HISS & DISS



Helger. Vist är det bland det skönasate som finns efter en jobbig skolvecka ?

Julafton. Kom igen liksom, vilka gillar inte julafton? Helt underbart så familjen , släktingar och ibland vänner också är samlade på samma ställe, käkar god mat byter julklappar och har allmänt trevligt.

Mobiltelefonen. Den som uppfann den ska fan vara förbannat stolt över sig själv.. (ahkej han är troligen död nu) men iaf. Enkelt och lätt att ta med sig vart man än ska och så kan man kontakta personer mycket snabbare än förr. Då man använde springpojke tillexempel.



Egen brunn. Ah nu kanske ni undrar vad jag menar med det. Men det är så att pappa och jag har egen brun som vi får våran duschvatten m.m ifrån, svårt att förklara så ni förstår men iaf så har det frusit och nu har vi inget vatten så nu har vi vattendunkar som vi får använda när vi ska diska tvätta oss laga mat ah allt man ska ha vatten till. Men det är ändå lite mysigt, det har jag tyckt sen jag va mindre. Men fortfarande något jag dissar i dagens läge för vad är inte en tjej utan sin dusch? KATASTROF

Ryggvärk. Har så fruktansvärt ont i ryggen dagligen och jag har alltid svårt att komma upp ur sängen på morgonen eller när jag ska upp för det gör så ont i ryggen min och det finns inga tabletter som hjälper heller. Det suger verkligen så jag dissa ryggsmärtan.

♥ Familjebråk. Hur jobbigt är det liksom inte att bråka med sin familj och så kmr det ord och meningar ifrån munnen på både den man bråkar med och sig själv som man egentligen itne vill eller borde säga. Fruktansvärt jobbigt att hamna i en sån diskution, tkr åtminstonde jag !



http://sagahusberg.blogg.se
http://whitetwins.blogg.se
http://sofiakarlbergs.blogg.se
http://shms.blogg.se

vill du också bli länkad så länka mig ! skriv en kommentar och säg att du länkat mig så fixar jag en länk till dig också !

Kommentarer
Postat av: j

du länkade inte mig ? jag länkade dig :(..

2010-12-10 @ 16:37:26
URL: http://joannamillisson.blogg.se/
Postat av: j

du länkade inte mig ? jag länkade dig :(..

2010-12-10 @ 16:37:26
URL: http://joannamillisson.blogg.se/
Postat av: j

du länkade inte mig ? jag länkade dig :(..

2010-12-10 @ 16:37:26
URL: http://joannamillisson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0