DENNA TEXT ÄR TILLDELAD MIN SAKNADE ÄNGEL

Kommer aldrig sluta tro och hoppas på att jag får se ditt vackra leende åter igen.
En dag ska jag komma flygande som en ängel. Den ängeln du beskrev mig som när du fortfarande fanns här nere hos mig.
Hjärtat, jag har så många frågor.
Var finns du ? Mår du bättre än vad du gjorde här nere?
Kommer jag få se min ängel återigen?

Och många flera frågor. Kan du inte bara komma tillbaka gubben?
Känner mig svag utan dig grabben, ingenting är sig likt längre, och då menar jag verkligen ingenting. Allt känns hopplöst och meningslöst att ens finnas kvar. Vi ska ses snart jag lovar dig.
Varit utan dig nu i 3 år. Vet inte hur mkt mera jag kommer klara utan dig, det va du som gjorde mig stark och fick mig att hoppas och tro. Har fan en klump i magen varje gång jag tänker på dig!
Saknar dig, älskar dig. SNÄLLA kom tillbaks till mig. Jag ber dig..

TYP HJÄLP !!!!

Alltså man märker att sommaren snart är kommen. För kolla ...
Jag öppnade nyss fönstret för jag tkr det är så jävla varmt i mitt rum
när jag öppnade precis då så kommer en HUMLA och attakerar mig och jag fan dukar höll på att få den i ansiktet och nu är den i mitt rum... Den är läskig :'(

BÖRJAR HATA RUBRIKER

Idag så vaknade jag kvart i sju och då skulle jag åka till skolan. Kommer hem till mamma och får reda på att vi inte har nån slöjd och jag kunde inte va med på idrotten så jag kommer till skolan direkt när madde hade lunch och så käkade vi sen drog vi ut och tog kort som kommer senare nån gång kanske när hon skickat dom till mig ! :) Egentligen va det en helt ovärd skoldag för efter vi tagit kort så drog vi ner till idrottshallen för där va det fotbollstunering och min klass vann faktsikt den. Skulle varit med men jag har rykt upp min knäskada tyvärr. Sadface for that.. Men kom precis hem och nu sitter jag och kamar med N och han va skit rolig enligt honom dåra som printade ut en bild när jag står upp typ och gör ngt med min mobil -.-' men hur som helst så senare fram emot kvällen så ska jag få gå in till björklinge jag ska sova hemma hos jonas för jag ska hjälpa han städa och shit tills imorron och sen ska jag med han in till stan imorron med ganska tidigt.
Fast mera om det imorron nu ska jag fortsätta snacka med folket på msn och logga in på fejjaN och bilddagboken. Ha det bra :) mig kommer ni höra merea ifrån senare. Puss älskar er trogna läsare.


Ps : är ju fortfarande med i http://annikaekman.blogg.se 's veckansblogg så klicka in där och rösta. Jag venne vad hon gjort men hon har tagit bort alla röstningar som redan blivit ditsatta så skriv gärna en röst igen om ni tkr jag är den bästas bloggen av dom som är med :) tack på för hand!

UTEGÅNGSFÖRBUD DAG 3 + film tittande

Ingen skola idag heller för jag kunde inte somna. Somnade fan klockan fyra i natt och då orkade jag helt enkelt inte gå upp kvart över sex för att sen åka till skolan nejnej så jag stannade hemma idag med.
Så just nu ska jag dra mig ner i min soffa inne på mitt rum och dra igång en film och bara koppla av finns inte så mkt mera att göra för idag är det ute gångsförbud dag 3 herregud ! Puss på er sålänge.

BEDTIME

Nej nu är klockan för mkt o jag skulle ligga i sängen vid 11 hade jag besämt mig men nu är klockan kvart över ett. Detta funkar inte längre kommer säkert inte orka med skolan imorron men jag måste har inget val, saknar dessutom Madde som fan :) Min lilla skitunge. Dags att krypa ner i sängen nu da, natti på er bebisar.
Kommer hem imorron direkt efter skolan såklart eftersom att utegångsförbud dag 3 börjar idag, jag överlever knappt alltså. Hur som helst nu skrev jag lite för mkt för natten, hoppas ni sover skönt i sängarna nu för det ska jag försöka göra. Älskar er läsare, hejdå ! :)

RÖSTA PÅ MIG !

Jag är med i http://annikaekman.blogg.se 's veckansblogg tävling.
Är blogg nummer 5 , rösta på mig alla trogna läsare..
Må bäste bloggare vinna :$

DESIGN HJÄLP ?!

Ah som rubriken lyder vill jag göra om min design och jag är som jag är. Kan inget om koder och designer därför ber jag er läsare om ni är duktiga att kanske hjälpa mig :) ?
Kontakta mig här på bloggen igenom att kommetnera eller så når ni mig på min MSN [email protected] , hör av er !

UTEGÅNGSFÖRBUD DAG 2

Hej bloggen!
Jag håller på att kolapsa snart efter bara 2 dagar. Men jag håller på att stå ut !
Idag vart det ingen skola för mig för jag pallade verkligen inte med det och tack o lov har jag en förstående lärare som ska hjälpa mig att göra det hela lättare så de är mer eller mindre bestämt att dom ska göra ett schema för mig så jag trivs mera i skolan  så vi får se hur det ser ut senare.
Just nu sittar jag bara o snackar med Elsa , Jocke och nån Viktor men jag ska ta och göra om en liten bild sen ska jag nog käka min sallad pappa köpte till mig och se en film.

Läsarfråga:
ska jag fortsätta blogga ?
är det nånting jag behöver ändra ?
 

BEDTIMES



Saknar fan laget och när vi va på cup.
Ska träna imorron tror jag, fast kanske inte orkar det vet man aldrig.
Men full rulle annars, kan vi inte få träningsoverallerna snart ?
Längtar efter dom :)

Nej men nu ska man ta och lägga sig i sängen.
Puss på er ! ;)

TÄVLINGEN STARTAD

1.

http://aamandajosefiin.blogg.se


2.

http://rasmusasoenback.blogg.se


3.

http://snoooki.bloggplatsen.se


4.

http://angelicajunegard.blogg.se



5.

http://jepplepp.blogg.se



Nu kan tävlingen starta! Rösta på eran favoirt blogg av dom här 5.
Låt eran favorit vinna.. :) LYCKA TILL !
ps. vill ni som är med ha mera röster så länka mig i eran blogg och skriv att ni är med i "veckans blogg" så har ni större chans att vinna. All lycka till er. Tävlingen avgörs när jag bestämmer !

VECKANS BLOGG

Vill du vara med i veckansblogg så skriv en kommentar "jag vill va med i veckans blogg"
Ni ska även skriva i era bloggar så jag kan skriva upp dom under eran headerbild som jag tar och lägger in på min sida så det är lättare att rösta. När jag samlat ihop några som vill va med så kan ni börja rösta. Håll ögonen öppna och kolla min blogg så ser ni när själva tävlingen startar.


Regler:
♥ Ni ska länka min blogg på eran så det är lättare att hitta till mig så andra kan rösta på just dig.
♥ Inte fuska , jag kommer kunna se om ni röstar flera gånger.
♥ Räknar inte anonyma som en röst.
♥ Rösta inte på dig själv, men rösta gärna på andra.

Bra att veta:
Blir det för många som vill va med så kommer jag självständigt att välja ut ett antal som kommer få ställa upp. Men dom som inte kommer komma med då bli inte besvikna, ni får va med nästa gång och då har ni redan en reserverad plats. Hoppas ni förstår! NU kan det hela börja.

DAGENS ♥ ...

Dagens humör: Uttråkad
Dagens mående: Helt okej
Dagens borde: Se på tv
Dagens frisyr: Utsläppt & plattat
Dagens smink: Foundation  mascara ögonskugga och läppglans
Dagens klädsel: Jeans , Tims pumatröja , Blå t-shirt + underkläder
Dagens planer: Sova
Dagens materiella vill ha: Sällskap
Dagens fundering: Kommer jag klara av utegångsförbudet
Dagens beroende: Det vanliga
Dagens tråkigaste: Tanken på skola imorgon
Dagens längtan: Träffa kompisar
Dagens superlängtan: Sommarlovet
Dagens tidning: Ingen aning
Dagens låt: Justin Bieber - Love me

LÄNKAD !

Jag är med i en tävling på http://moalinden.blogg.se klicka länken så kommer du till hennes blogg :)
hennes blogg är fett fin! kolla o läs den gärna. har sj börjat !

UNTEGÅNGSFÖRBUD DAG 1

Ja som rubriken lyder så börjar mitt utegångsförbud idag så nu är det bara 13 dagar kvar. Kommer jag överleva ? Svar nej det kommer jag inte. Menmen man får väll ta straffet när man fått det eller ?
Hur som helst så har min helg varit helt jävla underbar alltså. Härliga personer fredagen vart det mopperunda till Hässelby med Tobias och Toni sen lördags va jag på grönan med ellyN tobbe och toni och det va underbart kul. Bilder därifrån kommer komma ikväll för då har ellyN chans att skicka dom till mig.
Under dagen idag som är då Måndag så har det varit skola sen så drog jag för jag pallade inte musiken så jag drog till kiosken med madde sen satte vi oss utanför lokalen ungefär vid mig och väntade på min pappa. Så nu är jag bara hemma och degar sönder mig som fan.. Ska alldeles starxt gå ut och fotografera lite i trädgården för det har jag åtminstonde fått lov att göra eftersom jag bor mitt ute i skogen mer eller mindre och här har jag inga kompisar utan dom bor inne i byn (björklinge). Men nu ska jag dricka upp min pucko och fixa pappas kamera sen drar jag ut. Hemma ensam också dessutom så jag kan i alla fall spela högre musik än vanligt. Tummen upp på det! Puss på er så länge. Love

GRÖNAN SÅ FUCK YEAH !

Igår så va jag ba på stan med massa kuligt folk. Och jag träffade även älsklingarna Jenny & Tim senare kom Toni då drog han och jag till sthlm och va med Tobias och åkte runt på mopparna typ & det va as kul. Vi åkte fan till Hässelby i onödan tack vare lilla söta mig men det gör inget. Dom fick frysa lite granna !

Idag så har jag ba hunnit vakna käkat en macka och tagit på mig kläder men jag ska snart dra ner till sumpancentrum för att hämta ellyN som kommer komma hit. Då ska vi gå hem till Toni igen och sen ska vi vänta på Tobias och Toni så ska vi dra till GRÖNAN som öppnar idag ! Tjockt nice. Men nu måste jag springa och sminka mig innan hon kommer till Sundbyberg ! Puss på er älsklingarna mina. <3

SORG & HAT

Tårnarna rinner,
såren bara brinner.
Mitt hjärta står i brand,
ja det bränns!

Satte eld på mig själv pågrund av DIG
äckliga människa.

SAMMANFATTAT IGÅR&IDAG

Onsdag: Åkte direkt ner till stan efter skolan och då va jag med massvis med folk. Sen senare fram emot kvällen så va jag med Sofie Sara Huusko & Albin hemma hos Albin. Vi skulle sova där men sen drog Sofia och sara fast dom med skulle sova där men så vart det tydligen inte men vi andra tre somnade fram emot två tiden på natten ungefär och vi kollade på konstigt tvprogram. Det handlade om typ sexmissbrukare och dom hade sex som sin drog och shit. Jag fattade typ inget ! Men sen somnade vi.

Torsdag: Idag när jag vaknade så vaknade jag breve elementet Huusko, ish han är verkligen varm som en kamin men det gillas då slapp åtminstonde jag frysa.
Men hur som helst så drog vi till bussen och åkte in till stan där köpte han cigg och sen drog vi till stadshuset där vi tog 5an emot stenhagen. Jag kliver av bussen vid stenhällen tillsammans med Markus och så va det nationella idag med. Jag gjorde inte det pallade inte ska ändå gå uven till hösten och det ska bli skönt faktiskt.. Men hur som helst efter skolan så väntade Madde på mig och vi satt och väntade på att Huusko skulle gymma klart så vi satt i skolan i 3 timmar och 15 minuter då kunde vi komma hem t mig för då hade min morsa vaknat.
Så efter vi va hemma hos mig drog vi till stan och va med Huusko men sen drog jag och Madde till garaget vid stationen för att hon skulle träffa några killkompisar men så när vi kommer tillbaka så har Huusko dragit till Eb och träffat andra kompisar fatta dissad jag kände mig eller kom inte hem heller men som tur va så kom Maddes brorsa och hämtade oss.
Han är dagen ÄNGEL lätt alltså !
Så just nu är jag bara förbannad över en sak som hände i denna familj återigen. Som vanligt får jag skiten bara för jag är 3 år äldre än min brorsa. det suger...Börjar tröttna, kan jag få bli 18 bast snart ?

Det va mina två dagar det..

BEDTIME

Nu ska jag lägga mig i sängen.
Är sjukt trött och har väldigt ont i mina knän.
Det är inte bra att gå på stan flera timmar efter varandra det märker jag.
Mina knän tar stryk på det som fan !
Godnatt på er sötnosar, älskar er. 

Fråga till er läsare..
" Vad är bra & dåligt med min blogg?"
Argumentera gärna erat svar. Det skulle uppskattas !


Miichi feat. X-type - självmord

Hemskt nog stämmer låten på mig som jag mådde förr.
Kommit ifrån det dära, delvis..
Men låten är hemsk fast bra!

HÄRLIGT VÄRRE

Har precis tagit en super härlig dusch och då menar jag härlig.
Idag har jag varit på John Bauer och det är nog en skolan jag inte ska välja den verkar typ tråkig eller jag venne!
Men jag drog till stan efter jag va där så träffade jag madde och hennes kusin och sen går jag till donken och där träffade jag dennis och albin va med dom typ sen ringer mamma o säger att hon är på stan och jag frågade om vi inte kunde dra till darkwell (för er som inte vet vad det är så är det en piercingstudio) men mamma sa ja och vi beställde tid för tungpiercing och jag ska pierca mig 6 maj 16:40 jag är fett nervös.
Men efter det träffade jag Huusko Sofia och massa mera va med dom under hela dagen och jag kom hem för ca 30 minuter sen så nu ska jag bara tare lugnt vid datorn kanske räkna ngt tal i matteboken om jag pallar det sen ska jag lägga mig i sängen och sova. Imorron blir det en dag till på stan då ska jag träffa Huusko sen kommer jag säkert träffa massa mera när jag ändå är där ! :) Underbar dag, puss på den alltså.

RIP



Medlet jag tvättade med gjorde min hud torr som fan runt piercingen i naveln.
Nu har min piercing lossnat helt så nu har jag ingen navelpiercing längre *snyft*
hoppas jag kan ta igen när det läkt eller så får jag nöja mig med att ha bara i tungan och överläppen men jag tyckte jag passade i naveln menmen. RIP min piercing :'( / sörg med mig fan..

BEDTIME

Nej nu är de dags för duschen sen ska jag sova

Morgondagens planer:

♥ John Bauer tillsammans med Berfin
♥ Kommer tillbaka till skolan typ 12.00
♥ Stan med Isabell
♥ Hem käka
♥ Träna
♥ Duscha sen sova

Så kommer nog min morgondag se ut.
Som det ser ut nu!
Men nu ska jag ta och duscha och lägga mig i sängen smsa gärna för idag är jag på bra humör så då kanske man ska prata med mig för det är inte så ofta jag är överglad.. Godnatt på er ! Hörs imorron annars. Och glöm aldrig att jag älskar er läsare som finns kvar och läser min blogg varje dag ;) puss ♥

DAGENS...

Humör: Glatt
Låt: Manian - Ravers in the UK
Plus: Soligt väder
Minus: Regnade lite granna / snöade
Kläder:  Strumpbyxor (lindex) Linne (gina tricot) Adidas tröja (kompis garderob)
Frisyr:
FluffFluff
Hur är ditt liv:  Upp & Nej
Ont: Knän och ryggen
Vill ha:  Sommarlov
Planer: Inget planerat
Dagens drog: Bloggen
Dagens måste: Duscha & käka
Dagens älsk: Toni Classon

Händelse: varit på stan med issa och massa mera

Saknad: Jenny & Tim 
Önskan idag: Tungpiercingen i helgen
Ser fram emot: helgen

NYSS HEMKOMMEN

Kom precis hem ifrån stan.
Åkte som sagt ner med issa hon shoppade lite och jag va med som spring kärring och hämtade samt lämnade kläderna :) haha sen träffade vi jessica stogge jimmy jesper m.m och va med dom på stan sen drog dom andra medans Jesper och jag stannade kvar på gågatan och snackade med nån kille som han kände och Leon.
Dom snackade om pokémon sen tzatsiki (stavning) per hamamr och jag venne vad trevligt vare i alla fall.
Sen drog dom och jag och jesper drog och mötte som andra och när vi står vid stadshuset så kommer huusko umme och Sofias kille som jag tyvärr glömt namnet på just nu (förlåt) ;$ och sen en tjej till.
Dom åkte samma buss som mig för dom skulle dra till nån mack och fixa lite saker men under hela bussresan så satt jag helt mobbad och utstött för dom mobbade mig för min hårfärg eftersom jag är blondin. Fast dom är trevliga och söta ! ;D Älskar stanfolket. Puss på denna dag. Under kvällen vet jag inte vad jag ska göra antagligen bara sitta vid datorn käka och sen duscha och sova för imorron ska man ju till John Bauer med Berfin är smått nervös kan man säga men den dagen ska vi ta med storm bruden HAHA (:

SNABBIS

Kom precis hem ifrån skolan och tog en bulle.
Men jag måste kila iväg nu igen för jag ska ner på stan med Issa
puss på er. jag kommer senare ! love <3

BEDTIME

Dags för mig att stänga av datorn
Ställa mig i duschen
Lägga mig i sängen & gråta sönder
sitter fan bara med tårar i ögonen nu ser knappt vad jag skriver..
Hoppas denna natt inte slutar som förr i tiden "/

Puss godnatt elr ngt.. ♥

Orkar inte längre..

Vet inte längre vem jag är.
Vart ska jag ta vägen ?
Jag är trött på att må såhär,
vill bara få ut mina känslor så något nytt kan få födas!

Det är aldrig nån som kommer förstå mig..
Vem försökte jag lura , jag kommer inte bli lycklig igen
Allt har gått i bitar.
Mitt hjärta tappar färg.
Från röd som kärleksfärgen till svart, dödens färg.
Allt svartnar för ögonen på mig snart och jag slutar andas!

Mkt ord lite verksta tycker säkert många och visst det kanske är det
men det är ngt som tynger mig och som ingen kan få mig ur..
Inte ens han. Han som är min prins och jag älskar!

Dom vuxna säger att såren läker med åren
ja ni vet, dom har ju gjort det förut.
Fast jag tror itne det är sant, eller jag vet att det ej är så
Väntat många år på att såren i mitt hjärta ska läka, men dom blir bara
större och större för var dag som går.

Hur ska jag orka ?
Hur ska jag stå ut ?
Hur ska jag klara detta ?
Hur kommer det sluta ?
När kommer jag få börja om på nytt ?
När kommer jag få le med kropp och stälj ?
När kommer allt vackra tillbaka ?

De är frågor jag ställer mig dag ut och dag in men aldrig kommer få svar på.

Många av mina vänner säger " va stark, va stark sofie. jag vet att du klarar det hära"
men det är ju lättare sagt än gjort.
Pallar inte va stark.
Pallar inte kämpa.
Kämpa för ngt som jag aldrig kommer få.

Ingenting kommer bli som förr !

Jag vet ju. Jaa jag vet att ensam är INTE stark.. Men för stunden..
För stunden känner jag mig ensam och stark..
Stark till att kunna göra vad som helst för att få mig ur denna sittuation.
Det känns som att mitt liv ska rasa. Rasa ner till en avgrund !
Man kan säga att mitt liv är en stege.
En stege som jag aldrig kommer orka klättra upp till högsta pinnen på..
Så fort jag kommer till mittersta då är det alltid nånting som trycker mig ner,
ner till botten igen så jag nästan faller av ..

Tänker inte va stark längre.
Tänker inte kriga
Tänker inte hoppas
Tänker inte be
För det under jag vill ha, ja det kommer aldrig ske !

DUNKA DUNKA, DET GILLAS ! ♥

Idag har jag bara vaknat ifrån min varma sömn och sen duschat med pojkvännen samt gjort mat.
Nu sitter jag och camar med ellyN babe och smsar med mamma om tungpiercingen. Hon kunde inte denna vecka för hon skulle jobba igår och hon kan inte nu i helgen som kommer heller för att hon ska ha tjejmidda hemma hos oss eller nånting liknande så jag försöker få henne att säga ja till att låta Tonis mamma följa med mig dit annars får jag vänta menmen hur som helst. Hoppas eran helg varit bra för min har varit fart fylld och livlig och det gillas skarpt alltså. Härliga vänner man har alltså ! Älskar er.

Tänkte bjuda på en klockren låt. Och till er som har bra bashögtalare så tkr jag ni ska ta och höja om ni gillar högt om inte så kanske ni ska ta och sänka volymen för här dunkas det !



Tänkte bjuda på en bild också. Ni kanske har sett den förut men synd för er då för ni får se den igen då ! :) Det är ju ändå på lilla mig så ni står ju ut! 

HATAR RUBRIKER

Kom precis hem ifrån en underbar kväll inne i björklinge med härligt folk ännu en gång.
Fick dessutom köra fyrhjuling idag med Josse bakom mig. Hon trodde jag skulle välta för jag drog på två hjul nere vid lillskolan på grusplanen när jag skulle sladda (a) som den ängeln jag är så körde jag sakta sen !

Men nu är jag hemma och har hallonsoda i väskan och chips breve mig PLUS en ängel som jag älskar så nu lär ni fatta resten vad jag ska göra. Men för er som tror annat så ska vi bara mysa och se film för jag kan inte annat denna helg med tanke på att lingonveckan är igång.. Menmen nu fick ni veta överkurs hihi nu ska jag dra ! :) älskar er läsare. Puss på er..

SVARAR PÅ YTTERLIGARE EN FRÅGA

Hur fixar man den svart rosetten med bandet som du har under headern? :)
Jag vet inte hur man fixar den. Det va min kompis som fixade den till mig.
Så tyvärr kan jag inte hjälpa dig med det eller nånting annat för jag är helt lost när det gäller koder och designer m.m. (Tänkte skriva till dig på din blogg men du verkade inte skiva in den så jag kunde inte skriva till dig hoppas du ser detta och kontaktar mig igen eller ngt :) puss på dig så länge ! 

NÅGRA KATT FILMER



Jag har laddat upp detta videoklipp förut men jag va bara tvungen att göra det igen för det är så jävla sött! Jag älskar katter. Dom är helt klart mitt favorit djur! 

 
Titta så liten
Lyssna så sött den piper
TYP GE MIG !

Kolla på dom sötsakerna.
Och ja lovar er det är sötast i slutet ! Kolla hela
den är ändå bara några  sekunder.




Där här några underbara söta videos. Jag

SVAR PÅ TAL

Har du gjort designen själv? sjukt fin
Tack så mkt.
Och jag har inte gjort den själv det är en av mina nyaste vänner som har gjort den till mig och jag är själv sjukt nöjd med den. Och hon blir säkert glad över att denna uppskattas för det tycker jag verkligen att den är! (:

Är du efterbliven eller låtsas du bara inte kunna stava ALLS ?
Jag är inte efterbliven det kan jag då säga. Sen dessutom är det ganska många som råkar göra stavfel här o var till och med vuxna så alla gör fel ibland.
Sen på andra delen så när man kommenterar anonymt och inte vågar visa vem man är så är det väldigt barnsligt och fegt. Det är i alla fall min åskit ifrån min sida ! Så du som är anonym och kommenterade det hära inlägget du kan söka upp mig privat och gärna säga vem du är för det kommer inte komma ut på bloggen.
Så du har chansen att visa din mognad så se då till att göra det tack !

AVSLUTAD

Vi har en vinnare av Justin Bieber tävlingen (:

Vinnaren är Emmah, tyvärr kunde jag inte ta hennes header och lägga in här som vinnar bil men kan länka hennes blogg. Hon kommer dessutom hamna under länkar på min blogg för det va det hon vann !

http://encoolsak.devote.se <-- där är sötnosens blogg!

UTEHÄRJ !

Som jag sa igår så drog jag ut och träffade Jonas men han orkade inte ta sitt arsle utanför dörren när jag kom för han stod och sorterade kläder i vardagsrummet -.-' men sen när jenni va inne i bjk så då rörde han på sig för han skulle köpa cigg t henne. Och toni kom också efter ca. 7 timmars väntan ! Alla va sega idag typ.
Men hur som helst vi va uppe vid affärN hela tiden med massvis och jag sprang runt överallt för jag vart bortkörd vart jag än gick, fick inte ens stå hos toni för rebecca snackade med honom hela tiden -.- snark ZzZzZz ..
Sen börajde alla dra sig hemmåt så jag toni Jenni och jonas drog hem till Jonas och sen kom sikkan kotten sigge och jocke för dom skulle spela kort och dricka shotar typ (= men sigge snodde min kamera och tog en jävla massa bilder på allt o alla hela tiden -. man vart blind jag svär !
Men tänkte visa er några bilder ifrån går dagen.


Jeans short - hol lundds
Strumpbyxor - lindex

Okej bilden fuckade men ah
Linne ifrån en hemsida på internett typ
Tjocktröja ifrån polcirkeln

Nästan hel kropps bild. Men sådära såg jag ut under kvällen !

Jonas Lingman , bästa vän (: utanför dinx

En dum pojkvän

MummsMumms. Jag fick den av en random person som ba satt o sanckade med dom jag va med efter jag kom tillbaka ifrån baksidan av affärN

Jenni som jag tog nereifrån. HAha hon va inte beredd ! :D

Älskling och random nissen som jag fick ölen av ! HAAHA.
han kallade toni för 08an (precis som alla andra)
och linus för uffe.

Jag och jenni ! helt oseriös bild ifrån min sida :) :o

Jag och älskling. jenni som tagit bilden ! :)

Jag venne ..

Kotten :D jag smygfotade honom ! '

Jenny typ gör nånting ! ;)

Jenni :)





Sådära jag orkar inte skriva mera om min kväll eller lägga upp bilder men ni för nöja er med dom hära :) och dessutom om ett tag så kommer jag avsluta min justin bieber tävling och avslöja vem som är vinnaren ! håll koll

THAT'S IT !

Nu ska jag in till björklinge och träffa Jonas och förhoppningsvis kommer väll Toni fram nån gång. Börjar typ tröttna på att vänta på han. Väntat i 5 långa timmar nu och nu ska jag dra för jag pallar inte sitta hemma längre !
Ikväll blir det troligen fyrhjuling om dennis håller vad han lovat och det gillas skarpt ! ;D
Hoppas ni får en underbar kväll för det kommer jag få. puss älskar er !

VAR BARA TVUNGEN !

Förlåt att jag lägger in ännu ett inlägg så snabbt på det andra.
Men ni måste verkligen se denna video. HAHA han är söt på ngt sett alltså men ändå. SHIT !

TRO DET ELLER EJ

Ah precis som rubriken lyder. Tro det eller ej men jag har fasntat för tjejerna KICK dom är grymma och jag vill ha deras sjöngröst. Min röst är mera för rapp inte för sjång om ni förstår ! Här får ni några låtar med dom två brudarna, och då kanske ni förstår också vad jag har att bearbeta ! ;)

Kick - Ge mig lite mer

Kick - Ragga på

Kick - Fest hos mig


Dom är underbara
Jag sjunger till dom och försöker komma upp i deras toner
jag övar på att kunna sjunga som dom!
Ska lyckas med tanke på att till sommaren startar jenglaN och pinglaN feat. DoDDe egna låtar !
allt från diss till sommar låtar ! =)
Ni kan ju gärna kommentera vad ni tkr om KICK låtarna !

Första dikten jag publicerar ♥

Idag va det nationella som gick rakt ner i helvetet direkt. I alla fall del prov B jag fattade inget. VADÅ tårta ?
Aja sak samma, efter det drog jag direkt hem och vilade för jag mådde inge bra. Mådde illa!
Vaknade och drog upp och duschade så nu sitter jag bara här och typ gör ingenting bara väntar tills min pappa slutar. Han slutar typ 4 då ska vi åka hem jag ska städa och sen kommer Toni då ska vi va inne i Björklinge med massa och kanske elda senare när det blir mörkt, nere vid badet! MYS-varning på det.
Btw: Skrev en dikt idag medans jag väntade på rasten mellan dom två nationella. Tänkte skriva ner den så ni får läsa den. (Den är inte direkt bra)

VÅREN
------------

Våren är nu kommen,
kommen till vårt land.

Alla blommor slår ut,
solen står upp i skyn och slår ut
sina strålar i brand.

Himlen vackert blå samt vattnets kristallklara färg.
Allt är så skönt så !

Små fåglarnas kvitter och nektergalens sång,
jag allt kom på en ända gång.

Allt är så vackert,
jag allt är så fint.
jag går ut i trädgården och hör alla ljud,
allt är så vacker.
Ja allt är så fint.

Våren är nu kommen till vårt land !

TRÖTT

Har Precis städat klart rummet (duktig flicka) eftersom min pojkvän kommer till mig imorron då måste det ju va städat i rummet ellerhur? Och dessutom så slipper jag ha lika mycket att göra imorgon för då ska jag damsuga rummet badrummet och diska.
Fast nu ska jag nog lägga mig i soffan ställa  datorn på bordet och hämta pizzat som är inne i ungnen och se på film och ha det mysigt för mig själv i min soffa. Efter filmen ska jag nog göra lite matte och göra klart svenskan sen säger nog klockan åt mig att sova.
Hoppas ni följer min tävling, jag kommer säga min favorit av låtarna som vart utvalda på Lörda troligen eller sönda det beror helt på er läsare hur många som röstat ! TIlls vidare, så hare bra. Puss / Eran sofie.

 Bild tagen i bussen påväg till Linköpingcupen. Fotograf : Alice Jansson Felth ! Jag ser ut som en smurfis :)

JUSTIN BIEBER TÄVLING STARTAD !

Tävlingen går ut på att ni ska få några av Justin Biber's låtar, dom jag gillar mest kan man säga och ni ska rösta på den ni tkr är bäst. Så ska vi se om ni har samma smak som mig. Den/Dom som lyckas ha samma favorit låt av honom som jag har kommer få en länk i min blogg. Lycka till !
Här kommer låtarna.


Just Bieber ft. Ludacris - Baby

Justin Bieber - Never let you go

Justin Bieber - One time

Justin Biber - One less lonely girl

Justin Bieber - Love me

Justin Bieber - Were are you now

Justin Bieber ft. Usher - First dance

Justin Bieber - Favorite girl



Nu är tävlingen igång. Dags att rösta på din favorit låt.
Lycka till. Hoppas vinsten går in !

FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD !



ERA SVAR PÅ ERA FRÅGOR !



När blev du av med oskulden ? / Lina
Jag blev av med den när jag va 12 undefär en vecka innan jag fyllde 13

Hur många har du haft sex med ? / Jens
Jag har haft sex med ganska många med tanke på att jag va player förut men inte längre. Jag hoppas du kan nöja dig med det svaret för jag vill inte släppa antalet precis här. Sök upp mig privat så kan jag ge dig korekta svaret.. =)

Älskar du mig ? / Ida Borelius
Såklart gumman älskar jag dig. Kommer alltid göra det !

Har du nån gång varit otrogen ?
Vart går din gräns till otrohet ? / Carl
Som sagt som jag sa längre upp jag har varit player och jag har varit otrogen. Jag räknar otrogenhet när man kysser en annan.

Favoritbloggar ? / Johanna
Jadu, jag har en heldel men kan säga att det inte direkt är kissies och dom andra bloggerskerna som är mina favoriter. Men http://sagahusberg.blogg.se , http://angelicajunegard.blogg.se är mina favoriter just nu kan man säga.

Hur gammal är du ? / Emma
Jag är 16 bast sen 10 mars.

Hur gammal är du ? / Wedad
Som sagt jag är 16 sen 10 mars

Är du hemligt kär i brad pitt? /Teo Glassel
Nej dummer det lär ju du veta som känner mig. Jag älskar min kille ! =) som även är din kompis.

Hur ofta är du kåt?
Isf hur ofta?
Hur många har du legat med?
Älskar du Toni? / Jonas Lingman
Jag är inte ofta det när jag är ensam, mest när jag är med Toni ;)
Som sagt inte ofta.
Du av alla borde veta det tkr jag med tanke på att du är min bästvän. Om du har glömt det så synd för dig , kanske kan säga det igen om du är en snäll pojke.
Ja klart jag älskar honom & det kommer jag alltid göra.

Hur mår du ? / Jesper
Tack för du frågar, jag mår faktiskt bättre än vad jag gjorde inatt.
Då hade jag kraftiga magverkar !

Varför gör du det här ? / Happymike
Jag gör detta för att jag tkr det är kul och dels för att mina läsare ska lära känna mig mera igenom att få ställa vilka frågor dom vill som jag ger så ärligt svar jag kan på. Det är min utförliga förklaring ! Hoppas den duger åt dig.

Gillar du sex & att onanera ? / Jonte
Jag kan säga att jag älskar verkligen sex men att onanera är inte direkt jag.
Brukar överlåta det till killen ;) not my job.

Har du haft sextankar om en annan kille medans du haft en kille? / RJ
Jag kan säga rakt ut att det har hänt. Men bara två gånger. Men det va under samma period som jag va player som jag berättat lite högre upp om.




Det va alla frågor samt alla svaren ! Hoppas ni är delaktiga i min blogg och läser ser och hör vad som händer i min värld under min vardag ! Ni kan såklart ställa frågor annars också utan att jag ska behöva ha en frågestund. Hoppas ni vart nöjda med dom svaren ni fick på era frågor.. Kram SofieSchilcher !

TRALALA



Jag är med i söt Ida's veckans bloggtävling
Den är inte som alla andra tävlingar utan hon lottar bara ut dom som hon tkr är förtjänta att vinna !
Vill ni va med så kan ni gå in på http://idakkarlsson.blogg.se där hittar ni sötnosen.

Du är as söt Ida, like you :*

FÖDELSEDAGS BARNET

Kunde inte sova under hela natten tack vare att jag har så kraftiga mensverkar som varken går över med alvedon eller värmekudde. INGENTING hjälper ! Nån som har föslag på hur jag kan göra för stt slippa värkarna?

Men under dagen har jag bara sovit för jag lyckades somna ändå.
Så nu sitter jag bara hemma och typ gör ingenting, pratar nu med födelsedagsbarnet Tommie !

Födelsedagsbarnet ! Grattis på födelsedagen gubben. 17 år..
Nu är det bara ett år kvar sen blire krogen eller vad säger du ? :)
hoppas du får en bra dag, älskar dig brorsan.

LÅTAR MED JADDE !

Jadde - Du måste få veta

Jadde - I living to love you

Jadde - Sunshine



Bild tagen i Norge. Bjuder på den exktrema fula bilden!

KIDNAPPNING PÅ G SISTA APRIL

 
Jonas 'bästavän' Lingman                     Toni Classon Kalliomäki 'pojkvän' 

Detta känns ju fruktansvärt bra alltså.
Jonsa övertar min pojkvän typ. Han frågade Toni om han ville med honom till ekerö alltså åka båten på sista april. Snacka om att kidnappa bara sådära liksom, bara för det ska jag sno hans brud. Eller vad säger ni ?
Men jag älskar dom båda ändå fast dom är idioter. Men mina idioter!

MAN BLIR JU FAN RÖRD: SÖTASTE !



Fett kul egentligen. Att ha en lejonunge hemma och gosa med och tämja sen typ när man släpper ut den så är den tam fast den är ändå ett riktigt lejon och kan allt den ska kunna ! Eller vad säger ni läsare, håller ni inte med mig ?

INGEN JB IDAG

Nu har jag kommit hem fast det gjorde jag då för ett tag sen.
Skoldagen va helt okej faktsikt. Började med att vi tog spexfoto (ni får ett smakprov på det) men sen va det egentligen tänkt att jag och Berfin skulle till John Bauer men det vart inte så , så istället kommer våran rektor eller nånting skjusa oss dit på måndag morron (nervöst). Efter skolan så drog jag till parkeringen vid idrottshallen och väntade på pappa tillsammans med Mohammed och nån mindre kille, vi satt mest och snackade.
Nu när jag är hemma så har jag bara fikat med min pappa ute i solen o efter det gjorde jag ngt att käka så nu sitter jag bara här.

Fast btw: min blogg är helt nydesignad och allt är tack vare min lilla Elsa eller lillisen som jag ska börja kalla henne från och med nu har jag bestämt. Tack så mkt gumman !
Har ni frågor eller något liknande så kan ni klicka på hennes blogg och kolla. http://absoluutella.blogg.se ! <3


Detta är då vårat spexfoto. Vissa va jätte tråkiga men några hade roliga saker på sig som t.ex Anton (affrot) och feria som va en Joker :) haha (han med gröna kläder och läskig i ansiktet)

Bakreraden: Halva birk, Markus, Jens, Petter, Daniel, Benjamin, Hadji (en lärare), Bibo, Malek, Aisha, Fatima, Sanna, Berfin, Jag (Sofie), Vian och Nishat
Sittandes: Feria, Anton, Jiyan, Edvin och Patrik
Liggande: Mert & Milad

SNABBT

Detta blir ett snabbt och kort inlägg.
Jag har precis vaknat och pappa med så han ska köra mig hem till min mamma där ska jag duscha sminka mig och hitta kläder som jag ska ha på mig och sen till mitt specfoto som vi har idag med klassen.
Ska nog vara Gangster med två andra i min klass haha fast med snoddar på benen ! ellr nånting.
efter det ska jag och Berfin dra till John Bauer och va på studie besök där till klockan fyra, Puss ska dra nu !

LÄGGDAS

Nu är det dags för att sova för lilla mig. Hoppas ni alla får en underbar natt och får sova ut.
Själv kommer jag säkret göra som vanligt, lägga mig i sängen trött men bli pigg av alla tankar som svävar runt i huvet på mig dag ut och dag in. Godnatt på er ! Älskar er läsare som finns kvar.

FRÅGESTUND



Nu öppnar jag ännu en frågestund.
Du har nu chansen att fråga vad som helst och jag svarar rent ärligt !
Passa på nu, hoppas ni frågar mkt.

KÄRLEKS FÖRKLARING



Filosof - Håll min hand



Släpp mig aldrig
Jag behöver dig
Det du som får mig le
Klarar mig aldrig utan dig
Förlåt för alla misstag jag gjort och svikit dig, men du har tagit mig tillbaka
jag är lyckligtottad som har dig.
Du är en ängel sänd från ovan, tappa aldrig taget om mig.
Du är stark, du har mod, du har kärleken min i ditt blod
Pojkvännen min du är det finaste jag äger
Mitt liv
Mitt hopp
Min tro
MItt liv
Mitt allt
Det är du, Toni Classon Kalliomäki
Killen som sändes ner från ovan för att stanna i min famn
Jag älskar dig och kommer alltid att göra oavsett vad.
Fina kille.
Underbara du.
Min stjärna på natthimlen, du ser ner på mig och får mig att må bra.
DU har aldrig svikit mig men jag dig, hemskt!
Älskling du kommer alltid va HAN
han som får mig att le och må bra
Utan dig vet jag inte vad jag skulle tagit mig till.
Se detta som min kärleks förklaring till dig, allt i förkortat variation
Det finns så mkt mera att skriva men som jag aldrig kommer orka, du är mitt allt !
När du ser på mig så känner jag lycka, glädje och kärlek.
Är beredd att göra vad som helst för dig
Ta min hand.
Gör mig varm.
Utan dig så är allting så kallt, du gör mig varm av lycka
VI har snart 4 månader.
21 december 2009 fick jag min ängel att bli MIN
du är som gjord för mig hjärtat
våra planer inför sommaren ska slå in, grönan norge moppesemester tältmys med jenny & tim + mycket mycket mera ALLT ska vi göra
vi har många minnen redan men flera ska det bli
utan dig är jag tom, jag är ingen alls
du är allt i min värld
minns första kyssen som om det va igår
du föds i mina ögon, du dalar sakna och vackert ner ifrån min kind och dör vid mina läppar
kommer aldrig glömma dig. du är min mening !
det är du och jag förevigt. När din han är min är allt perfekt
i din närhet är jag trygg, när du är hemma och jag hemma hos mig så är allt så mörkt
saknaden efter dig är stor
och den växer och blir större och större för varje gång
Varje gång jag ser dig i ögonen så blir jag nykär. Nykär precis som jag va när mina ögon mötte dina för första gången och du log. När du sa att du älskade mig första gången svävade jag på rosa moln.
Du är min klippa i stormen som jag kan sitta på för min räddning
Du är min diamant
Du har ett leende av rubiner
Du har ögon som safirer
Du har ett hjärta av renaste guld
Och för dig ska jag stå i skuld.
Jag
älskar dig.
/ Din flickvän Sofie Schilcher

VILKEN MENING ?

Mina ögon såg rakt igenom dig. Jag såg på dig direkt att du är en jag verkligen inte borde litat på dig men vad gör jag ? Jo , jag litade på dig sen första dagen jag träffades. Då gömde ditt sanna jag så fruktansvärt bra så jag inte kunde se igenom dig från dag ett. Det tog kanske ett halv år innan jag började inse vem du egentligen va och innan jag hann veta ordet av så sårade du mig mer än nånsin.
Allt jag trodde om dig, allt du inbillade mig va en stor lögn. Precis som du !
Ska aldrig lita på en som du igen, det va ett stort misstag och jag klarar mig utan såna som dig. Såna som dig borde inte finnas. Efter redan 3 veckor så gjorde samma sak med en av mina närmaste vänner och sårade henne men henne höll du inte på och ljög för lika länge som du gjorde emot mig så hon vart inte lika sårad men hon föll några tårar på min axel tack vare dig. Din hemska sak, jag avskyr dig och är glad att du inte har nån kontakt med mig längre efter jag bad dig dra åt helvete. Men vet att en dag kommer du komma tillbaka det har du själv sagt. Du skulle tillbaka för att visa mig vad som kommer hända med dom som ber dig dra åt helvete utan mening, men jag hade mening och anledning att göra det ditt offer. Jag HATAR dig !



Lita aldrig på nån efter första träffen.
 Säg aldrig hemliga saker till en person du inte känner så bra.
Ta aldrig steget till nånting du kommer ångrga i framtiden.
ALLT kommer förstöras med tiden !

GODNATT



Denna bild kommer få avsluta min dag och påbörja min nya dag.
Kommer nog va hemma imorgon för jag mår nt så direkt jättebra dom som vet ni vet ni andra får fortsätta undra.
Men nu ska jag ta ett glas påskmust som pappa köpt och lägga mig i sängen och lyssna på musik samt smsa med Elsa (hon som dessutom fixat min blogg tack så mkt gumman) och med min pojkvän.

Vad tycker ni om bilden, cute or not ? (läsar fråga)

SOFIE LÄNKAR BLOGG



Kan verkligen medela er om att detta är en skön och klockren kille med en stilig stil (ganska självklart)
tycker verkligen ni kan kolla in han och läsa vad han skriver. Det är bra faktiskt ! Jag uppskattar den
själv och hade även tänkt länka den på min blogg under blogglänkar, ah ni förstår.
Hans blogg står på bilden ba söka och kolla, läsa och även kommentera ! ;D

SOFIE'S TANKAR (orättvisa)

Det är verkligen inte rättvist att killar ska verka mera värda än tjejer när alla egentligen är lika mycket värda.
Killar får högre och bättre lön
Killar blir inte kallade hora när dom har sex med flera tjejer. Som vi får när vi har sex med flera killar. Killar får status och respekt, dom tror dom är coola men samtidigt trycker ner oss så otroligt mycket fast dom själva inte vet om det. Men det finns faktiskt possetiva saker med killar också. Väldigt många dessutom men svar påtal så tycker jag dom i den högre stolen som jag säger borde öppna ögon och samt öron och se vad som händer och sker mellan killar och tjejer så dom kan förstå att rättvisan måste komma fram snart.
Detta kan inte fortsätta längre. Vi tjejer har bara EN dag på året som är "våran" dag medans killarna i stortsätt har varje dag förutom EN ! Enligt mig så ska det inte vara så. Det ska va exakt lika ALLA dagar !

Det är då min åsikt om det .. Är det några av mina läsare som håller med mig ? (både killar & tjejer)

UTEHÄRJ

Är just nu med Rebecca och hon fixade sig precis klart och nu ska vi dra ut
Vi hörs senare , jag ska lägga in min förstas hiss & diss då :) puss så länge älskade läsare.

PAPPA VECKA

Och som rubriken lyder så är det pappavecka denna vecka.
Imorse när jag vaknade va jag tröttare än nånsin men orkade mig upp och in i duschen sen iväg till skolan men gick bara på Innebandylektionen och No lektionen samt käkade lunch sen drog jag hem igen för jag hade så jävla ont i huvet. Jag somnade direkt i sängen medans jag kollade på sjunde himlen!
Mamma väcker mig klockan två o säger att pappa är här för att hämta mig så jag klev upp och så åkte jag hem hit. När vi kommer hem så sätter vi oss ute i trädgården och fikar och pratar om allting, han drack kaffe jag drack påskmust. Just nu sitter jag bara och njuter av vädret som är utanför fönstret och lyssnar på en klockren låt. Snart ska jag nog sätta i en film och kolla på också ;D denna dag va helt underbar


Veckans planer :

♥ Måndag - slapp dag hemma, kanske ut. 
♥ Tisdag - träna efter skolan
♥ Onsdag - ej planerat
♥ Torsdag - ej planerat
♥ Fredag - pojkvännen kommer
♥ Lördag - Eventuellt åka till sthlm med mamma och pierca tungan samt sova kvar i sthlm hos babe
♥ Söndag - åka hem igen fast till mamma. SOVA !


Så kommer nog min vecka se ut + träffa kompisar och så vidare. Kanske göra ngt annat också.
Man vet aldrig vad veckan har att komma med, men som jag alltid säger.. Man tar dag för dag !

LEDSNAR SNART ..



Jag är så trött på henne. hon ska förstöra vart hon är går, står eller visar sig
hon har sabbat ett förhållande för en vän till mig och nu försöker hon sig på mitt förhållande med min pojkvän ännu en gång. Hon verkar tro på orden "bättre lycka nästa gång" men hon inser inte att hon aldrig kommer ha den lyckan med sig för han är
MIN och älskar mig ingen annan. Åtminstonde inte på samma sätt.
Tror
aldrig att den dära bruden kommer läsa sig att veta hut förns nån bankar in det i skallen på henne och jag kan då medela er att jag är dock inte långt borta ifrån att göra't !
Då är det inte bara för min skull, utan för allas skull.
Alla dom som blivit utsatta av f*ttan

HEMMA IGEN

Hej alla älskade läsare. (Ni som fortfarande finns kvar) !
Jag kom hem ifrån Linköping för ca. 1 timme sen. Helgen har varit helt underbar men samtidigt smått tjaffs mellan vissa tjejer och så är det nästan alltid när vi är på cup men det har väll löst sig mellan dom flesta iallafall. Bra de!
Matcherna gick inge vidare, vi förlorade alla matcher men vi hade helt klart spelet på topp. Mycket bättre spel och rörelse än vad dom andra lagen hade. Dom hade mest en eller två spelare som dom passade så att dom två spelarna gjorde deras mål sen så kom det massa turmål också som inte alls varit något märkvärdigt!
Vi kom iallafall sist i gruppen men eftersom alla lagen gick til slutspel så spelade vi tidigt i morse också kvartsfinal som vi förlorade emot Falun med 4-2 men den matchen va grymt bra & det va deras divspelare som gjorde målen. Hon va grymt snabb & hade bra kontroll på bollen!! Inget snack om den saken.
Vi fick dessutom gå upp 05:20 för att gå ut och gå innan frukost och sen käka och efter det packa våra saker och åka iväg till den matchen.
Efter matcen som vi hade halv åtta på morgonen så åkte vi tillbaka där vi bodde duschade fort som fan och fixade oss väldigt fort och satte oss i bussen och åkte iväg med P95 för att se dom spela.
Dom vann faktiskt sin kvartsfinalmatch med 4-2 tror jag, om jag inte minns helt knasigt men dom förlorade sen i semifinalen emot Linköpings bästa lag som dom ställt upp med. Kalle va grym i målet den matchen. Det ska du ta med dig tycker jag! Men eftersom dom förlorade så packade dom sina saker duschade och vi åkte hem.
MEN på hemvägen så kände jonas (bussgubben) att bussen gick konstigt så han stannade vi vägkanten och kollade framdäcket och då såg han att han hade en stor bult i framdäcket som hade åkt rakt in och gjort typ punka, eller vi läckte luft som han sa så vi fick backa in i rondellen igen och bryta emot trafikregler så det stod härliga till men det posetiva med det hela va att vi fick käka på MAX det va as gottit =) happy face to that liksom.
Fast sen kom vi iväg men så vart det stopp vid en resturang igen för att tanterna (mammorna) skulle handla lite sovenirer som dom upptäckte påvägen till Linköping när vi stannade där för att käka men efter det va det bara raka vägen hem ! HÄRLIGT ..

Tack för en underbar helg flickor och pojkar. Ni alla har varit duktiga (även jag) under matcherna och allting förövrigt. Vissa har gjort nätterna superduper roliga hahaha ni förstår säkert vad jag menar med det!!
Och det vart massvis med bilder också som kommer komma lite senare när allting är inlagt på datorn m.m ..
Fast kommer itne komma så många bilder ifrån cupen på bloggen utan det finns på min Facebook när dom kommer upp. För dom som har mig där, trevlig stund att se på dom och ni andra syndsynd (=

9 APRIL 2010

Sker under dagen
-----------------------
*
Duscha
* Packa i det sista
* Fixa mig + käka
* Dra ner t parkeringen vid skolan
* Åka till Linköping


Senare under dagen så kommer vi att få våra rum på det dära hemmet vi ska bo på. Och vi kanske inte ens hinner packa upp våra saker förns det är dags att byta om till match och åka iväg till hallen..
Under denna helg kommer jag inte kunna blogga över huvudtagen men jag kan ju glädja er med att det säkert är nån av mina vänner som kommer kunna gästblogga åt mig lite granna så ni vet att jag lever åtminstonde och sen när jag kommer hem igen sent på söndagskväll så kommer jag att lägga in bilderna ifrån helgen. USCH vad jag längtar efter att vi bara ska ge oss iväg och åka. Kommer bli underbart kul!  

8 APRIL

Dagens händelser
-----------------------
Vaknade tillsammans med Issa, Natta & Jessica hemma hos Issa.
 Drog ner till stan efter vi sminkade oss, vi shoppade smycken.
Drog hem och satte mig vid datorn
Packade mina innebandy saker samt kläder m.m tills imorn
Satte mig vid datorn och väntade
Drog ut och mötte Angelica + va med henne
Kom hem och satte mig vid datorn

OCH NU ska jag bädda rent i min säng för det är choklad på mitt lakan
fett respekt det är min pojkvän som har spillt när vii käkade glass i Tisdags.

BLOGGFIX, FRIVILLIG ?

Jag funderar starkt på att fixa om min blogg.
Tyvärr är jag inte direkt nån som kan koder och sånt dära drf kommer min fråga till er,
om nån kan vara ängel och tänka sig lägga ner lite tid på min blogg och hjälpa mej ?
Hoppas nån ställer upp, skulle va så fruktansvärt snällt.. ♥

7 APRIL

Min gårdag va ju som den va egentligen om man säger så.
Började med att jag bara satt hemma i ett antal timmar och gjorde ingenting fast sen vart det fart på mig framemot 3 halv fyra tiden så jag sminkade mig ganska slarvigt fast vart ändå bra och drog ner till bussen.
Tog 5an ner till stan , ställde mig utanför krogen kalas och väntade på 20an som va försenad *suck*. Kommer dit dära Jenny bor hämtar mina kläder och lämnar deras filmer och åker sen ner tillbaka till stan där jag träffar Emma Rebecca och Michelle, är med dom ett tag då.
Sen drog Emma efter ett tag och efter nån timme vid typ 8 på kvällen skulle Rebecca hem och då tänkte jag med dra hem för jag pallade inte sitta ensam då inne i stan och shit för Michelle skulle med hem. Men när jag sitter på busshålsplatsen och väntar på min buss så ropar nån på mig och det va Natassja och jag hängde med henne in till stan där Jessica Stogge Issa Jesper va men Jesper och Stogge drog ganska fort dom skulle hem. Så vi andra drog till Issa och käkade sminkade oss sen träffade vi elias och hans kompis och vi drog hem till nån Klas (han va blatte) haha konstigt nog men aja. Kvällen va halv lyckad, och senare kom vi hem till Issa igen där jag och natassja snodde issas säng medans hon och Jessica fick sova på sofforna inne i vardagsrummet.


Tyvärr vart det inga bilder heller "/

RÖSTA PÅ MIN BIKINI

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

-

Inna - No fire

Inna - Hot





Två grymma låtar.
Rekomenderas att lyssnas på om man har bashögtalare
Dom är klockrena (=

ÄNTLIGEN BESTÄMT !


Nu är det bestämt. Jag ska pierca tungan & det gillas som fan.
Cup nu denna helg 9-11 April, sen om två helger så ska jag pierca tungan (troligen)

JUPPJUPP :*

Måndag: jag hade det väldigt nice med angelica på storvreta matchen och dom vann emot warberg med 5-4 i sudden death. Seriöst jag va skit spänd och nervös jag mer eller mindre satt o skrek och hoppade på min stol och folk kollade på mig som om jag vore galen eller nånting liknande typ. Men sen drog jag hem och där väntade Toni på mig så det vart mys nästan i sängen och såg tv.

Idag: .. har jag bara varit på stan. drog dit för att lämna av toni på stationen sen va jag med issa och natassja och senare va jag med bosse och nån annan kille minns inte. Minns bara att han spelade i stenhagens P93or haha samma klubb som mig. Nice fan ! Sen kom Manne och jag va med honom sen drog båda vi hem han t sig och jag t mig och ajg bytte om och sen träffade angelica drog ner till träningen sen hem. Och drog med angelica t bussen för hon skulle t Enköping idag , efter det va jag mest ute och gick bara och sen drog jag hem så nu sitter jag här men snart ligger jag i sängen =) härligthärligt.


Nu räknar jag fan ner dagarna tills vi ska dra ner till Linköping, alltså det är helt otroligt vad jag längtar och är peppad ! Jag ska dela rum med Michi , Angelica (våra målvakter) & Dilan.
Kan det inte bara bli Fredag nu så vi kan åka iväg nån gång :) , men nu ska jag lägga mig. nattinatti..

DET SNÖAR ... IGEN !

När jag vaknade första gången så slog jag upp ögonen så såg jag att det snöade för fullt ute och det va bara en suck som kom fram. Men hur som helst nu sitter jag och ser på film tillsammans med Toni.

Dagens planer:
- Komma hem till mamma
- Duscha & fixa mig
- Åka ner till stan och lämna Toni
- Möta Angelica
- Åka till Fyrishov och köpa ut biljetter
- Kolla storvreta matchen
- Åka hem och sova elr träffa Erik

Out Fit för igår ! Haha :)

BILD BOMB











Massa bilder fast det finns mkt mera bilder.
Under dagen har vi varit hemma, varit ute vid sjön och tagit kort och varit ute och gått :)
när vi kom tillbaka la jag upp bilderna på datorn och sen drog vi till affärN och handlade och åkte hem igen och gjorde mat , kollade film samtidigt som vi käkar och det vart lyckat idag också vi är typ bäst på att göra mat (:
Hitta nemo kollade vi på. Han är så söt när han säger " animinone " haha. Sen vart det mysmys och nu ska vi snart se på snow dogs den e bra för hundvalparna i slutet är för söta ! Ni kommer säkert höra ngt mera ifrån mig senare ikväll men nu äre film och mys som gäller..

ALLA INNEBANDYSPELARES FAVORIT LÅT !!


Jag kunde inte låta bli att skratta
Fett skön låt fast änd så jävla dålig så den är skrattretande. HAHA !

NU SNACKAR VI INNEBANDYKÄNSLA INFÖR LINKÖPING NÄSTA HELG

GODMORGON

Hej allihopa. Vaknade för en timme sen ungefär och har bara hunnit att reta pojkvännen lite granna men jag tänkte börja dagen med att ladda upp några bilder ifrån min mobil som jag nyss la upp (=


Tvillingarna

En liten sofie schilcher

Idiot killarna i klassen, framförallt i han i grönt ! Han leker för mkt att han är ngt
men som jag sagt t några "innan vi går ut 9an " ;)

Fuck yeah bitch

Pojkvän & flickvän ('=


Så nu fick ni några söta bilder ifrån min mobil. 
Hoppas ni andra får en underbar morgon hihi.

http://llouisejensen.blogg.se/



En underbart söt tjej som har en lika söt blogg
Verkligen värd att kollas igenom.

PIERCA TUNGAN ?!

Hissa lr Dissa ?

HAHA

Idag har jag bara varit med Toni hemma.
Vi vaknade typ halv två och då drog vi upp och jag behandlade hans rygg som den snälla flickvännen jag är.
Under dagen har vi inte gjort så mkt mera än att suttit vid datorn och sen skjusade pappa in oss till bjk för att vi skulle handla. När vi kom hem gjorde vi mat och satte oss och såg på en film så just nu så sitter vi och bara gör ingenting och jag sitter vid datorn medans Toni är rädd för han såg ngt lysa utanför fönstret.
Och för er som inte vet så bor jag mitt ute i skogen typ inga grannar just nu för att det är ett sommarstudområde.

DAGENS LÅT ♥ Justin Bieber ft. Ludacris - Baby


Han är fett het.
Och han ska tydligen komma till sverige.
Kan man tänka sig att han vart känd efter bara en månad, helt otroligt.
Justin, den nya flickidolen !

SCHLCHER SVARAR ! - frågestunden över..

Fråga av @Berfin :
Varför är jag bäst för ?
Varför älskar du mig ?
Hur länge tror du att du och toni kmr va tsm ? :)
Varför är du blond i huvet ibland ?
Varför änvänder du smink i anzzzziktet :]

Svar :
Du kan inte va bäst för det är jag såklart
Jag älskar dig för du är den du är
Jag hoppas att vi kommer va tillsammans länge, men vi tar dag för dag om man säger så.
Därför jag nt vill va lika brunig som dig
Jag hade det i ansiktet ist för på nån annanstans




Fråga av @Anonym :
Vill du vara en fjortis , eller har du velat vara en fjortis ?

Svar :
Jag har inte velat vara eller vill vara fjortis, utan jag väljer att vara mig själv.
Det är bäst så !




Fråga av @Anonym :
Har du och Toni haft sex ?

Svar :
Ja ! Det har vi haft.




Fråga av @Anonym :
Va du tillsammans med han som dog när han dog ?
Hur dog han ? <3

Svar :
Jag kan säga att jag va tillsammans med han som dog.
Men jag tänker inte säga öppet här hur han lämnade världen...





------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svar på vanliga kommentarer som kommit in. 

Svar på kommentaren av @Axel :

Jag vet att det är en låt av fejkeN men jag hann hitta den med Fonky Fresh innan jag såg att Fejken också hade en. Så jag antar att det är med fejken =)

Sv på kommentaren av @Jessan :

Tack så mkt =) det är verkligen kul att få såna kommentarer
det får mig att vilja fortsätta blogga.

OM GÅRDAGEN

Igår va det nån konstig dag i skolan. Men hur som helst så va det samling klockan 9 uppe vid curlinghallen bakom IP i stenhagen. Och jag antar att ni kan räkna ut vad vi gjorde där med klassen. Jo precis vi spelade curling
Det va faktiskt riktigt kul att spela fast komplicerat att hålla balansen i början men till lite senare gick det bättre.
Efter det tog vi bussen ner till stan och käkade på kinaresurang och det va mumms som fan.
Vi fick gå därifrån klockan ett så jag va på stan sen ett till kanske sex eller sju tiden då jag drog till stenhagen hem till mamma som inte va hemma så jag drog till Berfin där jag fick värma mig och ladda min mobil och käka mat. Och hennes syster är as söt !
Jag drog ut igen ifrån henne vid tjugo över åtta och träffade Maja och Lemis och lodade runt och sen drog till maxi för Lemis skulle handla sen bar det av hemmåt. Natten är ett kapitell för sig själv ! :)


bilder som togs under dag kommer upp senare. Mamma vet inte vart sladden är till digitalkameran !

RSS 2.0