BAJS PÅ RUKBRIKERNA

Nu har jag lagt in bilderna som fanns i mobilen jag hade inga på min kamera men jag funderar på att ta med mig den imorgon till skolan och fotografera lite granna kanske. Får se !
Sitter iallafall i vardagsrummet med pappa men vi sitter inte o pratar med varandra utan vi bara sitter vid våra datorer. Han sitter o gör någora skiver typ med gamla humorprogram på och jag skriver detta onödiga inlägg :o smart va ? Jag tänkte iaf ge er lite av bilderna som fanns i min mobil 3 st som jag tog idag sen en elr två på mig !

bilderna jag tog idag. dom två första är tagna precis utanför dörren. Ser ni vad mkt snö vi har det här ute på landet eller ? Och dom två sistas är tagna i vardagsrumsfönstret. Klicka bara på bilderna för att se dom i större format !


Jag
vill bara påpeka att jag saknar min ängel. Men han kommer imorgon igen och sover hos mig tills på torsdag sen kommer han till mig igen på fredagen hoppas jag och det ska bli massa mysigt och sen kanske vi kommer va ute o träffa gamla vänner inne i björklinge. Det får vi allt se :)


NI KAN FORTFARANDE ANMÄLA ER TILL VECKANSBLOGG, jag väljer ut 5 vinnare som ni får rösta på imorgon så ni har ju fortfarande chansen att anmäla er ! Klicka bara HÄR för att komma dit..

Kommentarer
Postat av: Nathalie

haha va bra då:)händer ikväll då? :)<3

2010-12-07 @ 17:47:30
URL: http://nathaas.blogg.se/
Postat av: Nathalie

wow duktig chey! :D

Plugga..asså haha nonstop plugging here..:(

2010-12-07 @ 17:55:36
URL: http://nathaas.blogg.se/
Postat av: Nathalie

haha jaa absolut!

okey, det är såå tråkigt :(

2010-12-07 @ 18:40:54
URL: http://nathaas.blogg.se/
Postat av: AMANDA

fin blogg, hänt idag ? :)

2010-12-07 @ 19:04:20
URL: http://mestamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0