Tjäna pengar på din blogg!

Besök smIIres blogg för mycket mer tipps!

Jag antar att det finns många som vill tjäna pengar på sin blogg men inte riktigt vet hur man ska gå tillväga. Jo då kan jag säga att det är jätte lätt och inte alls mycket jobb. Det finns en lätt och bra hemsida som jag har träffat på den heter Frossle.com. Du får även 50 kr direkt vid registrering!. jag kan även tillägga att du inte behöver vara över 18år. Det är helt gratis för dig och det ända du behöver göra är att lägga in annonser på din blogg eller hemsida.

 

    Dom olika sätten att tjäna pengar

    Du kan tjäna pengar på tre olika typer av aktiviteter, huvudsakligen kan man dela in de olika sätten på klick, leads och avslut.

  • klick - Med det menas att du får betalt för varje person som klickar på en länk på din sida. Ofta tjänar du mellan 10öre och en krona per klick.
  • Leads - avser att en besökare som du har hänvisat gör någon form av aktivitet på företagets hemsida. Detta kan t ex vara att anmäla sig till ett nyhetsbrev, deltar i en undersökning, etc...
  • Avslut - klickar en besökare på länken upplagd på din hemsida och köper sedan något på företagets hemsida.

När du kommer in på Frossle.com hemsida scrollar du ner till rubriken "Affiliate" på startsidan. Där kan du läsa lite mera och sedan trycka på "Bli affiliate" och ansöka och registrera sig. Sen får du vänta 1 dag ungefär tills dom bekräftat din annsökan. Efter dom bekräftat din annsökan är det bara logga in och börja bläddra bland massor av annonser och välja den du tycker passar bra till din blogg/hemsida.




Frossle.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0