GODMORGON

Jappjapp då har man varit vaken hela natten då tillsammans med Erik via msn då.
Nu ska jag gå på toa för er som är intresserade sen ska jag dricka en kopp kaffe igen lite snabbt sådära sen ska jag ta på mig kläder och när pappa är klar ska vi åka emot stenhagen till mammsen och där ska jag fixa mig sen ska jag dra ner til curlinghallen och träffa klassen =) pus på ljumsken så länge , bilder kommer sen !

31 MARS - KL: 02:04

Jadu, som sagt jag har svårt att sova och jag är trött som fan men så fort jag lägger mig i sängen blir jag pigg så just nu sitter jag och snackar med Erik och Tommy om massa olika skit saker och funderar på hur jag ska göra för att min blogg ska bli mera intressant för just nu verkar det som att min blogg inte alls är ngt som går igenom hos er. Jag har för viss del en del läsare men ingen som orkar kommentera om mina citat och texter eller vad jag gör om dagarna så det är inte lika roligt att skriva längre. Det va ganksa många som kommenterade min blogg förut när jag började starta den men just nu så är det tydligen kommentarstopp i det hela och det tkr jag är synd, men jag ska fortsätta och se och försöka ge det en chans till. Vem vet det kanske blir bättre med tiden fast det tror jag inte för mina läsare verkar svika mig mer o mer ...

Men hur som helst min skoldag som är om några timmar är planerad ganska detaljerat för vi har frilufsdag idag tror jag det är och klass 9F som jag går i ska till curlinghallen i stenhagen och curla sen ska vi åka ner på stan och käka på kina resturang som det är planerat eller så blir det något annat ställe.
EFter det med klassen kommer jag nog stanna kvar inne i stan för klockan tre ska jag möta Rp och Ahmed på stationen och va med dom ett tag sen får vi se vad dagen har att sluta med , antagligen försöka somna tidigare eftersom jag verkar inte få nån sömn nu över huvudtaget så jag ska dygna med erik via msn :)


Och sen idag så har jag och och pojkvän 3 månader 1 vecka och 3 dagar
och jag älskar han. Min fina prins ! Fast du är en aning pervers som ni kanske ser på bilderna (= men det är
Toni Alexander Classon Kalliomäki upp i dag alltså (=

FÖR UNGA !

Det är alldeles för många ungdommar som har försvunnit upp till himlen under år 2000.
Det är självmord, det är olyckor överallt. Varje dag dör det ungdommar och barn av olika anledningar. Gud skapade så fina människor men ändå så ska han ta tillbaka dom så snabbt. Förstår inte dom där uppe att vi här nere älskar dom minst lika mycket och vill ha dom lika mycket som han, dom är/va våra barn precis lika mycket som hans. Bara under 2010 har det dött ungdommar,barn och även nyfödda bebisar för tidigt. Det går inte en dag utan att man tänker
"just nu ligger det nån som har dött och det är otroligt många som saknar honom/henne"
Varför ska världen vara så orättvis för?
Alla ska väll få leva sitt liv och sen dö en fridsam och stilla död när dom ligger och sover vid 80-90 års åldern kanske mycke äldre. Även jag har förlorat 3 stycken som stod mig ganska nära varav ena va min pojkvän då. Det är verkligen inte rättvist att döden ska komma så tättinpå sitt nystartade liv!

Alla som har förlorat nån till himlens kungarike, jag förstår er och känner medlidande.
Men även, om dom mådde dåligt här nere så kanske dom har det bättre nu. Där uppe !
VILA I FRID ALLA BEBISAR BARN OCH UNGDOMMAR. Ni är saknade änglar för oss här nere.

FRÅGESTUND !



Nu har ni chansen att fråga vad som helst och jag är uppriktig emot
er som frågar (: men ta chansen seriöst inget flams !

BLANDAD MUSIK & TANKAR..

Omega - Första ögonkastet

Robin Stahl - Dom där tre orden

Anton & Affe - Låt oss leva förevigt

Fejken - Vi ses i Nangiala

Fonky Fresh - Till Sofie

Felix & Lanoz - Det finns alltid ett slut




Alla låtarna får mig att tänka på vissa personer och får mig att minnas. Minnas alla underbara stunder tillsammans med dom som jag nu förlorat. Bara tankar och minnen som finns kvar. Jag kommer alltid älska er ! 
Och till er andra som kanske förstår att detta är mera depplåtar eller nånting så är det precis just därför dom påminner så mkt om personerna jag tänker på. VIssa finns kvar här nere andra där uppe "/ 
men platsen i mitt hjärta är alltd öppet för dom. Saknar er  

GODNATT

Läggdags för mig. Ska upp om om ca. 4 timmar igen för att fixa mig sen åka till Stenhagen !
Smsa under dagen så kanske vi kan ses senare på stan eller nånting, pusspuss ♥

FUNNY PIC FROM FACEBOOK





bild 1. lilla söta jag
bild 2. älskling
bild 3. älskling & lillebrorsan

jag älskar er

TACK VÄNNEN !


Jag kommer alltid finnas för dig vare sig du inte har kontakt med mig eller inte
Du kanske sviker mig en dag men jag sviker inte dig, håller fortfarande i dig !
Du är helt underbar att umgås med och vi har samma intressen, innebandy såklart. Klockren målvakt är du , underbara räddningar vad jag sett !
Egentligen ville jag bara tacka dig för du har fått mig att se hur en riktig flicka ska vara och jag ska ändra på mig, försöka åtminstonde. TACK ! jag
älskar dig Andreas Svensson. Fantastiska vän !

KLOCKREN HELG ! (LÅNGT INLÄGG)

FREDAG :
Dagen började med att man ska orka sig iväg till skolan och det gjorde jag fast kom ganska sent tyvärr men efter skolan drog jag ner till stan och väntade på stationen på Toni och han kom dit och precis när han kom till Uppsala så ser typ Juliah mig så hon kommer och sätter sig vid oss och vi snackar medans vi väntar på hennes tåg.
Toni & jag drog ner till stan för att träffa Angelica och Rebecca. 
När Rebecca jag och Toni står utanför  max så ringer Anderas och säger att han ser mig så jag springer iväg och träffar han snabbt och snackar med han. Direkt efter så köpte Rebecca lite saker tror jag och sen kom Angelica och hon och Rebecca käkade på jalla, men sen va jag tvungen att dra hem för jag hade träning.
Efter träningen drog jag och Toni till stan igen och träffade Rebecca och nån Lukas typ han va ganska skön och han älskar tydligen att säga "helvete" ganska mkt för det sa han direkt när jag kom dit han ba : helvete vad jag känner igen dig. Det sa han ungefär 10 ggr inom loppet av 5 minuter eller nånting. Sen vart det ganska mkt kaos den kvällen men slutade med att jag drog hem med tio över elva bussen hem och typ sov direkt. Det va min fredag, inte så speciell men den va väll helt okej.

LÖRDAG :
Egenligen kan dagen snacka för sig själv men den va verkligen lyckad med massa underbara människor. Jag sställde klockan på typ halv sju på morgonen och drog upp då och fixade mig och käkade frukost och packade det lilla jag skulle behöva under lördagen och söndagen.
När jag va klar frågade jag Urban om han kunde skjusa ner mig till Allianshallen och det kunde han så han gjorde det och medans jag va där vätnade jag ba på angelica och petra att dom skulle komma. När dom kom så kollade vi på när Petras brorsa Lars spelade match emot ngt lag men dom förlorade tyvärr. Efter den matchen så va vi bara i Allianshallen och kollade runt lite och kollade på matchen som spelades. 11.50 så hade Andreas match med juniorerna så vi satte oss och kollade på den matchen och dom vann den har jag för mig och Andreas va jättebra i målet, första gången jag såg han spela match. Angelica diggade hans rörelser till och med :)
EFter den matchen så snackade jag lite granna med Andreas fast han va gansak förbannad trotts en bra match men men jag venne varför.
Angelica's kille skulle spela match också i Allianshallen fast vid typ två tiden och den kollade vi ppå också men tyvärr förlorade dom :/ stackars dom. Efter den matchen väntade jag och angelica på att Jacob skulle komma upp så skulle vi följa med till Enköping och se när min babe spelade cup. Tyvärr förlorade dom alla sina tre matcher som dom hade under dagen/kvällen. Men jag såg bara en halv match. Angelica drog till Jimmy & Jacob typ och va med dom sen drog hon hem medans jag va ute i enköping tillsammans med Hampus Jimmy & Tobbe.
Jag fick åka fyrhjuling bakom Hampus och fyfan va länge sen det va jag åkte det och det va underbart han sladdade och körde hur fort som helst det va helt UNDERBART älskar verkligen att åka. Sen så skjusade han mig till hallen igen efter att Toni och dom spelat klart sin match och jag hade fått lov att sova tillsammans med Toni och Arvid på hotell First. Det va också underbart kul. Toni och jag drog in till grannrummet och spelade kort tillsammans med Gnesta Tim Danne Tobias Nicke Johannes och sen kanske det va nån mera jag minns inte men vi hade as kul. Vi körde typ straff. Den som fick minsta kortet skulle man slå på handen och jag fick minsta dom två första gångerna så alla killarna fick slå sönder min hand typ och nu har jag blåmärken. Sen efter det drog jag och Toni in till arvid och kollade kalrt på filmen som va på tv'n och sen somnade vi.

SÖNDAG :
Vaknade skit tidigt av att deras telefon inne på rummet ringde och dom skulle upp för att käka frukost för att senare dra ner till hallen igen för att spela match men orkar inte snacka om det typ.
Dom vann den matchen med 4-2 jag kollade inte jag låg och sov istället.
Sen när dom skulle spela sin andra match så innan den drog jag ner till deras "stad" och mötte angelica junegard undebara fru :) och så va jag med henne och vi drog ner till hallen och kollade på matchen som va innan och ESK vann sin match då och sen va det toni och dom skulle spela men dom förlorade den med så dom drog hem väldigt snabbt så sa hejdå till älskling och tim brorsan.
Angelica jag och Sophia drog till stan och käkade senare träffade några stycken sen va jag tvungen att dra hem så jag tog bussen till uppsala oach sen direkt till allianshallen igen och där träffade jag andreas och  vi kollade match och sirius vann över fbc uppsala då sen fick vi gå till stan och vi bråkade som fan och jag började må ganska dåligt. men när vi kom in t stan tillslut och jag drog hem duschade och sen la mig i sängen och kollade på hur jorden ska gå under haha. Sen somnade jag !




Det va min helg det.
helt underbar
träffade massa söta ungar
och hade väldigt roligt. tack alla jag träffade !
älskar er <3

Bjuder på en liten bild sen sommaren 09 och som är ganska omgjord:)
hihi. Hoppas denna helg aldrig blir glömd, den va underbar.

GODMORGON

Godmorgon alla läsare. Jag vaknade precis och är hur trött som helst och tänker ba på mitt äckliga matteprov som jag har första lektionen idag. Efter skolan ska jag nog dra ner till stan kanske träffa angelica jag venne men ja ska i alla fall träffa Joakim om han håller det han lovat och inte kommer med bortförklaringar och sen senare träna dt ska bli skönt. Men nu måste jag snabbt ner och käka frukost sen upp och bestämma kläder samt sminka mig och springa iväg till skolan också, puss på er. Vi hörs senare :)


Jag bjuder även på en gammal bild sen nån gång förra sommaren.
Tills vidare, stå ut. Det kommer nyare bilder (=

SCHILCHER TALAR UT


Som ni alla kanske förstått redan så är jag en väldigt upp och nervänd människa som ena dagen kan må hur strålande som helst sen andra dagen vara mer depprimerad än nånsin. För er som inte vet vad en upp och nervänd människa är så är det en tjej eller en kille som har ett bra liv men samtidigt är det ett rent helvete att varje dag vakna i sängen o tänka på hur dagen ska börja och sluta.
Varje dag har jag en känsla , en känsla om att jag inte är trygg på gatorna när jag går. Och det kan vara vart som helst, t.ex på stan när jag är påväg hem eller nånting jag kan känna mig iaktagen av folk eller en person men jag vet aldrig vem och det psykar mig ganska grovt och det gör mig samtidigt livrädd för det är nån eller några som håller på att hota mig och ringa mig med dolt nummer o säger att dom ska gå på mig när jag minst anar det och när jag befinner mig på en plats där jag inte känner nån. Jag *hmm* bytte nummer för ungefär 6-7 månader sen kanske men så är dt fortfarande så falska fittor som går bakom min rygg på mig och ger ut mitt nummer till folk som ba frågar rakt upp och ner om dom kan få det, alltså det är så lågt att jag knappt kan tro de alltså. Att jag ens har såna "vänner" eller just nu som jag ser dom fiender det trodde jag aldrig. Men en sak ska ni läsare veta, denna upp och nervända person som jag är idag hon va jag inte för ca 3 år sen. Utan det va mest tonåren som fick allting att fucka ur för jag började umgås med fel personer bråkat för mkt hemma för min attityd ändrades pågrund av massvis med saker och nu har det slutat såhära.
Brukar ganska ofta undra när allt bara ska få ett STOPP och alla problem bara flyter iväg som vattnet gör i dammarna på vårarna eller nånting liknande, men det verkar som att dom aldrig kommer göra det. Är ganska säker på att det finns flickor och pojkar som tänker och tkr samma saker som jag gör och då ska jag säga en sak till er. Jag förstår er mer än vad ni tror, och jag vet hur ni känner. Är exakt samma sitts som er just NU! det är en sak som är säker. Och va inte rädda för att kommentera min blogg här och nu och be om msn eller vad som helst om ni vill snacka ut om detta eller nånting mera, för jag kommer garanterat att förstå er..  
Det va allting ifrån mig just nu tror jag, jag är trött och funderar på att lägga mig i sängen o smsa lite granna med lillebrorsan Tim & pojkvännen Toni eller nånting, vi får se. Puss på er och godnatt !

25 MARS 2010

Idag har jag varit i skolan precis som alla andra dagar så det är inte så ovanligt men så hade jag frågat min lärare om jag fick dra tidigare för jag skulle kolla en sak på katarina skolan men det va fullsatt så kunde inte kolla typ så jag drog in till stan igen där jag träffade några kompisar och sen träffade jag Rebecca som jag va med och hon shoppade lite granna så hjälpte henne typ och va packåsna som jag typ alltid är när jag är med henne på stan eller nånannanstans i sverige typ. Sen skulle hon dra till musikenshus för att träffa sin pojkvän o jag pallade inte va med dom medans dom slaskar sig så jag drog hem istället och gjorde mat typ och la mig i soffan i vardagsrummet. HAHA efter jag käkade så somnade jag medans jag kollade på typ Joey eller nånting, vaknar av att min brorsa väcker mig för det va mat och det vart våfflor såklart eftersom det är våffeldagen idag mumms på det. Efter maten så drog jag upp i mitt kaosiga rum och satte mig för att börja skriva på min Bildanalys som jag ska lämna in i morgon och jag vart klar och är ganska nöjd med den efter den vart klar så drog jag ner och duschade för mamma hade blivit klar i duschen. Och nu sitter jag här och saknar för många o vill bara undvika ALLA killar just nu som jag kan träffa i min närhet men går tyvärr inte "/ venne hur jag ska göra för det , men det är en annan historia som jag inte tänker ta här. Vill ni veta mera detaljerat så får ni väll smsa ringa fråga eller nånting sånt dära.. (= Jag ska lägga upp ett annat inlägg senare men tillsvidare ha det nice <3

TACK IDA

Jag vill börja med att tacka Ida som skrev det underbart gulliga inlägget åt mig.
Egentligen orkar jag inet skriva för som hon skrev jag mår itne så jättebra direkt menmen jag ger mig ett försök igen på att skriva ett kort inlägg om dagen i alla fall.

Idag va andra nationella provet i engelska avklarat och jag vet inte hur det kommer gå alls men man kan ju alltid hoppas ellerhur ? Vi fick sluta tidigare idag igen, vi hade ingen engelska efter idrotten så vi slutade klockan två det va förbannat nice alltså. Fast vi har inte gått hela dagar nån dag denna vecka, det är ganska knasigt tycker jag. Men hur som helst efter skolan drog jag hem och sminkade mig lite fixade håret och satte min mobil på laddning så den fick lite mera batteri sen drog jag ner till stan och drog till grand och träffade Angelica och där va även Eddie & Hannes, trevligt att träffa dom igen. Jag satt uppe med Angelica typ 20-30 minuter under genrepet på deras musikal sen drog jag ner till stan igen och träffade några stycken sen tio över sex halv sprang jag till grand återigen för att jag skulle kolla när dom hade föreställning och jag svär den musikalen är värd hur mkt som helst dom va helt underbara alltså. Och han som spelade Edward va så förbannat jävla söööööt och bella och han va så söta tillsammans i slutet när dom sjöng så jag började gråta. Helt seriöst jag började böla, lite pinsamt men det va så vackert o han va så söt och allt va så bra så jag började gråta hihi. Men efter den så drog jag bara hem och duschade samt käkade och sen hamnade jag framför datorn och här sitter jag ännu men jag ska ta och knyta mig nu och lägga mig i sängen o smsa lite granna men tills vidare som vi hörs så godnatt !


ida borelius skriver!

sofie undrade om jag kunde skriva åt henne för att hon mår väll sådär,
men de är klart jag kan göra de! Jag och sofie delar en gemensam "vän" eller vad
man ska säga och båda mår väll inte så speciellt bra över honom, eftersom han har sagt
ganska mycket till båda oss som är "falskt". Men jag vill bara börja med att säga att jag kommer
ihåg första gången jag träffade dig gumman, när du, tobias och pernilla skulle sova här. Fyfan
vilken galen kväll (a) först kaosade den när vi skulle "bråka" de blev tårar hit och dit, men sen blev den
till världens lyckaste. Jag kommer ihåg typ första saken du sa till mig när vi träffades och de va att jag hade
maskara på ögonlocket och att den va kletig :$ haha fyfan vad man såg ut ... ;$ Från att du och jag inte
alls hade snackat med varandra och kände varandra så lärde va känna varandra på en kväll och en dag.
Känns som jag fick veta en hel del av ditt liv och du om mitt. Jag vet vad du går igenom, men som jag sa till dig
och min mamma, du är alltid välkommen hit, glöm inte de. Våra galaste bilder, när du våldtog mig och allt (a) haha saknar den kvällen som fan .. Men iallafall, sofie är en riktigt fin tjej! hon ställer alltid upp vad som de än gäller, hon är så äkta rakt igenom. Hon har ett hjärta av guld det vill jag att alla ska veta. Jag finns för dig sofie, oavsett vad. Glöm inte att jag alltid kommer att finnas vid din sida hela tiden. Jag älskar dig sofie schilcher och tro på orden, för alla mina ord till dig kommer ifrån botten av mitt hjärta!
De va allt från mig, puss! / ida borelius



jag älskar dig hjärtat!

HATAR RUBRIKER SOM FAN

Igår va jag på storvreta ibk - dalen matchen med carro i laget.
Storvreta vann med 4-3 och det va en as spännande match ! Så det kommer bli ännu en match för storvreta, heja!
Efter matchen va jag med Andreas och vi gick o pratade i hela uppsala typ det va trevligt och det behövdes

Men idag har jag bara varit i skolan varit med älsklingen och angelica mkt mysigt solade idag med
men nu måste jag fan dra för att angelica är påväg hit till mig och vi ska dra till träningen hon är
snart utanför mitt fönster jag kan se henne på parkeringen.
Mamma skjusade in älsklingen till stationen inne i stan med, så snällt av henne =)
Puss på er så länge och jag kommer blogga mera imorron så jag säger godnatt nu , natti <3

DAGENS...

Dagens klädstil: Jeansleggins, vitt linne & vit puma tröja
Dagens frisyr: uppsatt, (bulle)
Dagens låt: Jadde - Living to love you
Dagens humor: Varierande
Dagens humör: Just nu lättirriterad
Dagens saknad..: Pojkvän ♥
Dagens händelser: Ner på stan
Dagens behöver..: En bamsekramis
Dagens hemlis: Shyy
Dagens program: Det som dyker upp
Dagens "kvälls"göra: Skriva på NO pappret vi fick

3 UNDERBARA MÅNADER, 21/12-09♥


Som rubriken lyder så hade jag och älsklingen 3 månader idag tillsammans.
Att beskriva min kärlek med ord och meningar till dig kommer då ta mig en evighet, fast dt är du egentligen värd.. Varje andetag som jag tar, tar jag för dig.
Vaje slag mitt hjärta slår i mitt bröst, slår för dig & ger dig tröst,
När jag är med dig vet jag, jag vet att jag ej står ensam.
Du har alltid mig och jag har alltid dig, tillsammans har vi varandra & blir ett!
3 månader för mig har gått väldigt fort tycker , för mig känns det som att det bara har gått 2 månader.
Men vad är det man säger ? När man har kul så går tiden fortare, och ett gott skratt förlänger livet. Men om man tar dom två sakerna (+plus) en kärlekspartner då kan väll inte livet vara mera underbart fast alla svåra stunder vissa dagar eller timmar, eller har jag fel ?  jag älskar dig, Toni Classon Kalliomäki ! ♥

"SKOLDAGEN" avklarad redan 11.10 (=

Fan va nice "skoldag" alltså. Hade ba 1 lektion sen fick vi sluta skoldagen.
När jag kommer hem så hjälps mamma & jag åt med att fixa min garderob. Ränsa ur alla kläder och lägga dom i säckar som min mamma ska ta med sig till jobbet på Onsdag typ för nån ville ha kläder till sina barn sen kanske vi ska skänka kläder till röda korset, det vill i alla fall jag göra. Vill hjälpa till lite granna !

Just nu sitter jag vid datorn och dricker pantionsfrukt och ska snart fortsätta med att plocka ut ur garderoben och se vad jag ska ha kvar eller inte och vad jag kan ha eller inte kan ha. Sen ska jag KANSKE åka ner tidigare till stan för att sola för det va ett tag sen och sen ska jag träffa Andreas och gå runt o prata med han nere på stan i det vackra vinter (vår) vädret.

Och eftersom jag nt har bloggat på nästan en hel vecka så kanske det kommer in lite saker då och då som jag skriver in i olika inlägg som jag kommer på att jag gjort under veckan som precis gått ('=

UPPRÖRD LÄSARE KOMMER MED ÅSIKT !

Kommentar ifrån Anonym

JÄVLA TÖNT! Du är så sjukt efterbliven, det var 07 folk hade fjortisstreck? Plus att ingen gick runt med dem, de hade det på grönan, elverket osv. Du kanske borde hänga med lite innan du leker stockholmare. Du är förresten skitful i lugg, eller du kan väl inte göra dig fin så ful som du är. Jävla tönt, sluta lek cool med dina cigaretter och fyllefester. Du leker så jävla mycket, sluta upp med det. Du skämmer bara ut dig, du gör det pinsamt att bo i Sverige. Skärp dig lilla gumman!

Svar till Anonym:
 Som ett kortfattat svar på din kommentar där jag uppfattade det som att du tkr jag är efterbliven och inte vet vad det är för årtal som vi lever i nu.
Då ska jag tala om för dig att vi lever i 2010 och jag är helt medveten om det och jag är ingen sthlmare och det har jag inte påstått heller. Jag är Uppsalabo och där med stolt ! Fast det hade ju varit skönt att få flytta =).
Jag och min kompis som är ute och tar kort och DRIVER om det är ett ord du inte känner till så kan jag ge dig en kort förklaring. Ordet (driver) betyder att man skojar ungefär. Nu vet du vet! Man lär sig nånting nytt varje dag tänka sig alltså ! Sen att du påstår att jag leker , då är min fråga till dig Anonym (om du nu bevakar min blogg så mkt så att du läser den nu) så tkr jag du kan svara igen på denna fråga varför jag leker och på vilket sätt jag leker. Dessutom har ingen tvingar dig att bo i sverige heller om du tkr det är så pinsamt att bo i samma land som mig -.- Det finns nånting som heter att flytta ! TACK FÖR MIG =) ... 

HELA HELGEN PÅ EN O SAMMA GÅNG (= !

Jag tänker börja med att säga förlåt för att jag börjar backa med allt bloggande men funderar på bloggpaus men det är nånting som jag kommer tänka på senare inte direkt nu. Men nu ska ni få läsa om min helg. Hoppas ni orkar läsa mkt text för det är precis vad det kommer bli !

Fredag:
Dagen började med att pappa störtade in i mitt rum och säger att jag måste springa upp och ta på mig kläderna och att jag inte hinner sminka mig för att vi hade försovit oss. Och mitt svar vart bara : fan va du tjatar!
När vi äntligen kommer iväg så går jag hem till mamma sen när han skjusat in mig till stan så sminkar jag mig där ist och sen drar jag till skolan. Efter skolan så är jag hemma och väntar på att Jenny ska komma.
Jag drar ner till träningen och hon kommer ner dit och vi drar typ 15 minuter tidigare innan min träning slutade så vi skulle hinna till det upptåget vi skulle ta. Haha träffade Jonit och nån Philip på tåget med det va as nice.
När vi kommer fram till sumpan så har deras match precis slutat och vi träffar dom sakerna utanför typ och drog in till dom.. VI drog ut igen ca. 1 timme senare eller så vare bara 30 minuter senare och fyfan va vi är klockrena alltså ;D vi drog till maxi om jag inte minns fel och köpte läsk sen drog vi till tornparken. HAHAHA ! flipp.. säger jag bara , sen så får ni fan försöka klura ut saker o ting själva men säger inte om det är rätt eller fel ;D !!
Vi kom ungefär hem klockan  på natten eller så vare kanske klockan tolv.
Men så vart det godnatt ganska fort !

Lördag:

Morgonen började med att typ alla vaknade tack vare min väckarklocka tror jag det va eller för att det va jennys mobil som ringde minns inte men vi drog upp iallafall fast killarna va lata som vanligt men jag o jenny fick fart för att hinna sminka oss och jag skulle hinna packa matchsakerna också. Tim kommer upp kanske 15 minuter efter oss men min lata kille ligger kvar ännu längre kanske 30 minuter tills Jenny och jag mobbade sönder honom, jag satt på hans mage typ o rev honom och jenny rök hårstrån ifrån hans ben. (Rena toryren om man frågar honom) men det tyckte inte vi, det va bara kul !
Senare när alla va klara så skulle vi åka till landet alla vi 4 + deras mamma och det tog ungefär 1 timme kanske lite mera och det va en bit utanför enköping. Det va underbart vackert där fett mysigt område. jenny & jag längtar som fan tills i sommar då vi ska ha
GRYMT KUL där med killarna och kanske några mera (= finns inte ord till hur mkt jag saknar och längtar efter sommaren ouhff! Kilalrna va duktiga och skottade snö tillsammans med deras mamma medans jenny och jag satt på deras studsmatta och tog kort samt hoppade lite då och då, det va underbart väder alltså fett härligt! HAHAH juste vi hade ett litet snöbollskrig med killarna också och vi tjejer vann såklart för vi är då BÄST men nog om det. När vi skulle åka där ifrån så satte sig toni i framsätet alltså på förarsidan och jag och jenny ba kollade på varandra o jag LOVAR er vi tänkte samma sak.. *HJÄLP* alltså , hihi. Men han klarade sig faktiskt bra. Han skulle då backa ut bilen och fixa det sådära o det lyckades ganska bra men han vet inte hur man använder backspeglar haha. Deras mamma kör oss till bålsta där jag ska ha match och jag kommer dit precis före alla andra så jag stod där tillsammans med Leffe och väntade. Laget kom oh matchen slutade 6-3 till oss emot Vallhall. Jag fick två tacklingar som gjorde så jag sträckte muskler i högeraxeln och nere i ryggen typ men dom fick en 2:a ba för första gången så kapade hon mig fast jag inte ens hade med mig bollen ingenting ba sprang och visade mig, då kommer hon från sidan och ba springer över mig och jag slår huvet i nån klättervägg på andra sidan sarjen, men aja dom spelade FJOLLBOLL dom verkligen fjollade som fan när dom spelade, dom kan inte Innebandy. + dom skrek värre än när en kvinna föder jag svär.
Efter matchen tog syster pojkvän bror och jag pendeln från bålsta till sundbyberg, när vi kom hem så duschade jag och sen fixade mig Jenny gjorde det med så drog vi till nån pizzeria och Tim bjöd på pizza till mig och Jenny, mummis hihi och sen drog vi till Ica träffade Nicke och sen drog vi ner till ishallen. tobbe kom dit med !
Sen vare inget mera med det, vi drog hem typ halv tolv på natten och då satte vi oss och kollade på en film på tvn som gick yourest it park eller vafan den heter hihi IG i engelska omg. Den va nästan slut när vi kom hem men efter den så satte vi oss på madrassen och spelade neger och president klädpoker (I), och jag förlorade *suck* .. Men efter att jag torskade orkade inte dom spela mera så jag antar att det inte va lika roligt utan lilla mig (aa) hihi skojade. Sen låg vi mest o snackade med varandra lite smått sen somnade vi alla och sov gott.

Söndag:

inte så mkr hände idag. De va mest att jag drog upp förbannat tidigit för jag skulle ta 11 tåget hem till Uppsala men det va då ett stort misstag att göra. Det va tamefan bajare överallt på tåget fan dom hade tagit över tåget och Toni den bajare som han är säger ju såklart "ååh skön nu kan man känna sig hemma" maha failat men usch på hammarby säger jag ba stolt gnagare som jag är :). Men efter vi kom fram så tog Toni och jag bussen till björklinge där pappa hämtade oss och vi fick gå ut med soporna när vi kom hem sen så kollade vi ba på film och väntade tills jag fick främmande och då kom några kusiner och två fastrar + Urban och hälsade på och fickade. Sen när Lena Roger och Maja hade åkt för dom va sist då drog jag och toni och duschade sen la vi oss och kollade på "spök skeppet" om man ska skriva det på svenska fast det va en engelsk film men som sagt IG i engelskas dåda men fyfan va trött jag va under den filmen och jag fick ÄNTLIGEN se hela filmen utan att somna fyfan va stolt jag är över det alltså. HIHI ! Men efter den så la vi oss i sängen och sov fyfan va skönt det är att sova !


DET VA MIN UNDERBARA HELG DENNA VECKA 
nog om detta. bilder kommer senare idag
Jenny ska skicka dom t mig :) mkt "vackra" ;D
älskar er tre
bror syster pojkvän v
ni är mina skatter!

PLANERNA FÖR DAGEN/KVÄLLEN

Jag kom hem ifrån skolan precis och jag glömde såklart pengarna i mit skåp så va tvungen att gå och hämta dom igen och det va as drygt. När jag kommer hem så packar jag ner allting snabbt i min väska och lägger träningskläderna på golvet som jag snart ska sätta på mig och sen fixa mig. Tack o lov sa mamma att träningen va kvart i fem idag så den är tidigare annars hade jag varit där klockan sex och då hade jag missat den ^^ hihi.

Men planerna efter träningen ser ut på detta sett
Träffar jenny efter den om inte hon kommer till min träning o kollar på den
Sen ska vi ta det tidigaste tåget vi hinner med typ.
Sen träffar vi våra bebisar Tim & Toni så ska vi ha fredagsmys ;D
En Charmig bild. Hört att det är ganska så många som tkr jag är väldigt vacker på denna bild.
Stämmer det tkr ni bloggläsare  ? :$ hihi ,

fråga som behöver sitt svar

VILKA LÄSER MIN BLOGG ?
'

BILDER IFRÅN MIN "MIDDAG" I FREDAGS MED ÄLSKLINGARNA !

Älskade bror
jag älskar dig

Sofie "pinglaN" Schilcher '

Ljuset i mitt hjärta är du Toni Classon Kalliomäki
du håller lågan vid liv så den inte dör ut. Älskar dig

Jenny "jenglaN" Blomkvist hjärta Sofie "pinglaN" Schilcher

Vi delar på ordet kärlek tillsammans lever vi i kärlekens armar
jag älskar dig Jenny !

Sofie Emma Aaurora Schilcher
Jenny syster
Tim Classon Kalliomäki även kallad min bror , älskar dig.
Toni Alexander Classon Kalliomäki
är glad att jag kan kalla dig min pojkvän
jag är fan stoltaste som fick dig älskling ! <3
Jag igen typ.
Armbanden jag fick av Tim har jag på bilden
dom va underbart vackra. Älskar dom ! Tack brorsan <3
Syster + Pojkvän = syskon :) (?)
pojkvän & flickvän
bröderna twins :D
Tjejer undan dom är mina och jennys :)
igen ¨
flickvän & pojkvän
syster & bror
jenny & tim
KÄRLEK !
bror & syster
älskar dig
vi igen
haha hjärtat det ser ut som om du spänner hela ansiktet
du får rynkor av det.. slappna av (aa) hihi..
Pussen på broder. Du är så söt !
Slicken på broder. Du är för sööt !
syster pojkvän och jag
pussen på världens bästaste
bröderna twins och syster jenglaN
kolla på mig o t
älskling jag bror <3
kolla på mig o tim fan

BILDER IFRÅN GÅRDAGEN


Älsklingen käkar våran nygjorda frukost
Kebab med Ris :D MUMS !

Han deckade efter att masserat mig i kanske 1 timme sammanlagt haha

Rebecca och jag påvägen in till bjk

rebecca failade med att ta kort på oss två när vi lipar så vi försökte igen...

Men hon failade IGEN så jag antar att hennes mobil dras till mig precis
som alla andra o allt annat :$ haha

JOBBIGT

HAHAHA fråga mig inte vart jag Rebecca & Toni fick idéen ifrån men vi gick till björklinge (den långa vägen). 
Och för er som säkert inte vet vad Björklinge är det är ett samhälle eller typ en by ca. 2 mil utanför Uppsala och vi bor på andra sidan sjön så vi började gå typ och så sen jag ba : jag bangar fan inte att gå till Björklinge och rebecca ba : inte jag heller. men toni hade inget att säga till om så vi drog till bjk och det tog 1 timme och 30 minuter. När vi kom fram träffade vi Jonas och Toni och typ några mera och så träffade jag PLK :) fett pinsamt viste inte vem han va först o han kände sig "dissad" haha han drev typ. Sen drog vi hem till Toni med jona soch vi va där tills Rebeccas pappa kom och hämtade oss sen när vi kom hem så vare bara att typ sova !
Lyckad kväll alltså !

SÖNDAG 14/03-10

Vaknade av att Rebeccas mobil ringer typ eller så va det alarm på nånting & sen direkt efter kanske 1 minut så hör jag Rebeccas hund tindra gnälla utanför dörren och jag trodde jag skulle döö.. Klockan va skit tidigt typ  !
Men hur som helst vi gjorde kebab med ris och sås typ as nice fast vi gjorde för mkt fan :o mat för 10 personer jag svär alltså. Vi drog upp och fixade oss och vi vart klara nu eller jag vart och Rebecca är snart klar så nu ska vi snart dra ut och ta kort fast vi måste väcka toni först han har somnat på madrassen haha sötnos han är.
Bilderna kommer komma upp när vi kommer in troligen, pusspuss.

SVAR PÅ TAL

Fråga ifrån Anonym:
Måste bara får fråga en sak.. asso vart bor du? Dina föräldrar är ju skilda, bor du i sthlm eller? :)
Svar till dig:
 Ja mina föräldrar är skilda och min mamma bor i Stenhagen och min pappa i Björklinge så jag bor kvar inom Uppsala området.
En fråga till dig som skrev, kan du bublicera dig och säga vem det är som frågar ? :)

UNDERBARA LÖRDAG !

Igår då va det lördag och jag kan bara säga att denna lördag va nog den bästa på ganska så jättelänge.
Först va det match emot Enköping och jag va fan en aning nervös trodde jag skulle ut igen och få röttkort men jag klarade mig fan ifrån det jag kankse spelade lite bra men sak samma resultatet vart 4-1 till dom och karin gjorde vårat mål efter nån minut bara. Det va as snyggt fan !
Tvillingarna och Jenny va och kollade på min match också och dt gjorde mig ännu mera nervös egentligen för jag va rädd att göra bort mig på planen men det gick som det gick som sagt..
Efter matchen drog vi hem till mig och så drog mamma och handlade tacos saker sen när hon kommer hem så ställer jag och Jenny oss för att göra iordning maten medans killarna ligger i mitt rum och ser film typ. LATA SAKER ALLTSÅ ! Sen vart det klart och efter vi käkat det värmde jag hallon och jenny fixade med vaniljglassen och så vart det varma hallon och vaniljglass som efterrätt riktigt mumms va det.
Haha vi hade underbart mysigt o snackade med varandra och drev sönder med Toni haha , sen efter vi dukat undan och så så tog vi kort och det vart as häftiga bilder och dom bilderna kommer komma senare när toni har lagt upp dom hemma sen och då kommer jag lägga ut dom här på bloggen , bdb & facebook (=
Jag fixade mig klart och Jenny fixade sig lite granna med och killarna tog kort igen typ sen drog vi till stan och träffade Ahmed & rebecca i musikenshus och va med dom. Vi drog till Jalla och Rebecca käkade och så kollade vi på melodifestivalen där också, hihi fett nice alltså dom höjde volymen på tvn när vi frågade. ÄLSKA Jalla fan ! Oh efter det drog älsklings bror & syster hem till syster och vi andra drog till stationen. Ahmed drog till sin buss och jag, rebecca & toni drog till 111 bussen och satte oss på den sen hoppar vi av i lövstalöt där hennes pappa hämtar oss och vi åker med hem till henne för vi ska sova där. När vi kommer hem till henne typ dunkar hon musik och jag typ mobbade toni och toni är bög (vet ej vad jag ska skriva för vi gjorde inget typ) men sen spelade alla vi 3 kort lite granna sen drog vi ner och käkade pannkakor och kollade på sean the man atchi *stavning* och han är fan grym som fan haha skrattade i stortsett hela filmen haha. Men hur som helst sen va vi as trötta så jag och rebecca tog bort sminket och sen så masserade jag henne lite granna och så la vi oss och kollade på beck typ men den fuckade efter typ halva så jag väckte rebecca som hade somnat och bad henne stänga av den och det gjode hon så låg jag bara och myste med Toni tills jag somnade , underbart!
ÄLSKADE LÖRDAG.. den va fan underbar alltså , rawr på den (=
Bilder kommer senare LOVAR !

SOMMARBILDER


Brunbränd man va sommaren 09 eller vadå ?
Fan vad jag saknar det.
Bilsemester med pappa

Helt jävla magisk bild som pappa tog klockan 02.00 på natten inne i Norge typ.
Bilden ser ut som att komma ur ifrån en saga !

Jag kollade ut över ett vattenfall och pappa gick typ på bron över och tog kortet på mig
jag tkr jag vart bra på nästan alla bilder som pappa tog på mig den sommaren
dock hade jag inget smink men jag vart ändå väldigt vacker på många bilder.

Sitter brevid ett brusande litet vattenfall
det va ganska kallt att sitta där medtanke på att det blåser upp kallvatten på mig, men det va helt magiskt att sitta där och det va jätte vacker utsickt dessutom alltså. Älska bilresa med pappa !

Plaskplask bakom mig
jag saknar bruna lilla mig
det hade varit helt underbart om sommaren va här NU

Älskade pappa sitter och kyler fötterna i det iskalla vattnet nedanför ett stort berg som jag klättrade på senare
det är på en rastplats precis inne i norge.

pappa igen en bit utanför Narvik där vi stannade och fikade och tog massa kort
detta kort vart bra på pappa tkr jag.

Mitt strandfynd efter min lilla promenad på stranden längst ishavet som pappa badade i
Han är galen, han vägrar bada i sjöarna i sverige men så badar han i ishavet i Norge..


Finns inget annat ord än UNDERBART !

Saknar det som fan alltså.
Ser ni inte hur klarblått vattnet är eller ? Man ser växterna som om dom va kanske 10 cm under ytan när dom egentligen i självaverket ligger på 4 meters djup fast det syns inte för det är så klarblått vatten. Men som sagt var det är ju ishavet ! :)

Som jag sa, promenad på stranden.
det satt läskiga italienare som stirrade på mig när jag gick förbi dom typ

Jag smälter fan in (=

Vacker nattbild på månen och fjällen, visst ?

Jag på en fikaplats i typ Willhelmina :) påväg hem och vi har kommit in i sverige
som ni kanske förstår eftersom det va i Willhelmina
Och denna bild får då avsluta detta inlägg , pusspuss !

11/3-10

Idag vaknade jag 30 minuter innan jag skulle vara i skolan och jag hann inte sminka mig så jag såg ut som ett fucking retard. Men vi drog till gottsunda idag och kollade på nån konstig teater typ & sen åkte tillbaka och skrev på ett papper om vad vi tyckte om den teatern och som sen lärarna ska skicka till dom så dom får läsa om vad vi tyckte eller ngt. Vi slutade kvart i två fett skönt så jag drog hem och satte mig vid datorn och så mkt mera är det inte med denna dag, jag ska dra ut snart typ och gå lite granna typ snacka med Joakim Gustafsson in tha tele om han typ kan käka sin jävla pizza snabbare nån gång som han inte fått hem än men i alla fall ! -.- Älskar han ändå sötbollen min. Men nu ska jag ändå typ börja fixa mig lite granna och sen dra ut för jag orkar seriöst inte vänta längre. Puss hejdå sålänge kanske kommer ngt inlägg senare det vet man aldrig alltså

Och idag har jag följt "modet" och skaffat facebook
HAHA så nu är jag lika coola som er som drogar FB
Fast jag ska fan inte bli insatt i den sidan nejnej..


JAG ÄLSKAR DIG
TONI CLASSON KALLIOMÄKI

Grattis!

Hejsanhoppsan bloggen!
Nu är det tobias waltin som bloggar lite;d tänkte faktiskt säga grattis till lilla sofie som blir gammal idag ;)
Förlåt för att jag hade glömt din födelsedag :$ men lättare om du hade facebook för då står det Sofie fyller år idag lalal..
Så jag tycker faktiskt du ska skaffa det! även fast du kanske hatar det.. Men man älskar det med tiden ;)
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN Sofie Schilcher
Hoppas du får en toppen dag!
Det var allt från tobias waltin
Jag älskar dig vännen!

16 BAST IDAG !

Hej älskade läsare, lite kortfattat om dagen!

Vill börja med att tacka Tobias 'bror' Waltin för inlägget han skrev om mig igår det va underbart hjärtat , saknar dig också massvis !
Men vidare om dagen.
Som rubriken säger så fyllde jag 16 år idag ( ett grattis kanske? ) och älskling jenny & tim kom hem till mig vi fikade sen kollade vi på film och sen drog vi till staden & gick runt där. Träffade rebecca vid musikenshus sen va hon med oss och vi drog typ ner till stan igen och käkade på jalla, eller jag och rebecca gjorde. Lånade pengar av henne så hon får tillbaka på lördag då jag ska träffa henne och dom andra sötnosarna. Efter maten drog vi till donken och rebecca kom på idén att vi kunde spela kort så det gjorde vi haha mitt i donken sköna vi är alltså. Sen drog vi till stationen för killarna skulle hem och jenny drog med samt rebecca så jag va ensam *snyft* men så drog jag ba hem och nu sitter jag här och skriver. Det va väll allt om dagen typ.. Kan ju skriva det jag fått !

PRESENTERNA:
ny säng 120 (?), står i garaget
överkast till den
sen en prydnadskudde typ till den med
underkläder
ett par jeans
hårfärg av Jenny bby
underbart vackra örhängen av min älskling

mera kommer jag typ att få på lördag av tim & toni när dom kommer hem till mig typ på middag och då ska vi även vara på stan med rebecca och typ ahmed men mera om det får ni veta då :) underbar dag, bättre födelsedag kan man inte ha. ÄLSKAR ER !


ett år äldre
ingen skolplikt
får ta MC-kort (ska ej)
UNDERBART värre.
Gammal omgjord bild, ni älskar't ändå!

Tobias Waltin gästbloggar

Chacha alla sofies små bloggläsare!
Nu är det så att själva Tobias Waltin som gästbloggar..
Ibland är det skönt att blogga man får skriva av sig och det är skönt ibland..

Kan ju börja med att säga att jag saknar dig sofie.. Vet att vi har glidit somfan ifrån varandra. Och det är inte okej.. Det var skönt när du och jag var taighta tillsammans.. Vi pratade om allt!
Vetinte rikigt vad som hänt.. Jag som inte skött mig eller hur man ska säga..
Vet att du har svårt att tro på mig när jag säger jag saknar dig..
Men du måste försöka för jag gör verkligen det..
Vet att jag inte smsar så mkt eller så. Men jag orkar bara inte smsa mkt längre.. Det känns så tråkigt eller hur man ska säga.
Kommer ihåg när jag träffade dig för första gången när du satt på bänken och jag kom fram till dig..
it was memories..
Hoppas verkligen vi kan ta upp kontakten och bli taighta igen..
Kan säga tre ord tolv bokstäver sofie.
Jag Älskar Dig Syster




8/03-10, kortfattat om dagen.

Idag va jag i skolan och vi hade tema vecka så det va en as chill dag sen slutade jag klockan två och då drog jag hem och satte mig vid datorn snabbt typ och sen drog jag till stan o träffade petra och emma sen samtidigtt som emma kom nästan så träffade jag Andreas han är as snäll o fett söt fast blir sur lätt men han är som mig typ. men sen kom jenny och vi drog hem till henne jag käkade där lite granna sen färgade jag hennes hår brunt så hon är nu brunhårig *mjauo* på det alltså, drog hem emd halv tio bussen och kom precis hem ska lägga mig i sängen nu och se "män som hatar kvinnor" som jag fick låna av jennys mamma, den verkar bra inte sett den. Ni som sett den rekomenderar ni den ? :)
nu ska jag lägga mig , puss godnatt älskade läsare.

UTKLASSNING

Matchen med U-laget vart en utklassning
Matchen slutade 14-0 till oss och jag gjorde 3 kassar samt 3 elr 4 ass *Stolt*
dom körde upp mig som fiskare och irritationsproblem typ så varje gång vi hade bollen så skulle jag springa upp allt vad jag pallar och irritera där uppe framför deras målvakt och det tog som fan på mina knän för jag hade glömt knäskydden i väskan nere i omklädningsrummet. Sen fick jag och Toni skjus till stationen där träffade man Felli hon skulle med till bjöklinge. Kom hem och typ duschade sen vare bara film sen sova va helt död.
Det va lite granna om gårdagens match. Btw ; Arlanda trodde dom hade vunnit matchen emot oss för att det vart fel på hallbokningen men det kan dom ta sig med att dom inte har än så länge ;) hihi. Puss hej.

UPPDATERING + en fråga läst ner

Torsdag:
Då va jag i skolan typ o skötte mig bra + jag fick en innebandyklubba i huvet typ av en etta den lilla skitungen. När jag hade slutat skolan så kom jag inte in i huset för mamma va och handalde. Och så får jag sms om att Toni och TIm hade varit i uppsala i två timmar och dom härmade alltså mig och Jenny när vi gjorde så sist vi va i sthlm. Men hur som helst han kom hit till mig då typ och vi träffade Rebecca och va med henne och käkade på max typ försökte få tag i jenny & tim hur mkt som helst men hon dissade så jag vart smått sur på henne då men nu har allt löst sig typ. Sen vid ungefär klockan 6 kom angelica in till stan och så drog jag tono och hon till stationen och tog buss 823 till vattholma för vi skulle ha match där emot storvreta men det vart tyvärr 3-2 till dom. Sen efter matchen duschade jag och så skulle vi dra till bussen och angelica snackade med sin kille i tele o hon frågade honom om han kunde kolla upp när bussen där ifrån gick oc hden gick om fem minuter då hade jag precis fått på mig kläderna och då vare bara slänga ner sakerna i bägen och springa ut till bussen men den kom inte förns kvart i fast den skulle komma tjugo i, dumma buss. men sen kom vi i alla fall hem och det va mysmys med bejbu då.

Fredag:
Jag drog upp till skolan för det va ett måste, gick på lektionerna och va duktig förutom på bilden då orkade jag inte göra så jättemkt p min målning för det va små små små arbeten med mini pensel och jag orkade inte sitta i 1 timme & 40 minuter allrvarligt. Men typ halv 2 kvart i 2 kom toni tim och jenny till min skola och dom väntade på mig. Efter skolan så drog vi hem t mig så jag kunde lämna mina saker och sen drog vi till stan. Vi drog typ klockan fem för jag skulle ha träning men det vart inställd för att dom skottar ner snö ifrån taket på hallen för det höll på att rasa in förut tidigare i veckan typ. Men så låg ´jag och toni o bara myste o kollade film sen senare så drog jag och toni till ica maxi och köpte dricka då vare läsk godis och film på tv sen vare sova. Mysig fredag !

Lördag:
 Idag vaknade jag 09:10 för jag ställde klockan på det men jag stängde bara av alarmet och la mig igen brevid min älskling i hans varme närhet och somnade om tills klockan va 09:58 typ då vare fort som fan upp äta fixa sig ta på sig match sakerna och sen dra ner till Bok C hallen med angelica och toni för jag skulle spela match. När vi kommer dit så kommer leffe och säger att matchen är inställd pågrund av att det blivit fel bokning eller nånting så han hade ringt till arlandas tränare och sagt att dom måste vända för det kan inte bli match och dom va redan inne i uppsala stackrarna. Men vi fick i uppgift av leffe att vi ska ut och gå 1 timme och 40 minuter innan tisda nästa vecka och för att bevisa att vi gjort det ska vi ta kort och visa honom på träningen som vi ska ha på tisda typ. Men jag ska i alla fall spela match ikväll 20:20 i allians med U-laget emot frötuna eller något sånt dära hoppas den matchen i alla fall går bra mihi. Men nu ska jag kolla runt mera på intenett sen ska älsklingen sitta :) Puss på er alla älskare och min blogg lever så länge ni läser och kommenterar !




Jag bjuder på en bild som jag hade som header förut
hihi, ska jag göra om min blogg eller skajag ha som jag har nu (?)
Kommentera vad ni tkr.

OM IDAG & MORGONDAGENS PLANER !

Idag: ... har jag varit i skolan och så det jag skrev nedanför typ i det inlägget. Vi hade som sagt var ingen svenska så jag satt i biblioteket och sen drog klassen till idrottshallen för vi skulle ha idrott men så vart det inte nejnej för att taket håller på att rasa in pågrund av snömassorna som ligger på taket så idag va det typ några killar ifrån uppsalahem eller nån annanstans som va och skottade snö på taket så vi hade ingen idrott heller men jag fick kramp i händerna under håltimmen typ för jag skulle tydligen massera alla tjejerna i klassen, började med att jag skulla massera Nishat och sen kom en efter en o ba kan du massera mig med , kag du hålla på med mitt hår och lala haha men jag gjorde som dom sa eftersom jag tkr sånt är kul att massera alltså och greja med hår på folk men sällan jag får ngt tillbaka.. MenMen efter skolan drog jag hem till mamma och satt lite granna vid datorn men internett funkade inte på min dator så jag satt och spelade någo konstigt fågelspel på datorn typ bara och sen ringde Roger och han hämtade mig sen hämtade vi pappa och nu sitter jag här.
Har precis snackat med angelica i tele och vi har bestämt att ta bussen imorron som sagt till matchen vi får se hur den går då hihi.



Imoron är det torsdag och det kommer bli den bästa torsdagen åp mycket länge. Det börjar med att jag ska vara gå till skolan och vara på alla lektionerna typ och vara en duktig flicka som jag "alltid" är i skolan (sikket skämt) och sen vid typ 1 tiden kommer Tim & Toni vara i uppsala (sofie goes happy) så kommer troligen dom två + Jenny komma till min skola sen ska jag bara hem snabbt och packa ner allting som jag ska ha med mig till matchen och sen åka ner till stan och där kommer vi vara ett bra tag och sen kommer Angelica ner och då ska hon jag och Toni ta 18:30 bussen till Vattholma för att jag och Angelica ska spela match emot Storvreta & jag hoppas inte att J & J är där för då vet jag inte vad jag ska ta vägen alltså.. Men Men vi får se
Det är om min morgondag



HA DET BRA SÖTNOSAR JAG VENNE OM DET KOMMER NGT MERA INLÄGG EFTER DETTA FÖR IDAG FÖR NU SKA JAG DRA OCH GÖRA MAT TILL MIG OCH PAPPA SEN SKA JAG NOG BARA KOPPLA AV FRAMFÖR TVN ELLER FRAMFÖR EN BRA FILM, MEN NI FÅR HARE BRA SÅLÄNGE :) GLÖM ALDRIG ATT JAG ÄLSKAR ER !

SKOLBIBLIOTEKET

Nu sitter jag i skolbiblioteket och har sjukt tråkigt vi har ingen svenska nu för våran lärare har ändrat schemat JIPPI. Jag skriver nu typ o gör typ inget på datorn sitter bara med Berfin och kollar lite granna + det är massvis med småttingar här inne som lånar böcker.
Jag kommer att komma hem typ klockan 5 så då skriver jag mera om dagen. Snart har vi idrott och det är Benjamin som ska hålla i 20 minuter idag sen ska vi troligen göra ngt mera med Göran , men nu ska jag dra och kolla mera på internett och kolla in några böcker :) peace out bitches

DAGS ATT SÖÖVA ♥

Nu är det dags för lilla Sofie att stänga av datorn och gå och ta bort sminket för att sen lägga sig i sängen och sova. Men min kille envisas med att snacka med mig i tele så jag får väll stå ut i kansek 20 minuter innan jag ska sova *hiihii* btw, han påstår att jag tagit ngt för jag typ hyperventilerade i tele med han för 30 mintuer sen. HAHA ! Men nu ska jag dra , så ni bloggläsare får hare nice och ni måste fan bli mkt mkt mkt bättre på att kommentera , fan inga kommentarer typ :'( synd om mig. GODNATT ! ♥

MASSVIS MED BILDER ! NI ÄLSKART


The voice 09 med jackie & annat folk, jag saknar som fan.

Jag & Nicke hemma hos fred typ i somras. Vi hade as kul =)

Jag & Rebecca åkte ganska mkt moppe i somras in till bjk och va där
fan minnen för livet alltså, fan att vi tappat kontakten som in åt helvete ! Men älskar dig ändå..

Vintern 08 I think, det va på ice raceingen *Stavning*
på bild är det Nån med gul mössa, jocke, jag, nån med svea mössa, juliah och fred :)
alltså dunder , helvete att det inte va ngt nu eller har det vart ? fan i helvete om jag missade det alltså.

Toni Ekstrand & jag, alltså vi strulade inte elr ngt jag ville ta kort på han och mig när jag pussade han på kinden men han ville inte va med på kort så kortet vart sådära, haha. och för er som undrar så va vi tillsammans då !

En bild ifrån typ början av åttan , Birk Petter Markus Patrik & Anton, fan va olika dom är där och nu
man ser iallafall att dom förändrats framförallt på markus patrik och anton :)

Va och rökte i skogen med madde berfin o nån till minns inte vem och så typ låser sig maddes knä på ngt jävla vis och jag lägger ner min jacka på marken och berfin sitter på henne och håller i henne medans jag måste trycka tillbaka hennes knä. Hon skrek och slogs typ ! Jag tror hon smått hatade mig efter det faktiskt :$ men gå det kunde hon i alla fall efter 15 minuters jobb haha.

Issa och jag överst sen har vi Niaz & Johannes underst. Jag sitter på Johannes och Issa på Niaz
och dessutom ser man Tor i bakrunden. Alltså fan vad jag saknar sommaren med er filurer alltså älska er fan !

Fylle fest på en onsdag mitt i skolveckan tillsammans med Madde Emma Fredrik (han jag kramar på bilden) Jonte och typ nån annan också. Fan va nice det va och jag samakade ciggarr för första gången o jag och Emma började hosta men inte Madde hon klarade av det fast man såg att hon ville hosta typ :p

Som sagt var, fyllefest på en onsdag mitt i en skolvecka.
Emma och jag på bild och jag har en yom ölförpackning på huvet :)

Jag och min älskade barndomsvän, saknar dig och stunderna tillsammans med dig.
Men för i helvete det ändras i sommar ska du se :) vi ska väll till hälsingland och grönan va ? <3

Jag och Karin på en träning, hon va inte med för hon hade ngt fel , skada eller sjuk elr ngt och jag satt och vilade pgrundav att mitt knä hade vridit sig och jag hade sjukt ont .. Tog kort på min fläta då fan 

Nån knäppte bild på mitt aaassssssss venne vem eller varför -.- nån av mina kompisar va roliga och tog min mobil o tog kort nere på maxtoan.


Inte den blekaste aning om vart jag tog den dräa bilden bara att jag tog den i somras
när jag va på semester med min farsa upp till norge :) haha.

Första bilden på mig och min älskade pojkvän, tog den första dagen vi träffades när vi va ute och gick mitt i natten typ. teo är då fotografen till denna bild. Jag älskar dig Toni !

KATTFAN ! <3

Jag har precis gett katten mat och gjort rent i hennes kattlåda och bytt sand så nu är den ren och det utnyttjade hon och satte sig direkt o kissade. Hon verkligen stod och glodde sönder sig på mig medans jag rensade den och sen sa jag "kom då, nu är det rent" tro det eller ej men kattfan sätter sig direkt o kissar på beådran -.- sötkatten man har dåra. Ni kan få se en bild på henne, hon har mobbat utseende !
NI får se några bilder på henne som jag tog på henne i somras typ.



sötnosen typ leker för sig själv, eller så vare mathias som kastade typ saker på henne så hon fångade dom i munnen eller med tassarna.

Bejbu steker sig i solen och vandrade fram och tillbaka över stenpartiet typ.
Hon är väldigt vacker i solen , men samtidigt ful med henne små vita prickar på nosen mihi

Hon skuttade efter kottar som jag kastade till henne ute i trädgården
alltså jag längtar efter sommaren när jag ser mitt busfrö leva rövare på bilder :)
alltså usch, kan vinter försvinna nu.

Stumpan som min katt heter lägger upp posen
snacka om att steka i solen alltså. haha




NU HAR NI FÅTT SE NÅGRA BILDER PÅ MIN MISSE
JAG SKA NU DRA OCH GÖRA IODRNING NÅNTING ATT KÄKA OCH SEN SKA JAG VÄLL KOLLA PÅ HOUSE KLOCKAN 9 MED PAPPA. KOMMER LÄGGA UPP MASSA BILDER SENARE SOM TYP FÖRRA SOMMAREN OCH SHIT.

HATAR RUBRIKER

Nu är jag hemma hos min pappa och jag känner mig otroligt ensam.
Jag saknar Toni så jag sitter och fäller tårar som fan just nu och kan inte låta bli att lukta på mina hjärtkuddar som luktar som hans hår brukar göra när han haft sitt wax i. Usch hemska tanke om han inte får komma till mig denna vecka, då vet jag inte vad jag gör. Saknar han så jag har ont i magen just nu.. Klarar inte av detta, jag är fan för kär i honom. Går det verkligen ? Kan man verkligen vara för kär i en person, ååh orkar inte med saknaden. Jag älskar dig, det är tre ord som inte ens räcker till längre att säga till han för det är så mkt mera än dom tre orden alltså, finns inget ord för honom ...

TRÖTTER

Mamma väckte mig 07:50 alltså en halv timme innan skolan började. Varken min styvpappa eller lillebror hade väckt mig. Men jag kommer till skolan typ kvart i 9 ganska mkt försent men det gör inget för vi hade SO typ och våran lärare va inte ens i klassrummet när jag kom dit. Alla lektionerna rullade på som vanligt och sista lektionen drog jag hem, det va engelska. Fick hemtenta på det ist och ska göra den uppgiften hemma men den är enkel så jag gör den sen typ. Kom precis hem och dörren va öppen och min styvpappa hade glömt att dra ur nyklarna ur dörren så jag gjorde det snäll som jag är. Direkt så går jag upp på mitt rum slänger av mig jackan och slänger väskan på sängen och går ner i köket och frågar mamma om jag får ta en semla så nyss käkade jag upp årets andra semla för min del dåra tillsammans med ett glas mjölk och en drick yoghurt med vanilj smak. Mumms !

REST IN PEACE

Nu är det så att playahead har lagts ner.
Skulle precis logga in och kolla en sista gång men så står det såhära ...
"Tiden är kommen och playahead har nu stängts ner. Tack för 10 underbara år! Tillsammans har vi skapat en liten prick i svensk internetthistoria. Så var ska ni nu spendera tiden? Vi har faktiskt inte en susning - kanske skulle ni lägga lite mera tid på att träffa era kompisar istället. Bara en tanke :)
Puss från oss alla på Playahead.."
alltså det är fan sorglit. Jag har haft playahead innan jag skaffade msn ens och sånt dära. Alltså ni anar inte hur länge jag haft det och jag tkr det är synd och jättetråkigt att det ska stängas ner. Kanske hade det i ca. 4-5 år kanske till och med 6 år , menmen nu är siten nerlagd och så. Jag har träffat många underbara vänner igenom den sidan och det vill jag tacka PEA (playahead) för att jag träffat alla underbara människor som jag nu lärt känna där. Men sen finns det ju idioter som man lärt känna där med som man bara ska mörda -.- !
MENMEN .. Hur som helst, mitt konto RWL@ följde med ner med playahead ner i graven och nu vilar även mitt konto i frid tillsammans med saiten och mångamånga andra medlemmar. VILA I FRID PLAYAHEAD ! saknade sida..

LÅNG TEXT OM 3 DAGAR I RAD !!

Nu ska jag uppdatera det jag inte hunnit eller haft ork att skriva om.


LÖRDAG/NATT: jag och jenny vaknade ganska sent har jag för mig och vi drog upp och fixade oss. Jag tror jag duschade också och sen att hon hoppade i badkaret. Min älskling låg kvar på madrassen och va sjuk som fan stackarn och han mådde inge bra och han kunde knappt svälja så hans mamma ringde till läkarmotagningen i solna och han ville att jag skulle följa med honom men jag orkade inte det så jag drog med Jenny och kollade på Tim som spelade matchen fast först så fick vi gå till Ica och köpa 1 liter mjölk åt kiosken som finns nera vid hallen haha. Matchen slutade i alla fall 1-6 till SKÅ IK alltså SIK förlorade men det va Tim som gjorde målet och det va snyggt som fan tkr jag i alla fall. Sen vart det hemfärd tillbaka till dom och då gjorde vi inte så jättemkt vi käkade bara och sen så kom nicke och då drog vi och köpte energi dricka, igen. Och så drog vi hem till tvillingarna igen för Tim och jag skulle på toa typ men sen drog vi ner till ishallen och åkte skridskor men stackars Toni fick inte åka men det gjorde han ändå senare, haha jag hade tagit hans grillor ist för att ta ett par låne skridskor för dom är jobbiga att åka runt med. Men hur som helst vi va där ett bra tag åkte drack energi dricka och sen åt chips och popcorn som Nicke och Toni hade dragit iväg och köpt. Det va mysmys att bara vara Nicke Toni Johannes Tim Jenny & Jag. När vi kommer hem sen efter ca. 3 timmars åkning och massa så satte vi oss och spelade kort typ ett tag sen spelade vi monopol och jag vann bara för jag är bästaste ! Första gången jag inte går bankrutt fan men när jag hade vunnit och så dära då tröttnade vi på att spela men så kom jag på smarta idén vi kan ju göra klädpoker och det gick dom med på fast vi körde neger och president och den som förlorade fick ta av sig ett klädesplagg det va faktiskt ganska kul och där vann jag igen , jag hade mest kläder på mig Tim förlorade först sen jenny sen åkte Toni ut ! Och för er som undrar och tror säkert att vi satt helt nakna så gjorde vi inte det man förlorade när man hade troser eller kalsonger kvar på sig och sen förlorade igen (satt man egentligen skulle tagit av sig dom) då åkte man ut. Då vet ni det också ! Men sen fram emot kanske 07:30 på söndagsmorgonen så lägger vi oss och kollar på film, Jenny & Tim somnade ganska fort tror jag men Toni lät mig aldrig vara så jag venne när jag somnade egentligen ! -.- Det va ganska drygt.

SÖNDAG: Vi alla vaknade av att tvillingarnas pappa baknade på dörren och sa att Jenny hade telefon. Hon klev ur sängen och svarade sen typ så hörde man att hon diskuterade med sin styvpappa i tele om när hon skulle åka hem och hon va tvungen att ta 3 tåget hem och han ringde halv två , vi låg liksom och sov allihopa då och då fick Jenny en jävla fart för att hon va tvungen att dra hem såklart och jag kunde inte somna om när hon hoppade och far över madrassen var tredje sekund så jag drog upp plattade håret och sen gjorde ingenting typ.
När tim och jenny drog satte jag o toni och kollade på tv och sen kom tim hem då gjorde tim mat så käkade vi och spelade kort *ovanligt?* nej inte direkt kanske.. Sen ungefär vid 7 tiden drog jag och toni därifrån och jag skulle dra hem.. Jag åker hem och sen när jag kommer till busshålsplatsen och väntar på bussen så kommer en kille i min klass gående ifrån 8an och han är typ hög som fan alltså beter sig sjukt konstigt vart fan rädd för honom, sen på bussen satt han och petade på mig och vi gick av på samma hållplats också *självklart* men jag mer eller mindre småsprang hem. Såå fort jag kommer innanför dörren så springer jag upp på rummet och jag slänger av mig sakerna och tar bort sminket lägger mig i sängen med äppelpaj och vaniljsås på och äter det medans jag snackar med pojkvännen min i telefon och kollade på hockey när CANADA VANN MED 3-2 i förlägning fyfan vad jag ägde ut älsklingen min då. Kolla han ba : USA kommer vinna, vänta bara dom kommer igen. Men vilka vann om inte CANADA ?! mihi..

MÅNDAG: Som jag skrev i inlägget under så väckte mamma mig och jag duschade och alla det dära blabla det kan ni läsa där. Men när jag kom till skolan så kom jag typ 10 minuter sent till NO lektionen men det gjrode inget för vi gjorde inte mera än lyssnade typ på massa saker som våra lärare sa till oss *logiskt jag vet*. Direkt efter den lektionen va det lunch och vi fick nån äcklig fisk med potatis som va överkokt alltså hatar maten i skolan. Hur som helst sen i vardagsrummet ("uppehållsrummet") så snackade vi om massa saker det va Berfin Edvin Anton Mille Bnjamin Jiyan Markus Jens Birk Petter Daniel Patrik som satt där inne alltså HAHA vilket kaos det vart alla mördade typ Anton slängde han hit och dit bar på han och trök ner han på golvet, men man märker ju att alla ger sig på den som är minst i klassen. Stackarn!! Men kunde inte låta bli att skratta som fan för det såg så förbannat kul ut alltså. AAAH juste sen Jens kom hem ifrån Thailand igår och han är jätte vackert brun är svartsjuk som fan på hans hy nu alltså fast han va smått fläckig i ansiktet men han hade älskvärd hy :) mkt vackert. Men sista lektionen va iallafall musik och vi ska tydligen skriva en låt , sjunga in den så man kan , och sist men inte minst sksa man spela in den i en studieo elr ngt sånt dära och lägga den på en skiva och ge den till min lärare. Det låter kankse som ett svårt arbete men det är mkt lättare än vad ni tror framförallt om man har intresset till det och dessutom så tänkte jag ta låten som jag och jenny ska skriva och sen sjunga in i studio för man ska senast lämnat in skivan innan 9ornas avslutningslunch eller nånting sånt dära fast jag ska göra klart det så snabbt jag kan typ för att få bättre betyg än G i musik. Borde få mera än ett fegt G tkr i alla fall jag. Men hur som helst efter musiken ringde pappa och säger att han inte kan komma in och hämta mig för att han sitter fast med bilen och kommer ingenstans tyvärr så han hämtar mig imorgon istället efter min träning. Och det ska bli underbart att få träna igen och komma ut på planen och inte tänka på nånting annat än klubban bollen tjejerna runt omkring mig och sen ha kul, glömma alla problem och tråkigheter som finns och existerar runt omkring oss. Men efter jag lagt på med pappa så promenerar jag hem med Evelinn & Hanna men smarta jag halkar duktig som jag är alltså haha sen höll jag på att snubbla över min lillebrorsas hockeyback som stod precis innanför dörren men jag hann få upp balansen, drog av mig sakerna uppe på rummet drog ner igen gjorde ngt o käka och nu sitter jag här och snackar med nån sak på msn som säger att vi tjejer är konstiga för att vi alltid tkr vi är så feta fast många är pinnsmala men det är så vi tjejer är. Ni borde acceptera oss killar annars gåre illa ska ni se :)
Nej men nu ska jag ta och lägga mig i sängen och vila, jag är trött som in åt helvete efter denna dagen i skolan och sen så har jag ont i huvet eller jag börjar att få + min kille ringer väll antagligen senare också och jag brukar inte orka snacka så länge med honom då för jag är så trött men idag/ikväll ska jag orka. Så godeftermiddag på er alla så höres vi senare, älskar er alla trogna läsare !

ORKAR INTE SKOLAN

Hej älsklingarna jag glömde skriva igår om vad som hände natten mellan lördag och söndag men det kommer senare idag då jag också ska skriva om gårdagen förlåt för dålig uppdatering. Nu har mamma i alla fall väckt mig och jag duschade direkt då mamma kom instormande in i mitt rum sen käkade jag frukost och sminkade mig och nu sitter jag här vid datorn och jag tänkte slänag in ett kort inlägg om min morgon för resten kommer komma senare ikväll då jag kommer hem till min pappa igen =) Men nu måste jag kila iväg ner och typ ta ngt mera att äta sen ska jag springa ner till skolan, första lektionen är NO sen direkt är det lunch det är skönt.

RSS 2.0