Kämpa för det du vill ha, ge aldrig upp hoppet!

Det är så mkt man vill ha men ändå så lite man kan få! Men tänk på det posetiva. Vill man verkligen ha någonting så ska man kämpa ända in i det sista. Under den långa kampen kan man träffa på både gott och ont folk men utav det så lär man sig ju bara. Det sägs ju att man lär sig utav sina misstag. Vilket jag personligen håller helt klart med om att just den meningen är sann! Du lär dig efter dina snesteg du tar i livet, oavsett vad det är för steg. Men ge aldrig upp t.ex kärleken, letar du efter den kan det hända att du hamnar fel låt den komma till er under eran resa. Jag kan förstå att detta är lite rörigt när jag skriver,
men då har jag till mitt försvar att säga att jag är smått upprörd och så är jag halv trött så kan vara lite rörigt att läsa denna texten men jag tror många kommer förstå vad jag menar och vill få ut, utav det jag skriver med.
Kommentarer
Postat av: Biebzdream

Hej! Det hade blivit något fel med designen som gör att mn inte kan klicka sig vidare. Men istället får man klicka på arkiv och då börjar novellen på september tror jag. Annars är det bara att testa sig fram! :) Kram!

2012-02-23 @ 10:01:57
URL: http://biebzdream.blogg.se/
Postat av: Louise - Fotoblogg

sv: Tack så mycket, Jaa det är vatten och jag har tagit den själv :)

2012-02-23 @ 10:22:31
URL: http://lollorydhxd.blogg.se/
Postat av: stephi

Sv: tack så mkt.Bilderna är tagna i mitt rum och valde bara att ha sommar kläder för jag längtar så pass mycket till sommaren ;)

2012-02-23 @ 11:53:22
URL: http://stephaniiii.blogg.se/
Postat av: johanna

fin blogg!

kul om du kika in på min.

2012-02-23 @ 12:54:13
URL: http://johies.blogg.se/
Postat av: Louise - Fotoblogg

sv: jaha ta en vanlig sked och sen så tar du fult på vattenkranen och så sätter du skeden under så vattnet kommer på de som blir det så :)

2012-02-23 @ 13:41:39
URL: http://lollorydhxd.blogg.se/
Postat av: Sararutberg

tack detsamma! Nej jag har inte gjort den själv! den är av Amandaharde! xoxo

2012-02-23 @ 17:28:17
URL: http://sararutberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0