GE ALDRIG VIKA


Jag tar det jag får, jag får det jag tar.
Visa aldrig din svaghet det kan bli det sista du gör!

LÅT INTE MITT NAMN GÖRA ER KÄNT

Har tänkt på en sak på senaste tiden som jag tänker ta upp för er. Det handlar om rykten, skitsnack osv.. som just alla ungdomar i Uppsala lever på!

För er som lyssnar på rykten och skitsnack och verkligen tror på dom, ni mår inte bra. Rykten betyder att något inte är sant! "get to know me first, before you judge me from all the talk".
Såhär är livet i just Uppsala, eftersom att Uppsala är litet skapas rykten jävligt lätt, speciellt om man är tjej. Alla är relaterade till alla på något sätt, den är kusin med den som är eller har varit tillsammans med den som är bror/syster med den som är kompis med den och så går det runt sådär - Alla vet vilka alla är! Men det finns oftast en anledning till att rykten skapas, t ex om en tjej får "horrykte" så kan det bero på flera saker.. jag satt och prata med en kompis häromdan om just det här ämnet och vi kom fram till att tjejer som får horrykte kan ha en mörkbakrund. Hon kan ha blivit våldtagen och kan då ha fått tankar som "är det här det enda jag kan få?" eller "okej.. jag har blivit våldtagen nu känner jag mig äcklig och smutsig?" osv. På det sättet kan hennes självförtroende sänkas på bara en sekund och börjar därför ligga runt bara för att intyga sig själv att hon ser bra ut och att hon kan få vem hon vill. En tjej ska inte behöva vara med om en sån sak! Nu säger jag inte att ALLA tjejer som har rykte har blivit våldtagna för så är det verkligen inte, men det KAN vara så. Tjejer kan ändå ha såna tankar om sig själv utan att ha blivit våldtagen, hon kan ha blivit mobbad eller så är hon bara en sån person som har och har alltid haft dåligt självförtroende. Rykten kan också skapas pga svartsjuka & avundsjuka. Och om en kille vill ha sex med en tjej men tjejen säger nej kan killen bli sur och ändå säga till sina kompisar "ah jag hade sex med henne lalala" och då skapas som sagt rykten.
Något som är väldigt fel med allt det här är att killar får status om dom har sex med många tjejer och tjejer blir billiga schlynor eller som alla i Uppsala säger - horor! Killarna är lika mycket schlyniga och "horiga" som tjejerna är isf? Och om en tjej strular med tre killar på en fest samma kväll är hon schlyna, men om en kille har sex med tre tjejer på en fest är han "kung"?!
Och en till grej med allt det här, det är inte bara killar som skapar rykten, faktiskt så är det tjejerna som gör det för killar snackar inte på samma sätt som tjejer gör. Om tjejer börjar bråka snackar dom så jävla mycket skit och kryddar på historier som fan, killar gör inte sånt.. eller dom kan göra så men inte alls på samma sätt som tjejer. Tjejer som säger att killar bara utnyttjar osv har fel, för tjejer är likadana fast dom inte vågar erkänna det eftersom att då är dom äckliga schlynor.
Så länge tjejer kallar varandra för hora och schlyna och så är det okej för killar att också göra det. Vad jag har tänkt på är att INGEN vågar säga till självaste personen att den är det och det, utan nej den måste säga till 17 andra om vad den tycker och tänker om personen. På internet vågar dom stå för vad dom tycker men aldrig face to face - så snälla väx upp! :) Jag tycker att rykten är skit roliga, jag skrattar åt dom. Och dom som gör just sex till VÄRSTA grejen, asso att snacka runt om det och säga "ah jag hade sex igår" och säga "ah kolla den personen har sex med allt o alla osv.." det är just DOM personerna som ALDRIG får sex ;)
Och ett tips till er: säg inte till NÅGON vem ni har sex med, inte ens eran bästa vän.. det går inte att lita på någon, även om ni tror det.

 PS: Jag säger bara såhär till er som snackar skit och sprider rykten: tack för att jag är erat centrum i livet det betyder mycket för mig eftersom att ni verkar älska mig så pass mycket att ni verkligen måste snacka om mig dagligen - ju mer ni pratar om mig, desto mer älskar jag mig själv ;)



/ text av http://rebeccahamberg.blogg.se , läs den !

HISS ELLER DISS

Kom hem ifrån min faster för ett tag sen så satte jag mig datorn och det första min pojkvän gör är att klaga över att han vill se film samt mysa och äta chips men det orkade inte jag direkt så jag satte mig här.
Hjälpte min kompis att fixa min design eller hjälpte o hjälpte utan jag tjatade lite på henne så hon vart klar någon gång. Är den hiss eller diss tkr ni ? Nu ska jag väll antagligen kolla på film med min trötta pojkvän som lagt sig i sängen hihi så snabb jag är. Juste min kompis Andrea gjorde en bild till mig också. Hiss eller diss på den ?

ÄRE .. ?

Första gången du kommer in på min blogg?
Ifall det är det skriv vad du tkr,
du kan även säga vad som ska förändras eller
förbättras. Det uppskattas !
Tycker ni att jag ska lägga till nånting på bloggen säg till,
all hjälp jag kan få uppskattar jag grymt mkt.

JAG ÄLSKAR DIG





Gumman du är den bästa systern för mig.
Jag lovar dig Rebecca du är min sol, älskar dig mera än vad du tror.
Lovar dig jag ska visa dig mera hur mk du betyder för mig,
det är helt underbart kul att va med dig.
Älskar dig min älskade syster Rebecca Hamberg ♥

ÄR DU BRA PÅ ...

Designer ?
Fixa ram runt inläggen ?


Behöver hjälp med dom två sakerna.
Kan du det ? Skriv då en kommentar
i detta inlägg.
Tack på förhand

HEMMA HOS REBECCA

Nu är man som sagt hemma hos Rebecca. Hon har precis duschat och hon ska fixa sig och jag antar att jag kommer få fixa hennes hår samt sätta i löshåret på henne för det brukar jag tyvärr få göra som den "privata frisören" jag är för henne. Toni sitter bara och glor och klagar på hennes smink som hon har. Han ba "du har fan smink över 5 000 jag lovar " HAHA båda vi började garva söt han är svär.
Jag har tråkigt och tkr att alla ska va sociala med mig.

Btw: Någon idé hur jag ska utöka
bloggen på något sett? Hjälp mig.

HEMMA FAST DRAR SNART IGEN

Jag har varit hemma ett tag nu men jag ska snart dra igen till Fjällnora tillsammans med Madde , Jonas & Jacke det ska bli kuligt inte träffat dom på evigheter.
Va på sjukhuset idag också men det gick bra va sjukt nervös från början men det gick perfekt sen. Min helg har varit underbar fast tråkig också på samma gång och sen så kan man tydligen inte lita på sin omgivning längre heller mera säger jag inte här utan det får ni fråga till mig privat ist. Nu måste jag packa min väska vi höres senare , kramisar på er alla läsare som fortfarande är kvar och läser min blogg :)

SISTA JOBBDAGEN + STLM/ENKÖPING

Nu kom jag precis hem skönt som fan så mamma är påväg ner nu till Maxi för att ta ut pengar och så ska jag bara fixa mig klart och byta kläder och sen åker jag iväg till Sthlm. Köper lite saker & träffar underbaraste sis.
När jag gjort det ska jag va med henne när hon piercar tungan och sen så ska jag hem igen antagligen för jag måste träffa Felli innan hon drar för hon ska färga mitt hår lite mera.
På kvällen kommer jag åka iväg till Enköping för att komma till tvillingarnas landställe så jag blir hämtad där av deras mamma. Jag kommer inte kunna skriva förns på Tisdag kväll så jag hoppas ni gör min blogg levande fortfarande. Ska se till att få gästbloggare under den tiden , men vi ses på tisdag om jag inte blir inlagd på sjukhuset som jag ska besöka då. Det får vi se hur det blir ! nu måste jag fortsätta att sminka mig så jag kan dra så snabbt mamma kommer hem, ha en bra helg och början på en ny vecka.
Bjuder på en gammal bild på mig också för att va snäll :)

TVILLINGARNA I MITT LIV


När jag mår som sämst
När jag behöver någon som mest
När jag verkligen tappat allt,
då hjälper ni mig upp.
Älskar er två, Toni&Tim

JOBBIG DAG

Fast på jobbet kan man inte direkt påstå att det va så jobbigt där va jag mest trött och sov mer eller mindre hela tiden , drack kaffe & läste ut min bok. Jag har blivit bokmal ojoj illa det hära, börjar likna far min mer o mer för var dag som går alltså. Efter jobbet åkte jag och mamma till UD och det va nog det jobbigaste idag men när vi kom hem så fixade vi klart mitt rum helt så nu är det klart och om mublerat åtminstonde lite granna. Fattas bara att städa av databordet och sen ränsa ur det jag inte vill ha i min hylla vid TV:n.
Nu ska jag ladda in lite mera låtar i min mobil sen fortsätta plockningen av hyllan och antagligen ta en paus med att läsa i en ny bok som jag hittade när jag letade efter en annan sak i bokhyllan. Det gillas !
Ha det bra och vi höres senare. Kram på er !

USCH

Kom hem precis trött som in åt helvete så nu är det dags för mig att se lite granna på tv tror jag sen sova. Imorgon eller rättare sagt idag ska jag jobba sen efter va med angelica älskling, länge sen fan !
uppdaterar mera efter jobbet , ha en bra natt älskar er mina unika besökare/läsare.

7 MÅNADER





jag älskar dig

PIERCING NR 3


Jag svär den är fett snygg. Borde jag ?
Hiss eller Diss på den ?

TROR HAN TRÖTTNAR.. HIHI !

Sitter vid datorn som jag har gjort mer eller mindre sen jag slutade hihi Toni är ganska irriterad över att han inte får sitta bara för att jag försöker fixa låtar hit och dit eftersom morsan köpte ett minneskort till mig idag *wiie*... Men är snart klar och då ska han få sitta tills vi ska ut med Felli, snäll jag är..

Klart!

Har fixat klart det du ville med designen nu, hoppas du blev nöjd! Kram!
/ Lana

http://gulebax.blogg.se

HAN PÅSTÅR PARODI MEN...

Det roligaste är att han är seriös !
Tjejer som kollar min blogg kommer garanterat känna igen honom och antingen säga till honom eller så kommer dom själv gå på mig men vet ni en sak ? Han är ett SKÄMT på 2 ben & sin 25 cm som har SKRYTER om. ganska patetiskt ... Visst ?


ENSAM DOM 3 SISTA DAGARNA

Robins sista dag på jobbet idag den fägen överger mig för han ska till göteborg. SVIKARE på högsta grad där alltså kommer få stå  ut med dom dära sakerna ensam i tre dagar nu menmen..
När jag kom hem så kollade min mamma min fot som jag gjorde illa igår när jag badade med Emma och Toni men dom sa bara att jag skulle hålla koll på den och om det vart större infektion skulle jag komma till dom omedelbart. Kom precis hem ifrån Siba och vi bytte ut mitt batteri i min nya mobil som inte ens är 2 veckor. Nu går den att ladda igen tack och lov.

Hur har eran dag varit ?

CYKLA TILL STAN SEN BADA

Sitter just nu med toni och emma och vi ska snart iväg.
Ska hem till emma och hon ska fixa sina saker sen cyklar vi ner emot stan och sedan tar bussen till graneberg eller vårdsätraviken. Det är vilket som :) men nu måste jag kila iväg. Bilder kommer tas och det kommer upp på bloggen troligen. Have a nice day bitches

VECKANS RAPATTACK



Sitter just nu med Tim & Toni och lyssnar på den hära. SKÖNASTE !
Väntar på maten och senare kommer antagligen Rebecca då blir
det röj. Ha en bra kväll för det kommer jag. Lova you all

UTGÅNG

Ska glida ner emot stan för att möta upp Rebecca & Michelle och sen hämta upp Älsklingen på stationen. DUNDER ! Men nu måste jag kila iväg annars kommer jag garanterat missa bussen fast det gör jag väll ändå, jag har ju liksom den turen med mig om man säger så. Ses senare !

SINGEL&SÖKANDE ? ..



 

VARFÖR ...

Förändrades du?
Om du verkligen ville ha mig där 24/7,
varför behandlade du mig inte bättre?
En dag kmr det va försent, kommer du ångra dig då ?
Tänk igenom, vill du detta och är lycklig utan mig
fast vid din sida lämnar jag dig nu och föralltid.. Lovar

 
Sarek - skäl

FREDAGSMYS (=

Slutade kvart över två idag hjälpte till att ta undan mellanmålet usch gammal mat jag hatar småbarn egentligen framförallt dom som hänger klänger o bråkar som dom gör. Men söta ändå på något sett.
Idag kommer min älskling och imorgon kommer Tim..
Vi tre ska bada tillsammans med min älskade syster Rebecca, sakna henne alltså! Idag blir det nog mest att jag ska städa rummet och sen umgås med pojkvännen trevligt värre. Kanske stan o träffa folket jag vet inte. Får se vad kvällen har att bjuda på men nu ska jag kolla igenom bloggar o se om jag hittar någon intressant!



 

BILD, TEXT & LÅT AVSLUTAR MIN KVÄLL: GODNATT <3



Erik Grönwall - higher


Låten påminner mig om våran första träff älskling, helt magiskt ögonblick den natten.
Du drar mig högre upp än någon annan kille lyckats med, du är verkligen speciell.
Vissa säger att man inte ofta kan hitta sin stjälsfrände även om man söker som en
galning, men en klok man sa till mig en gång "om du letar efter honom hittar du
aldrig honom. Låt honom komma till dig, lättast så!"
jag lydde honom och vad hände ?
Jo du kom in i mitt liv och gladare har jag nog inte varit.
Kommer alltid älska dig oavsett alla säger o snackar bakom ryggarna på oss, det är dig
jag är lycklig med och det är hos dig jag ska stanna älskling.

ORM JÄVEL

Kommit hem ifrån badet. Va där med Amalia senare kom Vera-linn och Jennifer, vi hade as kul.
Precis innan dom andra tjejerna kom så va jag o amalia påväg upp men någon skriker "EN ORM" och Amalia vänder sig om och börjar springa allt vad hon har men jag tänkte "nej då lungt fan finns säkert inget" men tro på fan det gjorde det. Jag hann ta ett steg och den slingrar sig mellan benen på mig höll alltså på att trampa på den i vattnet FYFAN jag började skrika och sprang efter Amalia !
Nu när jag kom hem rakade jag benen och käkade jag ska checka in några snygga bloggar nu sen ska jag antagligen sova. Försökte få ut isak o hans tjej men det gick inte direkt så värst bra. Dom är lata !

JUSTE ! BADA NICE FAN:

Slutade halv tolv idag. Jag vill åka och bada nu men ingen kan ju.
Skulle badat med Sara men alltså hon måste va hundvakt tyvärr..
Jag är desperat det är verkligen för varmt ute o samma sak inne ,
måste ner i vattnet o svalka samt sola mig brun.
Är du frivillig och vill bada med mig ? Kram

FÖRLÅT MIG ...

Filosof - Upp med hakan broder


Önskar jag kunde hjälpa er mina käraste vänner.
Ni har problem jag har samma sak. Probelm !
Alla har vi olika poblem.
Önskar jag kunde hjälpa er, men jag vill ge så
mkt mera än vad jag kan. Jag har så lite. Förlåt mig ..
Men håll era huvuden uppe, va stolta för att ni lever.
Ni har mig varje dag.
Dag ut och dag in finns jag för er alla närmaste!

Rebecca & Tim - ni är dom som ingen
kan ta ifrån mig oavsett vad!

TILL ANONYMA BESÖKARE

så vill jag bara medela er om att vad ni en frågar och säger så kommer jag inte svara anonymt eller ta åt mig nånting av ni säger. Att vara anonym och skriva krängkande saker som dessutom inte ens angår dig (er) är så omoget att det nästan är roligt, man kan bara skratta åt er!
Mogna till och våga skriva vem du är eller så säger du ingenting. Sen en sak till om du bara ska klaga på min blogg , vad jag skriver , gör eller någonting annat vad jag har för musiksmak så har ingen tvingat dig att för det första att kolla ens i min blogg eller att kommentera. Mitt liv, mina regler, mina problem. Lämna mig ifred om ni ändå ska gnälla och klaga.. Patetiskt !

DRYGA SMÅBARN

Kom precis hem efter att varit ute med Rebecca, Michelle, Johanna & Julia. När vi va ute och satt i centrum utanför pizzerian på bänkarna så kom det tre snorungar o började tjaffsa med oss och grejer jag svär fett sköna vi dog av garv för vi ägde ut dom hur lätt som helst. Och en sak märkte vi han som va nio (dom va tre bröder) gillade tydligen tecknikmagasinet för han nämnde det typ mer eller mindre hela tiden.
Efter att michelle rebecca och julia vart hämtade av en kille ifrån gottsunda så drog jag och johanna hem. Precis när jag sagt hejdå till johanna ringer mamma o säger att jag komma hem men jag va ju redan påväg så hon va tacksam över det. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite tv kanske börja på min fjärde bok denna vecka.
Btw: Fått ny design idag hiss eller diss ?
(om det är ngn som vet hur man får bort den vita kanten på header kan ni höra av er, skulle behöva hjälp med det?) Nu måste jag mer eller mindre stänga av min dator för att mamma säger att jag måste lägga mig för jag ska upp halv sju. Måste duscha innan jobbet, hann aldrig göra det idag för jag drog ut istället!





Det är du som håller mitt hjärta i brand,
minns när vi låg och såg solnedgången tillsammans på en vacker strand.
Du va en ängel som jag aldrig glömmer. RIP !

MÖTER UPP TE BLACK GIRLS

Ska ut snart och möta upp Rebecca och Michelle.
Vi kommer antagligen va ute och typ chilla galet,
höres senare & det kommer komma en ny design
när som helst hoppas jag. Höres när jag kommer hem!

LAKRISPUCK

Sitter just nu och smaskar på min glass. Lakrispuck ! Det är verkligen en glass jag älskar fett god fatksitk. För dom som gillar lakris såklart. Kom hem ifrån jobbet för ca 1 timme sen. Idag läste jag klart min tredje bok ifrån en serie i 9 delar, finns seriöst ingenting att göra på jobbet -.- tröttnat men får la stå ut !
Älskar att kolla på bloggar och idag kommer jag troligen få ny design HELT av en tjej som verkligen är söt som fan o snäll med. Mera om henne får ni veta senare. Ha en varm och skön dag nu :p

VAR DET TVUNGEN ATT BLI SÅHÄR ?

Jag har väntat för länge.
Tiden vi fick med varandra det va tider det,
ibland spolar jag tillbaka tiden och tänker tillbaka på tiden då det va du&jag.
Vi höll om varandra hårt. Saknade finns kvar inom mig,
där kommer den och även du stanna!
Jag tänker aldrig glömma dig och aldrig våra minnen..
Du va mitt hjärta men du förblir nu ett minne. Ett minne som jag
aldrig någonsin ska förtränga. Min ängel !


Felix&Lanoz - det finns alltid ett slut

KORTFATTAT OM HELGEN

Fregaden spenderades med Toni och vi gjorde inte speciellt mkt sen på lördagen va vi tillsammans med emma och käkade på stan med henne och sen va vi med massa folk det va faktiskt ganska kul senare åkte vi hem igen och då vare bara sova för jag mådde inte så bra. Igår så åkte emma jag och älskling och badade det va sjukt skönt i vattnet. Första doppet faktiskt ! Tog lite ego bilder på mig själv i bussen som kommer upp senare någon gång kanske :) Nej nu ska jag kolla runt lite granna och spana , have a nice night !

LÄGGDAGS

Pratat nu med älsklingen i ca. 2 timmar & 10 minuter, han va till o med o snackade med mig när jag badade. Mysigt mysigt, tummen upp på den. Nu ska jag sova fast först och främst så ser ni kanske att jag har en ny design är den hiss eller är den diss ? Ska ha den tillsvidare, tjejen som gjorde den åt mig har en annan variation av den headern som hon ska skicka till mig imorgon eller någonting då hon kan.

Nerdrogad bild på oss. Älskar dig!

TACK UNDERBARA MAMMA ♥

Åkte ner med mamma till siba för att kolla upp min mobil. Men den vart inte lagad eller ngt utan vi köpte helt enkelt en ny mobil efter lite tjat så fick jag den jag ville ha hihi tack mamma.
När jag kommer hem så ska jag sätta in minnes kortet och simkortet i mobilen MEN minneskortet va för stort *Helvete* :@ så det måste köpas också tyvärr kostar ju fan sjukt mkt. Fast hur som helst när jag satte i simkortet så visade det sig att dt va simkortet det va fel på inget annat så min förra mobil funkade hur bra som helst. Vi köpte även mera saker. Jag fick ett nytt påslackan till min täcke och kuddarna sen så köpte mamma en fotoram till mig som jag ska använda snart, ska göra en grej till helgen !
Så imorgon ska mamma o jag ner efter jobbet och kolla vad som kan va felet på simkortet och i värsta fall får jag väll fixa ett nytt antingen skickar dom ett eller så skiter jag i abonemang och har kontatkort igen.
Nu ska jag göra klart min garderob så mitt golv blir lite snyggare och renare. Have a nice night !
 Min nya lilla skönhet där. Men tyvärr som jag fortfarande inte kan använda pågrund av förstort minneskort och ett puckat simkort. Jag blir så less ! Men det ska funka innan veckan är slut annars går jag i taket ! En vecka utan min älskade mobil och jag dööör..

GARDEROBEN NÄSTA

Kom hem för ett tag sen ifrån en heldag i bälinge på deras bad där. Tillsammans med alla småttingarna , Robin och dom andra ledarna har vi varit där. Fett drygt, alla småttingar mer eller mindre hoppade på mig och ville att jag skulle slänga ner dom i vattnet osv. Nu ska jag springa in i mitt rum och fortsätta med allting där inne, till att börja med ta ur gamla kläder ur garderoben som jag inte ska ha längre. Have a nice day (=

PREMIÄR

Nu har jag precis fikat med min lillebror. Kvällsfikat idag blev jordgubbar med mjölk, grädde & socker, underbart säger jag bara ! Och nu ska jag premiär lägga mig i min nya säng och sova i den för första gången. Tänkte läsa lite i boken också, jag bara hoppas att älsklingen ringer mig snart.. Han verkar inte ha gjort det :'( han sover säkert han precis som mig jobbar ju imorgon. synd saknar min babys röst.
Fast nu ska jag sova. Bjuder på en gammal bild ... Godnatt

SOMMAR PLÅGORNA 2010 ♥

Sean Banan - Skaka rumpa

DJ Mangoo ft. Deadline - Fanta & Rosé



Nu jävlar kör vi ! Sommarparty eller vad säger ni läsare. Mitten av sommaren är vi
nu. Underbara sommar. 123 nu kör vi igång festen

JOBBAR FLITIGT & EFFEKTIVT

Som rubriken säger så kan man ju verkligen säga att jag lever in i mitt jobb om man säger så. Eller ? HAHA nja skulle inte tro det. Efter lunchen med småttingarna så va dom ute o lekte på skolgården och vissa hade vattenkrig, när vi kom in så satte jag mig med robin i soffan och redan efter kansek 20 minuter somnade jag robin halv slumrade då och då sen vaknar jag av att någon unge väcker mig typ.
Så aktiv är jag på jobbet. Efter jag vaknade va det typ 30 minuter kvar tills vi skulle sluta fast vi fick gå 15 minuter tidigare än vad vi skulle det va skönare.
När jag kom hem hade jag hoppats på att få sova eller lägga mig i sängen och läsa i min påbörjade bok men nej inte alls. Mamma säger att jag ska plocka iordning på mitt golv för vi skulle fixa hela rummet idag och glad jag vart då eller. Väntat as länge på det :) så nu har vi fixat det lite granna. Mamma åkte på möte för inte så länge sen och hon kommer hem snart tror jag för dt va bara 1 timme. När hon kommer hem ska vi bära upp nya sängen och montera upp den så inatt kommer jag få en underbar natt, lite ovant kanske men det är ngt man inte tänker på tror jag. Nu ska jag kolla vidare på bloggar som är verkligen intressanta, hittat några st ! Men säger inte vilka än. Håller det hemligt än så länge ! Kram på er och vi höres senare.. ♥

SLITEN SOM FAN

Sitter just nu och mummsar på min bulle och dricker ett glas mjölk.
Idag gick dagen på jobbet så mycket fortare än igår men fortfarande så segt att när jag väl slutar så lägger jag mig bara i sängen (som jag gjorde idag igen) och läste ut boken jag började på igår. Kollade lite på en gammal barnfilm som gick på TV "hugo & josefin" vet ni vilken det är ? När det slutade så somnade jag i sängen och kände som tio minuter senare så kommer min brorsa och väcker mig och säger att det är käk.
La mig direkt i sängen igen och tog en ny bok och började läsa den så nu är jag i halva boken nånstans. Ska läsa ut den innan jag somnar. Nej nu ska slänga i mig sista bullbiten och dricka upp mjölken sedan springa ner och duscha. SKÖNT ! det är något jag längtat efter idag. Imorron är en ny dag på jobbet, inget jag längtar efter direkt.
p-u-s-s

ONT I ÖGAT & BEHÖVER TRÄNA

Första dagen på jobbet idag dåra & det va rena döden. Kommer dit och trodde aldrig Robin skulle komma dit men det gjorde han. Efter lunchen rullade det på mycket mera än innan då vi bara satt och gjorde ingenting typ. Slutade klockan 15:00, drog hem och fixade mig sen åkte jag och mamma till maxi för att ta ett idkort på mig efter det åkte vi till Gränbycentrum där träffade vi pappa o vi fixade bankort till mig & vi skulle fixa ett id också men det gick inte för dom måste ha bevis på att jag är jag eller vad dom sa.
Nu är jag hemma och lyssnar på musik och skriver detta inlägget. Funderar på att senare efter maten att dra ut min brorsa o springa lite granna (han åker rullskridskor) o jag springer och sen fysträna också. behöver verkligen träna bort det som kommit o lagt sig på min lilla mage.


DAGENS FRÅGA :

Någon som har orken att hjälpa mig med min blogg? Det är några saker.  

 
Min älskade ängel. Du lyser upp min dag baby , 21 december 09. VÅRAT datum.. Du gör mina dagar snabbare & så jag kan leva dom med full energi hela vägen till nästa dag. Du är en diamant i min ögon! Älskar dig Toni ♥

BIOKVÄLL

under ca 2 veckor har jag knappt haft tid att skriva i bloggen för jag har varit med pojkvännen och brursan + massvis med andra tjejer och killar som jag lärt känna under dom hära två veckorna. helt underbara personer säger jag bara , och ni gjorde min den hära sista veckan till ett underbart minne av mitt sommarlov!
men hur som helst idag ska jag gå på bio tillsammans med sandra & vi ska se den nyaste favoriten ni kan inte gissa va ? Hm jo det tror jag nog. Mhm precis ECLIPSE !! Ettan och tvåan är så jävla härliga filmer och så grymt bra gjort alltså. Vad tkr ni om Twilight filmerna ?





btw: vill ni skicka idol bilder eller bara ställa frågor till mig privat så mailar ni mig till [email protected] , tack!

RSS 2.0