LUGNET FÖRE STORMEN

Inlägget har ingenting med rubriken att göra tror jag.
Men jag har börjat hosta väldigt och jag haltar med för jag har sträckt låret också idag när jag skulle upp för trappan i skolan för att komma till övervåningen. Aj fett ont, kunde nästan höra hur det slets till i lårmuskeln på mig.. Hur som helst så är jag nog hemma imorgon (idag) för jag som sagt hostar som fan jag är övertrött men kan inte sova jag venne vrf antagligen för att Toni inte är hemma hos mig.
Snorar också igen. "Älskling jag sa ju att jag inte skulle kyssa dig när du hade feber , men det sket du fullständigt i.." för er som inte vet så smittade jag honom när han va hos mig förr förra helgen och så kommer han hem till mig förra helgen och smittar mig återigen för då hade han fått feber och grejer med. Fast det posetiva är att han kommer va hemma imorgon (idag) han också så vi ska lägga oss samtidigt och så ska vi snacka på msn tillsdess, kommer va super mysigt fast mysigare ifall han va hos mig dåra .. MENMEN man får väll överleva saknaden efter sin älskade visst ? :) Nej nu tänker jag snacka mera med baby för jag är seg på att svara när jag skriver i bloggen, han klagar lite på det faktiskt ojdå.. Hihihi, säger inte godnatt än för att det är ett bra tag kvar tills jag ska sova. Vi kom överens om 04:00 minst ska vi va vakna :) hoppas jag klarar av det. Gäspar redan märker jag ! Nu kom det till 5 nysningar också från ingenstans (atchoo) hehe att beropå att ja börjar bli sjuk menar ja. Passade där dåra. Nä nu skriver jag för mkt återigen, ska springa till köket och göra en macka kanske med ett glasmjölk och ta en alvedon sen krypa ner i täcket i soffan o dra igång en film.


Hoppas på att min älskling ringer mig senare också. Fast tror inte att han kan det så får nöja mig med att snacka med han på msn. Bättre än inget , visst ? :)

Tycker också ni ska bli bättre på att kommentera. Ni som klickar in på mig ifrån bloggtrafik, kommentera mera ? Jag svarar alltid oavsett vad för kommentar liksom... Ni förlorar inget på det , ni kanske kan följa mig via blogglovin med, följa varandra liksom :) peace out



I miss my piercing ! Ska jag ta igen tkr ni ?

Kommentarer
Postat av: elina

det är fint med navelpiercing!

2010-09-15 @ 15:44:05
URL: http://weelcometomylife.blogg.se/
Postat av: Linn

ta igen , det är skit snyggt ! :D

2010-09-16 @ 17:51:50
URL: http://linnvanbeerss.blogg.se/
Postat av: nippan såklart!

FINT!

2010-09-16 @ 20:57:53
URL: http://enjoin.blogg.se/
Postat av: Anonym

ta igen ;)

2010-09-18 @ 10:27:06
URL: http://venessas.blogg.se/
Postat av: Anonym

ta igen :)

2010-09-18 @ 20:52:42
URL: http://endastbecka.blogg.se/
Postat av: ekva

skit fint! ta igen :)

2010-09-20 @ 19:58:28
URL: http://ekva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0