Meli - sveriges bästa bloggare enligt mig



(klicka på bilden för att komma till min bloggidol's blogg)

Alltså läsare jag måste bara dela med mig av en blogg jag avgudar lika så tjejen som äger bloggen. Meli, hon är helt underbar alltså. Älska hennes stil, personligheten hon visar sig ha i det hon skriver. Verkar alltid vara glad och posetiv och verkligen tar dagen som den kommer.

Hon skriver om det mesta men mest om Musik Frisyrer Mode Makeup hon är även tävlingar men det som gör henne så speciell ifrån alla andra bloggare som kallar sig stora men inte är speciellt stora det är att hon verkligen sig själv hon spelar ingen annan hon lyssnar inte på folks klagomål (ifall man nu kan klaga på henne) utan hon såtr med båda fötterna på jorden och lever livet som en tonårs tjej ska göra.

Och jag skojar inte när jag säger att klickar ni in där så kommer ni fastna för hennes skrivande, hennes bilder och framförallt hennes charm till sina läsare.

Finns väldigt mkt att skriva om henne och hennes blogg fast man inte känner henne. Otroligt ellerhur ? Just därför får hon den hära väldigt stora och speciella länkningen av mig.
Hon är verkligen värd det med sin blogg!

Älskar din blogg och din stil bruden. Go for it !

Så nu kissie kan du slänga dig i väggen med dina operationer och barnmats dieter för här kommer en riktig bloggare som inte behöver göra operationer för att visa sin skönhet. Hon har redan den du aldrig kommer att få!!!!

Kommentarer
Postat av: claudia

Fin blogg :)



hennes blogg e skit bra =))<3

2011-03-29 @ 00:50:14
URL: http://bbaasstta.blogg.se/
Postat av: annsoh

sv: vsg sötnos! :D det är faktis en jackrussel! :D har du något djur? :)

2011-03-29 @ 02:58:38
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: MELI - Musik/Frisyr/Mode/Makeup!

nemen gud, jag blir tårögd, detta är det finaste någon har skrivit om mig! :') detta ska jag spara ochskriva ut, och läsa varje dag! du kommer göra mig glad tusen gånger till, shit, TACK så mycket, vad söt du är mot mig!!

2011-03-29 @ 07:39:01
URL: http://mmeeli.blogg.se/
Postat av: Robin.

Det du skriver stämmer till 100%!

2011-03-29 @ 09:28:02
URL: http://roubin.blogg.se/
Postat av: Cajsa

god morgon sötnos! allt bra?

men det var ju verkligen helt underbart snällt! :D fler personer som dig skulle jag som sagt vilja beställa till världen. :)

2011-03-29 @ 10:09:13
URL: http://cjssong.spotlife.se
Postat av: Jennie

okej.. ^^

2011-03-29 @ 13:48:43
URL: http://jenjum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0