillsammans med deras mamma medans jenny och jag satt på deras studsmatta och tog kort samt hoppade lite då och då, det va underbart väder alltså fett härligt! HAHAH juste vi hade ett litet snöbollskrig med killarna också och vi tjejer vann såklart för vi är då BÄST men nog om det. När vi skulle åka där ifrån så satte sig toni i framsätet alltså på förarsidan och jag och jenny ba kollade på varandra o jag LOVAR er vi tänkte samma sak.. *HJÄLP* alltså , hihi. Men han klarade sig faktiskt bra. Han skulle då backa ut bilen och fixa det sådära o det lyckades ganska bra men han vet inte hur man använder backspeglar haha. Deras mamma kör oss till bålsta där jag ska ha match och jag kommer dit precis före alla andra så jag stod där tillsammans med Leffe och väntade. Laget kom oh matchen slutade 6-3 till oss emot Vallhall. Jag fick två tacklingar som gjorde så jag sträckte muskler i högeraxeln och nere i ryggen typ men dom fick en 2:a ba för första gången så kapade hon mig fast jag inte ens hade med mig bollen ingenting ba sprang och visade mig, då kommer hon från sidan och ba springer över mig och jag slår huvet i nån klättervägg på andra sidan sarjen, men aja dom spelade FJOLLBOLL dom verkligen fjollade som fan när dom spelade, dom kan inte Innebandy. + dom skrek värre än när en kvinna föder jag svär.
Efter matchen tog syster pojkvän bror och jag pendeln från bålsta till sundbyberg, när vi kom hem så duschade jag och sen fixade mig Jenny gjorde det med så drog vi till nån pizzeria och Tim bjöd på pizza till mig och Jenny, mummis hihi och sen drog vi till Ica träffade Nicke och sen drog vi ner till ishallen. tobbe kom dit med !
Sen vare inget mera med det, vi drog hem typ halv tolv på natten och då satte vi oss och kollade på en film på tvn som gick yourest it park eller vafan den heter hihi IG i engelska omg. Den va nästan slut när vi kom hem men efter den så satte vi oss på madrassen och spelade neger och president klädpoker (I), och jag förlorade *suck* .. Men efter att jag torskade orkade inte dom spela mera så jag antar att det inte va lika roligt utan lilla mig (aa) hihi skojade. Sen låg vi mest o snackade med varandra lite smått sen somnade vi alla och sov gott.

Söndag:

inte så mkr hände idag. De va mest att jag drog upp förbannat tidigit för jag skulle ta 11 tåget hem till Uppsala men det va då ett stort misstag att göra. Det va tamefan bajare överallt på tåget fan dom hade tagit över tåget och Toni den bajare som han är säger ju såklart "ååh skön nu kan man känna sig hemma" maha failat men usch på hammarby säger jag ba stolt gnagare som jag är :). Men efter vi kom fram så tog Toni och jag bussen till björklinge där pappa hämtade oss och vi fick gå ut med soporna när vi kom hem sen så kollade vi ba på film och väntade tills jag fick främmande och då kom några kusiner och två fastrar + Urban och hälsade på och fickade. Sen när Lena Roger och Maja hade åkt för dom va sist då drog jag och toni och duschade sen la vi oss och kollade på "spök skeppet" om man ska skriva det på svenska fast det va en engelsk film men som sagt IG i engelskas dåda men fyfan va trött jag va under den filmen och jag fick ÄNTLIGEN se hela filmen utan att somna fyfan va stolt jag är över det alltså. HIHI ! Men efter den så la vi oss i sängen och sov fyfan va skönt det är att sova !


DET VA MIN UNDERBARA HELG DENNA VECKA 
nog om detta. bilder kommer senare idag
Jenny ska skicka dom t mig :) mkt "vackra" ;D
älskar er tre
bror syster pojkvän v
ni är mina skatter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0