REDIGERADE BILDER

Nu är jag hemma hos min älskade pappa igen. Och jag har inte gjort något speciellt sen jag kom hem typ. Jo redigerat bilder på mig och sen på älsklingen jag tänkte visa er dom bilderna snart. Ikväll ska pappa och jag se på film och käka mat tillsammans som alltid typ sen ska jag försöka va uppe så länge jag bara kan för att sova tills älsklingen kommer imorgon, hoppas på det iaf. Nu svarar jag iaf på kommentarer ifrån söta personer som kommenterar och det tkr jag ni ska fortsätta med och så kan ni ju följa mig på bloglovin med, jag förljer såklart er också. Jag ska försöka komma på dagens citat idag också fast är lite knepigt, jag vill ju komma på egna inte ta från andra så får se när den kommer upp & som sagt var hiss och diss ska med komma fram idag. Kanske båda samtidigt ? Jag vet inte.
Nu får ni iaf se bilderna som jag redigerade när jag kom hem !




12 dagar kvar, fan va jag längtar. År 2010 har gått fort som fan tillsammans med dig trotts alla problem och snesteg och tjaffs m.m men det ingår ju ett förhållande, ellerhur? Jag älskar dig.

Kommentarer
Postat av: Malin

sv:aa,nu fattar jag:)!

2010-12-09 @ 18:29:57
URL: http://malinlindegren.blogg.se/
Postat av: Issa

sv: Okej då, då fattar jag! Du har inget val att kolla på hockey elr inte ;) det är faktiskt en rolig sport!

2010-12-09 @ 18:36:26
URL: http://khia.blogg.se/
Postat av: camilla

vill du få chansen att bli utsedd till vecknans blogg? gå in http://camillagausland.blogg.se/2010/december/tavling.html#comment här och skriv "jag är med"

2010-12-09 @ 19:15:05
URL: http://camillagausland.blogg.se/
Postat av: Issa

sv: Vad jobbigt :&

2010-12-09 @ 19:45:42
URL: http://khia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0