ÄNTLIGEN TILLBAKA

Som sagt nu har jag kommit hem till Sverige igen. Kom hem till Uppsala imorse vid 6 tiden och då vare bara direkt in i duschen för jag opererades idag. Jaja hur som helst så den veckan som va har varit helt underbar fast ändå helt makalöst oturlig kan man verkligen säga.
Först kördes feijlen sönder (stavning) för vi körde på en stenväg och en sten slog upp där och typ gjorde en bukla så det lät som fan tills det slipats ner lite granna.
Sen körde vi som sagt var på älgen o allt om det står ju i inlägget ifrån Angelica nedanför detta.
När vi trodde att inte skulle bli mera så gick vänster frambroms sönder så när pappa bromsade skrapade det metall emot metall och det va inget vackert ljud direkt sist men fortfarande inte minst så trodde vi att vi äntligen skulle få en helt fri resa hem men nejdå vi får punka och så ska pappa sätta på det andra hjulet, o tro på fan det va också trasigt. Vi hade som sagt var INGEN tur med bilen och naturen den veckan. Ojoj men det är faktiskt skönt att va hemma igen o på sjukhuset gick det bra så på Onsdag ska jag troligen till sthlm.

Btw: bilder ifrån resan kommer.

Kommentarer
Postat av: annika

alltså man kan hålla lite koll själv alltså den avslutas ikväll eller imorgon så nån gång idag lr imorgon kommer videon med vinnaren upp ;)

2010-08-09 @ 19:55:03
URL: http://annikaekman.blogg.se/
Postat av: erikaolsson

jo det är ju det :) men ändå kul att se hur många som kollar ;)

2010-08-09 @ 21:44:03
URL: http://erikaaaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0