ny blogg, read it.

har skaffat mig en ny blogg :) så ni hittar mig på den ist.
http://sofieaurore.blogg.se

bilder ifrån min avslutning igår

Igår fick jag äntligen sommarlov! Men innan det hade vi uppvisning på viktoria om vad vi lärt oss under det senaste året där ute. Riktigt kul var det & även tråkigt , men jag fick iaf vara polis.
Tänkte visa er en hel del bilder därifrån som togs av min pappa och även andra föräldrar som var där! ;)
jag med mina "polis-kollegor" emma & manda
finns massvis med bilder men för att se dom får ni logga in på facebook och lägga till mig som vän " Sofie Emma Aurore " och kolla på bilderna helt enkelt :)

tänk efter innan du handlar


Gumman, jag sjunker inte till din nivå. Du kan lika bra lägga ner ditt skitsnack, alla vet vem du är. Förstår inte hur folk egentligen kan lita på dig för du ska alltid berätta saker vidare & dessutom krydda på allting & du lägger dig i andras liv en aning för mkt, så mitt budskap till dig är tänk efter, du sårar faktiskt folk runt omkring dig & alla litar på dig mindre och mindre. Även din bästavän börjar se vem du egentligen är.

till dig mitt hjärta, jag älskar dig.


Jag kan inte med ord beskriva hur mkt jag älskar dig mitt mirakel.
Ingen kan ta den känslan ifrån mig, ingen kan ta mitt hjärta ifrån dig. Vi har båda gjort misstag, men vem är perfekt? Vi har gått igenom otroligt mycket tillsammans med varandra. Blod svett och tårar, men oavsett vad har jag haft dig närmast mitt hjärta i ur och skur.
Det har varit slut mellan oss, men vem bryr sig?! Inte jag.. Folk får klaga, folk får snacka men det är vårat förhållande, det är vi som bestämmer & jag älskar dig Toni Classon Kalliomäki. 2år, 2 veckor & 3 dagar nu på dagen har vi varit tillsammans och som sagt det har varit 29 månader med blandade känslor, misstag, kärlek, tårar, skratt, minnen, ja i princip allt som två själar kan dela så man bli ett tillsammans för det är just vad jag är med dig älskling. Vi två, vi är ett.
21 december 2009 , blev du och jag ett emot världen och nu i dagens läge kan jag inget annat än älska dig med hela mitt hjärta. Du är killen som verkligen fångat mig med storm och verkligen visat mig vad kärlek är. Du har mig fortfarande kvar efter alla snesteg som jag tagit och gjort. Det är helt otroligt. Ibland undrar jag för mig själv om jag verkligen är värd dig men varje gång jag frågat dig
har du sagt att jag är ditt allt och det är min bekräftelse ifrån dig, att du älskar mig.
Har hört av många att vi är sjukt söta tillsammans, frågar när vi ska ha barn tillsammans och ja, det är dig jag vill gifta mig med, det är dig jag vill skaffa barn och bostad med. Ingen annan. Dig!
Jag älskar dig - Toni Aatos Alexander Classon Kalliomäki, min egna lilla joker.
massa gamla bilder på oss två, (klicka på de små bilderna för att få se dom
i ett större format) :)

sofieaurore @instagram - follow me

bloggen tar för mkt tid

inget bloggande jag vet om det men jag har inte haft ork faktiskt :( känns lite mkt att ha allting rullande på en och samma gång, känns som bloggen tar för mkt tid utav mitt liv!
jag kommer inte vara värsta aktiv på bloggen längre som jag varit förut & era kommentarer ni skrivit kommer jag ta itu med senare när jag kommer hem ifrån sthlm.

Sarah Tjulander & Gustav (GMX)

Älskar den här låten! :) så jävla fin & det är den bästa musikvideon han har gjort, helt klart 5 smultorn av 5! ;)
RSS 2.0