älsklingen är påväg, vad måste göras?

Min älskade pojkvän är påväg hem till mig och det ser ut som en bomb har slagit ner i mitt rum så jag ska ta och ställa allt på plats & städa lite snabbt innan han kommer, dessutom hade jag tänkt att göra klart maten innan han kommer också. Han har ändå 6 kilomter att gå ifrån bussen så jag hinner nog ska ni se. Kvällens mat är enkelt men otroligt gott och mättande, äggröra med mackor + en bra serie ;) bättre tisdags kväll kan jag inte ha det! Eftersom jag kommer få spendera mkt tid med min älskling!

Kommentarer
Postat av: photosbytova - foto, vardag och livet helt enkelt

Sv: Tackar, jag köpte den på ginatricots hemsida (som du kunde läsa i inlägget) och köpte den för (99+79)kr (som också stod i inlägget...)

Har ingen header eftersom jag just starta min blogg och ville bara ha en enkel i början, har haft en assnygg på min förra men ska väl be amandaostliing.blogg.se göra en ny eftersom jag inte är så bra som hon..

Kram <3

2012-05-22 @ 20:02:09
URL: http://photosbytova.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sv: Jaa, asså de var våra pengar som vi hade på något konto.. ;) Hästen står på en gård inte så långt i från våran nuvarande skola, så vi kan lixom gå dit efter skolan om vi vill. Eller så åker vi en buss! :)

2012-05-22 @ 20:34:37
URL: http://linneahermansson.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sv: Åh, vad naajjs! :) <3

Njaa, vi betalar inte foder, spån, hoppträningar, hyra, mm. De gör mamma och pappa. Men om vi vill ha något nytt till hästen som typ borstar(?), så får vi betala. Hanna tränar inte för ridtränarn, så det händer att jag får betala det ibland. Och ja, man blir ganska pank om man skämmer bort hästen så som jag gör! ;ss

2012-05-22 @ 20:55:29
URL: http://linneahermansson.blogg.se/
Postat av: QuackPack - En blogg, tre brudar

Åh vad söta! Hur mår du då? :)

2012-05-22 @ 21:51:48
URL: http://quackpack.blogg.se/
Postat av: Maddez ♥

Hej lätt gott med macka & äggröra !

Några planer inför Onsdagen :) ?

Kram

2012-05-23 @ 02:36:32
URL: http://maddez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0