NYÅRS OUTFITEN



Stumpbyxor - H&M
Svart tunika - Gina tricot
Kort koftan - H&M
Rosetten - Lejons, även köpt på H&M



Såhära ser vi som sagt var ut idag. Så söta vi är. Lejon har lockat mitt hår men det syns inte så jättebra på dom dära bilderna men på den stora bilden syns det.. (klicka på dom små bilderna för att se dom i större format).

Nu hoppas vi på att killarna är klara så vi kan möta dom i karlberg för att åka,
jag är så sjukt taggad & min magvärk har försvunnit helt än så länge vilket är skönt som fan.
Inte låta det förstöra hela dagen! Måste dra nu annars kommer vi försent + vi måste städa
upp efter i lägenheten & diska efter vi käkade mat & drack kaffe.

Tjingeling på er sålänge, ni får antagligen en uppdatering imorgon med bilder och hela högen.

NYÅRSAFTON !

Precis kommit hem till Lejon i årsta och hon är inne i duschen just nu och sen är det min tur. Men tänkte slänga in ett inlägg snabbt om hur min nyårsafton kommer se ut !

Vi ska fixa oss och sen ska vi käka toast och åka till killarna som kommer vänta på oss i karlberg och därifrån åker vi till häggvik hem till någon Bella som har fest. Det ska bli trevligt, jag hoppas killarna fixar raketer nu medans vi är borta , det va iaf vad Toni sa till mig innan vi åkte hit.

Nu vart lejon klar inne i duschen så nu är det dags att jag ska hoppa in i duschen och tvätta håret.

Dagens outfit på mig och lejon ska vi försöka fixa och lägga in innan vi drar.
Nu måste jag skynda mig så jag hinner bli klar. Älskar er läsare !



(random bild ifrån arkivet)

KAN MAN BLI FULL PÅ LYFT? VI KUNDE TYDLIGEN

Nästan precis hemkommen ifrån Huddinge tillsammans men lejon. Hade helt underbar dag idag.
När vi kom fram till huddinge så tog jag ut pengar sen gick in på guldfynd och köpte en 40-års present till min mamma som fyller nästa söndag & sen väntade vi på Dennis och hans söta tjej.
När vi träffat dom så gick vi till en pizzeria och käkade as goda pizzor där.

Bilder har tagits under dagen och även filmer (två st) som ni ska få se. Men här kommer bilderna

Bus med killarna innan vi åkte:


Under tiden vi va i Huddinge (pizzerian);




Påväg resan hem till Sundbyberg;




Bilderna som togs under tpgresan påvägen hem. Nu ska jag ge er våra egna "seriösa" filmer =) , ni måste bara se dom. Bästa ever jag lovar , ni kommer garva ihäjl er om ni har samma humor som oss.

Andra videon ;

 

 

Nej nu ska jag tappa upp ett bad innan killarna kommer hem ifrån träningen och slappna av i ryggen sen ska lejon göra detsamma och när båda är klara ska vi massera varandra tillsammans med en massageolja som Tuija tog fram till oss två. Hehe , lejon sötnosen har somnat breve mig, så jag väcker henne nu. Elak som jag är. Dags att kanlla iväg , jag ger er ett inlägg senare.

GODNATT PÅ ER ALLA LÄSARE

Precis tagit en nattcigg tillsammans med Lejon och borstat tänderna rena och fina. Nu sitter jag i sängen och ser på när Tim & Toni spelar NHL, lejon ligger i Tims knä och jag sitter i den andra sängen lite mera off ifrån dom andra medans jag skriver detta !
Morgondagen kommer se ut på följande sett att jag kommer försöka gå upp vid tolv, träffa Jessica vid solna centrum ge henne 100 kronor som jag lånade idag till bion sen ska jag in till stan och möta dennis och antagligen följa med honom till huddinge sen ska jag hem igen till killarna och vi ska fixa raketer tror jag.
Men iaf det är morgondagen. Nu ska jag se klart på när killarna spelar och så ska jag kolla fb och bdb efter det spela klart ett spel på Lejons mobiltelefon som jag började på tidigare. Hörs imorgon jag försöker sätta mig vid datorn och ge er ett inlägg om dagen senare på kvällen iaf :) jag funderar med på att slänga in en hiss och diss imorgon men får se vad jag hinner med.. Godnatt på er , kram sofie.
Tvillingarna knasboll får stå för nattens inlägg. Älskar er läsare, men hör av er mera i kommentars fältet tycker jag.

LUGN MEN ÄNDÅ HETTSIG DAG IDAG

Idag vaknade jag med Tim , lejon och Toni. Men vi vaknade tack vare lejons telefon som ringde men iaf så ringde jessica till mig och sa att dom skulle på bio o frågade ifall toni o jag ville med o det gjorde vi så nu har vi precis kommit hem ifrån bion och den va ganska bra. Vi kollade på easy A =) rolig film.
Nu iaf sitter jag och väntar i köket på maten medans Tuija springer runt o lagar den o toni sitter o vardagsrummet o typ kollar vad det ska bli på TV ikv.
Kvällens planer har jag ingen aning om hur dom ser ut men hoppas iaf lejon och Tim kommer hem hit (deras tur iaf att sova i stora sängen) & då kan vi kanske ha spel eller filmkväll =) men som sagt får se helt enkelt.
Imorgon får jag även mina pengar då ska jag ge Jessica 100 kr som jag lånade av henne idag sen ska jag på stan med lejon och kolla på ngt till killarna och sen ska jag försöka hitta någonstans att vara på nyår.
Men hur som helst så ska jag dra nu och kolla vad Toni gör för ngt kuligt ute i vardagsrummet nu !
Btw: jag fick med mig hem 2 par string ifrån HM så nu har jag använt upp presentkortet. Hörs senare !
Tonis tvilling brorsa får stå för bilden på detta inlägg :), snygg du är vännen !

BABBEL & KOLLA LEJONS BLOGG

Min dag har vart helt verklig. Läskigaste snubbarna som typ spanade in mig och lejon på HM när vi shoppade där. Köpte två snygga saker ni får se en outfit bild på nyår , tänkte ha på mig det dära på nyårsdagen iaf.
Om ni vill veta mera så läs på http://simpleeheart.blogg.se så får ni se det mesta för jag pallar inte skriva !
nu ska jag iaf gå och chilla tillsammans med älskling bror o syster (incetst är bäst, dags att dra till nästa fest) höh ett uttryck jag använt ganska länge vettu, nej men nu ska jag dra o sluta babbla... men checka hennes blogg, hon har precis startat ! vi hörs senare med bilder och lite mera ;) pussen
klicka på bilden för att enkelt komma till hennes blogg.

NU ÄR JAG I STHLM IGEN

Jag sitter nu hemma hos toni och precis gjort mat. Väntar också på lejon som snart är här då ska vi dra ner emot stan och kolla på hm och använda upp mitt present kort, får se vad jag får med mig hem. Jag ska även kolla på vad toni och tim ska få senare på torsdag så jag vet exakt var jag ska gå och sådära :)
Nu har jag iaf käkat upp min mat och ska diska tallriken och sen ska jag bara snabbt fixa till mitt smink som fuckades när jag va ute och sen är nog lejon här då ska vi som sagt ner på stan. Kanske träffar Ida när jag kommer ner, ba kanske. Får se ! :) men nu ska jag dra.
Toni och jag på upptåget till upplandsväsby
Jag lägger fjortis posen !

KORTFATTAT

Drar ett snabbt inlägg. Idag har jag varit hemma och sovit typ men efter jag vaknat och käkat o öppnat klapparna klart så drog o jag och toni till stan tillsammans med emma, inget mera med den dagen,
Jo jag satt i över en timme och fixade nya clips på det oanvända löshåret så nu är dett mkt freschare :) hehe ! Men jag ska sova nu och vi hörs mera imorgon (senare idag) , jag ska till sthlm och ska träffa lejon på stan men uppdaterar då.

MITT TIDSFÖRDRIV TO NIGHT AND EVER HEH



Nu tänkte jag visa er alla mitt lilla tidsfördriv för nattens uppesittande. Denna lilla filur med namn Mathilda har hållt mig vaken nu dom senaste timmarna (ifrån 00:30) på ett ungefär. Och tanken är väll att vi sitter uppe hela natten fakatiskt. Iaf vårat samtal under nattensgång har vart alltifrån kärlek, papperskorgar, seghet, sex, players & massvis med annat som jag inte kommer på nu.

Hon har faktiskt en blogg. Hon startade den idag tkr ni ska kolla in den http://barbiem.blogg.se & ge henne en chans och döm henne inte för hennes uteseende för tro mig bruden rockar & lever livet..
Ge min lilla docka en spark i röven och få hennes blogg läst ! Det diggar hon.

"underbart nattinlägg såhära på morgonkvisten" - typ humor..

FLORIDA I OKTOBER MABY =D

Sitter och drogar en låt med Justin bieber - never say never. Tro det eller ej men jag diggar låten + killen som är med i karate kid är med och sjunger i den. Men aja hur som helst jag snackaar med Ida på msn också om att jag ska få följa med henne till Florida i oktober så jag ska spara pengarna efter sommarjobbet. Längtar redan ! Hoppas bara jag får för mina föräldrar. Jag ska snacka med dom senare angående det. Men man kan ju alltid hoppas åtminstonde. Nu ska jag iaf fortsätta snacka med Ida + andra på msn som är vakna så hörs vi senare idag för jag ska snart iaf lägga mig i sängen och åtminstonde försöka sova lite granna innan jag ska upp vid halv sju igen. Så vi hörs senare, älskar er läsare.

Btw: Kommentera mkt mera än vad ni gör.



" I never say never , I fight to the end. You see "

VECKANS PLANERING..



Måndag; Åka hem till min mamma 06:45. Sen kommer Toni & jag ska öppna flera julklappar
Tisdag; Åka till Sthlm (troligen) tillsammans med min babe & förhoppningsvis träffa Lejon.
Onsdag; Inget planerat än så länge
Torsdag; Träffa Dennis fixa några saker & köpa försen julklapp till Toni & Tim..
Fredag; NYÅRSAFTON, mera behövs inte säga. Ska iaf träffa underbara människor!
Lördag; Va hemma och antagligen sova sönder dagen. 
Söndag; Åka hem till mamma igen & sover kvar där så pappa hämtar mig på måndagen efter han slutat att jobba. 


 
Det är mina planer inför veckan som kommer. Vad har ni för planer ?

SARAH CARLSTEN



http://shms.blogg.se

Kolla in brudens blogg. Läser den varje dag & hon gör designer till dom som vill.
Läs mera om hennes vardag, vänner & designer m.m ! Ni blir inte besvikna.
Ni kan också kolla in hennes design blogg. Där lägger hon in alla sina designer som
hon gör till sig själv och andra, http://sarahtestar.blogg.se/ bara att spana in.

FARMOR OCH FARFAR IDAG

Vaknade precis av att pappa kom in och väckte mig igen och sa att vi ska va hos farmor o farfar klockan 4 så jag satte mig upp och gjorde klart deras julklapp som jag gjort själv. Nu ska jag klä på mig andra kläder och ta bort mitt smink som jag somnade med på. Jobbigt ! Vi ska typ käka julmat och sen ska vi fika med knäck och sådära och byta julklappar :) , nu måste jag dra för pappa skriker att vi ska åka om 30 minuter.Hörs senare!

MIN JULAFTON



Pappa kom in och väckte mig vid två tiden ungefär och säger godjul och frågar om vi ska sätta oss och se på en film och dricka morgonkaffe och ta några bullar och jag säger ja och tar på mig morgonrocken. Sen öppnade jag några av min julklappar (ska öppna flera imorgon).. Och vi kollade på två filmer sen spelade ett spel och kollade på en film till så i år vart det ingen kalleanka faktiskt !
Nu ska pappa göra lite gröt och skinkmackor till oss och så ska vi spela ett familje spel efter det så för oss är det helt enkelt en vanlig lugn dag egentligen & jag njuter så av friden. Inte ens klätt på mig kläderna än och det är så skön + jag har på mig underbart varma tofflor pappa köpte till mig =) helt underbara..

Vi kommer antagligen se på film ända fram till sent i natt och jag har inget emot det alls. Bara mysigt ! Men nu ska jag faktiskt stänga av mitt element as varmt här inne & så ska jag fortsätta me farmor och farfars julklapp som dom ska få imorgon. Vi hörs senare då kanske jag kommer med något låttips eller nånting annat, vi får se.

GOTT NYTT JUL LÄSARE



Till er alla från mig ; ett gott nytt jul

Ligger just nu i sängen och lyssnar ljubok. Har inget att göra! Fett uttråkad måste jag säga.
"tänker du på det vi hade förr ens?" ... Nu ska jag göra andra saker på datorn och sen
försöka sova lite granna. Senare idag blir det mys ensam med pappa och öppna
julklappar ! Godnatt eller något sånt dära.

HEMMA NU & KÖR EN DISS & EN HISS



Min Farmor & Farfar, helt underbara och jag älskar farfars humor & han är verkligen stark. Längtar redan efter dom igen när jag hälsat på dom. Men på lördag ska pappa & jag åka dit på julmat så då träffars vi igen.



Rökning. Nu undrar säkert ni varför jag dissar det när jag själv röker , men då ska jag säga det till er det är varken bra eller nyttigt så egentligen. Man får fulare tänder, taskigare kondis , man kan få lungcancer & ens lugnor blir typ svarta.. Liksom INGET är bra med rökning förutom att man bli väldigt lugnare om man är upprörd eller nånting. Men dissar rökningen & slutar faktiskt efter nyår & innan min 17 års dag i mars så ska jag vara rökfri. Det har jagbestämt annars bestraffar jag mig själv och säger åt mina föräldrar att inget köpa i födelsedagspresent till mig.. Den ni ! Duktig chey om jag slutar.

EGOIST ? JA VISST. ALLTID BRA VETTNI!



Nu har jag fixat mig klart och jag ser ut såhära. Lite ego bild jag vet men jag är fin ändå !
Ska åka till affärn och ta ut paket tillsammans med pappa och Toni alldeles straxt och även
handla sen begär vi oss in emot stan och dumpar av Toni på en busshålsplats så ska han
ta sig hemåt :( & sen begär vi oss vidare till faster Karin.
Vi hörs när jag kommer hem, då tänkte jag ta en hiss och diss också.. Ska komma på 3
saker av varje några riktigt bra.

MIDDAG HOS FASTER KARIN IDAG



Hallå alla läsare där ute. Nu har jag vaknat , ätit äggmacka & medans så ser jag på andra harrypotter filmen. Jag ska kolla klart på den nu och sen vid sex tiden ungefär kommer jag och pappa åka till min faster inne i stan och äta middag den sen antar jag att det blir bingo, det brukar vi spela när vi är där. Eller så sällskaps spel. Får se ! Men jag skriver iaf när jag kommer hem , vi hörs senare.

BILDERNA SOM VART BRA ..


Egoist ja visst, varför inte liksom ?

första o ända bilden där toni va med. kolla liten rebecca ser ut att va

Kolla in bitchblicken hon ger mig.



Ser ni våran diskution ? Vi snackade om nånting..

.. lägger fetaste posen yeeeeeaaah ..

RESTERANDE BILDERNA KOMMER SENARE

Kommit hem nu o det va varmare att gå nu fast det va kallare ute än när vi gick. Nu är det 30 minus grader men jag svettades när jag gick. Men nog bara för jag hade mkt kläder på mig. Nu ska jag och Toni sitta och dricka glögg med pappa och se på reprisen av deckaren som vi missade , ni får en bild sen får ni resterande när jag kommer tillbaka.

HEMMA HOS REBECCA & NU FOTOGRAFERING

Hemma hos rebecca nu. Vi gick hit , jag och Toni. Fyfan va kallt det va asså ! :( men när vi kom fram så gjorde hon te till oss. Mumms på det iaf. Nu är det tänkt att vi ska dra ut och ta kort sen ska vi in och värma oss lite antar jag och sen ska jag och Toni gå tillbaka hem , och det är ju som sagt 1.2 kilometer :/ & det är 26 minusgrader , man är ganska stelfrusen när man kommer in. Men pappa ska göra glögg till oss som vi kan dricka när vi kommer hem , lagom varm och sen kommer vi antagligen sova. Ni ska få bilderna senare idag eller imorgon på oss =) nu ska vi dra ut ,pussen ;*






Några bilder sen i somras som vi tog. Toni är fotografen, idag ska det komma liknande bilder fast kanske inte sittandes dåra med tanke på att då blir man kall om rumpan =) hörs.

DON'T GIVA A FUCK




Jag tänkte ge er en as bra låt, han e feta grym.. Lyssna hela han lägger in 5 låtar så det blir en och han sjunger den perfekt. Jag har visat den till er förr men nu vill jag visa den igen och lägger den i rätt kategori också ! Nu är det dags för mig att käka mat så vi hörs senare.

GODMORGON SVERIGE

Precis vaknat och ligger nu i sängen med Toni tätt nära mig efter en lång ocg mysig går dag! Vi tillbringade tiden med pappa, och han gjorde underbart god mat till oss och han sjäv tills deckaren började, morden i sandhamn. Efter den satt vi mest och snackade sen satte vi i en film som inte va så bra men pappa skojade till hela tiden om scenerna så det vart lite roligare att se på filmen.
Men nu idag så tänkte vi inte göra nånting speciellt utan bara vara hemma och ta det lugnt eller kanske åka till björklinge och träffa några det får vi se ! Men nu ska jag iaf gå på toa för jag är kissnödig. Ni vet sådära intressant att veta såhära på morgonen hehe .. Hörs senare ..


ETT HELT ÅR HAR REDAN GÅTT..



12 månader
52 veckor
365 dagar

har vi hållt ihop tillsammans med är så glad att jag kan kalla dig min pojkvän!
jag älskar dig Toni, ett år tillsammans med dig är inte lite & det ska bli flera
veckor, flera månader och hoppas på flera år !

BÅLSTA IDAG ! HOCKEYMATCH

Igår åkte vi inte till norrviken utan vi ute med johan tobbe felicia och tim ist :) det va ganska kul men sen drog jag och toni för jag pallade inte va kvar längre :/ tyvärr.. så vi gjorde popcorn och kollade på film typ o myste !
Idag ska vi åka till bålsta och kolla på när toni och tim spelar och angeelica ska komma dit tillsammans amed sofia och sen kanske axel kommer dit ! så jag sitter med trevliga personer och kollar. länge sen jag träffade angelica och sofia , typ innan sommaren eller något liknande :) saknar min fru.
Nu ska jag fixa mig och se lite mera på spy kids som går på kanal fem just nu. Vi hörs när vi kommer hem.

HEMMA GJORT SPA & CHILLKRÖK SENARE

igår va jag med lejon och toni och tim så drog vi till sollentuna och va med massa kompisar och det va nice förutom senare på kvällen dåra men det tas inte upp. men idag iaf skatoni och jag på chillkrök hemma hos en kompis till oss så ha skippar matchen idag med aj (: hihihi.. Nu ska vi iaf bada och toni använde någon grej så hela vattnet är blodtrött och luktar jordgubb :D mysigt, + så ska vi massera varandra.. ännu mera mysigt ! :D

VAFAN SKA MAN GÖRA IDAG DÅ

Sitter i sthlm nu och jag vaknade precis och duschat har jag med gjort så nu sitter jag och letar fest eller något att göra ! toni har träning klockan 5 och ska ner o kolla på den (= sen får vi se hur vi gör , kanske drar till jessica om dom hittar någon fest annars blir det nog dra till lejon om hon kommer ner och kollar träningen.. :) men jag försöker uppdatera så mkt jag kan nu medans jag är i sthlmm. Men ska dra o göra mat nu !
Bild på mig och jessica ifrånen fest för ett tag sen (=

KISSIE I EGEN HÖG PERSON



OMG säger jag bara ! Hur vågar man se ut sådära egentligen... -.-' det dära är då alltså Kissie i egen hög person ! Hon tar allstå nakenbilder för att sedan täcka över med rosa rutor (på hennes blogg) för att sen lägga ut det på sin blogg och säga att hon inte tänker visa sina underkläder..
Jag menar allvar , vem fan gör sådära & jag hittade denna bild på en bloggerskas blogg alltså det är pinsamt HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH skrattretande !


Aja what ever jag ska dra till Sthlm idag & jag ska snart tagga , men jag har bett Toni ringa mig men han ringer ju aldrig den förbannade bögen !  (:

Och som några redan vet så kan jag inte messa än men jag messar ut ett sms till alla sen som har mitt nummer o jag har kontakt med så alla vet att jag kan det igen (: tills vidare får ni ringa mig om ni vill ha något sagt, nej men nu bär det av till sthlm, elr ah så fort toni ringer mig ! ;D

LÄNKAR AMANDA



Tänkte länka eller ha tipsa om en blogg. Tjejen som driver bloggen är otroligt söt och hon är väldigt bra skrivare & hon skriver om det mesta i hennes blogg, om sitt liv, vardag, tankar o även sin pojkvän. Ta en titt vettja : http://soere.blogg.se/  .... Ni kommer inte bli missnöjda!

FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD !

Postat av: emma

Hejdu! :)

Ja, det skulle jag kunna göra.
- varför började du blogga?
- vilka bloggar läser du?
- klädsmak?
- vad vill du bli när du blir stor?
- hur skulle du reagera om din
pojkvän var otrogen?

1. jag blev inspererad av paow och dom dära andra bloggarna faktiskt.
2. jag läser massa olika bloggar men min pojkväns blogg & mina andra kompisar men jag läser inte dom dära stora bloggerskorna , jag har inte fallit av intresse för dom men jag kan besöka paows blogg ibland.
3. jag har ingen stil precis men jag använder mest det jag tkr är skönt 

Postat av: toni <3

1 : vad skulle du göra om du vann 1 miljon ?
2 : vad önskar du dig i julklapp ?
3 : blont elr brunt hår på en kille ? :)
4 : vad önskar du dig i födelsedags pressent ?


1. Jag skulle nog åka utomlands för en del av pengarna. Köpa en egen lägenhet eller ett litet hus som passar mig , en katt och så skulle jag köpa mat och möbler med mera för resten och om det vart något över av pengarna skulle jag shoppa upp eller fika för resten.
2. Jag önskar mig ingenting av dig älskling, du har redan gett mig för mkt.
3. Beroende på vad för stil och ansiktsdrag han har i ansiktet men du skulle nog passa i båda eftersom det är det du vill veta ifall du skulle passa i det.
4. Du , det har jag inte ens tänkt på en. Trottsallt 3½ månader kvar tills jag fyller

Postat av: Nathalie

1. förebild?
2. skulle du ta en vän före en kille?
3. va har du för musiksmak? :)

1.
jag vet faktiskt inte.
2. beror på ifall jag inte träffat vännen på länge då skulle jag kunna göra det
3. jag har olikmusiksmak, jag lyssnar på det mesta. 

Postat av: mayahedström

vad är det sorligaste du verkligen varit med dom? kram

jadu finns massa saker men mest att martin tog sitt liv tror jag.. 

Postat av: Amanda

har du blivit sårad nångång när det gäller kärlek?
berätta gärna :)
sorry om det är för känsligt, du behöver ej svara om du inte vill :)

som jag skrev här ovanför så tog ju en kille jag hade sitt liv så det va ganska sorgligt och det hade med kärlek att göra. alltså inte över att han tog sitt liv utan att han o jag va tillsammans när det hände.. men mera än så orkar jag inte berätta såhära öppet här på bloggen utan det är mera privat. 

Postat av: emma

HUr många läsare har du per dag/vecka? skulle du kunna printa och visa? :)

tyvärr vet jag inte hur man printar , jag är lite efterbliven jag vet me jag har ungefär 120-150 om jag inte använder såna dära "mera besökare" hemsidor för då kan jag få mera än 300-400 läsare. Helt olika på hur aktiv jag är på hemsidorna men som sagt  120-150 läsare om jag inte använder någon sida :) 

Postat av: frida

vad tycker du om mina bloggar? vad kan jag skriva mer om osv?(:
har du färgat hår,löshår eller är det naturligt? jättefint iaf:)

Jag tycker om dina bloggar framförallt ryttarbloggen din. Läste igenom den snabbt när du skickade kommentaren o kollat lite då o då om dagarna. För hästar är sp roligt att läsa om och hur det går för andra ryttare som har hänt och hur dom arbetar med sin häst men jag tkr mera video inlägg på när du rider. Går det att fixa kanse ? ^^
jag har färgat mitt hår blont igen har alltid vart det förutom några gånger då jag vart brunet. men jag använder löshår ibland men inte så ofta på grund av att det sliter ganska mkt på håret om man tupperar och sådära så jag är lite försiktigare med det nu. Tack ! 

Postat av: Rebecca

nämn 3 saker du aldrig skulle klara dig utan :)

detta är ju inte precis någon fråga men visst jag kan skriva ner tre saker.
1. mamma & pappa
2. Min pojkvän
3. Mina närmaste vänner

Postat av: Linn

din bästavänn ?
röker du ?
när blev du & din kille tillsammans ?
vilka bloggar läser du mest ?

kommer inte på flera, iaf dags att träffas snart ;]
puss !

1.
Min bästavän, hm. Aah fast bråken osv måste jag säga Tim Classon<3
2. Japp jag röker men jag ska faktiskt sluta efter nyår (:
3. 21 december 2009 alltså om 6 dagar har vi ett år tillsammans.
4. http://sagahusberg.se , http://feliciakyllers.nu , http://angelicajunegard.blogg.se , http://shms.blogg.se dom bloggarna läser jag varje dag så fort jag får tillgång till dator någonstans måste jag kolla in dom innan jag går därifrån. Det är typ standard! Hoppas dom läser min lika mkt också (: 


Postat av: Anonym

hur träffades du och din kille?`:)

den historien har jag redan tagit förut o jag har inte riktigt tid att förklara det nu men jag lovar jag ska skriva ett inlägg om hur exakt vi träffades ifall ni orkar läsa det sen :) men jag vet inte när men håll utkick , senare ikv kanske. Får se !

Postat av: F i g a r o'

Vem var din första kärlek?
Stjärntecken?
Längd?
Musik smak?

Martin va nog min första kärlek tror jag. Den stora alltså!
jag har fiskarnas stjärntecken
172 och kommer nog inte bli längre
Jag lyssnar på det mesta !



Så det va frågorna ifrån frågestunden så den är avslutad nu och det kommer säkert komma flera såna dära fast nu får vi vänta ett tag med det =).. Nu ska jag och Frida ner till stan eller ah snart ska kolla lite mera saker på datorn och kanske typ gåpå toa börjar bli kissnödig,hehe intresaant :O ?! eller inte.
Vi hörs senare när jag kommer hem och som sagt jag ska försöka orka skriva hur jag och Toni träffades då eller så gör jag det på våran årsdag , lite mera spännande då tkr jag.

MUSIK TIPS / NY KATEGORI

Jiiimpa & DKR - Hittar inget svar

Sean Banan - Gott nytt jul

Mohombi - Bumpy ride



Tre låtar som jag tänkte tipsa om. Sköna sådära tkr jag..
Jimpas & Daniels låt är ny , den vart klar för inte alls länge sen och daniel äger!

JAG VART DAGENS HJÄLTE FAKTISKT !

Idag va jag i skolan och tyvärr kunde jag inte uppdatera därifrån för idag så hade vi ett filmteam i skolan som filmade lektionerna & sen itervjuvade några eller hur det stavas. Filmen kommer att visas upp på gymnasiemässan till våren & så kommer den att vara upp på deras hemsida (min skola asså) samt youtube. Så tyvärr så kan alla ni se den , men jag tänkte lägga upp den på bloggen ändå faktiskt. Fast hur som helst.. På mattelektionen hade vi underbart kul, fyfan asså jag filmade lite granna av lektionen som jag tänkte visa er lite här längre ner.

Efter skolan drog jag och Frida ner till stan käkade gyros tallrik och sen mötte vi Madde och jag gav henne pengar sen tog vi bussen som kom 1 minut efter vi gjorde det & drog hem till mig. När vi kommer hem till mig så kollade vi på fuskbyggarna och dricker en varm kopp te. Super trött vart jag efter och det vart hon med så hon gick hem till sig men vi bestämde att vi kanske ska träffas senare. Men ska ju va med Emma idag igen.

När Frida drog sen så gick jag upp la mig i sängen och kollade tv lite granna sen la jag mig och läste ut boken jag började på igår kväll, super bra. Sträckläste den ! Dunder bok verkligen. MEN precis när jag lägger ifrån mig boken för att vila lite granna innan Emma messade mig så knackar det plötsligt på dörren och ja flyger upp ur sängen och ner till hallen och öppnar då står en man där och säger att en kvinna söker min mamma som har fått problem med sitt ben och kan inte gå och hon har sin hund med sig. jag tänkte ba "shit vafan mamma är inte hemma" men jag bestämmer mig för att säga att jag kan hjälpa henne hem. Så han går och säger det till henne och jag springer upp på mitt rum och tar på mig ytterkläder och så springer ut och försöker få henne att vilja stödja sig på mig och kunna gå hem.. (hon bor på samma gård som mig) men hon ville ist att jag skulle ringa på min andra granne så jag gör det men föräldrarna i huset kunde inte så pablo och simon fick hjälpa mig och dom tog hennes hund, kasse & väska medans jag hjälpte henne hem. Hon kom hem och hennes man kom hem liten stund efter. Nu har mamma vart där och kollat hennes fot för jag berättade för henne om vad som hände idag med det & hon sa att dom skulle åka till sjukhuset för hon kunde inte röra på hela benet. Mamma föreslog det till dom och dom hade redan bestämt sig för det så det va bra !


VIDEON IFRÅN MATTELEKTIONEN ! VÄRD ATT SE PÅ. URSÄKTA MITT GARV BARA



Nu ska jag dra ut med Emma hon är vid bommen och väntar på mig ! Men kom ihåg min frågestund , finns fortfarande chans att fråga frågor. jag har bestämt att jag svarar imorgon antingen i skolan eller efter skolan :) men jag skriver något inlägg senare. Puss så länge, !

HISS & DISS INNAN LÄGG DAGS



 ♣  Facebook, den sidan har ju typ blivit värsta nyhets sidan ju. Man får reda på saker mkt tidigare där än vad jag man får av TV. Visst inte lika mkt information såklart men man får veta allting innan ! (y)

Sofia Lejon, ah ni ser lite ovanligt att hissa just en speciell person kanske men jag tänker faktiskt göra det. Underbarare tjej får man faktiskt ta och leta efter.. Och jag lovar er , henne kan man lite på till 110% om inte mera, finaste vännen min. Henne tänker jag hissa & tänkte även ge er hennes blogg http://simpleeheart.blogspot.com , personligen läser jag den varje dag. Jag Älskar dig underbara vän !

Ishockey, en sport jag själv inte kan spela men den är otroligt rolig att kolla på. som några av mina vänner vet så har jag väldigt mkt hockey runt om kring mig ända sen jag va mindre. Hockeyfamilj, hockypojkvän/bror (tim) & sen är min morbror faktiskt matrialare för VIK-hockey (västerås) och det är lite coolt tkr jag.



Min kondis, Den liggen verkligen nere på minus nu. Men det är ju pågrund av mig själv och inga andra dåra men det ska ändras faktiskt !

Små fjortisar, Alltså jag lackar som fan på såna små idiotiska SAKER (kallar dom för det) som tror dom är nånting och tror dom kan säga lite vad som helst till allt och alla bara för dom har sin lilla fjortiskräts runt omkring sig. Det är verkligen irriternade, tkr jag !

Busringningar, jag vet att det inte bara är jag som får samtal ifrån dolt nummer som ringer och bara snackar på. Allt ifrån hot till barnsliga samtal till mycket mera. Och jag tkr det är fruktansvärt drygt & att ens folk har så tråkigt liv så man ens gör det så det tänker jag dissa idag !

MAMMA VECKA IGEN

Jag sitter just nu hemma hos min mamma och gör absolut ingenting. Jag är glad idag men ändå så är jag så nere så jag mår illa.. Menmen. Pappa skjusade hem mig till mamma och jag hoppade in i duschen så fort jag kom in sen så ringer mamma och ber mig komma ner till pizzerian med en bok som hon skulle lämna tillbaka i boblioteket på skolan så gjorde jag det. Sen lånade hon 3 nya och vi gick sagta hem sen så nu är jag här och gör ingenting, sitter bara här och tänker på hur det ska bli mellan mig och min efterlängtade bror.. Fast som det ser ut nu så kommer det bli bättre än vad är i dagens läge iaf !

Och för er som missat det så har jag en frågestund igen och det är bara att klicka HÄR eller skrolla ner till inlägget under detta så kommer ni dit. Ställ gärna massvis med frågor ! :) tack för mig så länge.

TÄNKTE HA EN ...



Svarar på alla frågor som är vettiga att svara på så va seriösa när ni frågar!
Jag avslutar denna frågestunden när jag fått tillräckligt med frågor så sprid gärna att jag har frågestund på min blogg. Läs känna er bloggerska ! ;)

VECKANSBLOGG VINNAREN

Vinnaren av veckans blogg vart : http://nathaas.blogg.se

Grattis tjejen ! Kolla in hennes blogg. Klicka på länken för att komma till den.

TOAST & SNACK MED PAPPA



Ligger nu med älsklingen i sängen och jag ska gå upp snart och klä på mig och göra toast till mig och sen sätta mig och snacka med min kära pappa ! Och senare ikväll blir det glögg och film. Mysigt värre ! Men nu har jag inte så mycket mera att skriva så vi hörs senare. Eller jo det är ju tredje advent idag också så jag antar att glöggen står för det. HAHA flumm. Vi hörs senare!

VARNING LÅNG INLÄGG : STALLTJÄNST + MERA

Kom precis hem ifrån kusinen.
Ställtjänsten va as jobbig. Jag fick göra allt sannas jobb förutom att mocka. Jag fick lägga foder i påsar gjorde sammalagt 13 påsar och väga så det va rätt kilo i varje till varje häst. Sen fick jag fylla på med hö i alla boxarna där sanna hade mockat klart sen fick jag sopa hela stallgången och sopa ut det och sen hjälpte jag med att ta in hästarna. Men medans jag höll på med fodret så hade jag iaf Toni men han lekte mest med en av stallägarnas hundar som hette Arvid, fett söt hund. Han tog även bilder medans jag jobbade med fodret, tänkte lägga upp dom bilderna så det kommer in lite nytt på bloggen :)..



jag jobbade häcken av mig medans toni fotograferar & vovven posar inför kameran. Seriöst , fett söt! Jag ville kidnappa hem den men det går ju inte.

Försökte få honom lugn, han hoppade hela tiden. En gång försökte han hoppa i påsen när ja hälde i allting i påsen. alltså han va skit busig och ville ha uppmärksamhet hela tiden.. :)

en av hästarna jag tog in. den största av dom alla typ & hon va as vacker. fine bilden är inte så fin men hon va verkligen fin & så va hon skit stor, fick knappt på henne grimman först ute i hagen för hon hade huvudet högt upp så jag fick stå på tå medans jag trök ner hennes huvud med ena handen sen samtidigt försöka få på henne grimman. men sen gick det bra :) tog även in en fölunge eller ah 3 åring tror jag han va och han va också stor. Ingen häst där va liten precis..


Sen när vi va klara där så åkte vi till axlunda gård där sannas mamma bor och så fick lägga in hö ännu mera , en stor jävla bal och jag hade verkligen ont i armarna men jag och sanna busade i höt med hästarna ett kort tag så det vart roligare då såklart och toni han bara stod och kollade på och njöt av att se mig arbeta som en galning -.- verkligen bussigt av honom. Aja sen fick jag ta ut sötaste nestor i hagen för han va inställd i en box inne i stallet men skulle tydligen ut. Det va en av hästarna jag lärde mig rida på och faktiskt den första jag galoperade på för er som ville veta.. Fast hur som helst så fick vi som jag sa kvällsfodra där uppe också men det gick betydligt mkt fortare än vad jag trodde för dom använde visst bara tre av hagarna.
Efter vi va klara där så åkte vi till affärn hanlade godis och läsk sen drog vi hem till sanna och duschade, underbart skönt va det så nu är jag ren och fräsch och luktar för hoppningsvis inte lika mkt häst och stall som jag gjorde innan :) det är bra iaf. Efter det drog vi hem till hennes farmor och farfar och va husvakt ett tag och såg på en film och käkade godis samt drack läsken vi köpte, mysigt värre men vi vart as trötta alla tre.. Sen skjusade hon hem oss och nu är vi hemma..

Så nu hade vi tänkte lägga oss i sängen se på en film eller bara sova för jag ser nästan dubbelt, är äckligt jävla trött i huvet och framförallt i armarna. Tro mig stalltjänst tar verkligen på krafterna. Men det va roligt och underhållande framförallt deras söta hund :) Men vi hörs senare idag och då ska jag säga till er vem vinnaren av veckans blogg är :)..

RÖSTA PÅ I VECKANSBLOGG OCKSÅ. LÄNKEN HITTAR NI LÄNGRE NER UNGEFÄR TVÅ INLÄGG NER ! KLICKA PÅ DEN OCH RÖSTA PÅ NUMMER ETT FÖR DET ÄR JAG. KOM IGEN NU TROGNA LÄSARE. RÖÖSTA!

STALLTJÄNST

Min kusin ringde mig nyss och sa att hon va påväg till sitt jobb i örke och frågade om vi ville med och vi har inget för oss så jag svarade ja :) så hon kommer och hämtar oss klockan fem och då ska vi åka med henne dit och hjälpa henne i det stallet med att mocka fodra och sen kanske ta in dom hästarna :) får se om vi måste det. Toni ska nog inte göra så mkt han kan inget av det dära men jag va tydligen tvungen att hjälpa till enligt sanna så jag får lov att göra det. Sen efter det ska vi till hennes mamma och hjälpa till med en hage och sen kanske fodra hästarna där uppe, det vet jag inte än. Sen åker vi til affärn köper mumms och sen åker vi hem till henne och chillar lite granna. Hon har huset för sig själv ! Men nu måste vi dra för vi måste hinna käka mat innan hon kommer :o men jag längtar faktiskt efter stalltjänst. Kanske börjar jobba där, dom söker folk som kan jobba där men jag vet inte ! Hahaha har inget sett att komma dit på , men vi hörs senare när vi kommer hem. Kramis :)



en av fölungarna ifrån agersta. söt liten krabat, islandshäst !

RÖSTA PÅ MIG !!

Jag är med och tävlar i en veckansblogg tävling, jag vart en av dom 3 utvalda. Rösta på mig alla trogna läsare ! :) klicka bara på länken --> http://camillagausland.blogg.se/2010/december/de-3-utvalda.html#comment snälla snälla rösta på mig !

BLOGGA ELLER INTE ?



..Bloggtorka..

BLOGGA ELLER INTE ?



Funderar på att sluta blogga... Ändå inga läsare som kommenterar typ & jag har typ bloggtorka. Ingen aning om vad jag ska skriva om :o min vardag är så tråkig !

HISS & DISS



Helger. Vist är det bland det skönasate som finns efter en jobbig skolvecka ?

Julafton. Kom igen liksom, vilka gillar inte julafton? Helt underbart så familjen , släktingar och ibland vänner också är samlade på samma ställe, käkar god mat byter julklappar och har allmänt trevligt.

Mobiltelefonen. Den som uppfann den ska fan vara förbannat stolt över sig själv.. (ahkej han är troligen död nu) men iaf. Enkelt och lätt att ta med sig vart man än ska och så kan man kontakta personer mycket snabbare än förr. Då man använde springpojke tillexempel.



Egen brunn. Ah nu kanske ni undrar vad jag menar med det. Men det är så att pappa och jag har egen brun som vi får våran duschvatten m.m ifrån, svårt att förklara så ni förstår men iaf så har det frusit och nu har vi inget vatten så nu har vi vattendunkar som vi får använda när vi ska diska tvätta oss laga mat ah allt man ska ha vatten till. Men det är ändå lite mysigt, det har jag tyckt sen jag va mindre. Men fortfarande något jag dissar i dagens läge för vad är inte en tjej utan sin dusch? KATASTROF

Ryggvärk. Har så fruktansvärt ont i ryggen dagligen och jag har alltid svårt att komma upp ur sängen på morgonen eller när jag ska upp för det gör så ont i ryggen min och det finns inga tabletter som hjälper heller. Det suger verkligen så jag dissa ryggsmärtan.

♥ Familjebråk. Hur jobbigt är det liksom inte att bråka med sin familj och så kmr det ord och meningar ifrån munnen på både den man bråkar med och sig själv som man egentligen itne vill eller borde säga. Fruktansvärt jobbigt att hamna i en sån diskution, tkr åtminstonde jag !



http://sagahusberg.blogg.se
http://whitetwins.blogg.se
http://sofiakarlbergs.blogg.se
http://shms.blogg.se

vill du också bli länkad så länka mig ! skriv en kommentar och säg att du länkat mig så fixar jag en länk till dig också !

SLAPP DAG IDAG & KLÄNKA MIG O JA LÄNKAR DIG

Vaknade precis så jag vet inte precis vad jag ska säga om dagaen. Men jag ska iaf få vara med min älskling idag han kommer direkt efter skolan troligen & min pappa ska jobba natt idag så vi får hela huset för oss själva, mummsigt på den alltså. Nej driver bara ! :) Nu ska jag iaf gå upp klä på mig och plocka upp saker som ligger på golvet typ som kläder samt öppna fösntret så det kommer in någon luft här inne. Super kvaft !



LÄNKAR:
http://isabelllcarlsson.blogg.se
http://saviourtonight.blogg.se
http://carlooos.blogg.se
http://joannamillisson.blogg.se

4 söta tjejer som skriver om det mesta. vill du veta mera om dom kolla in deras bloggar, jag har precis gjort det och dom är super söta ! :)

BLI LÄNKADE ? LÄNKA MIG.

Vill ni bli länkade ? Länka mig och säg till så länkar jag er också ! Så enkelt är det.
Byta läsare med varandra ni vet & kanske får ni personer som följer er. Skriver lite granna om alla läsare under länken också, det jag kommer på att skriva. Så säg till om ni vill bli länkade !

2 CITAT FÖR DAGEN

"Lev livet fullt ut, du kommer ändå inte levande ur det"
"Lev livet & ta dagen som den kommer. Du vet aldrig 100& vad som händer nästa dag"

Där är två st, en för igår o en för idag. Inte så bra men dom får duga! Kanske kommer på någgra bättre då kommer dom in också under dom två , så då blir det bra. Nu ska jag äta min underbara tacopaj, mumms & fortsätta snacka med världensunderbaraste på msn. Hörs !

REDIGERADE BILDER

Nu är jag hemma hos min älskade pappa igen. Och jag har inte gjort något speciellt sen jag kom hem typ. Jo redigerat bilder på mig och sen på älsklingen jag tänkte visa er dom bilderna snart. Ikväll ska pappa och jag se på film och käka mat tillsammans som alltid typ sen ska jag försöka va uppe så länge jag bara kan för att sova tills älsklingen kommer imorgon, hoppas på det iaf. Nu svarar jag iaf på kommentarer ifrån söta personer som kommenterar och det tkr jag ni ska fortsätta med och så kan ni ju följa mig på bloglovin med, jag förljer såklart er också. Jag ska försöka komma på dagens citat idag också fast är lite knepigt, jag vill ju komma på egna inte ta från andra så får se när den kommer upp & som sagt var hiss och diss ska med komma fram idag. Kanske båda samtidigt ? Jag vet inte.
Nu får ni iaf se bilderna som jag redigerade när jag kom hem !




12 dagar kvar, fan va jag längtar. År 2010 har gått fort som fan tillsammans med dig trotts alla problem och snesteg och tjaffs m.m men det ingår ju ett förhållande, ellerhur? Jag älskar dig.

HUNGRIG SOM EN VARG JUST NU

Hemma hos mamma, jag ska äta lite granna nu jag vaknade fan precis. Så mamma bad mig äta för pappa slutar jobbet halv fyra & det vart inget utvecklingsamtal idag det blir i januari istället. Tidigt! tyvärr.. Men nu måste jag ner och äta något jag är super hungrig. Sen när pappa kommer så kommer vi handla ! Vi hörs när jag kommer hem, kyssen :*

HOCKEYTRÖJA VÄSTERÅS & SKUMBAD

Hemma hos mamma nu da för jag pallade inte dra till skolan men va tvungen att åka med in till stan ändå med pappa pågrund av att han hinner inte hem och hämta mig mellan han slutar och mitt utveckligsamtal så nu är jag här. Och när jag kommer hem så ligger det en VIK-hockey tröja på min säng som jag fått av min morbror som är matrialare för västerås hockey :) fan va glad jag blev har velat ha en sån tröja sen två år tillbaka och han har lovat mig hela tiden men aldrig kommit ihåg men nu kom han ihåg den och tog med sig den till min mamma nu när dom senast hade hemma match emot almtuna i gränby hallen :). Så Jag testade den och fan den va ju ända ner till knäna, ahkej det är deras A-lag men fortfarande han behövde inte va så stor. Jag tog även kort på tröjan påsatt men man ser bara framsidan och baksidan , jag ville inte ta kort på mitt face, ser hemsk ut !
Ni ska få se bilderna tänkte jag och sen ska jag skutta ner i badkaret som är klart och fyllt med vatten, skönt :D men vi hörs senare och glöm inte att fortsätta rösta men man måste ha blogg för att rösta, tyvärr. För jag kan inte det dära med ip adresser. Men det gör säkert inget heller.. Idag tänkte jag med ta en hiss och diss och även dagens citat som jag inte hann med igår men det får ni se senare tänkte jag. Nu ska jag bada, härligt värre & använda mitt silver schampo så mitt hår blir lite blondare idag igen..


Framsidan på tröjan, man kanske inte ser hur stor den är men jag ska ta en bättre bild.

Baksidan. Nummer 18, refors. Ingen aning om vem han är men nu är han
min idol iaf.. :D

FORTSÄTT RÖSTA, NI HAR TILLS FREDAG PÅ ER

Nu sitter jag i sängen tillsammans med Toni och kollar igenom kommentarerna på finalisterna och vi bara skrattar för det är någon av nattahs kompisar som försöker fuska henne till vinnare. En som kommenterat 1 gång i minuten med olika namn. Så jag räknar bara det som en röst faktiskt ! Orättvist kanske men så är det. Iaf så har jag tvättat håret precis och som sagt ligger i sängen med älsklingen & vi ska snart se på en film och sen blir det antagligen sova så jag säger godnatt med det hära inlägget ! Och vi hörs imorgon och imorgon har jag utvecklingssamtal men min lärare ska inte va med , konstigt va ? hehe nej nt så värst tkr jag. Men hur som helst , kankse uppdaterar senare jag får se. Men tillsvidare så får ni rösta på vem som ska bli veckans blogg och nu sätter jag en ny regel. Man måste ha blogg ifall man ska rösta, punkt slut så är det !!



"nu är pausen tagen och vi hörs vid nyår eller någon gång efter det.."

DOM 5 FINALISTERNA, DAGS ATT BÖRJA RÖSTA!


1. Ellinor 



2. Hanna



3. Felicia 



4. Amanda 

 
5. Nathalie




Så nu kan ni rösta på den bloggen ni tkr ska vinna. Ni har tills på söndag på er att rösta fram vinnaren & kom ihåg man får bara rösta en gång och inte på sig själv. Anonyma röster räknas inte!
Klicka på deras namn för att komma till deras bloggar!


Just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet och pappa sover i fotöljen. Men han ska snart upp för toni är påväg hit och han ska hämta honom inne i björklinge ! När han kommer blir det middag och så ska vi se på maria wern eller vad hon heter på kanal 4. Vi hörs senare !

ANMÄL ER OCKSÅ VETT JA

Jag deltog nyss i en tävling hos http://amandaharde.blogg.se man kan vinna en tandblekning ifrån SimpelSmile.se så gå in på amandas blogg och läs mera om tävlingen ifall ni vill delta :) tänkte visa er en bild på henne med, så här ser sötnosen ut ! läser hennes blogg någon gång i veckan och hon är ganska bra faktiskt !



Visst är hon söt ?

NI FRÅGAR JAG SVARAR

Anonym om PAPPA SKA HA MODEMET..:
Vilket lag spelar du i ? :)

Svar: Jag spelar i Stenhagens KK ungdomslag, men jag har tagit paus nu så jag kommer komma tillbaka till laget efter nyår är det tänkt.

VECKANSBLOGG, ANMÄLAN TILLS 18:00

Som dom flesta vet så har jag ju veckansblogg de finns fortfarande chans att gå med i den. Jag avslutar chansen att anmäla sig vid 18:00 ikväll då kommer jag att välja ut 5 stycken finalister som man senare får rösta på. Jag skickar ut en kommentar till alla som anmält sig och ber er kolla om just du har kommit vidare. Om du har kommit vidare så skriv i din blogg att du är med i veckansblogg inne på min blogg & be era läsare rösta på just dig ! Lycka till och anmäl er nu!! Ni kommer dit om ni klickar >HÄR< 

JAG TROR JAG ÄR FÖRKYLD *SUCK*

Vaknade precis av att jag har halsont så jag har bett pappa köpa hem halstabletter åt mig hoppas han kommer ihåg det också. Iaf så ligger jag i sängen med datorn i knät och gör ingenting, funderar på att gå upp och sätta mig i vardagsrummet men där satt jag hela dagen igår. Jag vill faktiskt ut men eftersom jag dela är sjukanmäld och sen nu börjar hosta som en dåre och samtidigt ha ont i halsen är inte det någon bra idé tycker jag så jag stannar inne och jag tänkte nu faktiskt göra iordning förkylningste, eller ah te men med förlylningshonyng i :) det är faktiskt fett gott. Vi hörs senare & jag ska ge er idag "dagens citat" också. Ska komma på något riktigit bra faktiskt !

ÄR SÅ LESS PÅ MIG SJÄLV ...

Jag stannar hemma idag iaf, jag kommer aldrig klara av det + att jag är fortfarande yr så pratade precis med pappa han sjukanmäler mig och säger i telefonsvararen att min lärare vanja ska ringa mig senare på dagen så jag får snacka med henne. Hoppas hon ringer ! Jag tror hon gör det.
Nu ligger jag iaf och ser på en film och messar lite granna med Mathias om vårat förhållande som vi hade för ett år sen, jag saknar faktiskt det ganska mkt. Mest saknar jag honom, bestämt att jag ska hälsa på honom någon dag då jag är i sthlm. Nu ska jag fortsätta se filmen och försöka få någon blund i ögonen åtminstonde !

FÖR MKT BABBEL FRÅN MIN SIDA TKR JA

Nu har jag precis sätt klart en film med pappa, två timmar lång. Gissa vilken ? Jo eclipse, i love it. Medans vi kollade så drack vi glögg och käkade pepparkakor det är toppengott alltså.. Nu tänkte jag ta med mig min dator in till mitt rum och mobilen o allt annat här ute som är mitt och sen krypa ner i sängen antingen till en film eller till en ljudbok, jag vet inte än.. Antagligen kommer jag ligga och smsa länge med för jag kommer aldrig kunna somna innan halv två iaf. Fast hur som helst så får vi se ifall min yrsel har släppt och min huvudvärk tills imorgon så jag kommer iväg till skolan och gör mitt förbannade omprov som jag fortfarande har kvar i engelska. Dom andra i min klass ligger ju massvis med sidor före mig i böckerna nu eftersom bara jag va tvungen att göra omprovet :( så pass ig barn som jag är. Menmen vad ska man göra, pluggat lite granna idag med så vi får väll se hur det går och hur det blir med det provet..

Nu ska jag iaf stänga av detta och inte skriva så mkt mera skit för jag bara babblar just nu och jag vet att ingen orkar läsa det jag skriver nu för tiden så ingen ide att jag sitter här o pladdrar på som aldrig förr liksom så jag säger godnatt läsare (dom som är kvar förståss) och så får ni en bild tagen på mig med min mobil i måndags när jag kom hem till pappa.. Vi hörs senare idag då uppdaterar jag i skolan eller så uppdaterar jag hemma beroende på ifall yrseln som sagt försvinner eller inte. Nattnatti

bitchig blick jag vet men jag tänkte även vara snäll idag och ge er en till bild på mig.


bilden tagen i måndags på min gateway lektion, satt och skrev om martin när
jag tog bilden så kanske drf jag ser lite dyster ut.
nej men nu måste jag avsluta nu klagar till och med pappa på att jag skriver för mkt så jag kanske borde sluta nu eller vad säger ni ? haha jag tror ni säger det samma, hur som helst vi höres imöra.

JAG BEHÖVER ERAN HJÄLP LÄSARE..



Jag behöver lite tips på vad jag kan blogga om. Min vardag får ni ju reda på ganska mycket lika så med tankar och citat och nu har jag ju börjat med hissar och dissar jag ska försöka köra några såna i veckan eller då och då när jag kommer på bra saker. Men annars då ? Jag har ju som sagt just nu en tävling, veckansblogg. Igång men annars vet jag inte vad jag ska skriva om. Känns som jag har bloggtroka, så jag behöver er läsares hjälp, tips och råd om bra saker som intreserar er och som gör att ni tycker det är roligare att läsa.. Så , vad håller erat intresse för bloggar uppe ? Kom jättegärna med förslag.

MIN FÖRSTA HISS & DISS, NY KATEGORI



Min pojkvän, han vill jag hissa för att han är så underbar & det är otroligt skönt att
ligga breve honom på kvällarna med hans arm om mig & han finns alltid där för mig. Älskar dig

Min pappa, slänger även upp en hiss till min pappa som är världensunderbaraste. Jag har
alltid trevligt när jag är hemma hos honom. Brukar mysa med en film och tända ljus och
antningen en kopp kaffe, TE eller som idag. Glögg!

Mina vänner, ja tillsist hissa mina vänner som alltid ställer upp för mig. Oftast!



Kylan, det är otroligt kallt ute just nu. Och det ska bli kallare också har jag hört.
Usch det orkar jag verkligen inte med !

Skolan, jag är verkligen skoltrött & jag pallar verkligen inte skolan mera. Har
varit jättenära på att hoppa skolan flera gånger bara nu under denna termin
men har inte gjort det pågrund av att jag inte kan få något jobb nu elr i framtiden.

Falskheten, tro mig falskhet finns överallt. Och brukar oftast dyka upp när man minst
anar det eller så ser man falskheten i personen/personerna som betder mest och som
sviker en igenom att gå bakom ryggen.

BAJS PÅ RUKBRIKERNA

Nu har jag lagt in bilderna som fanns i mobilen jag hade inga på min kamera men jag funderar på att ta med mig den imorgon till skolan och fotografera lite granna kanske. Får se !
Sitter iallafall i vardagsrummet med pappa men vi sitter inte o pratar med varandra utan vi bara sitter vid våra datorer. Han sitter o gör någora skiver typ med gamla humorprogram på och jag skriver detta onödiga inlägg :o smart va ? Jag tänkte iaf ge er lite av bilderna som fanns i min mobil 3 st som jag tog idag sen en elr två på mig !

bilderna jag tog idag. dom två första är tagna precis utanför dörren. Ser ni vad mkt snö vi har det här ute på landet eller ? Och dom två sistas är tagna i vardagsrumsfönstret. Klicka bara på bilderna för att se dom i större format !


Jag
vill bara påpeka att jag saknar min ängel. Men han kommer imorgon igen och sover hos mig tills på torsdag sen kommer han till mig igen på fredagen hoppas jag och det ska bli massa mysigt och sen kanske vi kommer va ute o träffa gamla vänner inne i björklinge. Det får vi allt se :)


NI KAN FORTFARANDE ANMÄLA ER TILL VECKANSBLOGG, jag väljer ut 5 vinnare som ni får rösta på imorgon så ni har ju fortfarande chansen att anmäla er ! Klicka bara HÄR för att komma dit..

GLÖM INTE VECKANSBLOGG

Precis sett klart en film och jag tänkte göra te och mackor. Jag är hungrig !
Idag är jag hemma ifrån skolan, fyfan vad jag sover dåligt. Jag kommer nt
upp & jag har utvecklingssamtal på torsdag. Fan vilken jävla frånvaro jag
kommer att få tack vare mina sömnsvårigheten asså, det är pinsamt men
det är ett tillfälle jag kan säga att jag måste ha busskort så kan jag ta bussen
där uppe vid stora vägen då kommer jag perfekt till skolan :) menmen, får
se hur det blir. JUSTE jag har ju min veckansblogg tävling igång fortfarande
vill du va med så klicka bara HÄÄÄR så kommer du dit !

nya bilder kommer. jag ska hitta sladden bara så kommer det in nya bilder
så snart som möjligt idag. lovar er ! lite tråkigt nu med inga bilder alls tkr
jag åtminstonde. hihi

NATTNATTI SÖTNOSAR

Nu är det dags för mig att sova tillsammans breve vackraste älsklingen.
Stackarn ska upp vid 05:20 & ta bussen as tidigt ifrån mig (a) ba för han
ville stanna kvar längre :) så underbart sött av honom tycker jag.
Men nu måste jag lägga mig och tyvärr hinner jag inte lägga in bilderna
jag tog idag men dom va ändå bara på mig och sen på mig och toni så
dom är väll inte speciellt intressanta om man säger så. Så godnatt på er :*

-

Jag tänkte börja med att säga att Sofie är världens goaste tjej.
 Från topp till tå.
 Även fast att jag inte har smakat henne..
 men hon är helt underbar.
 Vi har bråkat mycket. När vi inte  kände varann & du var tillsammans
 med Mathias
så bråkade vi jätte mycket. Men blev sams tills slut som alltid. Du finns alltid
 om jag vill prata.
 Du är så otroligt vacker älskling. Vi har aldrig träffats fast vi har varit ganska
 nära varandra utan
 att vi visste om det. 
Pinglan ♥ Pullan. Jag älskar dig
Du är min systerälsklingbabyängelpruttunge&minpingla!
SagaHusberg 

FILMTIME ME LOVE IT

Tjenisen. Nu är man hemma och det har man vart ett bra tag nu :) !
Har sett en film tillsammans med dom och det vart
trollkarlens lärling
och jag gillade den filmen as mkt. Säkert många som redan sett den
men ändå ! :D den va bra. Och just nu sitter vi och ser på en annan
film som heter
Expendables , någon slags actionrulle tror jag :)..
Men nu ska jag fortsätta se på den jag känner mig jätte osocial som
sitter med datorn i knät medans jag ser på film med dom (a) men ja
kände att jag va tvungen att uppdatera er. Vi hörs senare !

LIVET SPRINGER FÖRE MIG

Vart precis klar med en text på engelska som jag valde själv att
skriva om martin.
Jag har fortfarande tårar i ögonen :( usch hemska
tanke att du inte finns längre
. Nu ska jag iaf lämna in texten till min
lärare som ska läsa och rätta den, hoppas hon tkr den är bra. Jag
tyckte den vart lite gladdig men det blir säkert bra ska vi se.

Toni är påväg hit nu iaf och jag har lunch om 5 minuter. Tim&Lejon
kanske hinner komma hit efter hennes möte också. Får se hur det
blir ifall vi hinner träffa dom lite snabbt. Pappa kommer ju klockan
ett och hämtar oss då ska vi handla mat tror jag och sen ska vi åka
hem hoppas jag. Vill just nu bara hem, jag mår verkligen INTE
bra nuefter att jag skrev denna text.. :( ,
men vi hörs hemma sen, bilder
kommer komma ifrån dagen också! mest på mig men ändå.. hehe
 


Jag älskar dig lillebror, vad jag än säger, hur jag än mår & hur
arg jag än är så kommer jag alltid att älska dig som min egna
lillebror fast från en annan mamma.
Glöm aldrig det. Hoppas
du läser detta och kan förstå mina problem.
Önskar du kan !
Lova mig en sak, lämna mig aldrig. I need you and you know
that Tim, you are my brother.
Finns alltid för dig oavsett vad
död som levande kommer jag finnas för dig och vaka över dig.

OPPS

Sitter nu i skolan. Kom 30 minuter försent men vad gör det ?
Nu ska jag fortsätta med det jag gör :) senare vid halv tolv elr
tolv tiden kommer Toni till skolan och då hämtar pappa oss
här:) men nu måste jag fortsätta innan läraren ser att jag är
inne på bloggen .. HEHE !

DET TYSTA SKRIKET

Kom precis in ifrån en trevlig promenad med angelica och älsklingen.
Snackade massa minnen tillsammans med angelica och vi gick till
vårat gamla dagis och hittade en skjärtlapp och åkte lite på den i en
backe som finns i dagiset. Fan va nice det va :) hihi.

Just nu är det beck på TV det tysta skriket. Så jag ska lägga mig
i sängen breve Toni och se på det. Hörs senare efter !

FÖRSTA PÅ LÄNGE

Nu tänkte jag starta en tävling faktiskt! Veckans blogg helt enkelt.
Anmäl er igenom att kommentera det hära inlägget och skriv att
du är med. Jag skriver till alla deltagarna och ber er kolla om just DU är
en av dom 5 som gick vidare. Om du är en av dom 5 så skriv i din blogg
att du är med i veckans blogg här & för att få mera röster be era läsare
rösta på er. Bara ett förslag ! :)
det dära löser ni säkert finfint ! Gör bara som det är sagt & lycka till.  

UT I KYLAN BARA

Kom utgång med Emma & prata lite granna med henne. Kmr sen!

I MISS SUMMER


Jag saknar sommaren som fan. Nu har ja till och med tröttnat på
den hära kylan som är. Snön är mysig såklart men ta me fan nt
den hära kylan som är i sverige just nu. Har väldigt många vänner
som ska utomlands nu i december eller i början av januari. Det är
så orättvist, jag vill också.. :(

Men hur som helst. Jag vaknade för inte länge sen tillsammans
med min älskling breve mig och han drog nästan direkt till centralen
för han har match idag så han mamma pappa & tim hämtade han
där för att åka vidare till GIMO :D hoppas dom vinner. Lycka till !
Så nu ska jag klä på mig ordentliga kläder ist för mysiga kläder
och sen ska jag knalla över till angelica.
Juste vi va där 3 timmar & 40 minuter igår och mummsade godis
medans vi spelade monopool, jag förlorade, angelica kom tvåa
och Toni vann den lilla skithögen :( dumma honom !

HEJDÅ DATORN ; HEJ MAXI



Hejdå bloggen & hejsan Maxi och angelica. Nu ska jag slå angelica och
älsklingen i monopool, vi hörs senare uppdaterar när jag kommer hem
eller om det blir för sent så skriver jag imorgon :) höres.

UTGÅNG SNART

Jag ska snart ut med Angelica tillsammans me Toni och vi ska hitta på något.
Men först måste jag leta efter Maddes byxor som hon tjatar sig blind på hela
tiden men förstår henne, hon har väntat mera än ett år på dom så jag ska
fortsätta leta lite mera nu innan jag drar ut.. Hejsansvejsan :)

BOWLINGBILDERNA , NÅGRA!


Puss på broder min. Även om vi bråkar mkt så älskar jag dig det vet du med!

Kebab på en busshållsplats i gottsunda, hur luffigt är inte det liksom ? :p

Samma här!

HAHAHA toni ramlade när han skulle slänga iväg klotet. Han kom för nära
kanten ni vet. Failat haha !

Puss på min busunge, HAHAHA ful du är älsklingen

Tim haffar klot och såklart slår han ner alla käglorna :( dumma han.

Toni & Rebecca :D

Fuck the fotografen :D haha , jag tror det va Toni som tog kort eller så vare jag.

Naaaw kram på världensbästa rebecca :D älskar dig snuttan.

Toni och rebecca, man och fru :D haha ,


Just nu sitter jag bara vid datorn och skriver detta medans Toni sitter
i sängen och ser på TV, finns inget att göra. Vi skulle följt med på
fest i luthagen men vi fick inte komma för det va redan fullt med folk
men vi kanske skulle få komma senare när det började försvinna några folk
men vi får se hur sent det blir annars hittar vi på någe annat att göra idag.
men vad vet jag inte , kanske köper något gått på maxi och ser film
eller något jag venne, får se helt enkelt :) nu ska jag dra o lägga mig i
sängen med toni och messa lite med folk så man får se vad som händer
ute i världen. HEHE !

GRR MORR RAAAAH DAMP!

Nu har jag nästan fixat mig klart och Toni har duschat. Och det vart som jag trodde
Tim dissade och nu är jag ännu mera förbannad & vi bråkar som fan :( inte ovanligt
precis men ändå. Vi tänkte iaf göra varmakoppen nu och sätta oss och se klart på
eclipse som vi började kolla på inatt & sen blir det nog min promenad som jag har
längtat efter nu. Slänga en snöboll i huvet på Toni och det kanske känna bättre :)
det får vi se. Nu ska jag göra maten, annars blir det aldrig gjort. Höres !

VISTE ATT DET SKULLE HÄNDA

Nu sitter man här nyduschad och nyvaken vid datorn medans Toni ligger i sängen och
 ser
på skidorna typ eller något och Tim åkte ner på stan
 för att lämna ett busskort , får se om
han dissar mig och Toni eller om han kommer tillbaka...
Men tror nog inte han gör det
eftersom hans brud måste hem ifrån hennes kompis som bor utanför
 uppsala & hennes
farsa är arg på henne och då måste självklart Tim följa med och dissa mig
och Toni. Han
vill tydligen inte lösa allt som är fel mellan oss menmen, hans val jag tänker
 inte hunda
honom längre. Ååh är fett sur just nu, behöver komma ut och
slå på nånting..
Snart drar mamma och min broder på hockeyträning & jag blir ensam
 hemma
tillsammans med älsklingen men jag tror vi ska ut och gå ett tag och bara
 andas friskluft
för jag behöver lugna ner mig så nu ska jag fixa mig så vi kan komma iväg. Herrå
:*



en bild jag tog igår samtidigt som jag tog den som jag la upp igår ^^
BTW: NI får massa bilder ifrån bowlingen så snart jag får bilderna av
Rebecca. Underbart kul va det sen på kvällen va det skönt att lägga
sig i sängen asså :)

I'M BLONDIE AGAIN

Vart super nöjd med håret förutom att det är LITE oranganyanser men det gör inget.
Det fixar jag bort på helgen bara med mitt silverschampo liksom så det är lugnt!
Just nu sitter jag och skriver detta och Rebecca fixar sig i min säng och fick precis
perfym i munnen och näsan hhehe hon är för söt :) ..
Jag tänkte lägga in en bild som jag tog precis, inte snyggaste men ni får bättre
senare jag lovar er, hehe. Pusspuss på er :*

FÄRGEN SITTER I HÅRET NU !

Nu har jag hårfärgen i håret och känner mig väldigt vacker :D nu ska rebecca sitta
vid datorn och jag ska fixa hennes bena typ och antagligen sminka mig lite granna
sen skölja ur håret & använda silver schampo.
Hörs senare & snart kommer killarna också, bowling time yeah !

BLIR JAG NÅNSIN BLOND IGEN?

Det kan man ju fråga sig men jag tror jag blir det idag.
Måste iaf ner till stan och hjälpa Rebecca hitta en dräkt till maskeradfesten som hon
ska på imorgon sen ska vi åka hem till mig och färga mitt hår. Hoppas det går
fort som fan bara, annars blir det jobbigare för vill bli blond idag :( Hare bra pussen :*

LÅÅÅNGT GODNATT-INLÄGG

JappJapp som ni ser så är designen kvar men lite granna kvar att fixa som
t.ex "kontakta min här" knapp och sen större inläggsramar så man slipper
att texten kommer utanför och att det ska se knasigt ut men det fixar hon
imorgon åt mig söt som hon är asså. Men nu tänkte jag lägga mig i sängen
och smsa med min otroligt heta och sexiga pojkvän som kommer till mig
imorgon med sin broder, men först tänkte jag skriva upp helgens planer
till er så ni får se vad jag ska ha för mig under helgens dagar :) kolla här..

Fredag: Rebecca kommer tidigt på morgonen vid 11-12 tiden kanske och färgar
mitt hår blont (äntligen) sen ska vi antagligen bara vara hemma hos mig tills
Toni & Tim kommer till Uppsala då ska vi fort som f*n gå/åka till fyrishov för
att spela bowling tillsammans :D trevligt värre.

Lördagen: Där verkar allting vara lite oklart egentligen. Men jag tror iaf att
vi ska åka till allianshallen för att se på när min kompis Angelica spelar match
med Enköpings damlag & sen kommer vi antagligen hitta på något roligt.

Söndagen: Då har killarna match i gimo och jag ska kanske följa med och kolla
på den ifall jag får plats i bilen deras , för bussen har jag ine pengar till och min
mamma kan inte köra bil med tanke på hennes knä :( tråkigt värre. Men jag ska
försöka se. Sen senare på kvällen så ska älsklingen följa med mig hem och Tim
följer med lejon hem som även hon ska kolla på matchen i gimo :) så kanske
träffar henne i helgen också, dunder !

Så kommer alltså min helg att se ut som det verkar nu dåra. Kanske
ändras det vet inte jag , men morgondagen är ganska säker åtminstonde
och det ska bli kul som fan , me kommer göra bort mig säkert. Men
nu måste jag sova och det vart ett långt "godnatt"-inlägg det hära, menmen
sånt är livet, vi hörs imorgon uppdaterar antagligen när jag sitter med
färgen i håret och blir orange (y) natti :)

design

Heeejsan alla sofie's läsare :D. Gjorde nyss klart hennes design. Fast det är liiite
kvar so jag ska fixa imorgon åt henne :). Så just nu sitter sake lite fel men
allt kommer vara fxat imorgon ;) Hoppas att hon är nöjd med designen ;D

/mashid

LÄNGTAR !

Nu är snart min design klar , jag längtar efter att få in den på bloggen. Den är super
fin alltså jag svimmar :) älskar verkligen hennes designer !
Jag ska be henne göra ett inlägg sen när hon lägger in min design. Pussen :*

HELP ME (A)

Jag vill dra igång en tävling nu till helgen. Men jag vet inte vad. Kan ni hjälpa mig?
Kom med massa förslag på tävlingar eller saker man kan göra & den som ger
mig det bästa förslaget som jag tkr & kommer använda till helgen får en länkning i
en vecka i varje inlägg jag lägger ut :)...

VARMT SKUMBAD HERE I COME



Jag tänkte fixa ett varmt skönt bad till mig så jag kan koppla av & värma upp mig
efter stan idag. Fryser fortfarande. Sen efter det när mamma kommer hem med
min broder ifrån hans hockey träning ska jag fråga om hink och trasa och fixa hela
min TV-hylla tror jag faktiskt och slänga skitiga kläder i tvätten :) så det blir rent.
Nu ska jag ta mig en snabb promenad medans vattnet rinner ner i badkaret..

BTW: Idag kommer en ny design påbörjas av en tjejpolare ifrån sthlm.
klockan tio börjar hon med den o jag hoppas hon blir klar samma dag,
ni får se när den är klar iaf! Kramisen på er.

I LOVE STAN

Precis kommit hem ifrån stan med Rebecca :) jätte trevligt faktiskt. Kollade på
lite saker och jag fick med mig en ring , en sån dära som sitter på två fingrar ,
ett par sjukt snygga stringtrosor & två julklappar, en till mamma och en till pappa.
Sen drog jag och solade och åkte sedan hem så nu sitter jag här och käkar min
underbart goda mat och snackar med Mathias & Axel på msn :D ..
Funderar även på att ta en snabbdusch efter maten & sen damma av min TV-hylla
och sen hänga upp den dära saken mamma bad mig hänga upp. elr så gör jag
det imorgon.

Btw: blonderade inte mig idag, rebecca kommer o gör det imorgon (y)


min underbart goda chai latte , åååh jag dör för den. älska fan ! :D

rebeccas chappechino (haha stavning) och hennes diamtårta. kolla in hennes
kaffe, skummet ser ut som ett blad :) jag tyckte det va häftigt asså.

Solariet jag solade i. Solade 16.20 minuter & det va underbart, man ser en liten
rand :D , men fett länge sen jag solade så man märker ändå ingen skillnad :(

Nu ska jag ägna mig åt att slå in mina julklappar som jag har köpt hittils.
Men sen en fråga till er som såg julkalendern idag, jag missade avsnittet :(
kan någon säga vad som hände ?

SARAH TJULANDER : VECKANSBLOGG

Jag är med och försöker komma med i "finalen" på veckansblogg i SarahTjulander's
blogg. Va det ni också ni hittar tävlingen >HÄÄR< ... hon utser väll snart vilka som
kommer gå vidare och vilka man ska rösta på, eller hur hon nu kör eller så kanske
hon bara väljer ut en eller flera vinnare själv, det vet jag inte :) men jag tkr ändå att
ni ska in och kolla in hennes blogg oavsett om ni är med elr inte. Klicka >HÄÄR< för
att komma till hela bloggen o alla inläggen så får ni läsa om hennes kärleksliv och
vardag. Läser varje dag & har inte blivit besviken än, ni kommer säkert inte bli
besvikna heller. Satsa och vin !



Tänkte visa er hur sötnosen ser ut också, här är en bild på henne. Visst är hon snygg?

MÖGEL

Sitter i skolan nu o gör inget. Har slutat , jag försöker hitta någon som kan färga mitt
hår idag :) för maja kunde inte... Ska taggah herrå ! :*

DAGS ATT DEJTA SÄNGEN



Jättetrött chey & nu ska jag lägga mig i sängen och värma mina händer på
älsklingen för han är alltid så förbannat varm :) höhö, vi hörs imorgon. Jag
uppdaterar ifrån skolan & imorgon efter skolan ska jag pierca naveln kanske
och färga håret blond sen ska jag åka hem orangehårig :( men kommer
använda silver schampo när jag kommer hem åtminstonde så det kommer
kanske se lite bättre ut efteråt.
Aja får se hur det kommer se ut annars
MÅSTE jag köpa ny hårfärg oavsett vad, fast jag inte har råd till det just nu.
Menmen måste lägga mig nu fan vad jag babbla :o , godnatt på er. Kyssen :*

EFTERLYST

Nu har jag precis hämtat älsklingen och mamma försökte lära honom skala potatis
men det gick som det gick :) söt han är fan.
Nu ska jag se på efterlyst vi hörs senare & jag skriver lite mera då.

MUNSÅRPLÅSTER (Y) & SVINKALLT

usch jag är en fryssen liten flicka just nu asså. Jag va ju med lejon på stan ett tag,
snackade och fickade lite granna på storken sen gick vi och köpte blommor sen gick
vi upp till akis och hälsade på en kompis som ligger där, glömde att min farfar ligger
där :( kunde ju hälsat på honom på en gång, men så smart är inte jag precis så
jag funderar på att hälsa på honom imorgon om jag hinner..
När jag kom hem så somnade jag i sängen och mamma väckte mig och sa att det
va mat för ett kort tag sen och så käkade jag sen hann jag precis se julkalendern
hoppas den är bra nu i år , kan inte riktigt säga om den är bra elr dålig efter
första avsnitet menmen. Nu ska jag bada innan min älskling kommer till mig :D
han sover här i natt så jag ska ut och möta honom vid bussen sen. Lovade han !
Så vi hörs senare ..





Två bilder på mig som jag tog idag.
sista bilden är på mina läppar, ser man hur torra dom är + ser ni mina munsår?
dom försvann lite granna av munsårsplåster så jag rekomenderar det.
ett av tre sår försvann under första natten (y) helt underbart !

Dagens outfit:
Jeans - gina
tröja - broders
canada goose jackan - hemsida

det där är dagens inlägg senare kommer ni få lite mera inlägg angående andra
saker säkert eller nånting sånt dära :) nu måste jag slänga mig i badkaret o
värma upp mig jag fryser fortfarande, sen måste jag möta bebisen som snart
är i Uppsala fick jag nyss sms om, kyssen ;**

STAN SEN SJUKHUSET

Nu sitter jag i datasalen tillsammans med findus igen och lejon. Jag ska snart dra till stan
tillsammans med lejon och fika tillsammans med henne sen ska jag försöka hitta något
till Tim & Toni försöka åtminstonde sen ska jag & lejon upp till sjukhuset och träffa Emir
som ligger inne där :) , sen ska jag bara hem och sova antar jag eller sitta vid datorn.
Vi hörs senare och jag ska försöka ge er lite granna med bilder.
Kyssen ;**

RSS 2.0